Sziasztok4
Hát nekünk szar esténk volt.Balut megetettem negyed 10kor álmában és 3/4 10kor felkelt.Ugye 11ig fent volt,játszott a kiságyban majd bealudt.És kelt 3kor (!).Na gondoltam akkor megitatom ahogy a doki javasolta.Ivott mint a kacsa,aztán vergődött 4ig,aztán úgy döntöttem megetetem inkább.Beverte a 130at,aztán kipattantak a szemei és fent volt vagy 3/4 5ig.Mellettem se volt hajlandó aludni,úgyhogy betettem a kiságyba,felkapcsolta a sólámpát és megint eljátszadozott magának,aztán bealudt.Majd 9kor kelt.Azóta viszont vigyorog,halál jókedvű.Remélem hamar elhagyjuk megint a hajnali kelést.
Mayday:küldök képet a játékairól.Leginkább a játszóhídjával van el,arra szoktam minden szir-szart akasztgatni
Jelenlegi kedvence a rágóka(arról küldtem képet tagnap),meg van egy piramis alakú játéka,majd azt is lefotózom.De tényleg függ ez a baba habitusától is.Balu nagyon nyugodt baba,nem viselte meg ugye a szülés.Meg tápis is és sokkal kiegyensúlyozottabb azóta.
Elvileg a 38. hétre születtem.Húgom is aug 28.án született apukám meg aug 29
Jól összehoztak minket.
Egyébként nyugodtan megpróbálhatsz neki a feje fölé,vagy elé lógatni játékokat.Balu se csinált semmit amíg nem kezdtem el neki játékokat lógatni.Nem volt inspiráció!
Hibernia:mi is most vettünk ilyen fogót,mert annyira akarja tartani a cumisüveget.Mókás mert itt külön nem lehet kapni csak cumisüvegestől,úgyhogy vettem még egy cumisüveget,úgyhogy most már van 6......
Párod jól megnevettetett,köszike
Aranyos lehetett
Én is úgy tudom hogy kekszet,babapiskótát csak 8 hósan lehet adni,ezért csodálkoztam hogy ezt mondják...
Nálunk a 29.-e azért is különleges,mert akkor jöttünk apával össze
2003.12.29
És a kis tündérkénk is akkor született
Mondjuk nekem fogalmam sincs mikor fogant Balu
Az utolsó mensim júl.4.-én volt....De ugye hogy abbahagytam a gyógyszert,össze-vissza jött meg.Szóval már csak innen se tudták megmondani,hogy mikor foganhatott Balu,és mekkora lehet.CSak a méreteiből vonatkoztattak.
Barba:én azt hallottam hogy ha hirtelen felriad sírva,az lehet hogy rosszat álmodik,vagy mozgolódnak a fogacskák és fáj neki.Bár így hogy irod hogy nem láttok még kezdeményt,nem tudom.Párom nővérének kel 4 hónapos kora óta így a kisfia.Zokogva,félálomba,és csak úgy nyugszik meg,ha kiveszik kézbe.remélem nálatok nem ez lesz,mert most másfél éves a kisfiú és még mindig csinálja
Esténként van hogy 10szer is felkel így.
Arról én is hallottam hogy jobb ha földre tesszük őket,plédre,teljesen fix kemény vízszintesre.Nem esik nagyot ha fordul,meg könnyebb is nekik.Erről a habtapiról én is gondolkodtam hogy kellene venni.De tényleg ne a sok darabosat vegyétek,mert párom nővérének a kisfia egyszer majdnem lenyelt egy ilyen kis darabot.
Én meg apa is átlagos magasak vagyunk.Én 165,apa 180.Én nem akarom hogy magas legyen,de ne legyen alacsony.Inkább legyen átlagos
Na megyünk,vásárolgatni...Majd még jövünk