Új privát üzeneted érkezett!

Sziszka, jövő héten lehet hogy csak csütörtöktől lesz jó nekünk. Zsolti Pesten lesz egész héten, és hét elején úgy néz ki, hogy Anyuéknál leszek a gyerekekkel...

yuyu79
 
 


Apró, pocakfájás téren nagyon hasonló nálunk is a helyzet, együttérzek veled nagyon. Volt, hogy 3 napig, ha épp nem evett és nem aludt Domi, akkor üvöltött, hosszú órákon keresztül:(( szinte semmivel nem lehetett megnyugtatni. Mi már mindent kipróbáltunk, Espumisant, Infacolt, homeós bogyókat, Gripe Watert, szélcsövet, egyik sem használt. Pár napja Viburcol kúpozunk (2 napig napi 2-t kapott, tegnap már csak 1-et) és úgy tűnik jobb a helyzet vmivel. Szerintem próbáld ki, hátha segít. Nekünk is azt mondták az uh-on, hogy nagyon durván tele vannak gázzal a belei, nem is csodálkoznak rajta, ha üvölt és hogy majd az idő megoldja.... reménykedem, ma vagyunk 9 hetesek, remélem pár hét múlva műr csak rossz emlék marad az egész... Kitartást nektek is!

sniky
 
 


Mi ez sok pocakfájás? Sajnálom a babákat, meg Titeket is :( Az első babáknál is ennyire durva volt?

yuyu79
 
 

 
 

Julcsi, dehogyis, össze sem lehet hasonlítani, pedig azt hittem Barnus is az volt, de így már érezhető a különbség.... sajnos!

sniky
 
 


Sziasztok! MI hazaértünk szerencsésen....éhes a család, a többit majd később :)


<
sziszka78
Tolna
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat, szerencsére Virág meggyógyult a hányásos-hasmenéses dologból, viszont sajna amint ő jól lett, jött a férjem és én. Mindenkin átment hamar, csak én kínlódtam vele 2 napig. Ilyen már rég volt velem, hogy szinte minden ételtől undorodtam, még a szagától is. De mára azért jobb a helyzet, főztem husilevest és szinte csak azt ettem, de nagyon jól esett!

Sajnálom a sok pocifájóst! Jobbulást mindenkinek. Nekünk Virágal a hasmelegítés jött be, vettük mikrózható haspárnácskát, és az csodákat tett!

Petra,
Kitartást! Elhiszem, hogy nehéz lehet így, hogy sokat felkel Olivér napközben. Virág sem volt nagy alvó nappal, de mintha ez javult volna ahogyan nőtt.
Amiatt meg ne aggódj, hogy nem tudtok annyit játszani, ez csak természetes most ilyenkor, de nemsokára lesz állandó játszópajtása, csak néhány hónapot kell még várni! Persze azért biztos lelkileg rosszul esik mint anya, de hidd el, a gyerekek megérzik hogy nem akarsz vagy egyszerűen nem tudsz éppen játszani. Mennek a sok +++-ok!

Sikerült ma a tali az állatkertben? Gondolom bent voltatok, azért jó csúnya idő volt!

Én meg holnap megyek a vérvétel eredményért meg az UH-ra, remélem nem találnak semmi rosszat, szorítsatok!

Kép
Kép
dia123
 
 


Sziasztok!

Pocakra anno RÉkával nekünk is a melegíthető cseresznyemagos párnácska vált be legjobban. Persze nekem sincs viszonyítási alapom, hogy mennyire volt pocakos a manóm. De az tény, hogy még most is sokszor panaszkodik a pocakjára.
Kitartást nektek hozzá, remélem, hogy még pár hét és tényleg vége lesz a pocakbajoknak!

DIa! Igen, voltunk az állatkertben, vagyis a játszóházban. Persze nem sikerült időben indulnunk (mint sosem), és addigra már BOniék is játszóházba mentek, végeztek az állatkerttel. Sziszkáék, Szuszuék jöttek még kicsit később, aranyosak voltak a lurkók. Tényleg szupi az a játszóház, és az ára se olyan vészes. Réka is jól érezte magát, telefonon elmesélt mindent a Mamának... Jót aludt a kocsiban utána a kis Drágám. Jó volt talizni veletek csajok!

panna1
 
 


gorillamama kicsinyévelKép
Jegesmaci labdázik Kép
ZSiga szereli barátnője biciklijétKép
mesterségek ünnepén Kép
sorbarendezés Kép
Apa és fia Kép
pocsolyázósKép
olasz módra motorozás...Kép
tegnap közös kép..talán többiek is hoznak ezt fényképezős
Kép
Vendég
 


Jó reggelt!

Tegnapi tal jó volt, sajnos Annáék nem tudtak a nagy szél miatt elindulni :cry:
mi voltunk előtte állatkertbe is, de csak fél órát és a gorilláknál anya miatt Zsiráfnál Zsiga miatt :lol:

jó volt, mert a gorillák mind bent voltak egy ideig és játszottak, kergetőztek.. Zsiráfoknak odaadtuk a maradék zoo csemegét :)
aztán mentünk játszóba

jó nagyra nőtt már mindenki! örülök,hogy eljöttetek! remélem majd ismétlünk :lol: és a többiek is tudnak jönni

Aproo Mazska, Druszám sajnálom a pocakfájást. meggymagpárna nekünk is sokat segített!

Dia örülök,hogy jobban vagytok

Nekünk délelőtt nagy változás lett az életünkbe, mert Zsiga kis barátnője ovis lett :cry: :lol:
Vendég
 


Boni! Jók a fotók! olasz módra motorozós, apa-fia nagyon édes. Sorbarendezést Zsigi csinálta?

panna1
 
 


Panna igen ez a mániája :lol:
Vendég
 


Reggelt! gyertek vissza drágaszágok! hova tüntetek? :roll:
Vendég
 


Én vagyok, csak Zombi üzemmódban, apa 4-kor döntött úgy, hogy nem tud aludni, Málna pedig 5-kor....utóbbi azóta kidőlt, én voltam vérvételen, levettek 3 kémcsővel, és most azon tűnődök, hogy kihasználom a lehetőséget és én is visszafekszem....

Szép napot mindenkinek!

Boni, nagyon , de nagyon jó az az autós kép Zsigivel, nagyon kreatív a gyermek. Szuszu képeit megjöttek?

Később még leszek!

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Sziasztok!

Sajnálom, hogy majd mindenkinél beköszöntött a pocakfájás....remélem tényleg csak a 12. hét végéig tart majd. Bár engem nem bíztattak ezzel a kórházban.:-(

Danyu, köszi, a szélcső már régi ismerős nálunk, Levinél is kellett. Zétit meg minden hajnalban kétszer, óramű pontossággal, 5kor és fél7kor kell szélcsövezni. Előtte meg éjféltől kétóránként eszik. Szóval most sem leszek sokkal pihentebb mint Levinél, de evvan. Zétit kénytelenek leszünk hamarabb kipaterolni magunk közül, mert a kiságya nem férne el a mi hálónkba, szóval Levivel majd boldogítják egymást. Ja, igen, egyik sem tud nagyon, csak egyedül aludni, szóval vicces lesz.

Na, megyek, mert ma ezer ember jön hozzánk. Holnap van apa szülinapja(meg keresztapámé is), azt vasárnap ünnepeljük.
És egy kis progiajánló: hétvégén bornapok vannak Budafokon, ezer program gyerekeknek, főleg vasárnap, és akkor van Alma koncert is. Sztem tutti szokott lenni. MI szeretnénk menni!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!

Egész jól telt az első egyedül töltött hét a lányokkal. Lili szerintem érzékelte, hogy most mással is kell foglalkoznom, és úgy döntött, inkább alszik. Délután 5-től már éberebb, és most is megvan a szokásos 2 óra hasfájós üvöltés este 8-10-ig, utána viszont 6-8 órára kidől.
Tegnapelőtt kipróbáltuk a Gripe-watert. Lili, miután bevette, azonnal kiokádott egy csomó tejet, és ettől teljesen megnyugodott. Tegnap újra próbálkoztunk, és megismétlődött a dolog. Szerintem nem így kéne működnie a szernek, így most szüneteltetem a használatát. Viszont hányás után Lilike olyan jól érezte magát, hogy az utált fejolajozást is mosolyogva tűrte. Már egy ideje lelkesen vigyorog ránk :)

Az új babakocsi nagyon jól bevált, tegnap Mazskáékkal állatkerteztünk vele, ma meg Andival és Ágival, és persze Lilivel és Zsombival találkoztunk ugyanott. Remélem, most már jobb idő jön, és sokat lehet kinn sétálni, Lilike is jobban alszik ilyenkor.

sushy
 
 


na szép ilyen sokan voltatok az állatkertben és nekünk senki nem szólt? :cry:
Vendég
 


sziasztok!

tegnap anyukáméknál voltunk, illetve a munkahelyemen, mert kiderült, hogy a szabi, illetve betegállomány egy részére nekem is jár a cafateria! ;) szóval lenyilatkoztam, hogy mit is kérek!

aztán Beni anyuéknál aludt, mert ma indulnak Ausztriába 2 hétre pihizni, így nem fogunk találkozni velül egy jó darabig!

Aproo, köszi a tippet a Budafoki fesztivállal kapcsolatban, meg is lestem a progit. íme: http://www.budafokiborfesztival.hu/

mondjuk azért az mekkora már, hogy az Alma koncert pl. 13-tól kezdődik... nálunk akkor már Beni vagy alszik, vagy éppen alváshoz készülődünk! :twisted: szuper jól ki van találva ez az időpont! :S azért lehet, hogy holnap elnézünk, max. viszünk babakocsit, és abban szunnyad egyet a gyerkőc!

nektek továbbra is kitartást a nehéz napokhoz, éjszakákhoz! arról nem is írtál, hogy Zéti nyelvecskéjével lett valami??? remélem, hogy minden okés vele!

Sziszka, ez milyen vérvétel volt? valami gond van? remélem nincs!!!

nagyon jó lehetett a szerdai állatkerti tali, már csak a fotókból ítélve is! de a csütörtöki is jó lehetett! az az egyetlen gond, hogy nekem eléggé messze van, főleg, hogy apa nem is nagyon enged már vezetni, vagyis nagyon félt minket, szóval amikor csak lehet, ő visz minket mindenhova! pedig mennyi van még vissza!!! :S

Dia, mi lett a vérvétel és uh eredménye??? remélem, hogy veled is minden okés!

mi tegnap voltunk a védőnőnél, azt mondta, hogy Beni nagyon szépen fejlődik, de ezt mondjuk magamtól is tudtam :) megnézte a bokáját is, azt mondta, hogy teljesen rendben van, életkori sajátossággal bír, tehát pont annyira dől be neki, amennyire egy 2 éves gyereknek befele szokott dőlni. nincs semmi teendő vele. amúgy én ezt észre sem vettem, hogy akár csak picit is befele dőlne... :oops:

engem is lemázsált! kiakadtam az eredményen, összességében 8 kilónál tartok, azt mondta, hogy teljesen okés ez ilyen idősen, de azért most már megpróbálok nem mindent befalni, mert nem szeretnék bálna súlyban szülni menni, bár már most is bálna súlyú vagyok! sajnos minden kaja jöhet minden mennyiségben! :S

megkereste a pici szívhangját is, Beni is hallgatta, édes volt! aztán megbeszéltük, hogy 6 hét múlva még 1x elmegyek hozzá, aztán majd ő jön már csak, ha megszületett a bébi!

Niki, sajnálom nálatok is nagyon, hogy ennyire pocakfájós Domi baba! kíváncsi leszek, hogy nálunk milyen is lesz, mert Benivel is volt szenvedés, akkor azt gondoltam, hogy bőven, aztán majd kiderül, hogy egy kiscsaj mennyivel is másabb!

remélem, hogy lesz még jobb idő, és akkor mi is el tudunk menni egy talira, amennyiben lesz ismét valami össznépi féle!

jók legyetek, szép hétvégét!

sophie27
 
 


na, akkor nem sok élet van errefelé! :)

mi tegnap anyósoztunk, meg vásároltunk!

Beninek őszire egy klassz kis cipőt! már 24es méretet kellett :shock: persze ez most még egy ici-picit nagyocska, de vastagabb zoknit is rá tudok legalább adni! :)

fiúk még szunyálnak, nekem ma főznöm kellene, de addig nem akarok zörögni, aztán ma van az Alma is, de annyira bosszant, hogy 1kor lesz! :S Beninek pont alvásideje lenne, ha meg hazafelé a kocsiban alszik el, akkor meg aztán az pont 20 perces szunya, és nem érünk vele semmit...

nem tudom! tegnap azt beszéltük apával, hogy nem borítjuk a napirendjét, bár nem is szokott ilyen sokáig alukálni, így lehet, hogy mégis átnézünk Bfokra!

további szép hétvégét mindenkinek!

sophie27
 
 


Sziasztok

mi ma a Jókai téri játszótérre megyünk, mer t a Kolibri fészeknek lesz az évadnyitója bábelőadásokkal

http://www.csaladinet.hu/programajanlo/ ... fesztival/
Vendég
 


Sziasztok!

Ma végre sikerült egy kicsit kipihennem magam, tegnapra tetőzött a dolog, szóval már nagyon rám fért. A fő problémánk, hogy Málnus ugye már nem hajlandó pelust húzni éjszakára, viszont amíg itt voltak a vendégek, addig annyira elfáradt napközben, hogy éjjel sosem ébredt fel a pisire, arra sem, hogy bepisilt :( Mire észrevettem, átöltöztettem, újra megpisiltettem, addigra annyira kiment az álom a szeméből, hogy ahhoz, hogy ne verje fel az egész házat, és a keresztfiamat, ehhez cicin kellett vissza altatnom...és ugye bár ehhez két hét alatt hozzá lehet szoktatni a gyereket rendesen....most küzdök a leszoktatással, a napirend visszaállítással, mert felborult az egész kis élete....ha pedig kicsit egyenesbe jövünk, akkor végleg le akarom szoktatni a ciciről, azt hiszem az is embert próbáló feladat lesz :( De részemről én most érzem magamon, hogy ebből nekem ennyi elég volt. Valószínűleg az éjszakai szoptatás tette be nálam is...

Vérvételre pedig a barátnőm utalt be, aki házidoki mellett asszisztens, mert szerinte önmagamhoz képest nem normális ez a kóros fáradtság, ami mostanában uralkodik rajtam...aggódik értem, ezért lesz egy teljes vérkép, de egyébként semmi komoly.

Visszaolvasni most nem tudok, mert kép kicsinyítést terveztem, amíg alszik a család, de talán majd este...

Remélem ha vége a hétvégének, akkor kicsit felélénkül a fórum is!

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eltűntem, időnként olvastam. Nálunk is (családban) zajlottak az események, ami lelkileg is sok erőt vett ki belőlem. De elvagyunk azért...

Még lógok nektek szülinapi fotókkal, majd rakok.

Most azért jöttem, mert van egy kedves barátunk, aki kiment Skóciába, ott laknak egy ideig, párja kint dolgozik.

Küldött haza sok jópofa cuccot, van ami tényleg nagyon megéri, van ami itt is kb. ennyi, de viszont itt nem nagyon látsz ilyet. Megkért, hogy próbáljak neki segíteni eladni a holmikat. Most már kevés van, de pár hetente fog küldeni.

Ha nem haragszotok, felteszek párat és ha érdekel valami, akkor priviben írjatok kégyszi. Ok? Köszi.

Szivia

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Kép Micimackós gipsz festékkel

Micimackó gipsz festékkel, ecsettel. Nagyon ari. Már csak egy darab van.

1500 Ft

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Bocs, ez egy étkészlet. :) Ebből is egy darab van, ez 800 Ft.

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Kép Gipsz

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Ugyanez Thomasosban. Ebből is egy darab van. 1500 Ft.

Kép

Ja, és ez mind teljesen új, bontatlan cucc.

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


18-24 hónaposra kislány melegítő együttes, Lonsdale. Eredeti. Új.

1 db van már csak. 4500 Ft.

Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Van egy kisebb is, ugyan a mieinknek már kicsi, de hátha kistesónak jó lesz.

12-18 hónaposra. Három részes (pólóval). Lonsdale, eredeti.

Kép

1 db van. 5000 Ft.

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Kép Thomas óra

Thomas a gőzmozdony óra. Digitális. 4 db cserélhető előlappal.
Nagyon ari.

2 db van belőle. 2500 Ft/db.

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Kép V-tech meglepetés labda

V-tech meglepetés ladba. Angol. 3-18 hós babának. Készségfejlesztő.

"Ez a kis labda rengeteg szórakozást tartogat a picik számára! Nyomja meg a csillag gombot a tetőn, és máris előugrik egy kiskutya! A barátságos állatkák számokat, állathangokat és dallamokat mutatnak be, miközben a lágy anyagból készült ütközők lefoglalják a kis felfedező szemét és tapintását!
3-18 hónapos korig."

3200 Ft. 1 db van belőle. A boltban 4300-4500 Ft.

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Verda disney kifestő. 5 autós lap van benne. Meg 6 filctoll.

1 db van már csak belőle. 1200 Ft.

Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Ugyanez hercegnősben.

Ebből is már csak egy van.

1200 Ft.

Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


A rózsaszín lány melegítő szerintem a mi gyerkőceinkre jó. Bencémre rápróbáltam :), neki jó.

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Hello Kitty rajzkészlet táskában. Vállra is akasztható. Aranyos.
Sok filctoll, ceruza, zsírkréta van benne. Meg vonalzó, radír.

2 db van még belőle. 3500 Ft/db.

Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Egy Dora baba. Fisher price-s. Fésülhető. Kb. 18-20 centi magas.

1 db van belőle. 3800 Ft.

Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Hello Kitty cipőcske. 23-as. Itt a nina fashion oldalon ugyanez 8700 ft.

1 db van már csak belőle. 5000 Ft.

Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Bob mester szerszámoskészlete. Kosárban. Sisakkal. Műanyag.
Nagyon aranyos!!

Már csak két darab van belőle.

3500 Ft/db.

Bontatlan ez is! Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Barbie fej. Fodrászolható. Kiegészítőkkel. Bontatlan. Eredeti Mattel!!

2 db van már csak belőle.

4500 Ft/db.

Itt ez 7-8000 ft. Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Van egy Everlast hátitáskám. Eredeti. Új. Eredeti ára 32 font (1 font 348 ft).

Nagyon jó erős. Vagány.

1 db van már csak. 5000 Ft.

Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Lonsdale címkés kötött sapka. Nagyon jó puha. "egy méret" van benne. Nekem a 3 éves Dórikámra jó. Bencére is felpróbáltam, jó. Szerintem 2-4 éves korig jó.

A rózsaszínből van még kettő darab. A fehérből 1 db. A címke szerint 8 font darabja.

1500 Ft/db.

Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Lonsdale erős vászon táska. Nekem van, nagyon szeretem!

Rózsaszín (majd pár hét múlva lesz más szín is).

Asszem 2 db van még belőle.

800 Ft/db.

Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Dora a felfedező karóra. Digitális. 4 cserélhető előlappal.

2500 Ft.

1 db van már csak belőle.

Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Na akkor néhány családi fotó!

Ezt a konyhát kapta Dórika a szülinapjára. Nagyon szeretik. Smobys.

Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Bence a tortájával. Busz torta. Olyan színben kértem, ami itt megy helyben. Nagyon fini volt. Hatalmas. 25 szeletes!! Oldalán az utasok: Emese, Dórika és Bence. Direkt így kértem! :)

Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Egyébként 90 centi magas és kereken 15 kiló Bencus. 16 foga van.

És nyár elején túl estünk a kukac feltépésen is, kemény 3-4 nap volt, de most már minden rendben és tökéletesen működik.

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Egy családi kép Bencus szülinapján. Elől Emese mellett Dávid van, férjem 14 éves fia. Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Ugrálóban Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?