Sziasztok Csajok!
A tegnapi nap jó volt! Este Laci húgát elvittem koncertre. Lőrincen 3 napos szeptember fesztivál volt, és este fellépett Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán.
Nagyon szeretem Őket. Alapból szeretem a musicaleket, de az ő cd-éik kifejezetten jók. Szerintem nagyon cukik együtt. Rebus is nagyon szereti őket, úgyhogy nagyon boldog volt, hogy elmentünk. Utána pedig este fél9-től a Neoton Família volt. Hát őket nem szoktam hallgatni, viszont Rebeka a 11 évével, úgy odavan értük...
Úgyhogy ott csápolt az első sorban. Ez volt neki élete első ilyen esti nagy koncertje szabadtéren, sötétben, sok fény, füst...
Nagyon odavolt. Mivel kb 2 órás volt a koncert, nem maradtunk végig. Rebus már hulla volt, és mondta, hogy menjünk haza. De nagyon jól érezte magát. Nekem is jó volt nagyon. Szinetárékat kifejezetten élveztem.
Neotont kihagytam volna, mert már majd leszakadt a derekam, a hasam is fájt, de hát Rebus miatt most kibírtam. Olyan hangos volt a zene...
Képzeljétek, hogy behoztak egy 7-8 hónapos gyereket a legelejére. Rács és a színpad között volt még egy nagy terület, ahova a protekciósok lehettek bent, nem sokan voltak, de voltak egy páran. Én azt a kislányt úgy sajnáltam... Nekem hangos volt, milyen lehetett neki? Úgy sírt! Én nem értem az ilyen szülőt!
Orsi
Nyugodtan panaszkodj, azért vagyunk, hogy meghallgassuk egymást!
A tesómnak is van műkörme, amióta az eszemet tudom, de ő nem vetette le, amikor megszületett a kislánya, szerintem ki se bírta volna nélküle!
És nem zavarta. Mindent meg tudott csinálni vele, és nem bántotta vele Lillát.
Menion
Én örülök, hogy írtad,h nem biztos, hogy könnyen befordul, mert eszembe se jutott.
Két ember írt eddig, ők azt mondták szeretik nincs baj vele a forduláskor. Találtam még egy babakocsit, ami hasonló a másikhoz.
http://www.olcsobabakocsi.com/baby_merc_agat__lux_babakocsi.html
Ennél lehet külön kérni görgőkereket, több a színválasztéka, viszont két bajom van vele. Az egyik 3 kg-mal nehezebb, ami szerintem sok, főleg úgyhogy sokat fogom emelkedni, mert én közlekedési eszközökkel fogok járni. A másik, hogy majdnem 6000 Ft-tal drágább.
Ami jelen helyzetemben sok.
Viszont kitaláltam, hogy mivel az Pesti bemutató terme van, ami nincs ugyan állandóan nyitva, be lehet jelentkezni, elmegyek és kipróbálom görgőkerekekkel és nélküle, hogy mekkora a különbség. Valószínűleg, hasonló a másik is.
Suzy
Nagyon aranyos a pocakod!
Ha már nem ér össze a köpenyed, akkor ne is menjél dolgozni.
Vivi
Sajnálom a fogad, nagyon rossz az tudom. Tök jó, hogy kész Barni szekrény, már várjuk a fotót róla.