Sziasztok!
Bocsánat amiért eltűntem, de jó okom volt rá: megszületett a drága unokaöcsi, Vilmos
3800 g és 58 cm, szóval nagyobb mint Blanka
Most én vagyok a veterán anyuka a családban, úgyhogy forródrót van és persze a kórházba is megyek, amikor csak tudok.
A sétánk tényleg nem jött össze sajnos, pedig már a babakocsiban volt a kisasszony, szépen felöltözve. A pasiknál egyelőre a gyomra jobban érdekli
Valamiért a babakocsi még nem tetszik neki annyira, pedig tegnap is ráedzettünk egy kicsit, mert elmentünk autókázni, aztán amikor bealudt, akkor a Városliget felé vettük az irányt, átraktuk a babakocsiba és sétálgattunk. Sajnos 10 perc után felébredt és nagyon nem tetszett neki a dolog, úgyhogy visszamentünk az autóhoz, bekötöttük a babaülésbe és már újra aludt is
Persze tegnap szépen sütött a nap, lehet, hogy az nem tetszett neki.
Babaimado, nekünk a Pampers nagyon bejött, a Libero is okés volt, de valamiért a Huggies-ból minden kifolyt... Érdekes, fiús anyukáktól eddig azt hallottam, hogy a Huggies a legjobb, ehhez képest a lányos anyukák csak szidják
A DM-eset én is ki akarom próbálni és eddig nem is tudtam, hogy a Sparnak is van sajátja!
Bevált tejszaporító még: tejbegríz, nyami-nyami
Timi, már későn mondom, de érezzétek nagyon jól magatokat!!! Imádom Szegedet, Apával sokat andalogtunk ott regényes ifjúságunk hajnalán
Judyt, ooolyan édes Vivibaba, alig várom, hogy Blanka is ilyeneket csináljon/mondjon. Pedig már kétszer is bőgtem amikor a képeit nézegettem, hogy már sosem lesz újra annyira pici baba, mint pár naposan
Judit, irigylem a türelmedet, én is kipenderítettem volna a váratlan rokonokat és a gyerekorvost is, mint Timi
A tejjel nem lesz gond, ügyesen csinálod!
Tündériek a gyerekek, én is teszek fel képeket, csak még át kell töltenem, de igyekszem ma megcsinálni.