Új privát üzeneted érkezett!

Boni!

Írj meg nekem egy pontos címet és nevet és már küldöm is a szerencsét hozó LH teszteket :wink:

Évnyitó ma este 6-kor lesz...jó sz@r idő van úgyhogy sztem bennt lesz a színházteremben.

Mi már voltunk az Állatkerti játszóban és tényleg szuper csak kicsit drága sztem.

Üdv.Permi :wink: honnan ez a név Panndi?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hűha, ez még a chates múltamból :oops: Olyanom is van ám :lol:

Mióta is esős-borongós idő van, a kedvem is olyan nyomott :cry:
permi

Permi!
Aranyos neved lett. Akkor hozzon szerencsét ez a laptetőőőőőőőőőő!!!!!!

Nálunk is holnap kezdődik az ovi, de, ha ilyen eső lesz, még maradnak itthon. Nincs kedvem esőben vinni őket, meg még az ovizsákot. Akkor megyünk majd csütörtökön. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Panni!
Ha iskolások lennének, ezt nem tudnám megcsinálni, hogy otthon maradnak.
Akkor újra egyedül leszel otthon Olikával. Mikor megy oviba majd???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Annamari!

Olika csak jövő szeptembertől megy oviba,addig jár a tesóm Csana-jaba heti 2-3x..amikor anyu is ott van...ez Így nekem is jó mert van időm a háztartásra stb.meg Olikának is jó mert vele egykorú gyerekekkel van és még ott van az imádott nagymama is látóhatáron belül :wink:

Válaszolsz nekem a postai dolgokra amikre tegnap válaszoltam?köszke :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jól van, most látom h már válaszoltál csak az előző oldalon volt :oops: :oops: :oops: bocska :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
Igen-igen válaszoltam. Kb. fél éve változott a kollektív szerződés, s ez is benne van. Én is most tudtam meg. De mindenképp kérdezz rá te is!!!!!!
Mikor mész 18 hetes uh-ra? 4D-re is mentek majd??? vannak még hányingered???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!
Üdv Permi! :D laptető++++++++++++++++++++++++++

Panni!
Irigy-irigy vagyok a családi Csana miatt, de jó, hogy nagymami is ott van, aztszem nekünk is erre lenne szükségünk :) Hogy vagy egyébbként?

Annamari!
és te jól érzed magad? te az írásaidból mindig olyan kiegyensúlyozott, nyugisnak tűnsz,-hogy csinálod?(kiv. mikor apával nézetet cseréltek :lol: :wink: )

gyurika ma k....a lefárasztott, fél 1 től 3 -ig szenvedett az ágyban és csak 3 után aludt el, addig olyan nyűgös volt, ölben akart lenni, dehát ez már nem neagyon megy :roll: Most alszik persze mint a bunda, de fel fogom ébrsztetni -ez már tuti :oops:
Tegnap megint hastáncoltam-jó volt :wink:

Moti!
Mit csináltok ebben a car időben?

Kép
Kép
maryka

panni!
Néztem a vonalzókat és nekem 176 nap van hátra , neked meg 210 :?: Mi szerint számol ez?és 1 nap híján ugyanannyi idősek vagyunk, hááááááááááááát ez érdekes :shock:

Kép
Kép
maryka

Permi,azért hívhatunk még Panndinak?vagy inkább ne?már úgy megszoktam.

utálom ezt az időt!!!!!
indulok táncra, hátha feldob egy kicsit.)most megyek először, úgyhogy lehet, hogy közöm nem lesz az egészhez. :D

KépKépKépKép
moti

Sziasztok!

Permi, üdv újra itt, hiányoztál ám!!! :D

Moti, Permi, köszönöm szépen, aranyosak vagytok!

Panny, de jó lehet ez a családi csana! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze!
Micsoda új vonalzó. Nagyon jól néz ki.

Maryka!
Köszi kérdésed, a körülményekhez képest jól érzem magam.
Ma nem felejtettem el megkérni a dokimat, hogy együtt szüljük, jövő héten csinál még egy uh-ot is. Bírom ezt a faszit, pedig sokan leszólják. Iwiw-en is bejelöltem, s visszajelölt, hogy a kapcsolatunk, "kedvenc páciense". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apával jobbára akkor veszekszünk, ha elmegy az anyjához, s nem bír hazajönni időben.
De mások is mondták már, hogy hogy csinálom, hogy mindig nyugodt vagyok. Fogalmam sincs, inkább nem foglalkozok velük. Azért én is szoktam mérges lenni.

És te, hogy vagy? Látszik már a pocakod? Van még hányingered?

Linus-sal is szoktatok találkozni, vagy csak Motiékkal randizgattok???? Mi lehet Tulival????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Maryka!

Én nem értem ezeket a vonalzókat...de utána számoltam és a tiéd számol jól!!Lehet holnap lecserélem akkor az enyémet.

Kösz jól vok...és te?

Nekem már eléggé látszik a hasam...már asszem terhes farmert kell hordjak....azt mondják minél többedik gyerek annál hamarabb nő a has mert hamar kinyúlnak a méhtartó szalagok.

Tényleg jó ez a csana így családon belül..nem,hogy a nagymami ott van még a tesóm is:)..szal Olikának áldott jó dolga van...és nem beszélve arról h ez nekem is Így tök jó...idegen helyre tuti nem vinném ,de ez így tökéletes.

Annamari!

18 hetes UH-ra majd az AFP eredménnyel a kezeben sztem úgy szept.végén megyek a dokimhoz.

Hányingerem már csak elvétve,de azért van.

Na megvolt az évnyitó a színházteremben...jó nagy zsúfolat volt ahogy gondoltam..levideóztam a kölköt...olyan ügyes volt:)

Holnaptól beindul a hajtás....szegény fiam nem nagyon várta....hát még én a napi szinten történő tanulást vele..de muszáj ha valamit el akar érni az életben!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, de igyekszem behozni.

permi: jó hogy jöttél, hiányoztál!

danyuci: még a védőnénis sztorihoz: ne foglalkozz vele.
Mellesleg Lilla is csak pár szót mond. De, mindent megért, megcsinál. Látszik az értelem a szemében... Ahogy a Te gyermekeidében is!

sucer: Olivér gyönyörű!

Kép
Kép
lillanyuci

TALI:

[quote][ írta:size=150]Szeptember 11 12 Boniék, Lillanyuciék (csak 12. jó, de az nagyon!)[/size]

franci, angie, pruci merre vagytok!

Annamari: jó, hogy ilyen klassz dokid van! Megnyugtató...

panny: gratula az ügyes picike fiadhoz!
Még nekem is van néha hányingerem...

beze: szépek vagytok a képeken!

moti: ezt az időjárást én sem nagyon szeretem. Augusztus 31-én ilyet???

Ma gégészorvosnál voltunk... Lillusnak megduzzadt nagyon az orrmandulája, ki kell venni. Október elejére kaptunk előjegyzést. Plusz gombás fertőzés van a torkában (hogy honnan???). Doktornő kétszer is mondta, hogy antibiotikumtól lehet...Én meg háromszor mondtam neki, hogy 1 éve vett a szájába kicsikém antibigyót utoljára. Így nem tudni, mitől van, ecsetelnünk kell.
Ráadásul apát is műteni kell... Én meg majd tartom a frontot!!!

Kép
Kép
lillanyuci

Hú, boni jól csináltam?
Mi azon a hétvégén Bp-en leszünk, szombaton szülinapi partira megyünk, vasárnap az egész délutánunk szabad, akkor is ott alszunk mert hétfő reggel megyünk a Klinikára és onnan egyszerűbb, mint haza aztán vissza Bp-re.

Jó éjt!
Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Jó reggelt!

Permi üdv köztünk :wink:

Lillaanyu jól csináltad remélem többieknek is jó a 12.e..jó lenne már találkozni veletek csajok!

De más még nem reagált időpontra
:roll:

Panni az állatkerti játszót végül is végszükségnek jelöltem be. rossz idő esetére. az azért jó, hogy szülőknek nem kell fizetni belépőt. :roll: elsősorban a Városliget szabadtér volt lefixálva.

nálatok mivel sokan vagytok plusz kedvezmény van 20 vagy 30 % ,még
sajnálom a mókuskerék újbóli elindulását! de faca csaj vagy :wink: :lol:

tesztekre nem mondom azt amit illik, hátha úgy működik, mint a gyógyszernél, de ha jöttök talira akkor is ráér.. ha nem jöttök akkor küldöm a címet.

ZSigikém kis barátnője mától oviba fog járni. Kíváncsi leszek rá hogy fogja feldolgozni... napi szinten egész nap együtt voltak, mint a tesók..imádják egymást.tegnap Dóri mondta hogy Zsiga is megy vele oviba... :cry:

mmaryka
jó fej dokid lehet

moti milyen volt a tánc?
Vendég

Sziasztok!

Gyors egy kezes bekukk , fejek éppen, aztán etetés, utána Mkarci haza az ovoból, mert nem eszik ott, ezért leragadtunk a napi két óránál, de ezt már szívesen veszi.....

Köszi a drukkokat dícséreteket, ihógyekszem vhogy Nektek is képeket tenni......Matyi már tegnap 2490 gramm volt, eszik szépen, de üvegből egyenlőre, kicsit tartok tőle, hogy így marad..de még majd próbálkozom.....nagyon fáradt vagyok, de boldog, hogy itthon vagyunk, s hízunk, s Marcika is szépen "viseli" a kistesót...bár lűtom rajta, hogy azért nem egyszeű neki....ma is közölte, hogy ő kicsi akar maradni.....

Sucer! gratula!! Olivér csodaszép baba!!!!

Most mennem kell, de igyekszem jönni, olvasni már úgy-ahogy tudok, még az írás megy nehezen :oops: Így egy kézzel nem nagyon haladok :oops:

Puszi Nektek, s köszönjük a sok-sok pozítiv energiát, drukkot!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziazstok!
látom még mindig pangás van :wink:

Kép
Kép
maryka

Sziasztok!

Szilvi, nagyon ügyesek vagytok, csak így tovább! Szerintem a szopi is sikerülni fog, drukkolok!

Boni, nem hiszem, hogy menni tudunk, Lexivel a hosszú utak rémálomszerűek, valamikor idén felmegyünk, de nem a közeljövőben. Sajnálom. :(

lillanyuci, köszönöm! Lillának és apának jobbulást!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze sajnálom, de úgy látszik mások sem nagyon tudnak jönni :roll:

szilvi kitartás nektek, örülök,hogy jól vagytok!
Vendég

Végre sikerült gép elé jutnom.

Látom, visszajött az elkallódott báránykánk. Én is szívesebben hívnálak a régi neveden, de csak ha felhatalmazol rá :)

Boni!
Nekünk jó lesz a 12-e! Állatkert, játszóház, Városliget vagy bármi szóba jöhet.

Évi!
Kitartás! Megvan már Lilla műtétjének az időpontja?

Szilvi!
Nagyon ügyes Matyika, hogy már ilyen szépen összeszedte súlyilag magát. A szopit ne add fel. Tegyed rá a melledre, akármilyen fáradt is vagy, mert inkább megéri a fáradtságot most, mint aztán fejni hónapokon keresztül. Ha kell, hívj segítséget, védőnő, szoptatási szakértő, stb. Én biztos mindent megmozgatnék, mert mellből szoptatni a leghigiénikusabb és legegyszerűbb.

Annamari!
Te merre vagy? Hogy bírod a végét? Keményedsz?

Panni!
Valami talit össze fogunk hozni, csak megvárom, hogy a vendégeink szept közepén elmenjenek.

Én elég sokat keményedek. Délutánonként kezdi, és van, hogy óránként többször is. Egyik nap olyan durva volt, hogy azt hittem, hívnom kell a doktornőt. Lehet, hogy aznap fordult be, mert azóta lentebb érzem a mozgolódását, és ma reggel mintha csuklott volna, és egészen lent éreztem. Különben szépen telik az idő. Lassan nekem is itt van a 30 hét. Utána majd kitűzöm a 35-öt, aztán ha betöltöttem a 36-t, akkor már nem is bánnám ha jönne :)

Igyekszem még jönni! Kismamáknak kitartás, várakozóknak pedig kívánom, hogy a gólyák az elrepülésük előtt még kanyarodjanak feléjük :)

Angie

Kép
Kép
angie34--

Angie!
Bár már látnám az alagút végét. Itt fáj, ott fáj, néha menni is kényelmetlen, mert olyan érzésem van, hogy mindjárt kipottyan a gyerek. Feküdni meg katasztrófa. Nekem úgy fáj a medence csontom, fordulni is nehezen megy.
Keményedni nem szoktam, a másik kettővel sem volt. Most már én sem bánnám, ha előbb meglenne.
Még a kiságyat sem raktuk össze, mert egyenlőre nincs helye. Várjuk, hogy a nagynéném elvigye az egyik ágyunkat, s akkor tudunk rendezkedni. Ma összeraktam a kórházi pakkot, kiválasztottam a ruhát, amiben haza hozzuk Szonját. A kisruhák mosása is kész, még az ágynemű van hátra, de azt majd, ha felállítottuk a kiságyat.

Elég nagy a pangás itt most. Meglátszik, hogy Angie és Franci sem dolgozik.

Kismamik ti, hogy vagytok????

Boni!
Nekünk messze van Bp, úgyhogy ez kimarad. Pedig szívesen lennék én is ott.
:D :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Nem fogok tudni visszaolvasni, csak egy életjelre jöttem, annyira pörögnek a napok, sosem jutok ide...

De majd pótolni fogom!

Hívhattok a régi nevemen ;) Én is jobban szeretem azt... :)

Na megyek, mert hulla vagyok :arrow:
permi

Sziasztok!
Mától már dolgozom de sok a meló, és a héten még vidékre is kell menni.

Szilvi!
Örülök hogy szépen növöget Matyi! És szerintem kb olyan ütemben nő mint a pocakban, ez különösen jó.
Amire különösen figyelj, az a szeme és a mozgása. 3 hónapos kora után keres neki valami mozgásfejlesztőt. Nekünk szükséges volt.

Boni!
12-én egy városligeti kacsaetetésben benne vagyok.

Gergő elkezdte az ovit. Sajnos otthon ez látszik is rajta. Egyik este pityergett mert hogy otthagytam egyedül. Lehet nem tűnt fel neki a többi gyerek (+25) és az óvó nénik….

Pusza Mindenkinek
franci

SZEPTEMBER 12 BOni, Lillaanyu, , Angie, Franci remélem jó idő lesz!

franci kitartás nektek ovihoz...

mmarya már mindjárt babázhatsz

:shock:
Vendég

MI tegnap bementünk a belvárosba.OKtogonnál komolyzenei műsorok voltak , a Kolibri szinház pedig évadnyitót tartott. ZSiga imádja Kemény Henrik Vitéz Lászlóját..minden nap megnézi és most élőben is láthatta!
nagyon jó előadások voltak, 11kor volt a Róbert Gida és barátai nagyon cukik voltak.. aztán Zsigikém aludt 2 órát, Vitéz László és a többiek 15 51kor volt,! fantasztikus volt élőben látni! felejthetetlen élmény marad!,

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Franci!
Üdv. újra itt a fedélzeten. :lol: :lol: :lol: kipihenten és jókedvvel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boni!
Nagyon jók a képek. Biztos felejthetetlen élmény nekik, meg látom sokan is voltak.
Már alig várom, hogy babázzak. :D :D :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Újra itthon mi is.
Nagyon szuper időnk volt, mikor hazajöttünk fáztunk is.
Visszaolvastam, de bocsi hogy nem reagálok mindenre már most nem emlékszek mindenre :):):).

Panndi/premi örülök hogy újra itt vagy.

Angie, Beze nagyon szépek vagytok édes a pocakotok.

Tali én nem tudom megígérni ha tudunk megyünk.

Betegeskedőknek jobbulást.

Olivér baba nagyon cuki :)

Matyi baba is édes megnéztem iwiw-en :). Örülök hogy szépen gyarapszik.

Nagyon jó volt a nyaralás annak ellenére is hogy hányinger végig elkísért.
Most viszont rengeteg munka vár itthon amihez nem sok kedvem van.
Csütörtökön megyek dokihoz és végre láthatom picikémet már alig várom.

Kri

Kép
Kép
kri29

Boni!

Sajnos mi sem tudunk menni Hétvégén...péntek-szombat-vasárnap itt Gödöllőn Belvárosi Napok címmel 3 napos rendezvény lesz..bábszínházak,táncházak,együttesek,előadások,néptáncbemutató,sport bemutatók,kaja-pia ihaj-csuhaj:)..szal mi ott leszünk mindhárom nap...már több mint 10 éve megy ez a program minden évben ősszel és általában ott a helyünk...ja és anyu szülinapját is tartjuk vasárnap,62 éves.

Angie!

Keményedéseim nekem mindhárom srácommal volt kb.16.héttől..már most is volt1x-2x...olyankor mindig bekapok egy magneB6-ot és okés lesz minden.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Halihóóóóó!

Én ma rákattantam a netre...bár inkább aludnék, mert nagyon kéne....most mindkét gyerkőc alszik (mindhárom)

Angie!
MÁr neked sem sok van a találkozásig!
Szopi téma: nagyon nehéz, mert a kórházban volt olyan, hogy szopi, aztán hozták a nővérek a "hiányzót" üvegbe, de az is általam lefejt tej volt....na most ez itthon úgy nézne ki, hogy három óránként mérleg, majd szopi egy vagy két mellből, majd újra mérleg, majd hűtőből ki a tej, melegít, közben Matyi alszik, mert evett vmennyit, s elfáradt....akkor újra ébreszteni, mert az "adagját" meg kell ennie, mert most a hízás a legfontosabb....majd büfi, s aztán fejnem kell, mert most napi 5 fejésből több tejem van, mint Matyi napi 8x megeszik, s azt nem merném kockáztatni, hogy apadjon (ugyebár kereslet-kínálat arány), s ha már kb. másfél órával a szopi kezdete után fejek, akkor már nagyon kevés idő van a tej újratermelődésére....s nagyon fárasztja a szopi, annyit nem tud enni még, hiába van tejcim, mint amennyire szüksége van....ez, nem menne, még úgy sem, hogy van segítségem.....mert itt van Marci is, s akarok vele is foglalkozni, mert annyira szükségem van arra is, hogy vele legyek......
Hát "röviden" ennyi....de persze örülnék minden tanácsnak, mert nagyon szeretnék szoptatni, nagyon hiányzik az a közelség....

Bocsi, hogy most mindenki más kimarad, de közben hazajött párom, s már nagyon elment az idő....de jövök sűrűbben....s akkor pótolok...

Szép du-t!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

SZiasztok!

Nekünk a tali sajna nem jó, m Hévízen leszünk a hétvégén...

Amióta elkezdődött a suli, nincs túl sok erőm a géphez jönni.

Szilvi! Nekem sajnos nincs semmi ötletem, m nekem nem volt sok tejem, és semmi nem segített , pedig sokmindent megpróbáltam... De te ügyes vagy és menni fog!!!

Sucer! Olivér baba nagyon-nagyon szép!!!

Boni! Nagyon jók a képek! Zsigi biztos nagyon élvezte a "bulit"

Franci! Gergő édes! Nagyon megviselte az ovi? AMúgy hogy érzi ott magát? Petra imádja az első perctől kezdve...

Most a barátnőm miatt aggódom nagyon: 18 hetes és 3 hete kórházban van, m állandóan öklömnyi vérdarabok jönnek ki belőle. A babáról nem mondanak neki semmit, csak attól félnek h egy ilyen vérdarabbal együtt megszüli a babát is. Ráadásul kialakította a terhesség benne a cukorbetegséget és inzulinoznia kell magát... Szerintetek ez egy egészséges terhesség lehet? Vagy mitől lehet ez? Szegényt annyira sajnálom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pruci 2010.09.07 04:52-kor.

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Csak egy picike energiám van írni...

Szilvi: esetleg nem próbáltál valamilyen tejserkentőt szedni? Nekem a Laktoherb tea nagyon bevált, rengeteg tejem volt. Nem nagyon kellett megdolgoznia a tejciért Lillusnak, ömlött a szájába... :shock:
Szerintem ha kikészíted a felmelegített tejet magad mellé és egyből cici után megcumiztatod a picikédet, akkor egyszerre hozzájut a kellő mennyiséghez. Annyi idő alatt míg cicin van, nem lesz baja a hűtős lefejt tejcinek szerintem. Mert ez amit leírtál tényleg elég nehéz és fárasztó lehet Neked is, plusz Matyi gyomrának sem jó, ha másfél óránként eszik.
Ez az én véleményem, remélem tudtam valamit segíteni. Kitartás!!!

Ennyit tudtam most írni...
Igérem jövök majd, csak elég sok minden összejött mostanában. Lillust orrmandulával műtik, az apját meg polippal és orrsövény-ferdüléssel. Én meg tartom a frontot...

Jó éjt mindenkinek!
Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Szilvi!
Szerintem az teljesen természetes, hogy még ilyen picin gyenge, és nem bir egyszerre sokáig szopizni. Nem is ez a lényeg, hanem hogy mindig tegyed cicire, ameddig ő birja, hogy ne felejtse el, egy kicsit mindig "kinlódjon" vele. Az érzés, kötődés igy is ki tud alakulni, ha nem mindig ciciből kap enni. Szilárd is cumisüveggel kezdte az életet, sőt, nekem is volt pár hét, amig cici is és cumisüveg is ment együtt. Az elején én is fejtem, mert szükségszerű volt, és megnyugtatott, hogy van tartalék, de aztán szépen lassan megerősödnek ezek a koraszülött babák, és nagyon jó szopisokká tudnak válni. Akkor majd ráérsz a kereslet-kinálatot beállitani, amikor már nem kell neki üvegből adni. Márcsak azért is biztatlak, mert ha elhagyjátok a szopit, és neked fejned kell, akkor az nagyon sok idődet fel fogja emészteni, a másik meg, hogy nincs az a manuális vagy elektromos fejőgép, ami úgy le tudja szivni a mellekből a tejet, mint a gyerek.
Szerintem csinálj mindent úgy, ahogy most is teszed, csak arra figyelj oda, hogy rendszeresen 3 óránként rakd rá a melledre (akármennyi időre is), hogy szopizzon. Ezek az idők, meglátod, egyre hosszabbak lesznek, és egyre kevésbé fogja majd kérni a cumisüveget is. Szerintem 3 kilós korára teljesen el fogja hagyni a cumisüveget. Lényeg, hogy a tejeddel nincs gond, és van még több is, mint amit megeszik Matyika.
KITARTÁS!!!!!! Ez a lényeg!!! Most hol tartotok súlyban?

Annamari!
Én akkor nem is merek panaszkodni, mert hasonlóan érzek már most mint te, pedig mennyivel visszább vagyok :oops: :oops: :oops: Ennyit számitana a kor? Gondolom, már nem bánnád, ha el kezdene szépen készülődni, pakolászni Szonja. Jaj, bár csak ott tartanék már, ahol most te!! Láttad, hogy mit ir a vonalzód: szexel is próbálkozhatál már :D

Évi!
De szépen telnek nálad is a hetek! Jövő héten AFP?

Panni!
Szilárdnál és is 18 hetesen kezdtem keményedni. Most azért "megvártam" a 22 hetet. Viszont most pótolja rendesen. Sokat pihenek!!! Magnéziumot is nyomatom. Biztos jobb tőle, de én mellette is képes vagyok keményedni.

Panndi!
Akkor hajrá a régi névvel. Hamarosan kérjük a pozi tesztet!!!

Boni!
Elvileg szebb idő lesz hétvégére. Annyi, hogy mi vasárnap templomban vagyunk, és utána tudunk menni. Lehet, hogy apa is jönne. Más "hozza" a férjét?
Nagyon jók a képek, látszik, hogy Zsiga nagyon jól érezte magát :)

Kri!
A hányinger nagyon jó dolog, főleg igy doki előtt. Ez is jelzi, hogy minden rendben. Már én is várom a dokis hireidet!!

Teri!
Nincs is jobb egy kis wellnesselésnél! Érezzétek jól magatokat! Baratnődnek pedig mennek a drukkok. Nagyon nem hangzik jól ez az öklömnyi nagyságű vérrög dolog. Mit mondanak, mitől lehet?

Na megyek, csinálok valami érdemlegeset, mert eddig még ma SEMMIT nem csináltam azon kivül, hogy útnak inditottam a fiamat az oviba :)

Angie

Kép
Kép
angie34--

Szilvi!

Sztem is esetleg jó ötletnek tűnik hogy egyből szopi előtt készítsd ki a cumisüveget tejjel és akkor a szopi után egyen abból és te is hamarabb el tudod kezdeni a fejést...de egyébként ne ijedj meg...másfél órával a szopi előtt elegendő tej fog termelődni,hisz a tej állandóan termelődik,szopi közben is.Azzal meg nem értek egyet Évivel hogy akár miért ne ehetne egy baba,akár koraszülött-akár nem másfél óránként,hisz ez az igény szerinti szoptatás lányege...amúgyis olyan pici még a kicsi gyonmruk hogy simán kiürülhet addig.....(Ugye ezt Évi nem gondoltad komolyan hogy egy baba gyomrának nem tesz jót az anyatej akármilyen időközönkén,akár sűrűn is eszikt????????)tényleg nem akarlak megbántani de ez nagyon nincs így...sajnálom hogy sokan még ilyen nézeteket vallanak amikor ez már így nagyon elavult gondolkodás!!!..az igény szerinti szopi lényege az is hogy majd a tej úgy fog termelődi ahogy írtad a kereslet-kínálat alapján....főleg nem kell sztem egy korababánál kivárni a 3 órát ha ő esetleg előbb is bírna enni....ahogy írtad fő a hjízás akkor én a helyedben minél többször etetném és nem csak 3 óránként...sztem minél többször tedd mellre amikor csak tudod és utána pótold cumisüveggel.

Angie!

Pihizz sokat..nem kell megijedni a keményedésektől de azért fő az óvatosság!!

Teri!

Nagyon sajnálom a barátnődet!!!Remélem jól alakulna a dolgok!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Én megint csak életjelezek... pörögnek a napok, rengeteg a dolog, majd egyszer erről írok bővebben. Pozitív teszt még messze van, ma vagyok a 14. napon, és mivel a műtét óta össze-vissza jött meg, fogalmam sincs, mikro van PÉ :( A netről rendelt LH teszt meg eddig tök hófehér volt..
permi

sziasztok!
AFP-re ugye nem kell éhgyomorra menni?

Kép
Kép
maryka

Szilvi,
ez a szoptatás dolog nálam is úgy nézett ki SEbivel, hogy mivel rengeteg volt tejből, ezért 2 óránként fejtem, és ő pedig kb. 1,5 óránként evett.így 24 órában szoptattam..később majd jobb lesz, hidd el...SEbi is sokszor kért, pedig ő sokat megevett egyszerre, de gyorsan is űrített.

rólunk csak dióhéjban, túlvagyunk 2 esküvőn (péntek szombat), aminek az lett az eredménye, hogy jól megfáztunk, én fel is fáztam, SEbinek elment a hangja, plusz összevesztünk a férjemmel szombaton.....mármint az esküvőn.

KépKépKépKép
moti

Nekem a kórházban azt mondták anno hogy ha nem ébredne éjjel, akkor is vegyem fel szoptatni 3 óránként amíg el nem éri a 4 kilót, mert a koraszülöttek gyomra még nem tud raktározni. Ha az adagját megeszi, akkor elég 3 óránként etetni, mert ennyi idő alatt dolgozza fel a gyomruk a kaját. Gyakrabban valóban nem szükséges ha a sulyának megfelelő mennyiséget megette. Mondjuk, nálunk ez a rend be is állt, mivel a kórházban is így etették. Egyébként a lll.hu-n is azt írják hogy 1,5 óránál gyakrabban nem ajánlott szoptatni, mert ennyi idő kell a mellnek a tej újratermeléséhez. Az ettől gyakoribb szoptatástól elapadhat a tej.

Angie

Kép
Kép
angie34--

hát, azért nem tudom, ki írta ezt arra az oldalra, hogy elapadhat a tej a sűrű szopitól, nálam baromira nem volt igaz.20 perc alatt is termelődik egy csomó.legalábbis nekem.)

KépKépKépKép
moti

Bekukkantottam :)
Moti!
Gondoltam rátok a hétvégén, hááááááááááát az idő miatt nem irigyeltelek. Végül voltak a gyerkőcök is? Egyébbként jó volt ( apával való összezörrenést leszámítva) :?: Holnap megyek AFP-re, de remélem csütörtökön zenebölcsiben összefutunk :)

Szilvia!
nekem annó a 2 órát meg kelltt várnom, mert akkorra lett annyi tejcim , hogy Gyurust kielégítette. Matyikának sok sok puszi :D Már alig várom, hogy nálunk is kiderüljön Matyi lesz vagy Nelly :?:

Boni!
nekünk a 12. tuti nem jó :( nagyon jók a képek :)

pocim az növöget, most úgy érzem napról-napra nagyobb. már felveszem a terhes gatyámat si , csak az kényelmes. Hétvégén előzetesben ünnepeltük a szomszédokkal gyurus szülinapját, most hétvégén megyünk ODA haza és ott folytatjuk a rokonsággal.

Kép
Kép
maryka

Moti!
Szerencsés vagy a tejtermeléssel :wink: na meg Sebike is :wink:
Apával már oldódott a helyzet?

Kép
Kép
maryka

Maryka!
Gyurikának Boldog szülinapot!!!!
Kép

Moti!
Jobbulást nektek!!!! Férjeddel kibékültetek???

Angie!
Én is láttam, hogy sex-szel kapcsolatos a vonalzóm, így mivel nem tudok angolul, lefordítattam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma csinált a dokim uh-ot, 3,2 kg körül van Szonja. azt mondta, hogy még 10 napig tartsam bent.

Leventével az ovi nem változott. Már nem hozom haza ebéd után, csak alvás után 3 óra körül. Nem eszik továbbra sem, hozzá sem nyúl, meg nem is beszél. Ma volt náluk logopédus, vele szépen elbeszélgetett. Míg a Rékára vártunk, addig megette az uzsonnát, de azt is úgy, hogy ha jött valaki, dugta a háta mögé, ne lássák, hogy eszik. Maryka! valami tanács????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Maryka,

akkor csütörtökön 10től van zenebölcsi?
szerintem afphez nem kell éhgyomor.jó lenne találkozni csütörtökön!

kibékültünk még aznap egyébként a férjemmel.az volt a baj, hogy tartotta szombaton egész nap a diétáját, nem evett semmit, és emiatt délutánra már az élő fába is belekötött...nagy hülyeség volt!BOldi ráadásul kezelhetetlenül viselkedett, azonnal ki kellett vinnem a templomból, ahogy elkezdődött a szertartás, mert ordibálni kezdett...Sebikét meg Anyu tologatta, mert tök álmos volt.aztán az esküvő után a szakadó esőben ácsorogtunk a templomkertben, mondom a férjemnek, csináljunk már egy kéet négyünkről, sosem vagyok rajta a gyerekkel egyiken sem.erre kikelt magából, hogy most miért ezzel foglalkozok, ez az öccse esküvője, ő jól akarja érezni magát...na, innentől megvolt az alaphangulat.odaértünk az étterembe, szegény SEbike nagyon nyűgi volt, mert elfáradt, és nagyon nagyon hideg volt, kabátban fáztam..fél nyolckor még mindig nem volt kaja, a bébiételt nem tudták megmelegíteni, mert nem volt mikro.(nem egy étteremben voltunk, hanem valami közösségi házban)na, ekkor fogtam magam és hazahoztam a 2 gyereket, meg Anyukámat.lefektettem a srácokat, ittam 2 nagy bögre teát, és ettem 2 szendvicset, és visszamentem.összesen másfél órát voltam távol.mire visszaértem, gondoltam, eszek valamit...semmi nem maradt!!!!!és senkinek nem jutott eszébe, hogy esetleg szedjen nekem valamit, a férjemnek sem.....innentől kezdve a tököm kivolt az egésszel, már bocsánat.....persze azóta kibékültünk, de levontam a következtetéseket...

KépKépKépKép
moti

Sziasztok!

Moti, ez tényleg nagyon nem volt szép a férjedtől!!! :evil: Még jó, hogy kiakadtál! A banda elég éhes lehetett...
Nekem is sok tejem volt, fejés közben is mindig termelődött.

Szilvi, ügyesek vagytok, csak így tovább, meglátod, Matyi hamarosan csak ciciből fog enni! :wink:

Maryka, Annamari, egy pocakkép esetleg?

Maryka, én 1x sem mentem afp-re éhgyomorral, csak a terheléses cukornál.
Gyurusnak boldog születésnapot!

Annamari, miért pont 10 nap?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Gyurikának Boldogságosat! :lol:
Vendég

Moti!
Én is úgy érzem, hogy a kajából rakhattak volna neked is félre. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: én is mérges lettem volna.

Beze!
Csak azért, mert kérted. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt nem tudom, miért ép 10 napot mondott.

Kép
Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Az első képen látjátok a különbséget??????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(eltűnt közben a matrica a tükörről, levakartam :lol: :lol: :lol: :lol: )

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Gyurusnak nagyon boldog szülinapot!!!!!!

Annamari! Tényleg, miért pont 10 nap???

Moti! Jobbulást neked! Jó lehetett az esküvő... :shock:

Permi! Vegyél pg 53-at, én most vettem, remélem beválik. Petra annó annak a segítségével jött össze (csak nem találtam meg a régit. :oops: )

Voltam bent a barátnőmnél, egész jól van, néha keményedik, a baba nagyon lent van, a méhszája 1 ujjnyira nyitva. Ő minden áron haza akar menni... Az ok egy szó: anyós, na meg a rokonság, férj kiakasztotta, begörcsölt és emiatt van ez az egész... A kórházban nem semmik, az uh-t úgy kell kicsikarnia, de közlik vele h nem látják, m nagy a hája... A terhesség alatt fogyott 18 kilót.

Teri

KépKépKép
pruci

Annamari! De helyes a pocid! A matricákat miért vakartad le?

Teri

KépKépKép
pruci

Teri!
Sajnálom a barátnődet. :( :( :( :( :( de a baba jól van????
Nem semmi, hogy 18 kilót fogyott.
Szerinted miért vakartam le???? mert már szégyelltem úgy fényképezni, hogy ott voltak, meg bennem volt a takarítási láz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Drukkolok, hogy mielőbb összejöjjön a kistesóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?