Szilvi!
Szerintem az teljesen természetes, hogy még ilyen picin gyenge, és nem bir egyszerre sokáig szopizni. Nem is ez a lényeg, hanem hogy mindig tegyed cicire, ameddig ő birja, hogy ne felejtse el, egy kicsit mindig "kinlódjon" vele. Az érzés, kötődés igy is ki tud alakulni, ha nem mindig ciciből kap enni. Szilárd is cumisüveggel kezdte az életet, sőt, nekem is volt pár hét, amig cici is és cumisüveg is ment együtt. Az elején én is fejtem, mert szükségszerű volt, és megnyugtatott, hogy van tartalék, de aztán szépen lassan megerősödnek ezek a koraszülött babák, és nagyon jó szopisokká tudnak válni. Akkor majd ráérsz a kereslet-kinálatot beállitani, amikor már nem kell neki üvegből adni. Márcsak azért is biztatlak, mert ha elhagyjátok a szopit, és neked fejned kell, akkor az nagyon sok idődet fel fogja emészteni, a másik meg, hogy nincs az a manuális vagy elektromos fejőgép, ami úgy le tudja szivni a mellekből a tejet, mint a gyerek.
Szerintem csinálj mindent úgy, ahogy most is teszed, csak arra figyelj oda, hogy rendszeresen 3 óránként rakd rá a melledre (akármennyi időre is), hogy szopizzon. Ezek az idők, meglátod, egyre hosszabbak lesznek, és egyre kevésbé fogja majd kérni a cumisüveget is. Szerintem 3 kilós korára teljesen el fogja hagyni a cumisüveget. Lényeg, hogy a tejeddel nincs gond, és van még több is, mint amit megeszik Matyika.
KITARTÁS!!!!!! Ez a lényeg!!! Most hol tartotok súlyban?
Annamari!
Én akkor nem is merek panaszkodni, mert hasonlóan érzek már most mint te, pedig mennyivel visszább vagyok
Ennyit számitana a kor? Gondolom, már nem bánnád, ha el kezdene szépen készülődni, pakolászni Szonja. Jaj, bár csak ott tartanék már, ahol most te!! Láttad, hogy mit ir a vonalzód: szexel is próbálkozhatál már
Évi!
De szépen telnek nálad is a hetek! Jövő héten AFP?
Panni!
Szilárdnál és is 18 hetesen kezdtem keményedni. Most azért "megvártam" a 22 hetet. Viszont most pótolja rendesen. Sokat pihenek!!! Magnéziumot is nyomatom. Biztos jobb tőle, de én mellette is képes vagyok keményedni.
Panndi!
Akkor hajrá a régi névvel. Hamarosan kérjük a pozi tesztet!!!
Boni!
Elvileg szebb idő lesz hétvégére. Annyi, hogy mi vasárnap templomban vagyunk, és utána tudunk menni. Lehet, hogy apa is jönne. Más "hozza" a férjét?
Nagyon jók a képek, látszik, hogy Zsiga nagyon jól érezte magát
Kri!
A hányinger nagyon jó dolog, főleg igy doki előtt. Ez is jelzi, hogy minden rendben. Már én is várom a dokis hireidet!!
Teri!
Nincs is jobb egy kis wellnesselésnél! Érezzétek jól magatokat! Baratnődnek pedig mennek a drukkok. Nagyon nem hangzik jól ez az öklömnyi nagyságű vérrög dolog. Mit mondanak, mitől lehet?
Na megyek, csinálok valami érdemlegeset, mert eddig még ma SEMMIT nem csináltam azon kivül, hogy útnak inditottam a fiamat az oviba