Új privát üzeneted érkezett!

Na szóval!

Balu tök zizi!!Elaltattam,majd felkelt 20 perc után,próbáltam megetetni de orbitális üvöltésbe tört ki.Aztán megint elaltattam,mert gondoltam még fáradt(előtte az én hangomra kelt fel,kicsit hangosan beszéltem :oops: ).Aztán 20 perc alvás után elkezdett sírni,mert puki gyötörte.Na azt nagy nehezen kicsikartuk,aztán a vállamon bealudt és még most is húzza.azaz megint 2 órája,mint tegnap.Na most vagy felébred megint,vagy ez már az esti "nagy" alvása lenne?Még jó hogy párom kell hozzá ma :D

Szóval:

Zsu:hát már csak nem,de azért jót nevettem ezen a kúpos dolgon :D :lol:

Látom nem csak nálunk zakkant meg Balu estére.Még jó hogy egész nap egy arany gyerek volt.Ma csináltam neki burgonyát barackkal.Hát fintorgott,és tolta ki a nyelvével.Holnap majd répával próbálom kombinálni a burgonyát :)

Mayday:ha minden igaz,akkor egy tina nevezetű konyhabútort.http://www.rs.hu/termek.php?cs=15&al=10&term=2
Ezt néztük ki,csak cseresznye színben.Meg is terveztettük,bár az áron kicsit seggre ültem,bár olcsóbb mint amit otthon számoltunk.Viszont még rájön a mosogató, a szállítási költség,meg az összeszerelési költség is.Hát nem lesz két fillér.

Na megint elfelejtettem miket akartam írni...megint visszaolvasok :lol:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Csopplany
a répa-krumpli szerintem az egyik legjobb kombnacio, de ha édesszaju Balu probalj kukorica (bébiételbol,de lehet csak késobb lehet adni, nem emlékszem)-krumplit vagy sutotok-krumplit. nalunk ezek voltak anno a slagerek... és imadtak az édesburgo,nya-brokkoli parositast is.

Ha még esetleg nem ismernétek, én ebbol a konyvbol foztem a babakosztot:
Balogh ANita - Budahazi Laszlo: Egyél, Kicsim!
s.orsi
 
 


Hibernia:megnéztem a tábit,te pontosan két héttel szültél előbb a kiírtnál,szóval kereken 38. héten.

Barba:szupi a vonalzó!Balu ma 18 hetes :P Én naptárban tudom nyomon követni,egyébként tuti elfelejtem :oops: Egyébként miután betöltötte a 10. hetet,onnantól kezdve repül az idő.Annyi minden történt azóta,és olyan gyorsan megy az idő hogy el se hiszem.

Zsu:szívhangját én is 8-9 hetesen hallottam először.Apa meg 18 hetesen bejött velem az uh-ra,ahol meghallgathattuk a szívhangját ugye,meg megtudtuk hogy fütyis érkezik :D

Ercsi:az a baj,hogy nekem pl elég nehéz megoldani hogy Baluval Budára menjek.A múltkori is kész kavalkád volt,segítség nulla.Az emberek inkább elfordították a fejüket minthogy segítsenek.Simán végignézték ahogy felcipelem a bazi babakocsit....Emberségből sokan nullák :(
A nyugati környéke az jó,mert oda el tudok menni vonattal,így nem kell annyit bkv-zni,meg aluljáróba fel-le csatangolni.Főleg hogy párom necces hogy tud majd jönni.Na ezt kiveséztem :D

fejlődési ugrás:én idáig nem is tudom hogy észrevettem-e az ugrást.Azt vettem észre hogy pár napig nyűgösebb volt,és utána csinálta az új dolgokat,pl hogy nyúl dolgokért,vagy amikor először mosolygott magától rám :) Kajában én nem nagyon vettem észre hirtelen falánkságot.Ő mindig ugyanannyit evett,mindig teljesen kiszívta ami benne volt,aztán egyszer elkezdtem kicsit többet adni és azt is benyomta.De a kevesebbnél se nyavajgott,csak láttam rajta hogy bírna még enni.

Na most hirtelen ennyi :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 

 
 

Orsi:szerintem Balu édesszájú lesz.Megkóstoltam a bébikaját(üvegeset) és az édeset szinte mind megette,mármint az egész üveggel egyszerre(160gr),a kevésbé édesnek a 2/3-át,a seízűeket,vagy ami nem édes azt meg kiköpi.Huuu,megkeresem ezt a könyvet.Pont most nézegettem könyvesboltokban ilyen könyveket.akarok venni :) Köszike :)

Mayday:mindjárt csinálok képet a játékairól!Meg reggel csináltam pár képet róla,meg kell osztanom veletek.Bocsi aki már unja Balut :D

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Ja és majd elfelejtem. kiprobaltuk a habtapit. tok jol kinyomja rajta magat hason. (meg a pelenkazoasztalon is ugyesen). szoval ezentul azon lesz parszor. koszike a jo otletet! gyakorolni kell jovo hétig, nehogy a doktorbacsi megszidjon :)
s.orsi
 
 


megnéztem a gmailt! fantasztikusak a videok! és nagyon cuki minden baba!!!!
Barbazso, szerintem Samu hamar fog maszni!! ott, ahol a falra maszik, ott vizes vagy olajos?
Csopplany, na Elisa ugyanigy nyul a dolgokért. egy az egyben!
Hibernia! Peti cumizasa :) :) :)
lehet kuldok én is par képet, menni kellene aludni pedig...
s.orsi
 
 


Sziasztok!

Hihetetlen aktívak vagytok!! :-) Sajna olyan ritkán jutok ide, hogy olyankor mindig végigolvasom, amit írtatok, és ebben ki is merül az időm, és írni már nem marad... :-( De most Apa kimenőt kapott, Ádi meg már ágyban, így gyorsan kihasználom az időt. :-)

Próbálok 1-2 dologra reagálni, de persze a legtöbb gondolatomat menet közben el is felejtettem ;-)

Várom a talis képet, kíváncsi lennék hogy sikerült!!

Mayday,
bocsánat, hogy csak most, de részvétem a Nagymamád miatt! Átérzem a veszteséget. Én 1hetes terhes voltam, amikor kiderült, hogy Anyum rákos, és 12 hetes, mikor elhunyt. Aztán párom családjából volt néhány temetés, majd Ádi 7hetes korában halt meg a nagymamám is... szóval, úgy tűnik, sajnos sokak mentek el mostanában. De átadták a helyet sok kis kedves, ártatlan, mosolygós lénynek. :-)
Ja, és exekről csak annyit, hogy mindig a legváratlanabb és legfurcsább időkben tűnnek elő újra...

Hibernia,
Férjed humorérzéke semmit nem változott! :-) Habtapis poén bejött. Egyébként nekem tök új ez a név, de most már legalább nevén tudom nevezni: Ádi is kapott egy habtapit keresztelőjére, Verdás, kis vagány. Kicsit furán néztünk a méretes darabok láttán a feliratra: apró részeket tartalmaz, amiket lenyelhet... közben pedig kb 30*30as egy-egy db (de persze, értem én, hogy kiharaphatják a cuccot...)

Barbazsó,
nagyon édi az új vonalzód, és Samu pucsítós fotója is tündéri! :-)
Egyébként nálunk a dokinőnél valami szövet-méricskélőt raktak az ágyra, Ádi alá, aminek egy fix része van a fejnél, és azzal mérték a hosszt.

Zsu,
tényleg durván mozgalmas 1évetek volt! nem semmi!! És szerencsére csupa pozitív dolog!

Csöpplány,
A kekszféléket tényleg nem szabad 8hónapos kor előtt adni. Bár eléggé meglepődtem, mert ma belibegett a védőnőnk (persze épp főzés, rohanás, készülődés és etetés közben, miközben szalad a ház... legjobbkor), és azt részletezte, hogy a doktornő valami táplálkozástani konferencián volt, és ott azt mondták az okosok, hogy előrébb kell hozni a hozzátáplálásos dolgok bevezetését, és mindenképp 4hónaposan el kell kezdeni, aztán 5hónapos korig már ennie kell húst is a babának, stb. Mindig újítanak, aztán az ember lánya meg okoskodja ki, mi a helyes út...

Amúgy velünk minden rendben, Ádi továbbra is növekszik, kb. 8és fél kiló, 71-2 cm, és hihetetlen jókedélyű. Egész nap mosolyog, és nagyon szereti a hangját, úgyhogy hosszasan kiabál, és nagyokat kacag. Imádnivaló ez a korszakuk! :-)

No, megyek, rendezem a konyhát... :-( Jóéjt mindenkinek! :-)[/u]

KépKép
seidelm
 
 


Adi 8,5 kg? és 71-2 cm??? mint egy 10-11 honapos! Mivel eteted??? :)
s.orsi
 
 


Orsi:Elisa már így nyúl???Mennyi korkülönbség van kettejük között?Balu kb 1-1,5 hete kezdte el.Jó,jó...tudom,nem szabad őket összehasonlítani :D

Seidelm:hűűűűhaaaaaaaa....Jó nagy Ádi!De mondjuk hosszra se semmi!71-2 cm???

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


:D Lehet, hogy nem kéne szteroidozni? ;-)

KépKép
seidelm
 
 


Na após megint alkotott.Kinthagytuk a Flóraszeptet a konyhaasztalon,hogy majd elpakoljuk errefel az öreg beleivott.Van ennek normális esze??Rosszabb mint egy 2 éves.Remélem nem lesz semmi baja tőle.Azt állítja hogy csak egy kortyot ivott...Áááááááá...... :x

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Csöpplány,
Apósod mennyire van tudatában ezeknek, amiket művel?

KépKép
seidelm
 
 


Szerintem már semennyire.....Ha kérdezünk tőle valamit akkor vagy hülyeségeket beszél,vagy csak a vállát rángatja :? Vagy csak hallgat mint a kuka....

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


:cry: ez elég elkeserítő. Szegény párodnak biztos elég nehéz ezt feldolgozni... Neked meg elviselni... :?

KépKép
seidelm
 
 


Sajnos az öreg magának köszönheti...nem foglalkozik a betegségével,hiába mondjuk neki.Ő ugyebár cukros.Hiába próbáltuk nála a diétát,lement a boltba és vett szalonnát kenyeret meg kolbászt,úgyhogy az se működött.Szép lassan kinyírja magát az öreg,mi meg nem tehetünk mást mint végignézzük :? Szörnyű :? Orvos azt mondta hogy akarata ellenére nem tehetnek semmit.Tehát hiába beutalja kórházba,erőszakkal nem tudják bevinni.Addig meg nem lehet beszámíthatatlannak minősíteni amíg tudja hol született,anyja neve,saját neve.Tehát amíg az alapkérdésekre tud válaszolni.Azt meg még tud.Szóval csak ülünk és várunk :?

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


holnap reagálok bővebben, visszaolvasok ígérem :D, de kikészített ez az egész délutáni sírás...

most csak annyi, hogy néztem a képeket, csöpplány, te így beöltöztetted Balut?? hány fok van otthon? :shock: én még sosem adtam rá ilyen meleget... :oops:

apósodat sajnálom... :( szegény... idős amúgy? anyósod sem tud hatni rá?

hibernia
 
 
 


ja és én nem találom Elisa videóját. :(

hibernia
 
 
 


Hibernia:alatta egy hosszú ujjú body meg egy rugi van csak.Erre kapta a kabátot,a farmert meg a kiscipőt.Hideg annyira nem volt,16 fok,de fújt nagyon a szél.
Após:74 éves....az agybomlása miatt mentek szét anyóssal 3 és fél éve.Anyós nem bírta idegekkel,fogyott 30 kilót,majd szétmentek.Após mindenfélét összehordott. hosszú és csúnya történet.....Egyébként anyós egy végtelenül jóságos kedves asszony.Nem ezt érdemelte.Mi azért vagyunk apóssal mert nem tudtunk volna mihez kezdeni.Meg így "szemmel tudjuk tartani" az öreget,ne csináljon hülyeséget.Meg párom az egyedüli örökös utána,így ha azt veszem akkor saját magunkat kíméljük meg.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Hááát, elég lehangoló, mikor az ember segítene, de nem tud, mert a másik nem hagyja. :?
De beszéljünk szebb témákról is!! Mert láttam ám Balubaba ágybanjátszós fotóit, és hihetetlen ééédes!! :D És ügyesen "nyulkál"! ;-)

KépKép
seidelm
 
 


Tényleg ügyesen nyúlkál már.Ma pl az ölembe volt,és a kocsikulcs meg az asztalon és simán utánanyúlt és majdnem "ledobta" az asztalról :D

Egyébként erről a kúszó-mászó dologtól én is tartok.Gondolkodtam hogy be kellene szerezni majd egy járókát,hogy vihessem magammal a lakásba és jól ellegyen.Ha nagyobb lesz nem hinném hogy nagy sláger lesz a pihiszék.

Seidelm:Ádi is nyúlkál már,nem?Forgással hogy álltok?Nem emlékszem hogy írtad-e már :oops:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Jajj meg akartam kérdezni,hogy Balunak úgy 4-5 hete volt egy nagy pattanás (!) a bal szeme alatt.És azóta is látszik a nyoma neki,pedig ugye nem csináltunk vele semmit,hagytuk hogy magától visszahúzódjon.Szerintetek tudok vele csinálni valamit,vagy várjak még?Elmúlik magától?A játszós képeken látszik is,az a piros pötyi az.Ja és most látom hogy ezen a fotón is jól összenyálazta az ágyneműjét :? Nyáltenger ez a gyerek.Amit most küldtem,lvós képet,azon is folyik a nyála,tátott szájjal alszik.Azóta már átkerült a kiságyába Őuraság.Kivi leszek mikor kel enni,5kor evett utoljára.Már 8tól alszik.Hajjjajjj,remélem nem lesz belőle hajnali fent lét.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Azt is akartam írni ezer éve.Hibernia:Nekünk is ugyanilyen plédünk van,mint nektek azon a képen ahol "vágóhídra" viszed Petit :D Ajándékba kaptuk,tök jó,most is azzal van Balu betakarva :)

Még egy aztán befejeztem a szájmenést.Milyen játékot lehet venni egy ilyen korú babának?Valami készségfejlesztőre gondolok,amit később is tud majd használni.Amivel később is tud játszani.Olyan drága játékokat látok,és nem tudom van-e értelme megvenni?Ki fogjuk-e használni?Mert pl a játszóhidat,meg azt a piramis bigyót már most rendesen kihasználtuk,már megérte az árát.De hülyeségre nem akarok ezreket kiadni.Valakinek ötlet?Vagy tanács?

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Talis képek még mindig a gépen, de ígérem, hogy majd... :) Ha Samunak jobb napja lesz. Ma csörgőzött egyedül! :D

Ja, a falramászós képen olajos. Masszázs utáni kép. :) Vizesen nem hiszem, hogy így élvezné a dolgot. :)

Láttam Döbrögit is a babavilágon! :wink:

Na, és akkor mit is akartam írni? :oops:

Ja, köszi a vonalzós dicséreteket!

Csöpplány, sajnálom apósodat. Nehéz lehet együtt élni vele, látni, ahogy ilyeneket csinál.

Az állatkert szerintem sem annyira ismerkedős helyszín. De azt is megértem, hogy nehéz kocsi nélkül a Kopaszira jönni. Ezért van egy ötletem. :) Mi lenne, ha a west end tetőteraszán találkoznánk? Ott van játszótér, és ha rossz idő van, bemehetünk a kajálós részre. Hmmm? Rég jártam arra, de a west end mellett elkezdtek kialakítani egy szép parkot is, amikor még ott laktunk. Ha elkészült, az is jó hely lehet.

Nagyon fázom itt a sarokban ülve. Majd holnap folytatom. :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Ja, a Samu-pucsítás... Mi büdös bogár póznak hívjuk. :D
Seidelm, bocs, tökre nem emlékeztem, hogy ilyen a ti vonalzótok is! Sikerült szinte teljesen ugyanolyanra összehoznom. :oops: Pedig vagy negyed órát próbálgattam a háttérszíneket és a mutatót (nyuszis babát), hogy melyik a legjobb.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Barba:ez tök jó ötlet szerintem!Mármint a tetőteraszos rész!Még idén is megpróbálhatnánk megszervezni.Mielőtt még a nagy hidegek bejönnek.Én mindenképp megpróbálnám megoldani,ha más nem és megint pont akkor lesz meg,akkor veszek be 3 cataflamot :D Tényleg szeretnék veletek talizni.Egyébként a nyugati a messzebb lakóknak is jó lenne,nem?Mármint aki el tudna jönni vonattal akár.Nem kell akkor kóvályogni még a városban.
Ügyes Samu!Balu is próbál,de nem nagyon megy neki,inkább megeszi Plútó orrát :D :lol:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Hibernia,
nem talalod a videot, mert nincs. :)

Csopplnay,
a pattanast elvileg hagyni kell, nem szadab kinyomni...

majd még jovok, orditas van
s.orsi
 
 


Orsi:pattanás elmúlt,nem nyomtuk ki,hozzá se értünk,és szerencsére Ő se vakarta el.Viszont maradt egy kis nyoma így is.Nem vészes,remélem el fog múlni teljesen.Eszembe se jutott kinyomni :wink:

Éjszaka jó volt,8kor már aludt,és csak fél 4kor kelt.Aztán evett és visszaaludt fél 9ig.Aztán még játszott a kiságyban,minket 9kor ébresztett hogy most már unatkozik :)

Mindjárt indulunk csempét venni,aztán meg délután jön a gázos,meg a burkoló.Hát kivi vagyok mit mondanak,mennyibe fog ez fájni nekünk,na mg hogy egyáltalán idén belefér-e még a felújítás,vagy várnunk kell tavaszig.

Lányok,merre jártok?És az eltűntjeink?Anita,Kriszták?

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Még alszotok?

Na, az én férjem is bolondgombát evett. :? Azzal ébresztett, hogy kimehetne Berlinbe vasútkiállításra ingyen szeptember 19-23-ig, és mit szólok hozzá. Szerintetek? 26-án keresztelő... A rokonsága szerintem már 24-én legkésőbb beállít. Azonkívül rossz a fűtés, és csak fával lehet begyújtani, amit egy napra talán megoldok, de hogy 4 napig baba mellett kijárjak fáért, aprítsak,... sajna nem értek hozzá, pesti gyerek vagyok. :( És emellett vágjam puccba a lakást nélküle. Ha még nyáron találta volna ki, amikor idehívok valakit magam mellé..., de már iskolaidő van. Én csak annyit mondtam, ezért fölösleges volt felhívni, úgyis tudod, mit válaszolnék. Erre megkérdezte, hogy miért, mit? Áááá! Most mumusnak érzem magam. Mellesleg kb engem jobban érdekelnek a vonatok, mint őt. Csak persze ez egy kihagyhatatlan ajánlat... Aztán már mondtam, hogy lesz@rom, menjen, ha akar, de szerintem rájött, hogy eléggé benne hagyna a pácban. Még én győzködjem?! Esküszöm, a végén már az volt!
:shock:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Barba:pasik :? De szerintem ne hagyd magad.Anyum mindig mindent megoldott apu nélkül.Virágboltot vezetett,nevelt minket,felügyelte a házépítést,háztartást vezetett.Éjfélkor feküdt és 3kor már kelt,vitt magával minket virágot venni.Apu meg kamionozott,hajnalba ment,estefelé jött aztán aludt.Soha nem segített anyunak,és azért is mert látta hogy egyedül is megoldja akkor minek törje magát? :? És ez később is így volt,mert ehhez szokott hozzá!Meg ahogy írtad is nagyon sok minden maradna rád,és ez nemcsak a te fiad keresztelője,meg rokonságod,hanem az övé is!És erre nem lehet 2 nap alatt felkészülni.Sztem ne érezd magad mumusnak,igazad van!Mondjuk én könnyen beszélek,mert Béci nem jár el soha,inkább velünk van :oops: De tuti megértené.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Barnus sem megy sehova, ráadásul rengeteget segít, épp ezért megérdemelné... ...ha nem pont akkor lenne. Bár őszintén én máskor sem örülnék neki, ha több napra külföldre lelépne. Akkor sem, ha munkaügyben menne. De hogy szórakozni?! Nagyon önző vagyok, tudom. Bár úgy is lehet nézni, hogy nekem meg aztán tényleg nincs egy órányi kikapcsolódásom sem. Vagyis van, babával. És ha nyűgös, akkor nagyon nehéz egyedül. Ne értsetek félre, imádom, hogy van Samu, bele vagyok zúgva, csak szerintem közös gyerek, közös felelősség. Ha ki akar ruccanni, megyünk mi is. :D :D :D Utánfutók..., ő választotta. :)

Taliban én bármikor benne vagyok. Mondjuk a mi vonatunk a Délibe megy, de odatalálok. :) Legalább megmutatnám Samunak, hol kezdődött az élete... :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Ja, anyukád... Húzós lehetett, amit csinált. Én meg itt panaszkodom. :oops:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Mondjuk a történethez hozzátartozik, hogy nagyon gáz éjszakánk volt Samuval. Bár lehet, hogy csak másfél-két órát volt fent hajnalban (nekem 3-nak tűnt), mégis hulla fáradt voltam reggel. Úgy indult dolgozni, hogy aludjak napközben, erre egy ilyen hülyeséggel felébreszt! :twisted: Szóval bármit mondhatott volna, én totál ideg lettem volna. :D

Ma végre lehet, hogy lesz időm képet töltögetni. :) b

A sok szóközt és a b betűt Samu írta nektek. :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Ma a második ruhámat bukja össze, pedig sosem szokott. :? Kéne egy szárítógép... :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Hali,

nem tudom, hogy mi van, de Krisz nem enged el! Állandóan vele kell lennem, lehetőleg csöcsön lógva. :shock:
Jó lenne ebédet főzni, tornázni, újságot olvasni de nem engedi. :?
Ez miért lehet, nálatok is ilyen ragaszkodó mostanság az apróság? :roll:

Különben tegnap megfordult hátáról hasra, önállóan. :lol:

KépKép
charlott
 
 


Hali!

Eküldtem a talis képeket.

Nekünk icit jobb volt az esténk, csak 1x kelt fel Gabi enni meg 1x felsírt, de vissza is aludt... és már néha-néha kibírja 2 órát kaja nélkül..haladunk :lol:

Tegnap volt angolom..meglepően sokminden megmaradt 3 hónap kihagyás után+azért az agyamat is átmosta a szülés és baázás szóval büszke vagyok magamra :D

Barba, megértelek... tök szar, mert ha elengeded nektek rossz és írtóra nehéz és több nap mire kipihened, ha nem engeded el mumus leszel és lelkiismeretfurdalásod lesz... eh pasik... magától rá kellene jnniük, hogy hiába nagy lehetőség ezek nem azok a hónapok.... bárhogy lesz kitartást hozzá

Csöpplány anyukád..sajnálom, na meg apósodat is. Vígasztaljon Balu :D

Kati, igen megkötöttük az üzletet nagyon várom, hogy meglegyen a falvédő :D

Na megyek..ha tudok még jövök..olyan sokmindent írnék még de ez a fránya idő szorít :?

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


hát barba, nem könnyű. a munkaügy ellen nem lehet mit tenni, én ezért sem pattogtam nagyon, mert ha 100 ember megy és ő nem, az azért béna... :? mikor előadta, hogy a "többiek maradnak előtte vagy utána egy hetet" na akkor berágtam, hogy ne akkor lásson már világot, mikor én meg otthon szívok egyedül egy három hónapossal, ő ne maradjon +1 hetet, ha nem kötelező...
de a szórakozás... :roll: több napra... :roll: egy-egy este még oké, persze, miért ne, most már úgy vagyunk vele, de hogy több napra, ráadásul egy fontos esemény előtt... hááát... necces. én sem örülnék, ha ilyesmit találna ki. főleg a tegnapi fos nap után... bár látom, tegnap globális front volt. :)

mayday... ex? csak ő nem tudja az új számodat? hogy váltatok el? lehet, csak gratulálni akart. bár az én exem ezt levélben tette meg, nem hívott fel... :D mondjuk nem írna a képeim alá a disznó, hogy húúú, de szép gyerek... :oops:

orsi, igen, utána rájöttem, "elolvastam" valamit, nincs videó. :D örülünk, hogy bejött a habtapi (:lol: ez a szó)... régen volt ilyen kaland játék kockázat könyvem, tudjátok, hogy lapozz erre az oldalra meg ilyesmi, abban volt egyszer Haláltapi. :D mindig ez jut eszembe róla... :roll:

moncsi, nem is tudtam, hogy ennyi embert vesztettetek el rövid időn belül... :( sajnálom. :( amúgy pont múltkor gondoltam bele, lassan 10 éve ismerjük egymást. :lol: :lol: és tök vicces, hogy egyszerre lett babánk!!! 8,5 kg nem rossz. ;) de lehet tényleg csökkenteni kéne a szteroid adagját. :lol:

csöpplány, szeretem azt a plédet én is... a kisautós, ugye? :D ikeas, szeressük. :)

na felébredt, megyek, kajcsi van, közben meg nézem a jó kis 21. századi gyerekeket... :D (a sorozat, amiről beszéltem...)

hibernia
 
 
 


Csácsá!!!

Westend király,az az egyetlen hely Pesten,ahova simán eltalálok kocsival.Zsó áldom az eszed!!! :D

Majd jövök,mennem kő bankba,valami gikszer van a biztosításommal. :x Mintha nem lenne elég dolgom... :roll:

Kép

KépKép
mayday
 
 


zsu, na igen, ez pontos volt. rá kéne jönniük, hogy ez nem az az időszak. :)

charlott csöcsön lógva :lol: tudom, kellemetlen, de hamar átvészelitek, hidd el. :) csak rájön, hogy mást is lehet csinálni, ez ilyen szakasz, aztán holnap talán kevésbé lesz anyás. ;)

hibernia
 
 
 


Samu is vagy ölben, vagy cicin... Talán azért is bukott ennyit. :? :D Most elaludt, betettem a kocsiba. Gyorsan elpakolok, beteszek egy mosást amíg alszik, aztán folytatom... :) Közben töltöm a képeket a gépre én is. Bár ugyanazok lesznek kb. :)

Felhívtam Barnust, hogy menjen, ha akar, de azt mondta, nem. Viszont ha nem lesz keresztelő, legközelebb nem hagyná ki szívesen. Remélem, nem lesz egyhamar újabb program! :) Mondjuk én ha nem lenne baba, akkor sem szívesen mennék a kollégáimmal több napra nélküle külföldre, de hát én nőből vagyok. A táboroztatások még elmennek, bár a vége felé már ahhoz sem volt sok kedvem, de itthon (Mo-n) legalább ingyen telefonálunk.
Kösz lányok a megértést! Olyan jó, hogy el tudtam mondani valakinek!

Akkor hajrá West End! :) Időpont? :D
A talis képekhez... Barnus kinézett GABI és gabi :D , szóval nagy Gabi és kis Gabi háta mögött, erre kérdezi, hogy jönnek-e nővéremék, mert látott egy olyan kocsit az úton. Hát honnan tudjam, hogy jönnek-e, én nem terveztem velük is programot. :) Aztán ők voltak. Elhozták anyut, mert az intersportban akart valamit nézni. Ők vannak még a képeken, és ők csinálták a csoportképeket rólunk. :) Ja, és Samu életében először (ráadásul aznap kétszer is) átkakilta a ruháját, én meg ott öltöztettem a babakocsiban, mert féltem, hogy még mindig nyomatják a légkondit a pelenkázóra. Erre kiderült, hogy már nem. De az is lehet, hogy egyáltalán nem működött a klíma, mert meg lehetett gyulladni az egész épületben. :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy csak most tudtam jönni, de elég húzós napjaink voltak mostanság. Matyi nyafi mostanában, általában kellek neki, folyton szopizna, de akkor meg annyit eszik, hogy megfájdul a hasa. Mostanában minden szopi után vagy lebukott, vagy hasfájos lett, és kellett egy 20-30 perc, mire elmúlt, és jól lett.
Amúgy egy mosolygombóc ezeket leszámítva. Ő még csak a feje felett lógó csörgőkhöz, játékokhoz nyúl, vagyis inkább püföli őket.
Megkapta a 3 hónapos oltását, mindenkit elvarázsolt, mert mindenkire vigyorgott. Általában nagyon jól érzi magát a rendelőben, nem tudom mi lehet ott a levegőben.
De azért volt sírás, de szerencsére hamar megnyugodott.
Este kapott egy fél kúpot, biztos ami biztos.

Előző oltásnál volt egy kis hőemelkedése, akkor 2 kúpot felhasználnunk. Kicsit vicces volt, mert kétszer fél kúpot kiküldött egy-egy adag fosi kíséretében, az egyik majdnem a tenyeremben landolt, a másikba Apa szagolt bele egy mélyet, amitől nem lett virágzó jó kedve :) - nekem annál inkább. És utána már bennmaradt, de ő is jólviselte.

Olvastam, hogy már majdnem mindenkinél volt Apával összetűzés, hát ez nálunk is megvolt.

Habtapi: Nálunk már 2-3 hete azon fekszik a szőnyegen, vagyis van rajta egy takaró is, nekünk számos van, de kaptunk most rokonoktól állatfigurásat is, de az még egyenlőre nem kell. Csak most nem mertem letenni, mert féltem Őt a hidegtől.

Körülnéztem gmailen, nagyon édesek a babáitok, jó látni,h babák már mennyi mindent tudnak, és a sok hasznos info is jól jön

Köszönjük Matyidícséreteket :)

bocs, hogy nem személy szerint szólok mindenkihez, mire visszaolvastam, addigra elfelejtettem egy csomó mindent, amit akartam írni.
Ja sárkány, zöld krokodil szerintem, ajándékba kaptuk activiti dino a neve. Matyi még csak nézegeiti, de csörög zörög különbözőképpen minden porcikája. Most arra használom leginkább, hogy eltakarjam a tévét előle, mert folyton nézné.

Na most mennem kell, mert már felébredt, és sír. Bocs a helyesírási hibákért, de most sajna nincs időm visszaolvasni.

Szép napot!!!

Dóri

Kép
bdori
 
 


Úgy látszik, sokunknál nagy étvágyat hozott a szeptember... :D Samu is hét eleje óta rajtam lóg, erre most úgy bedurrant a cicim, mint már régen... :) Kis haspók. Már rég dőlhetett neki ennyire, mert alig tudott mit kezdeni a szituval. Nyelt is jó sok levegőt mellé. :)

Képek már a gépen! Majd küldöm!

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Nadi, minden rendben? Sikert aratott a sűrű szopiztatás?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


nekem meg egy kicsit kevesebb a tejem az utobbi napokban. éjjel is masfél orat tartott mire jol lakott, kisebb szunditasokkal egyutt.
s.orsi
 
 


Nálunk is még kitartóan szívogat Gabi de talán már javulóban vagyunk..ez az esti felkelés nem egyszerű, főként múlt éjszaka visszaaltatni se volt egyszerű de remélem átlendülünk ezen is.

Küldtem képet ujjszopiról

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Hibernia: szerintem a hideg miatt nem tud egyedül játszani. Most bebugyoláltam 2 takaróba, így alukált egy kicsit. :roll: :)

Tényleg Ti miképpen öltöztetitek fel ebben a 10-15 fokban? És a 18-20 fokos lakásban miben vannak a babócák?

KépKép
charlott
 
 


Helló!

Én is jöttem egy kicsit,mert már régen voltam.
A gyermekem meg épp játszószőnyegezik.

Egy pár dologhoz én is hozzá szólnék.

Öltöztetés:már előre félek,mikor lemegyünk,hogy nem e fog fázni vagy épp nincs e melege.Tiszta gyagya vagyok,de mindig ezen agyalok.Itthon én este egy kicsit befűtöm a szobát mikor fürdünk.
Éjjelre ráadok egy hosszú ujjú bodyt és egy rugit.


Cumi-ujjszopás:még régebben beszéltünk Csöpplánnyal erről,akkor még elfogadta a cumit,mára odáig fajult a helyzet,hogy cumi nem kell neki egyáltalán és az ujját szopja ráadásul a két középsőt.Ez van azt nem veszem el tőle de ha kiveszem néha a szájából üvölt,mintha nyúznák.

Barba:ha jól láttam nekünk is olyan bodynk van ,mint amibe Samu volt a talin :lol:

Orsi:Én is szopiztatom éjjel,mert mikor felkel automatikusan azt kéri.Én is hallottam ,hogy ha szopik éjjel az jót tesz a tej termelődésének.

Monde a hozzátáplálási táblázatot légyszi küld el nekem.

Fogás,kézügyesség:Nálunk is alakul,már szépen megfogja a tárgyakat amiket a kezébe adok,de már magától is nyúl a dolgokért és nagyon lehet látni,hogy tudatosan csinálja.

Csöpplány éppen úgy csinálja,mint Balu a videón.
Ja leirnád még egyszer,hogyan kell feltölteni videót??Nem akarom vissza keresni,nem tom de valahol te irtad le,hogyan kell.Ugye??

Egy pár napja raktam a játszószőnyegére egy nagy csörgőt kutyát akar megformálni azt hiszem,amihez beszél és ütögeti,nagyon tetszik neki ahogy csörög.Van egy rágókája amit nagyon szeret,mert szintén zörög-csörög azt meg egyből a szájába veszi és a fogához dörzsöli.

Fog:Szerintem hamarosan kibújik neki,mert nagyon folyik a nyála és a keze egész nap a szájába van.A másik kezével meg fogja,hogy ki ne essen a keze.Nagyon haláli ez a gyerek :lol:

Tali:nagyon jók a képek!!!Szépek vagytok rajta!!
Úgy szeretnék elmenni a következőre,de nem merem bevállalni.Ez azonban még messze van úgyhogy,nem mondok még semmit.Remélem arra már eljutok én is.

Hasfájás:Hát én úgy jártam,hogy csináltam babgulyást,de már másodjára,hozzáteszem mikor elsőnek ettem nem volt semmi gond nem volt pocak fájás,de ez brutális volt,másnap reggel arra ébredtem fel,hogy sir,de nagyon,azt hittem éhes,de mikor nem kellett neki a cici se akkor már tudtam,hogy én voltam a vétkes jobban mondva a bab.Többet soha nem eszek,mig szopik.Ennyire még soha nem sirt,de megtornáztattuk sok puki jött neki ki aztán az apján aludt vissza.
Amúgy már ettem francia salit is abba van kukorica,borsó attól se fájt a poci,meg ettem zöldbab levest és attól se volt semmi gond,de ez nagyon odaütött.

Apával összetűzés:Az már nálunk is volt kb 1 hónapja,de néha még most is van.Annó azért,mert egyik nap odanyögte nekem,hogy én semmit nem pakolok.Aztán én meg közöltem vele,hogy ha nem tetszik a helyzet akkor ne üljön egész nap a gép előtt,mert az egy dolog,hogy ő elmegy dolgozni de én 24 órán keresztül le vagyok kötve Márkkal.Nem tetszett neki,de nem érdekel.Azóta vigyáz többet a bébyre én tudok addig pakolni,meg segit porszivózni,meg néha elmosogat,de már ez is haladás

Valahol irtátok,hogy ki mennyivel született,hát ezt meg kell osztanom veletek.Én 6 hónapra születtem 80 dkg-al és 30 centivel.
4,5 hónapig voltam a koraszülött osztályon és 2500 grammal adtak haza anyukámnak.
Ez csak egy érdekesség volt :lol:

Bocs a sok kifakadásért!!
Na most megyek

Kép

KépKép
torpilla
 
 


Megpróbálok csinálni lilype-s vonalzót.
Remélem sikerül.
Na mindjárt jövök

Kép

KépKép
torpilla
 
 


Voltam gmail-on a bébyk nagyon édesek!!!

Kép

KépKép
torpilla
 
 


Moncsi,nagyon sajnálom Anyukádat. :( És köszönöm.

Hibernia,végül voltál vásárolni?
Amúgy exem (ha ő volt) tuti nem gratulálni akart. :? Nagyon csúnyán váltunk el.Tavaly májusba véletlenül összefutottunk egy szórakozóhelyen,hát legyen annyi elég,hogy kis híján kidobtak minket.Egy helységben nem bírunk megmaradni.Pedig hatalmas szerelem volt.

Csöpplány,köszi a képeket.Most megpróbáltam valami okosságot.Egy zsinórt kikötöttem a kiságy 2 szélére és ráakasztottam pár játékot.Fáncsi leszek.
Apósod nem egyszerű.Tényleg nehéz lehet így élni.Szegény párod is,ő a gyerek és mégse...

Kati,nekem tali okt 31ig csak hétköznap,de gondolom az meg mindenki másnak gázos.Utána ELVILEG jó a hétvége is,de pontosat csak okt végén tudok mondani.Bonyolult vagyok,sorry.. :oops:
Exem biztos tud Buburól,ilyen szempontból ez egy nagyon kis város.
Balatonon idő sz@r.Apa még a 7en mindennapozik,aztán hawai,dizsi,napszemüveg,tibi csoki,laposüveg... :lol:

Talis képek állati jók.Nekem főleg a csopis képek tetszenek.Aranyos kis családok vagytok mindannyian.Alig várom,hogy élőbe is megismerhessek mindenkit.Szerintem tiszta kuka leszek majd,meg se merek mukkani... :oops: :roll:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Törpi,azt illeszd be amelyik url-lel kezdődik.

Kép

KépKép
mayday
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?