Sziasztok,
mi is vagyunk ám, de annyi a meló, amit végre én is tudok egyedül csinálni a törpök alvásidejében, hogy ki sem látok a fejemből. Eddig kerítésoszlopokat alapoztam, most már színre festem, és ha végre függőleges állapotba helyezik a munkások, jöhet a következő réteg maszatolás. Nem beszélve a lehántolt fatörzsekről, amit gyalulni kéne, és szintén kenegetni. Ez a kertépítés, ha magad csinálod, nem egy gyors meló. De hát spórolni kell, valamiből be kell ruházni a csajokra, ugyanis két hónap alatt 5 centit nőttek a drágáim, teljes ruhatárcserét kell csinálnom. Persze nem esik nehezemre a szép ruhák vásárlása, de kell a pénz hozzá.
Kata, én meg csak ámulok és bámulok. Amellett, hogy nem alszol éjszakánként, honnan van energiád ezekhez a csodákhoz?
Tudom, kikapcsol, de engem egy jó alvásnál semmi nem hoz jobban helyre.
Apróságokkal lehet, hogy lassan kegyetlenkedned kéne, mert lehet fogfájás a rossz alvás oka, na de minden éjjel?
Ez már az elkanászodás jele. Sajnos Emmán is észrevettük, hogy visszaél a helyzetével, miszerint annyira imádnivaló kis angyal a húgához képest, hogy éjszaka nem volt szívünk nyüszögni hagyni, hanem tutujgatva volt. Átesett a ló túloldalára, rendszert csinált belőle. Tegnap éjszaka kegyetlen voltam, másfél óráig hagytam kínlódni magában. Érdekes, ma már átaludta az éjszakát.
Zsófi, igen, a kimaradásnak nem kipihentség az eredménye
Kikapcsolsz, de még fáradtabb leszel, mint voltál. Egy kimaradt éjszaka után még kérni kell egy nappalt regenerálódni
De nagyon örülök, hogy jól érezted magad.
Timi, üdv újra itthon! Mint látod nemsokmindenről maradtál le, elég havazós volt mindenki élete mostanság. Harkányról hasonló véleménnyel vagyok, sajna a siklósi pancsolót mi nem fedeztük fel ottjártunkkor pár éve. Fejgörcs ezúttal mitől lehetett?
Vanda, rég volt már szó róla, de kezd ktuálissá válni a dolog; szabásminta lábzsákról megoldható lenne ide?
Nyuszi, Noncsi hogy van? És Ti anyóssal? Nem javult azóta sem a helyzet? Vagy már ennél jobb nem is lesz?
És már kezdek kételkedni benne, hogy ép elmével megúszom ezt a két és fél évet, míg a lányok itthon lesznek velem. Ugyanis ma megengedtem nekik, hogy birtokba vegyék a konyhát, míg ebédet főzök nekik. A sütőre rátapadtak, benne sült a krumpli. Szerencsére nem forrósodik fel nagyon. Pedig bíztam benne, hogy ennek a segítségével a kandalló tapizásáról is le tudom szoktatni télre őket. Tévedtem
Kaptak 3 fiókot rámolni. Ki hallott már olyan kölökről, aki ahelyett, hogy örülne ennek, csupán rámolná a benne lévőket, persze, hogy nem rendeltetésszerűen használja a fiókot és belemászik
Azért 10 kiló egy ponton való súlyt nem biztos, hogy sokáig fog bírni az a nyomorult.