Menion!
Hát mégegyszer üdv közöttünk!
Örülök, hogy jelentkezel!
És annak is, hogy a Kislányod megfogant s minden rendben van Veletek! Mindig összeszoritott fogakkal és torokkal olvasom az ilyen történeteket, mint a Tied is!
De boldog vagyok, ha a vége egy egészséges Kisbaba és terhesség!
Anna Flóra, nagyon szép névkombináció!!!!
Túlsúly: szerintem a legkevésbé se foglalkozz ezzel...Te tudod, hogy a Kisbabád odabent van...a többiek meg...hát..
Karácsonyi csmag lesz Anna Flóra.....Édes! Ennél nagyobb ajándék nincs a földön!
Kismamik!
Pihi van?
Nomi!
Nahááát, fura egy helyzet, mindegyik doki mást mond, jesszusom most akkor melyiket válaszd...na szép!
Evita!
SZupi, hogy megvan a kiságy.....engem annyira zavart amikor még semmi nem volt meg Dalmának!
Persze megbeszéltük előre, hogy ráérünk vásárolni...meg ki tudja milyen lesz a terhességem....vártunk!
De megmondom őszintén amióta helyén van minden....azóta vagyok nyugodt...tudom, hogy a Kisbabámat itthon minden a legnagyobb rendben várja..!
Suzy!
Jajjjjj, akkor holnap kapunk képeket????
Követeleeekkk képet!
Gabi!
Palacsintaaaaaaaaaa, Te is...Mi még ma is ettünk a tegnapiból, meg gulyáslevest csináltam hozzá...
Apa falta is!
Vivi!
Mit főzöl a hétvégén??Hmmmmm..???
Hencsi!
Köszi Te is jól drukkoltál! Pusza érteee!
Erika!
Sajna Én sem tudok többet, mint a Csajok...nekem is mindig Anyukám segit....munkaüggyel is foglalkozik, ő mindig naprakész az aktuális jogszabályi állásokról, és mindig szól mit mikor, meddig kell elintéznem.....
Nem tudom nálatok, hogy megy ez!
Remélem azért valaki tud segiteni majd Neked ebben!