Helló!
Én is jöttem egy kicsit,mert már régen voltam.
A gyermekem meg épp játszószőnyegezik.
Egy pár dologhoz én is hozzá szólnék.
Öltöztetés:már előre félek,mikor lemegyünk,hogy nem e fog fázni vagy épp nincs e melege.Tiszta gyagya vagyok,de mindig ezen agyalok.Itthon én este egy kicsit befűtöm a szobát mikor fürdünk.
Éjjelre ráadok egy hosszú ujjú bodyt és egy rugit.
Cumi-ujjszopás:még régebben beszéltünk Csöpplánnyal erről,akkor még elfogadta a cumit,mára odáig fajult a helyzet,hogy cumi nem kell neki egyáltalán és az ujját szopja ráadásul a két középsőt.Ez van azt nem veszem el tőle de ha kiveszem néha a szájából üvölt,mintha nyúznák.
Barba:ha jól láttam nekünk is olyan bodynk van ,mint amibe Samu volt a talin
Orsi:Én is szopiztatom éjjel,mert mikor felkel automatikusan azt kéri.Én is hallottam ,hogy ha szopik éjjel az jót tesz a tej termelődésének.
Monde a hozzátáplálási táblázatot légyszi küld el nekem.
Fogás,kézügyesség:Nálunk is alakul,már szépen megfogja a tárgyakat amiket a kezébe adok,de már magától is nyúl a dolgokért és nagyon lehet látni,hogy tudatosan csinálja.
Csöpplány éppen úgy csinálja,mint Balu a videón.
Ja leirnád még egyszer,hogyan kell feltölteni videót??Nem akarom vissza keresni,nem tom de valahol te irtad le,hogyan kell.Ugye??
Egy pár napja raktam a játszószőnyegére egy nagy csörgőt kutyát akar megformálni azt hiszem,amihez beszél és ütögeti,nagyon tetszik neki ahogy csörög.Van egy rágókája amit nagyon szeret,mert szintén zörög-csörög azt meg egyből a szájába veszi és a fogához dörzsöli.
Fog:Szerintem hamarosan kibújik neki,mert nagyon folyik a nyála és a keze egész nap a szájába van.A másik kezével meg fogja,hogy ki ne essen a keze.Nagyon haláli ez a gyerek
Tali:nagyon jók a képek!!!Szépek vagytok rajta!!
Úgy szeretnék elmenni a következőre,de nem merem bevállalni.Ez azonban még messze van úgyhogy,nem mondok még semmit.Remélem arra már eljutok én is.
Hasfájás:Hát én úgy jártam,hogy csináltam babgulyást,de már másodjára,hozzáteszem mikor elsőnek ettem nem volt semmi gond nem volt pocak fájás,de ez brutális volt,másnap reggel arra ébredtem fel,hogy sir,de nagyon,azt hittem éhes,de mikor nem kellett neki a cici se akkor már tudtam,hogy én voltam a vétkes jobban mondva a bab.Többet soha nem eszek,mig szopik.Ennyire még soha nem sirt,de megtornáztattuk sok puki jött neki ki aztán az apján aludt vissza.
Amúgy már ettem francia salit is abba van kukorica,borsó attól se fájt a poci,meg ettem zöldbab levest és attól se volt semmi gond,de ez nagyon odaütött.
Apával összetűzés:Az már nálunk is volt kb 1 hónapja,de néha még most is van.Annó azért,mert egyik nap odanyögte nekem,hogy én semmit nem pakolok.Aztán én meg közöltem vele,hogy ha nem tetszik a helyzet akkor ne üljön egész nap a gép előtt,mert az egy dolog,hogy ő elmegy dolgozni de én 24 órán keresztül le vagyok kötve Márkkal.Nem tetszett neki,de nem érdekel.Azóta vigyáz többet a bébyre én tudok addig pakolni,meg segit porszivózni,meg néha elmosogat,de már ez is haladás
Valahol irtátok,hogy ki mennyivel született,hát ezt meg kell osztanom veletek.Én 6 hónapra születtem 80 dkg-al és 30 centivel.
4,5 hónapig voltam a koraszülött osztályon és 2500 grammal adtak haza anyukámnak.
Ez csak egy érdekesség volt
Bocs a sok kifakadásért!!
Na most megyek