Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!A madaraim jól vannak...a nimfáim még mindég párzanak...most már ki szedegetem a tojásokat a fészkükből,mert télre nem szeretném h legyenek fiókák nem élnék túl.
Magne b6:nem tudtam h meg indithatja a szülést Én kb 2 hétig szedtem 1 nap utána már nem szedtem,remélem nem lesz gond.
Már Én is nehészkesen fordulok mikor fekszem és ülni sem birok egy helyen sokáig.
Babamozgás:Sokat mocorog és ki-ki dugja valamiét... :lol: jó érzés nagyon.
Rántott kárfiol is jöhet.

Vivi!Lángos,jöhet...nyami :lol:

Én is úgy ennék valamit azt hiszem rántottát készítek...mellé paradicsom.

Gabi!Örülök h a torkod jobban van.Tőllem meg kérdezte a dokim h szeretném,mondtam h természetes szülést erre azt mondta h majd meg lássuk a jövő hónapban h lehetséges-e.
Nálunk van Dm majd ott is meg fogom nézni a bugyit hogyha nem találok máshol.Köszi :)

Kép
erika12
 
 


Erika!
A Magne B6 csak akkor hathat igy, ha szedted egész terhesség alatt vagy legalább a 60-70%-án....és hozzászokott a szervezeted, mivel keményedtem Nekem kellett.....és ha ezekután hirtelen egyik napról a másikra abbahagynám, akkor okozhatna ez problémát. De mivel Te alig szedted igy semmi baj nem lehet, nyugi!
:)

Örülök, hogy rendben vannak a madaraid!! Rántotta is fini, főleg a kertből szedett paradicsommal...hmmm! :)

Dm-ben tuti találsz eldobható bugyit!!! :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Vivi!
Hát...elképzelni sem tudom hgyan reagál majd amikor előszőr a kezében tartja majd....mostanában sokszor meghatódik, ha erre gondol...szóval.... :cry: :oops:

Gabi!
Jaj, Te szegény, tényleg a temetésen sokat kellett állnod!
Sajnállak, akkor pihizz!
Lábakat fel... :P :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 

 
 

És akkor inkább a Femibion-t ajánljátok?Mert tényleg lassan kimegy a gyümölcs szezon és azért mindenképpen szeretnék valamit szedni.A folsav külön tablettaként megvásárolható?vagy azt hogy szeded Evita?
Meg én magnézium pezsgőtablettát szedek.Meg kálciumot is.
Ti szedtetek külön valamit még?

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25
 
 


Hencsi!
Neked már a 13. hét utáni Femibionra lesz szükséged......
Én Magne B6ot szedek....keményedések miatt...
A terhesség elején szedtem Omega3at, de azt alapból is szedtem Magam miatt!
Vasat, mert kell.
Tulajdonképpen ennyi, sok gyümi, zöldség....

És tudod már irtam, hogy már elkezdtem ezeket a homeos szereket a szüléselőkészités miatt.....
:wink: :D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Hencsi
Igen, lehet külön folsavat venni! Eurovit folsav a neve.

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Orsi
Akkor fizukor lehet veszek is aztán elkezdem szedni.
Annyi gyümölcsöt ettem az elmúlt pár napban.Mondtam is hogy annyi görögdinnyét eszek most mint eddig életemben összesen.Meg a terhességem előtt utáltam asárgadinnyét,párom rávett hogy kostóljam csak meg.Azóta nem bírok leállni róla!Egyszerűen imádom! :D

Lányok ugye hétfőn írtam hogy kikészültem kicsit mert hétvégén össze ment a hasam,most meg olyan mintha egy labda lenne a hasamban :D Tegnap lefényképezte a párom és azt mutogatja benn a munkahelyén hogy mekkora hasam van :D

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25
 
 


Evita
Köszi szépen.Monndjuk ha elkezdem a Femibiont akkor nem kell külön folsavat venni nem?

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25
 
 


Suzy
17,1 volt a fehérvérsejtszámom.ezen aggodalmaskodik a dokim.De csak 22-ére kaptam időpontot.Mondjuk én arra is gondoltam,hogy lehet a műtéti sebem is be van gyulladva kicsit,mert áprilisban volt egy bartholini ciszta műtétem és a sebem azért még szokott fájni.Az nem lehet?
De mondjuk annyira nem aggodalmaskodom ezen,mert ti is mondtátok,meg avédőnőm is mondta hogy ezek az értékek normálisak ilyenkor.

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25
 
 


Hencsi
Szerintem Femibion mellé nem kell, de azt a többiek jobban meg tudják mondani. Kérjük a pocakfotót :!: :!: :!: :!: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Lányok, mennyit irtatok! :-/

Teszek majd fel képeket, a kicsiről, a pocakomrol es az esküvőről is, csak az van, h ez a laptop kölcsönben van, es nem töltök ra le semmit, mert kb 1 het mulva vissza kell adnom. Akkor veszunk ujat, de arra meg operacois rendszer kell majd, de majd mindenképpen felteszem a képeket.

Apropo, pocak...ti mit szoltok ahhoz, h boldog boldogtalan hozzanyul a hasatokhoz? De meg olyanok is, akik csak ilyen havernő szinten vannak. Rolam szoktak mondani, h tavolsagtarto vagyok, es lehet amiatt, de hugomnak mondtan, hogyha megeygszer vki a hasam felé nyul, annak rácsapok a kezere. Nem vagyok en egy pukkancs, de engem ezzel bizonyos emberek tökre zavarba hoznak...én vagyok csak ilyen fura?

Pacal...kétszer ettem eletemben, mindkétszer nagyon izlett...aztan terhes voltam mar, amikor ujra akartam enni, de olyan iszonyat büdösnek találtam, h én többet nem eszek. Nekem a terhesség alatt a peneszes sajt hianyzik nagyon, korabban a parommal sokszor csinaltunk ilyen sajt-borvacsorát, es nekem nagy szenvedelyem a minel büdösebb sajt! :P Amugy en meg nem foztem olyat, amit nem szeretek, szerintem nem is tudnam megfőzni.

Írtatok ezt a hasszorítot, Orsi, te irtad, h 3 fajtát szereztel be. Nem ertek en ott vmit: mi az, h csak fekve lehet viselni, es estere le kell venni? Akkor csak napközben tudod 1-2 orat hordani? Miert van belole tobb fajta is?

Kép
presario
 
 


Nomi
Ez nagyon jó! :D :D :D Bár ha majd rám köpködi, akkor lehet, h nem fogok ilyen jót nevetni! :)

Hencsi
Ha elkezded a Femibion 400at (13.héttől lehet), akkor nem kell külön folsav.
Amúgy én ezen felül nem szedtem mást mostanáig. Csak ha néha húzódik, feszül a pocim (ha front van), akkor beveszek egy-egy MagneB6-ot.
Sajnos a vashiányom miatt most Maltofert múlt héttől. (De vashiányos kb. a 28hétre lettem addig minden ok volt.)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Anna
Pocak-tapi:
Én is teljesen ki vagyok/voltam ettől! :? Értem én, h jót akarnak, de akkor is! Volt olyan, h ahogy lendült az emberek keze én meg léptem egyet hátra... :? :oops: Nem tudom, és nem is akarom megszokni ezt!

Fúúúú, te meg tudod enni a büdös sajtot?!?!?!?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Naná, minél büdösebb, annál jobb! :)

Igen, multkor én is hatraléptem, es utana gondoltam, milyen bunkonak tűnhettem! :-/ De örülök neki, h nem csak en vagyok igy ezzel! :P

Kép
presario
 
 


Csajok!
Nekem boldog-boldogtalan a hasamat fogdossa és a barátok,rokonok nem is zavarnak,de pl akivel kb életemben 2× beszéltem az ne úgy köszönjön már,hogy tapizza a pocimat.Már a páromnak is feltűnt.
És szerintem nem bunkóság hátra lépni,bár nekem soha nem sikerül. :twisted: :)

Én soha senkiét nem fogtam meg kérdezés nélkül :roll: Hát nem vagyunk egyformák.

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Hát igen, meg én mar neha nagyon unom, h nem is kerdeznek mast az embertol, csak a babás dolgokat... Oké, tényleg ujdonság, meg minden. Meg van a masik fele az ismerősöknek, aki mindent tulaggodva ad elő, vagy mindent jobban tud helyetted.

Á, ezt nem is meseltem: van a párom egyetemi társasága, ahol most babáztak le zsinorban a csajok, 30-33 evesek a csajok, van kb 7-8 baba, mostanság töltögetik be az 1 evet. De a lenyeg, hogy az egyik csajjal emileztem a multkor (joba is vagyok vele, neha összejárunk), kerdezi a baba nevét, meg nemét is. Mondom neki, h kislámy és Adél. A csajrol tudni kell, h most 16 hetes terhes a 2. gyerekkel, Andriska mostanság lesz 1 eves. Erre visszaír nekem a csaj:"Hello, hello, az Adel nev mar foglalt! Ha kislanyunk lesz, Adél lesz! :)" Na, irtam neki, hogy majd meglatjuk, eleve lesz itt annyi gyerek a tarsaságban, h nem lehet majd elkerülni a szoismetlest.

Na, azota nem valaszol nekem a csaj az emilmre, es mint kiderült, egy csomo lanyt meghivott a tarsaságbol a kisfia 1. szulinapjara, engem viszont nem. Hat, eleg szarul esik, azt nem mondom, h ejszakankent nem alszom emiatt, csak hat ertitek...

Meg milyen mar ez a nevfoglalosdi dolog...röhej. Beszelek egy baratnommel telon a minap, meselem neki, h mi történt ezzel a csajjal, erre eloadja, h persze, ez tök gaz, de ok pl a David nevet szeretnek majd a masodik gyereknek, ha fiu lesz, es ha most en is a David nevet adnam, akkor ő szépen megkerne, hogy van e mod esetleg masit nevet kitalálni...No, vettem am a lapot, Dávid nev sztorno.

Nalatok is vannak ilyenek?

Kép
presario
 
 


sziasztok!
bekapcsolódhatok hozzátok?

első babás vagyok én is :) és femibiont szedek majdnem az elejétől most 24 hetes vagyok és azt mondták nekem hogy ne szedjem mert óriás csecsemőt szülök...hát most mi az igaz ebből nem tudom de az tény hogy a hajamnak és a körmömnek jót tett...

hogy lehet ilyen vonalzót szerezni?
menion
Budapest
 
 


Üdv Menion! Kislanyt vagy kisfiut vartok? Én is femibiont szedek, de nekem nem mondta a dokim, h oriascsecsemőm lesz tőle...

Én pont ma ujítottam meg a vonalzómat, megpedig a picibaba.hu oldalon, ott szepen el is magyarázzák, hogyan kell csinalni. Ha megvan a vonalzod, akkor pedig itt a babaneten be kell masolnod a profilodnal az aláírás helyén a linket, amit kapsz a picibabán.

Kép
presario
 
 


Anna!
Nem csak 1-2 órát lehet viselni a haszoritót, hanem estére kell csak levenned. Viszont, ha azt szeretnéd, hogy a megfelelő funkcióját fejtse ki akkor fekve kell felvenni, mert a hasad akkor befelé esik, ahogy a hátadon fekszel....
Fekvő pózban lesznek megfelelő helyzetben a kinyúlt méh szalagok, hasizmok stb. igy amikor felveszed a hasszoritót és felállsz elviekben ott tartja azokat a helyükön, megfelelő pozicióban...
:wink: :P

Hastapi: Én kikerülöm....jobban mondva, már az elején leszögezem, hogy nincs hastapi, mert nem szeretem és elnézést kérek. Igy senki nem sértődik meg. Persze a közvetlen családtagok...azok mások!

Névfoglalósdi: Bolondság bammeg! Ezen megsértődni....Én leszarnám ki milyen nevet ad a Babájának, hiszen hány olyan ember van akiknek egyforma tettszik! Jesszusom!
Stipistopi ...vááá....szerintem ez butaság!
Ird meg neki, hogy védesse le az Adél nevet és akkor csak az ővé lehet!!!! :twisted: :) :shock:

Én is bor, sajt, dió rajongó vagyok.....brie sajtok nyammi...na majd...eljön az időnk!!!! :wink:

Menion!
Üdv közöttünk! Kapcsolódj be nyugodtan! Mesélj Magadról még..még...
Hol laksz?
Mennyi idős vagy?
Dolgozol?
Babud története, szerettétek volna vagy meglep gyermek?
Stb.... :lol:
Kiváncsi társaság vagyunk, mindent tudni szeretnénk, ha nem gond!
Én is Femibiont szedek már az elejétől fogva és nagyon úgy néz ki egy teljesen normális súlyú Babánk lesz nemsokára!
:wink: :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Anna

Ettől a névfoglalótól én is kiborulok! Különben is Te szülsz először szóval Tied az elsőbbség joga! Nekem is a legjobb barátnőm azon szurkol, hogy fiam legyen mert akkor nem lesz Emma, mert ő is azt szeretné, de akkor nem adja,ha a mi lányunk is Emma. Kérdem én miért? Mi baj van abból!! Nem napi szinten találkozunk, szóval nem értem tényleg! Azt nem is tudja, hogy felmerült nálunk már a Norina név is. :lol: Biztos vagyok benne, ha megkérdezném melyik tetszik neki, a Norinára szavazna, hogy nehogy Emma legyen!!!

Hastapi: Ne keseríts el engem! Én azt hittem, hogy engem még azért zavar, mert még szinte nincs is hasam! Nincs mit érezniük, mivel még én sem érzem, hogy mocorog, nemhogy ők! Abban reménykedtem eddig, hogy ez megváltozik, ha nő a hasam, de ezek szerint nem biztos :?: :?: Hát azért még reménykedem!

Menoin
Üdv köztünk! Gyere mesélj nekünk :!: :!: :!:

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Hát igen. Olyan furcsa emberek vannak!
Engem sem zavar, h ugyanaz lesz a neve valaki más babájának is. (A vezetéknév úgyse egyezik.) Evita te is mondtad, h tetszik Neked a Barnabás név. :) De szerintem nincs ezzel baj. (Jól választasz fiúnevet! :wink: :D :D :D )

Hastapi: tényleg nem a rokonokkal vagy a családdal van a gond, hanem a majdnem idegenekkel, akik bizalmaskodnak! És a legrosszabb, h nem is kérdeznek meg! Nagyon nem szeretem.

Menion
Üdv nálunk és gratula a Picihez! :D
Mesélj majd magadról! Mi lesz a neve? :)
Én is Femibiont szedek és a babám napra pontosan tartja a méreteit. Szó sincs óriás babáról. (Múlt héten (30.hét) mondtak 1,5kg-t.)
Szerintem nem kell emiatt aggódnod. Óriás baba inkább a cukrosoknál szokott lenni...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Menion! Udv! En is kivancsi vagyok :)

A nevfoglalas.........nevetseges. Ekkora hulyeseget meg nem hallottam... Bocsi :roll: :shock:

A poci-simirol...en valahogy maskepp vagyok vele... (lehet,mivel tavol a csaladom). A masik dolog,hogy keves emberkevel vagyok olyan viszonyban,hogy a pockomat simizze. De a munkatarsaim,azok mindig megsimogattak. Volt egy idosebb,lengyel "bacsi",a lanya nemreg szult,o ha naponta 100X latott,100x simizte a pocakot. A fonokno mindig megkerdezte szabad-e... :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77
 
 


Sziasztok!

Ha nem bánjátok, én is csatlakoznék a csapathoz. 2011. március elejére várjuk a babánkat, egyenlőre minden ok.

Kép
gyevacska
 
 


Szép jó reggelt :!:

Az újaknak:
Kép

Írtam egy csomót és elszállt az egész :evil: kicsit sem vagyok mérges :evil: :evil: :evil:


Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Jó reggelt lányok! :D

Jó sokat írtatok megint!

Gyevacska,Menion
Üdv itt nálunk!Meséljeetk magatokról!Mindenre kiváncsiak vagyunk! :D :wink:

Névfoglalás:Szerintem is baromság!Most miért ne lehetne ugyanaz a név?És ezért megsértődni?!Tiszta gyerekes egy felfogás!Igaz az én környezetemben nem sok gyerek van,de biztos nem sértődnék meg ha az ismerősőm gyerekének is az lenne aneve,mint az enyémnek!

Hastapi:Nem tudom én nem találkoztam ezel a problémával.Nálam egyedül csak a párom,meg anyu nyúl a hasamhoz.A barátaim már akik megmaradtak,meg még nem kérdezték meg hogy megsimizhetik-e.Igza elég ritkán találozom velük.

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25
 
 


Na akkor újra neki futok :roll: :lol:

Orsi
Annyira megkívántam a karfiolt, hogy Te azt csináltál tegnap, nálunk is az volt krumpli pürével, apácska is jól bezabált belőle :wink:
Nálunk is a férjem oda van a pocakomért, annyira szereti simogatni, nézegetni...dicsekszik egyébként Ő is :!: :wink: de úgy bírom :!:

Gabi
Örülök, hogy jobban van a torkod :!: :wink: kúráld még magad drága :!:

Hencsi
Szedjed a Femibiont nyugodtan, nem lesz óriás bébi :!: :wink: Én szedem a Femibiont, C-vitamint, Maltofer-fol, Magne B6-ot és a Zymafluort :!:

Evita
A folsavat is kell szedni a Femibion mellé, mert jobb ha külön is szeded, sok rendellenesség megelőzhető, ha szeded :!:
Én már a terhesség előtt egy évvel elkezdtem szedni a folsavat, a Femibiont pedig kb. fél évvel előtte :!: :wink:

Has simi:
Én nem szeretem, ha agyon fogdossák a pocakom, az olyan intim nekem :roll: Cipike sem szereti egyébként, ha agyon van fogdosva, mert akkor mindig elhúzódik :!: :roll: :wink:

Vivi
Én soha nem csinálok olyan kaját, amit Én nem eszem meg,de kóstokni sem szoktam a kaját, olyan lesz amilyen, de még nem volt rá eddig panasz :roll: :wink: a májat kár, hogy nem szereted a vas miatt jó lenne a szervezetednek :!:

Menion
Nyugodtan szedjed, nem lesz óriás bébid ne aggódj :!: :wink:
terhesség vonalzók:
www.mammanet.hu
www.picibaba.hu
www.nagyonbaba.hu
www.tickerfactory.com
www.lilypie.com
Válogathatsz kedvedre :!: :lol:

És képzeljétek sikerült a "nagy dolog", akkora megkönnyebbülés volt, hogy el sem tudom mondani nektek így leírva :wink: :roll: azt hiszem jó ez a Laevolac szirup :!: :wink:

Cipike fél 4-kor ébreszett, annyira boldog vagyok olyankor és úgy kinyílik a csípám...nem tudok vissza aludni, de már nem is nagyon kellett, mert 5-kor van ébresztő nekem :!: :wink:

Csodás napot :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Vivi
Oké,köszi akkor majd én is beszerzem a Femibion400at és akkor folsavat külön nem veszek.
nekem azt mondták még most a vérvételkor hogy jó sok vas tartalékom van :D

Evita
Én nem magánba járok,a terhesgondozóba járok,meg védőnőhöz.És úgy van beosztva hogy a 12 héten van uh,utána a 18. héten sajna.bár már alig bírom kivárni! :D

Ma meg fogászat!Kicsit tartok tőle!Soha nem voltam jóba a fogorvosokkal! :D

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25
 
 


Anna
Ez a név dolog nagyon gyerekes sztem, ne bánd, hogy nem hívott meg a partira, az ilyen "fajtát" jobb elkerülni még mielőtt nagyon megbántana valamivel :!: :roll:
Jó lett az új vonalzód, szép nagyon :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Hencsi
A terhesség 12.hatéig kell csak külön enni a magzatvédő vitamin mellé a folsavat, utána az leáll :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Jó reggelt!


Újaknak!
Kép
Írjatok még magatokról!

Névfoglalás :shock: :?: mekkora baromság!Ha egy rokon vagy barát beelőzött akkor elkezdtem gondolkodni másik néven,de volt aki mondta,hogy miért ne lehetne ugyan az.Végül is a vezetéknév más.

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Üdvözlet a legújabb csatlakozónak!
Gyevacska! Grat a Babához!
Mesélj Te is Magadról/Magatokról!
:P

Suzy!
Örülök, hogy jó tippet adtam a kajára...Én is jól bezabbantottam belőle gondolhatod!!!
Legyenek is büszkék Ránk az Apucik, gyönyörű Kismamák vagytok Mind!!! :P :D
Grat a Nagydologhoz! :oops: :lol:

Hencsi!
+++++A Fogdokihoz, szerintem egyikünknek sem a kedvence.....
Én is voltam az elején, meg kb. két hónapja egy kis ellenőrzésen.....féltem a fogaimat! De minden rendben van!
Nálad is rendben lesz!
:wink:

Elfelejtettem irni,hogy ha elkezditek a homeos bogyókat majd....akkor mentholmentes fogkérémet kell használni mellé...és enni sem lehet mentholos dolgokat!
Én a Dmben vettem mentholmentes fogkrémet.....ELMEX!

Gabi!
Miujs van?
Merre mész ma? Vagy pihizel?
:)

Hát úgy látszik, a jó éjszakát váltja egy rossz....éjjel kettőkor még kukorékoltam....pedig annyira aludni szerettem volna, de nem sikerült....ráadásul tegnap vettem észre, hogy a jobb lában sokkal dagadtabb, mint a bal....
És reggelre már nem megy vissza teljesen, hanem puffadt marad...
:? :?

Ma palacsintát sütök....és hajat kellene mosnom, mert kritikán aluli a fejem.. :D , de már olyan macerás ekkora hassal....megkérdeztem itt lent a fodrásznál, hogy mennyi egy mosás+száritás, de majdnem eldobtam magamat...2800 FT!!!!!!!
Beszarok....... :) :shock: :(

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Üdv Gyevacska!
Gyere mesélj magadról! Örülök,h Te is elején vagy, mint én! Csak 6 nap különbség van köztünk! :D Fiút vagy lányt szeretnél? Nevek? Már tudod hol szülsz? Pesti vagy? Na jó, több kérdést egyelőre nem teszek fel! :oops:

Képzeljétek már vagy öt napja nem volt öklendezés, hányinger, erre tegnap este úgy megtalált rókakoma, mint még soha! :oops: Pedig azt hittem elmúlt, vége! Igaz tegnap kb egy perc volt az egész! Szóval már 2x hánytam! Remélem többet nem fogok! Ennyi elég volt! :lol:

Szerintetek ha elfogy a folsavam, akkor már nem kell újat vennem? Vagy mit csináljak?

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Evita!
Szerintem nem kell....vegyél Femibiont 400-asat, metafolin+folsav+DHA van benne. Euzt a 13.héttől a szoptatási idő végéig kell szedni elviekben!

Nyugi lassan elmúlik a róka.....igy is jól megúsztad....!!! :wink: :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Hencsi
Nem csodálom, hogy alig várod! Én múlt hét csütörtökön láttam de alig várom a 20.-át, pedig összesen csak 3 és fél hónap telik el! Én örülök, hogy magándokihoz járhatok, mert így legalább havonta láthatom! Én úgy tudom, hogy körzetisnél a 18. hét után 28-30 hét környékén nézik legközelebb újra! Hát az nagyon sok szerintem! Én meghülyülnék addig! Te mész 4d-re? Ha igen mikor?

Akik már voltak 4d-n, hány hetesen voltak?

Lehe, hogy már írtátok, de ki hol szül?

Nem lehet abba a táblázatunkba beírni esetleg a kórházakat is, persze, ha nem gond! :oops:

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Orsi!
Ma nem megyek sehova,itthon rendezkedek,meg megcsinálom a lecsót.

Evita!
Juj nagyon rossz lehet ez a róka,szerencsére nekem nem volt ilyen gondom,csak hányinger,de az eltartott legalább a 16-17.hétig.

Suzy!
Hát gratulálok a megkönnyebbüléshez!!! :lol:

Jó lenne,ha nem firtatnátok annyira ezt a rántott karfiol dolgot,mert nem akarok hirtelen felindulásból azt csinálni.Ahhoz le kell mennem a zöldségeshez! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Evita!
Én a 26.héten voltam,nem bírtam tovább magammal! :lol:
A János kórházban fogok szülni.

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Orsi
Tényleg nem panaszkodhatom, alig volt hányingerem, sőt az nem is volt, csak öklendezés. Nem volt minden nap, és akkor is csak pár perc volt az egész! Szóval összetehetem a két kezem és hálát adhatok!
Femibionból mennyit kell venni naponta? Én még beakarom venni az Elevitet is, ha már megvettem csak hát nem tudom a vas értékemet! És magas vas mellett azt nem szedtem!

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Orsi
Igen nagyon jó volt a tipp, ma nálunk csirkés tarhonya lesz kovi ubival :!: :wink:
Akkor kénytelen leszel magad megmosni :?: nagyon durva az ár :shock:

Nekem sem egyformám dagad a két lábam!

Evita
Már elmúltál 12 hetes nem kell a folsav külön :!:
Ilyen nálam is volt, hogy azt hittem már vége a hányingeres, hányós időszaknak, de mégsem...kitartás, Én azzal nyugtattam magam, hogy ez egy bomba biztos terhesség, ha már ilyen tünetet produkál :!: :wink: ...lehet, hogy kisfiú lesz :?: :lol: nekem sokan mondták, amikor látták, hogy marha rosszul vagyok és szenvedek a rosszulléttől, biztosa fiad lesz...hát így is lett :lol:


Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Suzy
Hát én marhára ne szenvedtem, úgyhogy lány lesz! :lol: :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Evita
Én mindig magánba járok, a kötelezőket is ott csináltatom, két doki van :!:
Szegeden fogok szülni :!:
Szombaton megyünk 4D-re már nagyon várjuk a férjemmel :!: :wink: ilyenkor már tiszta frászban vagyok :!: :roll: :wink:

Gabi
Én is tegnap haza felé vettem a zöldségesnél karfiolt, nem volt olcsó egyébként nagyon meglepődtem :shock: 450ft volt kg-ja :roll:
de nagyon fini volt és olyan jót ettünk belőle :!: :wink:
Köszi...igen nagyon nagy megkönnyebbülés :!: :roll: :wink:

Evita
Én csak két naponta szedek Femibiont, mert jó ára van, de nem is csak ezért, hanem mert szedek más vitamint is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Evita
Akkor lány lesz :arrow: ezek szerint azt szeretnél :!: :?: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Suzy
Nagyon lányt szeretnénk! Szegénynek majdnem mindig azt mondom kislányom, de aztán észbe kapok, mert ha fiú nehogy tudathasadásos legyen! :lol: :lol:
Hát igen, eléggé drágálom a Femibiont! Tesóm csak 12 hétig szedte az elevitet! Utána már nem szedett vitamint! Nem tudom mit csinálják! Majd megkérdezem a dokit 20-án.
Ja tényleg látom, hogy 4-én mész! De izgi! Minden rendben lesz!!! Nekünk 28 hét az karácsony előtt lesz két héttel! :D Akörül fogunk menni!

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Evita!
Én délben veszem be mindig a Femibiont. A 13. hét utáni kiszerelés már két tablettás...egy rózsaszin és egy zselés sárgásabb szinű....
Én minden nap szedem...
De simán lehet, ahogy Suzy is irja kétnaponta is, attól füg mennyi vitamint szedsz még mellette.....

Suzy!
Igen, jó kis árban van a karfiol.....Én azt csináltam, hogy pár hete vettem két fejet akkor még több energiám volt álldogálni, bepaniroztam mindet és lefagyasztotam...igy csak elő kell vennem a fagyóból!
Sajna, ez van...előkészülök pár dologgal a Babás időszakra amikor nem lesz időm annyit pepecselni a konyhában, tele a fagyasztó.... :wink: :lol:

Énn végig okádtam a 3 hónapot, volt olyan napom hogy iszonyat sokszor öleltem a WCt...és kisláááány!!!! :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Evita
Az Elevit elég sok kismamánál okozott székrekedést Én alapból nem azt szedtem :!: nem kell minden nap szedni a Femibiont, elég 2 naponta, de van még a Gravida vagy az Omega 3 is :!:
Akkor lesz egy szép karácsonyi ajándékotok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Orsi
Emlékszem, hogy írtad, hogy Te is jó sokáig ölelted a budit...Én nem hiszek ezekben a mondásokban, majd az uh megmondja ki is lakozik odabent...vagy amikor kibújik :lol:
Ügyi vagy, hogy még a kajával is gondolsz már jóval előre :!: :roll: :wink: nekem kicsi a fagyóm, nem is tudnám előre megcsinálni sajnos :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Csajok!
Légyszi aki tudja hanyadik oldalon van a Vivi féle lista,írja meg.
Írogatom mi kell még.......hát hihetetlen,hogy még ennyi minden kéne. :shock:

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Noncsi
Merre jársz :?: ha lenne egy pár persed adj életjelet magatokról lécccccccciiiiiiiiiii :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Hát igen szerintem is hülyeségek ezek mondások, hányinger, hasforma stb. Remélem 20án megmutatja magát Babóca!

Hát a Gravidának sokkal emberibb ára van! :oops:

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Suzy!
Jaja, igy van Én ölelgettem eleget....pffff!
Én sem hiszek ebben a hányós vagy fiad lesz...dumában....UH az a biztos! :lol:

Gabi!
Én nem emlékszeeeemmmm!!! :(

Nnoncsi nagyon-nagyon eltűnt...lehet már babázik???!!!!
Izgulok érte....minden nap eszembe jut!
:? :shock: :( :roll: :!:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Sziasztok!

Menion/Gyevacska!Üdv köztünk.Gratulálok a babához :!: Gyertek mesélyetek még magatokról.

Presarió!Szép lett az új vonalzód.

Suzy!Gratulálok a nagy dologhoz :!:

Névfoglalás:Engem nem érdekel h más is ugyan azt a nevet válassza amit Én "gyerekes".

Hastapi:Én sem szeretem h más tapizza a pocakom.Kedden h voltam a munkahelyemen le ültem beszélgettem egy munkatársnőmmel és közben egy másik munkatársnőm észrevétlenül hozzám jön és el kezdte tapizni a hasam...megijedtem...majd frászt kaptam :evil: ....nem is köszön és még meg sem kérdi h engedem-e.

Orsi!Palacsinta...jöhet...nyami...nyami :lol:

Holnap hozatok a férjemmel kárfiolt ennék már.

Szép napot mindenkinek :!:

Kép
erika12
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?