Judit
Gratula
Én megmondtam
Annyira nagyon éreztem, hogy babás vagy
Fejlődik a kismamai megérzésem
Ennyit ér egy felhőtlen nyaralás
Eddig mindig ezen görcsöltén, már-már depisen írogattál. Erre elmész Egyiptomba és hazajössz babásan
Tehát mindenki, nyaralásra fel!
Stella
Sajnálom, hogy megint rossz lett az eredmény
De nagyon jó, hogy így beindultak a dolgok. November vége rögtön itt van
Az újévet már min. 4-esben kezditek
Judyt, Jura
Nagyon jól álltok
Csak így tovább
Pilis
Az Elevitben van folsav, én sose szedtem plusszba még. Én ezidáig csakis kizárólag ezt szedtem, most, így a 25.héten kezdtem el a vasat(amihez szinté van folsav) és a Magne B6-ot.
Végre valaki(Tündi) egyetért velem cigiügyben
Én úgy gondolom, a babára felkészülés egyet jelent minden káros szenvedély, többek között a dohányzásról való teljes leszokással, sőt az lenne az ideális, ha az apuka is leszokna, bár ez nálunk sajna nem sikerült.
Egy ismerősöm erős dohányos volt, mikor kiderült, hogy jön a baba, lecsökkentette minimumra, pár szálra, elmondása szerint. Közben lelkesen mesélte nekem, hogy ő mindent megtesz a babájáért, Elevitet szed, meg minden. Aztán a 12.heti UH-on egy elhalt babát láttak nála az UH-on, nem értette, ugyan miért pont vele történt mindez?! Én már semmit se mondtam, mert persze soha nem dohányzó embereknél is előfordulhat ez. De az biztos, hogy rásegített a természetre a dohányzással. Kíváncsi vagyok, a következő babánál lesz-e mersze rágyújtani. Hisz ekkor vannak a legnagyobb osztódásban a baba sejtjei, ebbe beavatkozni egy olyan méreggel, mint a cigi, hát...döntse el mindenki.
Babus