Sziasztok!
Csöpplány, itt olcsóbb, mit itt vettük a habtapit. (Amit egyszer zárva találtál.)
http://babyfun.axiomarket.hu/item/habta ... 320x320mm-
Olyan fitostore játékfertőtlenítőnk nekünk is van, de csak szülés előtt fújtam le vele az örökölt plüssöket. Mostanra kicsit ellazultam fertőtlenítés terén. Mondjuk így, hogy se cumisüveg, se cumi, nem nehéz elhagyni a sterilizálást...
Most Samu vagy nagyon gázos lesz, vagy extrém jó lesz az immunrendszere.
Sokat gondolkoztam ezen, hogy valószínűleg ha kisebb súllyal születik, nem lettem volna ennyire laza, de én már a kezdetektől olyan erős, nagy babának tartottam. Egyedül a BH-tól féltem az elején, főleg, hogy a légzésfigyelő is besípolt, de végül azt is inkább leszereltem, és hála Istennek nincs semmi baj.
Pénteken voltunk ikeában, Samu kapott csibés csörgőt, bogaras mobilt (lógót) és egy gyerek tükröt. Mindet imádja, jó vétel volt.
Majd küldök képet.
Visegrád szuper volt! Rebi és Robi (Jani gyerekei) nagyon édesek voltak. Most megint úgy fognak hiányozni!
Samu is kómálta az egész családot. Vigyorgott mindhármukra, mint a tejbe tök.
Képzeljétek, kiderült, hogy pont akkor voltak a gyerekek az anyukájukkal Füreden, amikor mi is! Olyan kár, hogy nem tudtuk! Jó lett volna ott is együtt bandázni... Jani a feleségével is nagyon jó viszonyban maradt, és gyorsan elérte, hogy barátnők legyünk. Jaj, olyan jó volt megint ott lenni! Szeretem azt a várost, napokat elbolyonganék ott akár egyedül is.
Samu hirtelen nagyon sok újat csinál, fel kell majd írnom, mert el fogom felejteni. A legviccesebb, hogy ha olyan zenét hall, amit ismer és szeret, akkor énekli! A szöveg mondjuk nem stimmel, mert folyton csak hö-hö meg a hasonlók, de a dallam hasonlít... Na jó, az sem, de nagyon igyekszik.
Eddig azt hittem, csak a pihenőszék zenéjét nyomja, erre ma a kocsiban elkezdi megint... Mondom Barnusnak, hogy hallod, énekel?! Erre kiderült, hogy esténként erre a számra (is) ringatja Samut!
Aztán a másik a duccolás, amit mostanra tökre élvez, és tolja előre a fejét, meg várja, hogy mikor koccanunk.
Pelenkázásnál előre emeli a lábait, amikor tudja, hogy a popótörlés rész jön.
Megtanítottuk neki, hogy csapj az asztalra, és akkor odapaskol az asztalra.
Ha mondom neki az ismert mondókákat, akkor formálja a száját, figyeli, én hogyan csinálom...
Az arckifejezéseimet is próbálja utánozni.
Most hirtelen ezek jutottak eszembe, de nagyon durván beindult most! Ez a 3 hónap...!
Talán eddig volt kisbaba?!
Orsi, örülök, hogy rendbe jöttek a dolgok szopizás terén! Sajnálom, hogy dolgoznod kell.
Éljen a Peti-kaki!
Caty, én nem tudom, hogy a 0-13-as babakocsihoz tartozó, illetve sima autósülések között különbség lenne. Szerintem az az egy hosszabb út belefér, aztán gondolom, az első időszakban nem lesz már sok ilyen alkalom. Még a becsatolható mózes tényleg megoldás lehet, bár én azt hallottam, hogy Magyarországon az nem szabályos. Szóval ha megállít a rendőr... Meg nem is olyan biztonságos, mint a kagylóülés.
A be safe márkájú ülés vízszintesre dönthető, ami a baba gerincének a legkíméletesebb. Én azt venném a barátnőd helyében. Itt van róla leírás:
http://www.besafe.hu/products.php?pid=7
Charlott, a Csiri-biri szerintem 1 év fölöttieknek van, a többit nem tudom.
Samu jól elvan mindenhol, nagyon alkalmazkodó, ami talán az én "önzésem" eredménye. Hogy úgy mondjam, nem tartottam magamat a 6 hét elzáráshoz, de még a 6 naphoz sem.
A babe sampont vizes hajra kened?