Hát igen, meg én mar neha nagyon unom, h nem is kerdeznek mast az embertol, csak a babás dolgokat... Oké, tényleg ujdonság, meg minden. Meg van a masik fele az ismerősöknek, aki mindent tulaggodva ad elő, vagy mindent jobban tud helyetted.
Á, ezt nem is meseltem: van a párom egyetemi társasága, ahol most babáztak le zsinorban a csajok, 30-33 evesek a csajok, van kb 7-8 baba, mostanság töltögetik be az 1 evet. De a lenyeg, hogy az egyik csajjal emileztem a multkor (joba is vagyok vele, neha összejárunk), kerdezi a baba nevét, meg nemét is. Mondom neki, h kislámy és Adél. A csajrol tudni kell, h most 16 hetes terhes a 2. gyerekkel, Andriska mostanság lesz 1 eves. Erre visszaír nekem a csaj:"Hello, hello, az Adel nev mar foglalt! Ha kislanyunk lesz, Adél lesz!
" Na, irtam neki, hogy majd meglatjuk, eleve lesz itt annyi gyerek a tarsaságban, h nem lehet majd elkerülni a szoismetlest.
Na, azota nem valaszol nekem a csaj az emilmre, es mint kiderült, egy csomo lanyt meghivott a tarsaságbol a kisfia 1. szulinapjara, engem viszont nem. Hat, eleg szarul esik, azt nem mondom, h ejszakankent nem alszom emiatt, csak hat ertitek...
Meg milyen mar ez a nevfoglalosdi dolog...röhej. Beszelek egy baratnommel telon a minap, meselem neki, h mi történt ezzel a csajjal, erre eloadja, h persze, ez tök gaz, de ok pl a David nevet szeretnek majd a masodik gyereknek, ha fiu lesz, es ha most en is a David nevet adnam, akkor ő szépen megkerne, hogy van e mod esetleg masit nevet kitalálni...No, vettem am a lapot, Dávid nev sztorno.
Nalatok is vannak ilyenek?