Új privát üzeneted érkezett!

Szecs, milyen áttörés :roll: ??!! A rendeződésre várhatsz életed végéig, mert szülő lettél :) ! Blankát 40 éves korában is félteni, óvni fogod :) . :lol:

Judit, fejni tényleg csak plussz tejci miatt kell. Tedd inkább cicire Lillát, ő tudja a legjobban elősegíteni a tejtermelődést.
Én is azt hittem, hogy kevés a tejem, ezért kapott Zalán az elején tápszert (mikor nyomogatod a cicit és kevés jön belőle, az nem jelenti hogy kevés tejed van, szerencsére a babának jobb technikája van!) Közben kiderült, hogy azért sírt szegény, mert annyira tele volt a pocakja. Vígasz képpen pedig újra és újra szopizni akart, így ördögi körben állandóan tele volt a poci és fájt neki. Teáktól nálunk ez csak fokozodott, úgyhogy csak az Infacolt használtam, ÉS JÓL JÖTT ANYUKÁM SEGÍTSÉGE A KRITIKUS ÉJSZAKÁT ÁTSÍRÓ 3-4 ÉJSZAKÁN. 1-2 hónap alatt megszünt ez a probléma. Remélem nálatok is hamar elmúlik. Addig kitartást kívánok neked!

Timi, Szecs nálunk is nehéz éjszaka volt: Zalán ébren volt egy darabig, ami nem szokása. Előző éjjel fájt a hasa. Szerintem nálunk is a banán volt a ludas.
Remélem péntekig jobb idő lesz, és tudunk együtt sétálni.

GI apuka lesz: cipész a kaptafánál... :lol:

Kép

Kép
ripley
 
 


Babaim...ha semmit nem eszel, akkor az kihat a tejtermelésre is. Hiszen a szoptatással energiát vonsz el a szervezetedtől, amit pótolni kell. Én legalábbis így gondolom logikusnak.

Timi
Kép
vt72
 
 


Timi, Zsolti nagyon csinos az őszi kollekcióban :lol: Nekünk is van olyan 56-os ruhánk, ami eleve kicsi volt/egyszer tudtam ráadni/még most is háromszor körbe tudnám tekerni Blankán, olyan óriási nagy :shock: Akkor az normális, hogy Blanka nem alszik a kiságyában nappal. Vagy a hintában alszik, vagy a mi ágyunkon :D Nézelődni sem szeret már benne, szerintem túl alacsonyan van. Gondolkodom egy pihenőszék beszerzésén olyan lelógó állatfigurákkal stb.
Babaimado, igen, az a gabonakávé. Kapható az oviból ismert Maci kávé formájában is, de az cukrozott. Viszont cukormentesből nagyon jó az Inka nevezetű instant, vagy a Családi márkájú áztatós. Illetve Tescoban van Bio instant gabonakávé is.
Ripley, pont ma olvastam, hogy az első hat hét után: "Az alvások, sírások és étkezések nap­közi szokásai most rendszereződnek. Két éjszakai, öt vagy hat nappali étke­zés a jellemző." Nálunk ez nem ilyen egyértelmű, ezért kérdeztem, hogy elrontottam-e a gyereket :lol: :wink: Én is remélem, hogy összejön a péntek! Tegnap kimaradt a délutáni alvás, kíváncsi vagyok, hogy ma mi lesz :?

KépKép
Kép
szecs
 
 

 
 

Timi, ami az én szervezetem energiaszintjét illeti, tényleg pótlásra van szükség. És én aztán pótolom is, sajnos néha talán túlságosan :lol: :lol: :lol:
Babaimado, nektek bevált a pólyában altatás?

KépKép
Kép
szecs
 
 


Sziasztok!

Judyt, Ripley, próbálom nem okolni magam, csak elkeseredtem, hogy nem akar annyi tejcsi lenni, hogy elég legyen.
Azért fejtem, mert azt mondták, hogy ha minél többet fejem, akkor több termelődik. Ettől függetlenül természetesen minden étkezést cicivel kezdek, de van amikor semmi sem jön. Tegnap pl. hiába nyomkodtam nem jött semmi, ezek után megpróbáltam fejni, hát ott sem. Este láttam, hogy szivárog a tejcsi, akkor sikerült 25-öt lefejnem. Megpróbálom akkor azt, hogy nem fejem, csak cicire rakom Lillát.

Babaim én is a Hipp-et ittam, most elfogyott, Laktoherb-et kaptam most azt iszom.
Egyébként lehet, hogy nálam is az is baj volt, hogy hazajöttünk és alig ettem valamit 2-3 napig, mert tiszta stressz voltam, így a tejtermelésnek is ártottam, mint ahogy Timi is írta.
Az étkezésre próbálok figyelni. K betűseket nem eszem, és fűszereseket sem.

Timi, nagyon vagány az őszi szerkó Zsoltinak. Milyen édesen szunyókál.

Nálunk a mai éjszaka elég jól telt, 3 óránként ébredt Lilla nem fájt a pocija, tisztába tettem, evett és rögtön vissza is aludt. Na, eddig ez nem ment, hogy vissza tudjuk altatni, mindig sírt szegényke.
Viszont az 1-kor evett az előbb és nagyon keveset, összesen 30-at, azt is tápszert, mert nem nagyon volt tejcsi. Rögtön elaludt a drága. Kíváncsi leszek, hogy mikor kell, mert biztos nem lakott jól.

Csajok péntekre már kellemesebb időt hallottam, remélem összejön a sétátok :-)

Kép
judit70
 
 


Már ideje lesz a normális időnek...most délután nem nagyon megyünk sétálni...nagyon ronda ez a szél :(

Judit...örülök, hogy jól telt az éjszaka. Én éjszaka itthon már pár napos korától nem tettem Zsoltit tisztába csak ha hallottam, hogy trotty van :) Ezek a mai pelusok simán kibírnak egy éjszakát :D És akkor nem is ébred fel annyira szegényke éjjel :)

FEjni én sem fejtem csak az elején, de annyira nem jött nekem se semmi, hogy Zsoltira bíztam. :)

Timi
Kép
vt72
 
 


Igen, ezek a pelusok kibírják az egész éjszakát, én is csak kaka esetén cserélek éjjel, de az nagyon ritka.

A tejtermelődést illetően pedig tényleg fontos a sok folyadékbevitel és megfelelő energiaszint (ebben segíthet multivitamin is). Én akkor is iszom, ha nem vagyok szomjas, még éjjel is felkelek meginni két pohár vizet.

Szecs, ez a gabonakávé ua. mint a cikóriakávé?
A délutáni alvás nálunk sem a kiságyban történik, hanem a nagyágyon. A "szakértők" szerint a kiságyban kellene azt is. Zalán elalszik cicin, én pedig megpróbálom őt áttenni a kiságyba, de erre a legtöbbször felébred és sír. Szóval nem t'om :? .

Timi, hogy telnek nálatok ezek a sétanélküli napok?

Kép

Kép
ripley
 
 


Jóreggelt!

Ripley...itthon próbáljuk eltölteni az időt. Szerencsére Zsolti egész jól elvan egyedül is a játékaival, de szoktunk labdázni. Azt nagyon szereti. A SPÁR-ban most az egyik ételizesítőhöz adnak szép piros labdát...na most az a kedvenc.
Igaz, hogy megfogni se bírja, mert nagy...de azért lökdösi :D

Meg folyton "megy, mászik, feláll" szinte bárhol...úgyhogy követem mint egy kiskutya. Szerencsére kicsi a lakás, de így is vannak olyan helyek, ahol égnek áll a hajam. Pl. a 3 szintes ruhaszárító alsó szintjébe kapaszkodva álldogál és rugózik. Na most ilyenkor elképzelem,hogy egyszer magára rántja. A másik mumusok a radiátor. Élvezettel rágcsálja a számára térdelve elérhető csavarját. Na most, ha fűtünk majd és forró lesz???

Tegnap a nagy sírás már megvolt elalvás előtt úgy 10 órakor...úgyhogy valószínűsítem, hogy a foga lesz a ludas, vagy a szél :)
Aztán már csak 1kor és 4kor keltünk és most fél7kor ébredtünk.

Ma nagyinap van...de még itthon totojászunk egy darabig.
Most tartok a "mit vegyünk fel" kérdésnél? :D

Timi
Kép
vt72
 
 


Nehéz kérdés :roll: ...ilyen szeles időben.
Zalán is elvan itthon egész jól. Nálunk is sláger a labda, és most a lufi is, meg a fiókok, a könyvek, palackok és a távirányító :) .
Mai program a babás jóga.

Ildibildiéknél mi lehet?

Pocakos Krisztánk hogy van?

Kép

Kép
ripley
 
 


Szecs, én a szopihoz használom a pólyát. Könnyebb fogni. KIsebb nehézségeim még vannak a mellretétellel+megint cuppog. Bizto sa játszócumival elrontottam..
Judit, enekem az első napokban a stressz+nem normális evés stb..miatt majdnem alapadt.

Másra nincs időm, csak felületesen olvasok ezt-azt itt, bocsi, ha vkinek nem írok.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Gyorsan benézek. Fél hat óta először alszik végre Blankám :shock:
Ripley, igen, ez a cikória kv.
Babaimado, köszi a pólyás infót!

KépKép
Kép
szecs
 
 


Sziasztok!

Kicsit lemaradtam mindenről... :roll:
Rengeteget írtatok....

Judit Neked is GRATULÁLOK a lányodhoz!

A csajok és a fiúk is nagyon szépek!

Remélem ezentúl gyakrabban fogok jönni.

Judyt - szobatisztaság
Mi még nem vagyunk azok...
Levi nem akarja... én már nem is siettetem...

Manó nem volt most majdnem egy hónapig bölcsibe, Anyós itthon volt 3 hét szabin, itt nyaralt az uncsitesó... jól elvoltak...
Most 1 hét bölcsi után Levnek gégegyulladása volt... :? Már lassan kilábal belőle. Csak nagyon köhögött, folyt az orra.... így a héten nincs bölcsi...
A csoportból már csak 2-en maradtak, a többiek oviba mentek... kiváncsi vagyok Levire hétfőn... jönnek a kicsik itt is :lol:

Ripley - csak 2 hét volt/lett volna/ a bölcsiszünet..
GRATULÁKOL Zalán babának a felálláshoz!!!!

A lakás... még semmi változás...
Holnap megyünk egy csere - házat megnézni.. de van egy lakás is, amit cserélnének...
Most már tényleg jó lenne, mert a sógornőm beadta a válópert, néhány hónap és költözik.. lehet, hogy ide :roll:

Zajlik az élet....

Judit
Nekünk anno az Espumisan vált be... Levi nem volt sírós baba... :roll:

Én csak dolgozok, mindig.... már rengeteg képen szerepeltem... újságban, neten.... :roll:
Nem rossz a munka, csak néha túlórázunk és van úgy hogy másfél napig nem látom Manót.

Maradt üdülési csekkem és így 13-án megyünk még egy "nyaralásra" .. Hajdúszoboszlóra. :D

Orosháza
Kép
V.namény - Atlantika
Kép
Levi
Kép
és a meló...
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kia, gyönyörűek vagytok :D !!!
Még szerencse, hogy ilyen munka mellett van otthon egy ilyen csodálatos "háttérországod" ezzel a kis herceggel!
Jó pihenést Nektek!

KépKép
Kép
szecs
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk, hol nyűgösebben (nehezebben alszunk hami után el), hol jobban. Átlagosan jó baba Lillácska.

Lányok megrendeltem nektek a holnapi sétához a jó időt :-)

Szecs, mit csináltál Blankával egésznap amíg nem aludt?

Babaim, mellretétellel még nekem is gondjaim vannak, de bízom benne, hogy szépen kialakul, ahogy erősödik a babám. Védőnő szerint még gyenge a folyamatos szopizáshoz.
Ha jól láttam Fannika már 3 hetes, hogy van?

Timi, hogy sikerült a nagyizás?

Ripley, tudom, hogy a tejtermeléshez sok folyadék kell, próbálom is betartani. Én aki nem vagyok nagy ivó, nagyon nehéz, pedig a kórházban a védőnő is mondta, hogy min.3 liter folyadék.

Kia nagyon édes Levi és mekkorát nőtt, most az újabb képeken látszik. Köszi a gratulációt!
Hajdúszoboszlón jó pihenést nektek!

Ildibildi? Kriszta? Hova tűntek?

Kép
judit70
 
 


Kia, édesek vagytok. Sajnálom a gondokat, meg a gégegyuszit. Meg, hogy 1,5 nap is eltelik, h. nem látod ((((Kia))öleleés.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Judit, igen, már 3 hetes! Köszi, jól van. Tegnap letehetetlen volt egész nap szinte, majd du.kivittük sétálni. Jól felöltöztettem és betakargattuk. Ez volt az 1. séta, ami nem dokihozmenetel volt, hanem séta+Spározás. Ma dm-be megyünk pelusért meg melltartó betétért. Kinek milyen pelus jött be? Mi Pemperssel keztünk, majd Babylove (DM), ez utóbbi sztem nagyon jó, még árban is, meg minős.ben is. Vettünk Liberót, de abból állandóan kifolyik a kaki.
Picúrkám hízik szépen, egész kis gömbölyű a pofikája. Tegnap de. egyik étkezésénél 150(!!) -et evett, majdakkorát bukott, hogy a matrac is tejes lett:(.Kis haspók! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babaim...a Liberó nekünk sem jött be Zsoltinál. Szerencsénk van,nem "finnyás" a hátsó fele, így többféle pelust is használtunk már. A zöld Tescóst, a Rossmann saját márkáját és a Pennyben is vettünk már pelenkát. A múltkor majd egy hónapig Huggiest használtunk, az sem volt rossz.

Örülök, hogy Fannika kerekedik szépen :) Csak így tovább!
Képet is kérünk :)

Timi
Kép
vt72
 
 


Babaim, nekünk eddig a Pampers a legjobb, bár van Libero is, de olyan pici Lillácska, hogy a legkisebb méretbena Pampers illeszkedik rá a legjobban.
Szépen gyarapodik Fannika, nem semmi 1 evésre 150!!!!

Nálunk szokásosan telnek a napok-éjszakák 3-4 óránkénti keléssel, pelusozás, szopi, kajcsi, alvás.

Képzeljétek tegnap este végre rendelés után megjelent 20.30-kor a gyermekorvos is. Szegény drágámat ébresztettük, utána vizsgálat, eleinte jól tűrte, utána volt kiabálás. Még a hami sem esett nagyon jól neki, alig tudtam elaltatni, még 22 órakor fent voltunk.
Rendben talált mindent, mondta, hogy 4 hetesen vigyük, látni akarja újra.
Ma kértem csípőszűrésre is időpontot dr. Pék-hez. Ez is megvan, csak beutaló kell még a dokitól.

Lányok, remélem meg vagytok elégedve az időjárás rendelésemmel :-)
Sétára fel! :-)

Lillácskát már pár percre kivihetem az ajtó elé? Ha igen, mennyire 5-10 perc? Eddig csak a szobában szellőztettünk, akkor beöltöztettem.

Kép
judit70
 
 


Blanka nem akart két nagyon jó pasival randizni :D
Úgy döntött, hogy még egyelőre anyukáját választja társaságul. Pedig két nagyon helyes és divatos pasi várta a ház előtt :D
De kárpótoltuk őket egy nagy hintázással a játszótéren.

Judit...pár percre ha nagyon jó idő van, szerintem kiviheted. Bár még nagyon pici. Zsoltinak 2 hónapot mondtak, hogy utána vigyem ki...igaz, ő téli baba. És én úgy hiszem, hogy 4 hetet bírtam ki itthon vele :) Aztán 10 percre kimentünk...utána 15re és pár nap múlva már fél órát sétáltunk :D

Azért nem semmi, hogy este fél9-kor megy a gyerekorvos. Ez szerintem nem teljesen normális időpont egy látogatáshoz. Nálunk szombaton jöttünk haza...hétfőn jött a védőnő és kedden délután 1kor már itt volt a doktornéni is. Végül is az is egy hetes korában volt már Zsoltinak...de este fél 9...az nekem már nem fogadóképes időpont :)

Timi
Kép
vt72
 
 


Timi, tegnap 4-kor felhívott a védőnéninket helyettesítő védőnő, hogy rendben van-e minden, a mi védőnénink még beteg. Mondtam, hogy rendben van, de holnap (pénteken) 1 hete, hogy itthon vagyunk és gyerekorvos még felénk se szagolt. Meglepődött, hogy még nem volt???? Erre átment a dokihoz aki 4-től rendelt és szólt neki, így sikerült estére a látogatás, mert 8-ig rendelt, de én is mérges voltam, mert azaz időpont már a pihenésé. Szegény Lilláról nem is beszélve.
Egy 45-50 év körüli pasi, elég kapkodós volt, hát kíváncsi leszek milyen doki.?!

5 percre kivittük a babót bebugyolálva, mert nagyon szép idő volt, de még nem erőltetem, csak egy picit levegőztünk.
Zsoltinál érthető volt, hiszen télen hideg van! :-)

Szóval Blanka nem akart 2 jó pasival találkozni? Na, majd legközelebb! :-)

Na, mék, lassan ébredés van és pancsika!

Jó pihit nektek!

Kép
judit70
 
 


Sziasztok!

Köszönöm! :P

Én is képek képeket! :wink:

Pelus
nekünk is a Pampers a legjobb... nagyon jó nedvszívó..

Jó, szép időt!
Jó sétákat!

...és HAJRÁ szopi!!! :D
(szívesen átélném újra, pedig nem volt könnyű az elején)

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kia...én nem is írtam,de Levi nagyon édes fiatalember és tényleg sokat nőtt. Rossz lehet, hogy ennyit kell dolgoznod :(
Milyen volt a lakásnézés? Remélem nemsokára megtaláljátok a saját otthonotokat.

Timi
Kép
vt72
 
 


Köszönöm a pelusinfókat.

Judit, nekem azt mondták, ha visszanyerte a szül.súlyát, mehet a séta.

Kérésetek parancs, íme tegnapi képek:
Kép Kép

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babaim...köszönjük :)
Nagyon kis hercegnő Fannika...és tényleg kerekedik :)

Szecs...Tőled is régen kaptunk képet!

Judit...most már Neked is vannak kicsi képeid...várjuk őket :)

Timi
Kép
vt72
 
 


Igen, várjuk!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Babaim nagyon szép Fannika! Milyen kis hajas baba! :-)

Igen, Timi segítségével lettek kicsi képeim, mindjárt rakok fel, de majd még csinálunk és akkor a frissekből is.

Nagyon car idő van, mit tudtok Timi, Ripley, Judyt, Kia ilyenkor a gyerkőcökkel csinálni. Játszi bent a lakásban?

Kia drukkolok, hogy sikerüljön végre a házcserétek. Tudom, hogy nem könnyű.

Kép
judit70
 
 


És akkor a képek:

Kép Örzőben anyával

Kép Lilla 1 naposan

Kép Szellőztetés utáni kép, még félig beöltözve

Kép
judit70
 
 


Lilla is édibaba!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Nagggyon édesek a babák!!! Hogy megy a szopizás? Nekem még mindig van tejem, pedig már több, mint 1 hónapja nem szopik Vivi. Mikor apad el? Nem csinál gubancot odabent?

Judit, én úgy tudtam, hogy hazaérést követően 2 napon belül ki kell jönnie a dokinak.

Tök jó, hogy már nincs dög meleg. Mi így is mindennap lemegyünk, Vivi imád úszni a homokban :lol:

Babaim, mi a spáros pelust vesszük, szerencsére már nem kell havi 4 zacsival venni :D A nagyon drágák nem jöttek be. Mindig éreztem a pisiszagot. Popsitörlőből szerettem a drágát, mindig Gabit használtam, nagyon szeretem.

Vivivel már a bokorba járunk pisilni. Tegnapelőtt a játszón nekem is nagyon kellett, Vivi megfogta a kezem, hogy menjünk a bokorba és segít :lol: Hát nem édes?? :lol:

KépKép
b_judyt
 
 


Judyt nagyon édes lehetett a Vivi, ahogy el akart vinni téged pisilni a bokorba :-)
És mit mondtál neki, hogy miért nem?

Hát ez a doki ügy érdekes volt én is úgy tudtam, hogy pénteken hazajöttünk és hétfőn jön is. Ez nem jött össze, szerintem tökre elfelejtette, csak a védőnőre rákérdeztem telefonon csütörtökön és úgy jött ki este a rendelés után.

Nagyon irigyellek a tejcsi miatt, nekem már jobban beindult, de még mindig kevés, pedig már alkoholmentes sört is iszom a szopis tea mellett.
Babaim és egy idős néni is ajánlotta a Rakamalz nevű sört, na ezt meg tudtam inni. A hét elején kaptam egy sima alkoholmentest, na attól majdnem összehánytam magam.
Ez a sör viszont finom citromos.

Kép
judit70
 
 


BJudyt...Vivi tündéri, ahogy segíteni akar Neked :) Mi lett a történet vége?
Ilyenkor nincs hideg bokorba pisilni? Én félnék, hogy felfázik :(

Judit...menni fog a szopizás. Legyél kitartó és akkor hamarosan elég lesz a tejcsi és nem kell a kiegészítés :)
A Karamalz nekem is ízlik...de a Buckler alkoholmentes sör is elfogadható.

Mi jövő héten 4 napra elutazunk Szegedre...már a fél lakást becsomagoltam :)
Pénteken jövök!

Timi
Kép
vt72
 
 


Vt, nekem a Buckler nem ízlik, de a Szalon alk.mentese fini. A Karamalzból a citromos nem anynira jött be, a natúr vhogy jobban ízlik,d e hát embere válogatja.Csak drága...:(

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Bocsánat amiért eltűntem, de jó okom volt rá: megszületett a drága unokaöcsi, Vilmos :D :D :D 3800 g és 58 cm, szóval nagyobb mint Blanka :lol: :lol: :lol: Most én vagyok a veterán anyuka a családban, úgyhogy forródrót van és persze a kórházba is megyek, amikor csak tudok.
A sétánk tényleg nem jött össze sajnos, pedig már a babakocsiban volt a kisasszony, szépen felöltözve. A pasiknál egyelőre a gyomra jobban érdekli :lol: Valamiért a babakocsi még nem tetszik neki annyira, pedig tegnap is ráedzettünk egy kicsit, mert elmentünk autókázni, aztán amikor bealudt, akkor a Városliget felé vettük az irányt, átraktuk a babakocsiba és sétálgattunk. Sajnos 10 perc után felébredt és nagyon nem tetszett neki a dolog, úgyhogy visszamentünk az autóhoz, bekötöttük a babaülésbe és már újra aludt is :D Persze tegnap szépen sütött a nap, lehet, hogy az nem tetszett neki.
Babaimado, nekünk a Pampers nagyon bejött, a Libero is okés volt, de valamiért a Huggies-ból minden kifolyt... Érdekes, fiús anyukáktól eddig azt hallottam, hogy a Huggies a legjobb, ehhez képest a lányos anyukák csak szidják :shock: A DM-eset én is ki akarom próbálni és eddig nem is tudtam, hogy a Sparnak is van sajátja!
Bevált tejszaporító még: tejbegríz, nyami-nyami :D
Timi, már későn mondom, de érezzétek nagyon jól magatokat!!! Imádom Szegedet, Apával sokat andalogtunk ott regényes ifjúságunk hajnalán :D
Judyt, ooolyan édes Vivibaba, alig várom, hogy Blanka is ilyeneket csináljon/mondjon. Pedig már kétszer is bőgtem amikor a képeit nézegettem, hogy már sosem lesz újra annyira pici baba, mint pár naposan :lol:
Judit, irigylem a türelmedet, én is kipenderítettem volna a váratlan rokonokat és a gyerekorvost is, mint Timi :D A tejjel nem lesz gond, ügyesen csinálod!
Tündériek a gyerekek, én is teszek fel képeket, csak még át kell töltenem, de igyekszem ma megcsinálni.

KépKép
Kép
szecs
 
 


Timi! Nagyon jó utazást és érezzétek jól magatokat! Majd gyere élménybeszámolóval.

Szecs, a gyerekorvost nem mertem kipenderíteni, de a rokonoknak jeleztem, hogy a látogatás nagyon korai.
Várjuk a képeket.

Babaim, igen jó drága a Karamalz, de tegnap ittam és érezhetően el kezdett feszülni a cicim, tehát hatásos. Este amikor tettem tisztába Lillát el is kezdett csöpögni. :-)
Neked amikor írtad, hogy Fanni 150-et evett, az anyatej volt, vagy kiegészítéssel együtt volt annyi? Húúúúú én mit nem adnék, ha annyi tejem lenne, örülök, hogy 30 van.

Kép
judit70
 
 


Kép Beszélgetés a macival

KépKép
Kép
szecs
 
 


Judit, lezs az több is. Igen, csak tejcit kap és a fagyasztó is tele van már! Kitartás!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szecs, én is sajnálom, hogy elmaradt a közös sétánk. Zalánnal várjuk majd a legközelebbi alkalmat :) . Blanka nagyon dumál a macinak :lol: !

Judit, Lilla nagyon-nagyon édes! Úgy dédelgetnék ilyen pici babát megint. Zalán már olyan hosszú, és nagysúlyú, hogy a turiban 18 hós ruhákat vesszük :shock: .
Jól elvagyunk itthon rossz időben is. Zalánnak csomó felfedezni való akad a lakásban, pláne a Győző szobájában - ami most már közös gyerek szoba egyébként.

Babai, gratula a sok tejcihez! Fanny is nagyon édes, igazi hajasbaba :D !

Kia, örülök, hogy jelentkeztél. Nagyon jók a nyári fotók! Kívánom, hogy minél hamarabb megoldódjon a lakáskérdés!

Judyt, Vivi a bokorba akart kísérni :lol: ? És úszik a homokban?! :lol:

Kép

Kép
ripley
 
 


Sziasztok!

Nem fázik fel Vivi ilyen időben, máshogy pedig nem tudna pisilni. Tegnap lent motoroztunk, egyszer csak röhögve elszalad, hogy ő megy a bokorba pisilni. Én pedig szaladtam utána, egyedül ugye nem tud még.

Szecs
Milyen édes ez a Blanka :lol: Úgy értelmeztem, hogy a kis Vilmos, nagyobb, mint Blanka most 1 hónaposan?
Mi Pretty Baby-t használtunk, amit a spar-ban lehet kapni.

Timi jó nyaralást!

Babaim. jó sokat eszik a kis Hercegnő, fáj még a pocija? Örülök, hogy sűrűbben tudsz jönni újra :)

Judit kitartás, egyre jobban fog menni! Látod, te megteszel mident, amit csak lhet, ez pedig dicséretre méltó. Vannak anyukák, ak meg sem próbálnak szoptatni... :cry:

Ripley, Mekkora Zalán baba? Nekem annyira jó érzés mindig nagyobb ruhát venni, és látni, hogy kinőtte a régit. Tudjátok, ez megint az érzelgős rész :lol:
A pénztárcám pedig bánatában sír :lol:

KépKép
b_judyt
 
 


Köszi :)

Szép kis hajasbabák a lányok! :P

Timi
Jó utat!
A lakásnézés?
Egy régebbi ház, 8 éve bővítették és felújították... elfogadnám... kezdetnek jó... :P
Most a nő és fia nézi meg a lakásunkat...
Már nagyon várom, hogy mi lesz a végeredmény... :roll:

Vivi :lol:

Levi új "tudománya"...a bicajon, amin az uncsitesója 6 évesen tanult meg menni.. ő már pótkerékkel nagyon teker :lol:
(a ruhája kicsit lányos, de itthon jó.... :oops: az uncsitesóé volt)

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Babaim, köszi, megpróbálok kitartani, remélem, hogy lesz még több tejci, nagyon-nagyon örülnék.

Judyt, igen, én is hallottam, hogy már divatos a nem szoptatás, inkább tápszer. Én nagyon szeretném, ha még több tejecském lenne, főleg azért mert Lilla elég kicsi súllyal született, jó lenne, ha inkább ettől gyarapodna, nem tápszertől.
Ma már egy kicsit többet tudtam lefejni. Az a baj, hogy nem nagyon szopizik kitartóan, így inkább lefejem délutánonként. Most végre 1 evésre való már összejött /napi 1 fejéssel/. Szerintem már rászokott a cumisüvegre, hiába, hogy kicsi a luk, csak könnyebben jön belőle a kajcsi.

Ripley, hát igen, Zalán baba lassan 1 éves lesz, már rég volt, amikor ilyen pici volt mint Lilla. Mondanám, hogy vágjál bele egy harmadikba, hátha lány lesz, de ma már anyagilag sem könnyű.
Én most fogtam fel, hogy milyen gyönyörű érzés anyának lenni. Bár még mindig nem teljesen tudatosult.

Szecs, nagyon cuki Blanka, mekkora lány lett már. Blanka már többet van fent napközben, vagy még Ő is eszik, alszik?

Babaim, Szecs, ti mikor mentek a 4 hetes csípőszűrésre? Van már időpontotok?


Kia, kitartás, szorítok, hogy sikerüljön a házcsere!!!!!!!

Kép
judit70
 
 


Kia, de ügyes Levi!

Kép

Kép
ripley
 
 


Judit, szept.30.
Kia, nagyon ügyes kisfiad van!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Ripley, mindig meg akartam kérdezni, hogy Győző ezen a héten kezdte a sulit? Ha igen, akkor mesélj, hogy tetszik neki? Ez olyan izgalmas lehet most neki is, de talán nektek még inkább :D Tornaruha, tisztasági csomag, szülői értekezlet, osztálykirándulás stb. :D
Judyt, bizony Vili jól lehagyott minket, már a pocakban! Egy nappal a születése előtt Blanka 3610g volt és 56 cm :D
Babaimado, tudnál egy kb árat mondani a DM 1-es méretű pelenkájára? Lehet, hogy Apát elzavarom egyért és akkor már beregisztrálunk a bababónuszba is. Ti már tagok vagytok?
Kia, Levi nagyon ügyes! Mi is hordunk kék és barna, "fiús" kölcsön rucikat is itthon :)
Judit, a kérdést sem értem:
[quote="judit70"]
Blanka már többet van fent napközben, vagy még Ő is eszik, alszik?
:lol: Blanka sajnos napközben szinte semennyit nem aludt a kezdetektől. Ha nagyon fáradt, akkor 2x 1 órát, de inkább 1x 1 órát. De simán előfordul, hogy alvás nélkül kihúzza estig, persze akkor már nagyon nyűgös. Legtöbbször, ha szopi közben elalszik, a vállamra veszem, ott büfizik és alszik tovább. Így sétálgatok vele 5-10-15-20 percet és ahogy megpróbálnám letenni, már vigyorog is. Egész nap szórakoztatni kell az etetések között :D Legtöbbször nézelődünk, vagy/és énekelek neki... Néha este simán össze tudnék esni a fáradtságtól :)
Csütörtökön megyünk csípőszűrésre.

KépKép
Kép
szecs
 
 


Bocsánat Babaimado, azt is meg tudnád írni, hogy hány pelus van benne?

KépKép
Kép
szecs
 
 


Szecs, Zalán sem aludt napközben kb.1,5-2 hós korától, csak 2x-3x 10-15 percet a szopik után :o . Ez igen kevésnek tűnt egy ilyen pici babától. Aztán egyszer elaludtam mellette a kanapén szoptatás közben, és így aludtunk másfél órát. Ez alapján azt gondoltam, talán segítségre van szüksége az alaposabb alváshoz :? Azóta is cicivel altatom...Mondanom sem kell, rászokott. Engem ez nem zavar, neki sem "káros",csak az éjszakai ébredésektől tudnék már eltekinteni :roll: .
Győző még óvodás maradt idén. Jobb maradni, amíg lehet - azt gondolom. Az oviban is van ám tisztasági csomag, tornaruha, szülői értekezlet :) !

A DM-es Babylove pelus tényleg jó!

Kép

Kép
ripley
 
 


Szecs 1099, ha jól emlékszem. Igen, mi is most akarjuk a bababónuszt, vittük ois a papírt a múltkor, de az anyak.kivon.itth.maradt, így nem sikerült elintézni. A Huggies fehér csomi is ilyen áru! Az is jó!

Spár saját pelust melyik Spárban veszitek és mennyiért?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szecs, Fanni sem akar aludni. Ha leteszem:hisztizik, most a kezemben alszik én meg semmit nem tudok csinálni abszolút.Mi a megoldás? Ha leteszem, üvölt, mint akit ölnek én meg rossz anyának érzem magam, pedig mondjuk azért teszem le, mert enni akarok, v.pisilni. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szecs, húúú...azt hiszem 28, de nem tudom, mert kidobtam a csomagolást és már megint alig van. Ti mennyit használtok el 1 nap kb?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Megint erőt tudtam meríteni a válaszaitokból, mert látom, hogy nem vagyok egyedül :)
Ripley, Babaimado, egy ideig nálunk is működött ez a nagyágyban fekve szopizás, de most valamiért ott is felébred, ha felkelek mellőle. Elaludni ugyanakkor tényleg könnyen elalszik, de akkor ott vagyok, mint Babaimado, hogy így hogyan tudok enni, pisilni, mosni, mosogatni stb. Amikor a vállamon alszik, akkor már megy a teregetés és a kajamelegítés-evés :D Ha sikerül is letenni valahova, akkor az tuti a hinta, vagy a pihenőszék (anyósoméktól kaptuk és egész jól elvan benne ébren is), az pedig alvás szempontjából a gerincének nem ideális :roll: Próbálkozom, ha beválik valami, akkor jövök a recepttel :D
Akkor még mindig a 43 db-os Pampers new baby a legolcsóbb, 1200 Ft körül van a Metróban ha jól emlékszem. De megjegyzem ezt a DM-eset is, köszi! Egy nap simán elhasználunk 7-8 db-ot...

KépKép
Kép
szecs
 
 


Sziasztok!

Ezzel a nem-letevéssel vigyázzatok, hamar rászoknak!
Én pontosan így csináltam, 1 kézzel megtanultam kitörölni a popóm is. Egész nap kézben volt Vivi, nem tudtam letenni, mert sajnáltam, hogy sír. Ma erősebb lennék, nem rabszolga vagyok, hanem ember, pisilnem kell, ennem kell, stb. Tegyétek le, picit nyafoghat. Megint más, ha torkaszakadtából üvölt, akkor bizony ringatni kell. Hosszú hónapokig.
Sokan azon a véleményen vannak, hagyjuk sírni, majd abba hagyja. Én azon a véleményen vagyok, ne hagyjuk soha, főleg pici babát, mert sokat számítanak az első idők, kialakul benne a bizalom, és ha mindig reagálsz a kérésére, meg is fog maradni.
Vannak dolgok, amiket túl kell élni, nem könnyű, de megéri.

Sokat sírtam a kisszobába, míg Vivi a nagyban üvöltött, és nem tudtam mi baja. És nagyon ki voltam készülve.

És senki nem rossz anya, hanem ember, érzelmekkel. Szerintetek én hogyan érzem magam, amikor veszekszem Vivivel? Pocsékul, sokáig rossz anyának éreztem magam. Aztán látom, más még hangosabban üvölt a gyerekével :lol:

KépKép
b_judyt
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?