sziasztok!
tegnap anyukáméknál voltunk, illetve a munkahelyemen, mert kiderült, hogy a szabi, illetve betegállomány egy részére nekem is jár a cafateria!
szóval lenyilatkoztam, hogy mit is kérek!
aztán Beni anyuéknál aludt, mert ma indulnak Ausztriába 2 hétre pihizni, így nem fogunk találkozni velül egy jó darabig!
Aproo, köszi a tippet a Budafoki fesztivállal kapcsolatban, meg is lestem a progit. íme:
http://www.budafokiborfesztival.hu/
mondjuk azért az mekkora már, hogy az Alma koncert pl. 13-tól kezdődik... nálunk akkor már Beni vagy alszik, vagy éppen alváshoz készülődünk!
szuper jól ki van találva ez az időpont! :S azért lehet, hogy holnap elnézünk, max. viszünk babakocsit, és abban szunnyad egyet a gyerkőc!
nektek továbbra is kitartást a nehéz napokhoz, éjszakákhoz! arról nem is írtál, hogy Zéti nyelvecskéjével lett valami??? remélem, hogy minden okés vele!
Sziszka, ez milyen vérvétel volt? valami gond van? remélem nincs!!!
nagyon jó lehetett a szerdai állatkerti tali, már csak a fotókból ítélve is! de a csütörtöki is jó lehetett! az az egyetlen gond, hogy nekem eléggé messze van, főleg, hogy apa nem is nagyon enged már vezetni, vagyis nagyon félt minket, szóval amikor csak lehet, ő visz minket mindenhova! pedig mennyi van még vissza!!! :S
Dia, mi lett a vérvétel és uh eredménye??? remélem, hogy veled is minden okés!
mi tegnap voltunk a védőnőnél, azt mondta, hogy Beni nagyon szépen fejlődik, de ezt mondjuk magamtól is tudtam
megnézte a bokáját is, azt mondta, hogy teljesen rendben van, életkori sajátossággal bír, tehát pont annyira dől be neki, amennyire egy 2 éves gyereknek befele szokott dőlni. nincs semmi teendő vele. amúgy én ezt észre sem vettem, hogy akár csak picit is befele dőlne...
engem is lemázsált! kiakadtam az eredményen, összességében 8 kilónál tartok, azt mondta, hogy teljesen okés ez ilyen idősen, de azért most már megpróbálok nem mindent befalni, mert nem szeretnék bálna súlyban szülni menni, bár már most is bálna súlyú vagyok! sajnos minden kaja jöhet minden mennyiségben! :S
megkereste a pici szívhangját is, Beni is hallgatta, édes volt! aztán megbeszéltük, hogy 6 hét múlva még 1x elmegyek hozzá, aztán majd ő jön már csak, ha megszületett a bébi!
Niki, sajnálom nálatok is nagyon, hogy ennyire pocakfájós Domi baba! kíváncsi leszek, hogy nálunk milyen is lesz, mert Benivel is volt szenvedés, akkor azt gondoltam, hogy bőven, aztán majd kiderül, hogy egy kiscsaj mennyivel is másabb!
remélem, hogy lesz még jobb idő, és akkor mi is el tudunk menni egy talira, amennyiben lesz ismét valami össznépi féle!
jók legyetek, szép hétvégét!