Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Suzy!Szuper h a testvéreddel dolgozol...12 év hosszú idő.
A névnapot nem szoktuk ünnepelni.

Nomi!Semmi gond.Köszönöm szépen.

Orsi!Örülök h az éjszaka jól aludtál.Jó utat és vásárolgatást :!:

Vivi!Köszönöm szépen a segítséget.Pénteken meg fogom nézni a baba boltban.

Szép napot mindenkinek :!: Pihenjetek :!:

Kép
erika12
 
 


Suzy
Igen, igazad van! :) Csak optimistán!
Simán átvészeljük a kórházat! :) :) :) És akkor már a lényeg, úgyis a kezünkbe lesz egészségesen! :) :D :)

Lehet ám, h a nem hízásnak köze van ahhoz, h minden édességről, péksütiről, kelt tésztáról, és cukros lötyiről le vagyok tiltva... :? Az egyetlen megmaradt nasim a diákcsemege. :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vivi
Így van :!: reméljük, hogy nem kell sok napot odabent tölteni, vagyis úgy megyünk be :!: :wink:
Én nem is eszek édességet, vizet iszok, pogácsát szoktam reggel enni az igaz...nasizni meg aztán főleg nem szoktam :!: :roll: dolgoznak a hormonok nálam és hát a magne b6 :roll: Én azt rendszeresen eszem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 

 
 

Suzy
Nem is gondoltam, h a MagneB6-nak ilyen hatása van! :?
De akkor is, ha kell, akkor kell.
Ne aggódj, pillanatok alatt le fogod dobni!

Most jut eszembe! Mondott olyat a védőnő, h 36.héttől szeretné ha hetente mennék. Ez tényleg szükséges? Nektek is így lesz?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vivi
Igen, a b-vitaminoktól lehet jókat hízni, de most ez engem nem is izgat...a lényeg, hogy bent minden rendben legyen :!: :wink:

Én nem tudom, hogy hogy lesz még akkor :roll: hetente lesz NST/CTG, annak eredményével gondolta, hogy kell menned, vagy miért :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Kép

Megjöttünk a dokitól!
Roli baba szép kényelmesen beékelődve CSÜCSÜL a medemcémben! :? Doki bácsi mondta,hogy készüljek fel,hogy ha nem fordul meg akkor császár lesz.Kérdeztem ,hogy "ugye még megfordulhat?"Hát nem volt túl meggyőző az az "Igen" amit mondott. :roll:
És rákérdeztem,hogy bizti fiú e még,hát már azt se lehetett látni.

Azért én majd jó sokat mondogatom a drága kisfiamnak,hogy ha lehet akkor fodruljon már meg.

2 hét múlva vérvétel.

És akkor most olvasgatok kicsit. :lol: :shock: :roll: :)

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Gabi
Nekem elkerülte a figyelmem az aláírásod alatti időpont :oops: :roll: de hát ezt gondoltad, hogy császár is lehet belőle, de még semmi nincs veszve, meg kell beszélned a kis Rolival, hogy tessék igen is megfordulni és természetes úton világra jönni a megfelelő időben :!: :wink: drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++
És mit mondott, fiú :?:

De ugye nem vagy elkeseredve :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Én olyan nehéznek érzem a hasam, meg hát ugye olyan nagy is már :roll: azért gondolom, hogy sokkal jobb lesz, ha nem dolgozok már, mert akkor sokkal többet lehetek vízszintesben :!: :roll: egy nagy gombóc, mintha tényleg egy nagy dinnye lenne :wink:

Nektek nem nehéz, nem érzitek annak :?: de Cipike mozgás van ma ezerrel :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Sziasztok Csajok!

Megint termékenyek vagytok, és ez tök jó! :D

Suzy
Tényleg tök jó,hogy a tesóddal együtt dolgozol! Ez szupi! Miért nem lehet tejterméket? Én megőrülök érte! Nem bírnám ki nélküle!! :oops: Hát igen elkezdődött a suli! Laci nővére nem örül neki, viszont az öccse már nagyon várta, ő nagyon szeret iskolába járni!
Hát én nem szedek vasat. Még egyelőre elevitet sem szedhetek, mert még ősszel magas volt a vasam, a hülye körzetis doki pedig nem nézte meg mi van vele! Remélem visszamegy majd normálra!

Hencsi
Én is fázós vagyok nagyon, de én örül ennek az időnek! Csak a 18. héten mész??? Mikor is voltál utoljára? Te magándokihoz jársz! Én 16. héten megyek, majd akkor gondol elküld az AFP-re utána meg majd lesz a genetikai Uh, remélem már 16. héten mutatja magát Babóca: Már folyamatosan mondom neki, hogy meg kell mutatnia magát! :lol:

Orsi
Örülök, hogy jól aludtál! Én is csak egyszer ébredtem fel, amikor Laci lefeküdt éjfélkor aludni! Vásárlás meg tök szupi! Miket veszel?

Vivi
Tök jó, hogy nem híztál semmit. Ügyi vagy! Én is még csak kb. 1,5 kg-ot híztam az otthon mérleg szerint, pedig nagyon sokat eszek! :oops: Ennek ellenére mégsem jó rám egy gatya sem, mind szorít! :(
Haskötővel kapcsolatban, már én is gondoltam erre! Olyat is hallottam, hogy szülés után rögtön 1kg-os homokzsákot v. babzsákot rátenni a hasra 24 órán át!

Gabi
Nagyon szurkolok, hogy ne legyen császár! Bekönyörögjük a helyes irányba! :lol:

Vicces, hogy én már azt várom, hogy nőjön a hasam, Ti meg szegények már attól szenvedtek, hogy túl nagy és más sehogy sem jó! Valószínűleg én is majd visszasírom ezeket az időket!

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Elfelejtettem mondani, hogy láttam ma az újságok között az új szeptemberi Anyák lapját! És az van ráírva,hogy 24000Ft Brendon kupon van benne! Nem tudom ez milyen, és hogy működik, de majd megveszem az újságot. Alapból kíváncsi vagyok rá!

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Evita
Már nem tudom, hogy hol olvastam :roll: :oops: Én is eszek joghurtot, mert ha mér azt sem ennék akkor milyen szorulásom lenne :roll:
Ez is ritka sztem, hogy valakinek magas legyen a vas főleg a terhesség alatt :!: :roll: :wink: örülj neki, akkor biztosan nem kell szedned, mert lesz honnan elvennie a babónak :!: :wink:
Folsavat szeded :?:

A császárnál tesznek homokzsákot a hasra rögtön a műtét után Én úgy tudom :!:

Vannak olyan újságok, ahol vannak Brendonos kuponok, be lehet váltani annyi értékben, a Nővéremék ott vettek baba kocsit (Retrus) anno 30ezer ft-ért, mert van olyan kupon is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Na, visszaértem....
Gyógyszertár, zöldséges, fodrászkellékes, posta, okmányiroda, bolt.... :wink: :P

Vivi!
Grat! Szuper....de ...őőő...azért készülj fel, hogy az utolsó két hónap az, főleg az utolsó amikor a Babának zsir..zsir...ez azért rendesen befolyásolja majd a kilóid számát...Én sem hittem volna, de elég rendesen megugrottam Én is......szóval azért az a 10-12 kiló meglesz! És ez a normális....azt mondják!
:P

Haskötő: Én beszereztem 3 félét...de úgy sikerült, mert baromi drágák, hogy a legjobb barátnőm Édesanyja hozott Nekem....
1. fajta: egy magasitott derekú hasszoritós bugyi, drapp szinű.
2. fajta: ez egy tényleges hasszoritó mell alattig ér és az alja meg a csipőig...fekete szinű.
3. fajta: melltartóval egybe lévő csipő alatt végződő szoritó.

Mindegyiket fekve kell felvenni magadra, feltételeznem úgy kell majd magunkra tuszkolnunk, de kifejezetten ajánlják is, estére le kell venni!!! :arrow: :!:

Nekem is van rendes bugyikám is....jó kis kinai a javából...hihihihi! :lol:

Nekem nem mobdta a védőnő, hogy akkor hetente kellene járni....az NST eredményedet a nődokid fogja kiértékelni, legalábbis nekem igy volt...NST és ránézett, alászignózta...ennyi!


Erika!
Köszi szépen!
Régen irtál a madaraidról, remélem minden rendben van velük...! :wink:

Gabi! :!: :!:
Nyugi....nem értem miért nem volt meggyőző a dokid....hiszen azt mondják a 36 hétig simán megfordulhat bármikor...és még az utolsó pillanatban is...szóval, nyugodj meg, beszélj Rolival....de úgyis megérzed majd, ha megfordult, máshol rugdal majd....a bordádnál lesz erősebb!
Ha meg mégsem, akkor császár, na bumm, egy a lényeg Rolinak a legjobb legyen Drága, semmi más....egyébként annak ellenére, hogy megfordul a baba simán lehet a kórházban szülés közben is császár, tudod!
Semmi gond nincsen.... :!: :!: :wink: :D

Suzy!
Guruló görögdinnye...na meg az a szépséges pingvin mozgás, hajajj!
Hát Neked is már jó lenne otthon pihizni! Nagyon jól birod a munkát...Én nem birtam volna, megmondom őszintén!

Le a kalappal előttetek akik még dolgoztok! :!: :P

Cipike mozogjon csak....Dalma mostanában rengeteget csuklik, szegénykém....most is!!!

És tudjátok mi szörnyen rossz érzés....amikor a kisfejével a medencém alját nyomigálja.....tyűűűű!
Ilyenkor egy pillanatra lemnerevedek, gyors testtartás és helyzetváltás.... :? :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Suzy
Biztosan jobb lesz majd már neked is otthon! Szerintem már írtam is, h mióta itthon vagyok talán 1szer kellett MagneB6-ot bevennem, mert a feszülés, húzódás is csökkent az izgalmakkal együtt.
Nem tudom, h mire gondolhatott a védőnő...
Az NST-re emlékszem, h azt beszéltük itt a fórumon, h a végén hetente, de ahhoz szerintem nem sok köze van ennek a csajszinak... Lehet, h csak benézte? :)
Nem baj, kb. 20perc sétára van a védőnő, akkor legalább sétálok kicsit hetente egyszer pluszba. :)
(És majdnem mellette van a kedvenc pékségünk is, ahova járok minden nap.) :)

Gabi
Együtt szurkolunk, h találja meg Rolika a jó irányt! :D :)
Hallottam olyanról akinek a szülés előtt 2nappal fordult be, pedig már a császárra készült! :)
Tudom, h most már nem hagyják, de képzeld, a Párom pl. faros baba volt és úgy megszülte az édesanyja természetes úton. (4kg fölött...)

Evita
Hűűű, az sok pénz! :shock: És nem nyerni lehet vele annyit? Valami pontgyűjtésről hallottam a Brendonba, h x összeg után ennyi meg annyi pontot adnak, ami levásárolható.
Nekem is a 2.trimeszterre visszatért az életkedvem! :D Az nagyon jó rész volt! Élvezd is ki!
A 1,5kg az semmi! :D :) Nekem azt mondták az elején, h havonta 1kg még ok. Te pedig már a 3.hónapnál tartasz. :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Orsi
Olyan jót nevettem a pingvin mozgáson, de mennyire úgy van :D
igen, azt hiszem ki kell számolnom a szabik számát, és onnantól visszafelé meg lesz az utolsó munkanapom :!: :wink: fáradok, de nem a munkában, hanem az utazásban...most, hogy elkezdték ugye a sulit még többen vannak a városban...lassan bejön a taknyos időszak...köhögnek, tüsszögnek a jó népek és nem teszik ám a szájuk elé a kezüket...sokszor lobog ez a rövid kis hajam is :roll: szóval nem hiányzik ez nekem azt hiszem :!: :roll:

A csuklás sem lehet rossz :roll: most már mindenedet nyomja akkor, szegénykém, kitartás :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Vivi
Én úgy láttam az újság címlapján, hogy 24000 Ft kupon van benne. Lehet, hogy beetetés,de nem tudtam belenézni az újságba, mert le van fóliázva, mert van hozzá egy ajándék pelus! Szóval pontosan nem tudom! Majd jövő héten, ha lesz fizu, megveszem! Akkor már többet tudok mondani, hacsak addig meg nem veszi valamelyikőtök! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Evita!
Semmilyen magzatvédőt sem szedsz????
Folsav!!!!Az kéne....

Vas: szerintem még annyira az elején vagy, hogy nem is kéne szedned vasat...majd az utolsó előtti vérvételnél megnézik és akkor ir fel a doki, Nekem okés volt, de mivel Babónak szüksége van rá ezért jól feltuningoljuk.....

Mit vettem?
Vettem még egy 30-as kiszerelésű Magne B6ot, mert ezt fokozatosan kell majd csökkentenetek Nektek is, ha eszitek....mert ha hirtelen elhagyod...akkor meg is szülhetsz akár...ezt meg nem akarjuk....
Zöldségesnél kukoricát...mert mint irtam Én erre vagyok most rákattanva, főttkukorica, minden nap.... :roll:
És most már csak 69 forint....
Fodrászkellékesnél Apának speckó hajhullás elleni Wella sampont...mert mániája, a hajhullás és a kopaszodás....valóban kicsit ritkult a haja, de Én nem látom annyira aggasztónak a hejyzetet...de rájöttem basszus a férfiak hiúbbak, mint Mi nők vagyunk....hajmosás, utána minden alkalommal bőszen masszirozom a fejbőrét egy speckó hajszesszel...szóval....nem kell mondanom, hogy az ára horror....vagyis Én annak tartom...sampon+szesz majdnem tizezer..... :? :shock:
Na de mindegy nem vitatkozok Én vele....ennyi mániát eltűrök..hihihihihi! :P
Postán csekkfeladás.
Meg boltban péksüti, felvágott és bodzaszörp vásárlás.
Ja, okmányiroda...megkérdeztem milyen papir kell Dalmának majd a lakcimkártyához...de semmi, mert az Én állandómra csinálják neki...
:)

Tejtermék:
Én azt olvastam, hogy a bennük lévő baktériumok miatt csökkenteni kell a terhesség alatti sajt, joghurt, kefir....túró...stb. fogyasztást!
Nekem a dokim főleg a penészes sajtok mellőzését kérte....
Ennyit tudok róla!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Vivi
Biztosan szimpi vagy neki és látni akar :!: :roll: :lol:
Nem bánom, hogy szedem a magne b6-ot, mert tényleg jó, főleg, hogy lábgörcs is szokott még lenni, meg a kezem zsibbad sűrűn...tőlem tudja elvenni a szükséges magnéziumot is Cipike :arrow: nálam meg jelentkeznek a jó kis tünetek :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Orsi
Pingvin-mozgás és bálna-fordulás éjszaka már nálam is!
A Párom meg gonosz módon mindig kikacag, h ez olyan vicces. :)
Kívülről biztosan az! :?

Tyűű, akkor te már ilyesmivel fel is vagy szerelkezve! :shock: Hát igen, amit én néztem, abba is erősen préselős belenyomkodás lesz...
Azért gondoltam én is inkább a fűzös dologra, és nem a bugyira mert akkor bugyiból kellene több, ebből a kötőből meg max. 2db.

Uhhh, Dalma nem kímél! :roll: :shock: :?
Barni most a gyomromat vette kezelésbe a kis lábával(?) talán. Vagy ha nem a lába, akkor marha erős bokszoló keze van! :? :D
Meg a kedvenc szórakozása, h huplikat csinál a pocimon. Mindig kinyomja valamijét...Azt nagyon szeretem mert nem fáj és mégis vicces! :) :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Orsi
Nem semmi áron van a hajsamponos cucc :shock: hiúbbak hát persze :wink: de még mennyire :!: :wink:
Az anya bejelentett lakcímét kapja a baba is :!:
Köszi, igen a sajtra emlékeztem Én is, most már így beugrott :!: :oops: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Orsi
Jó kis kör volt! :D :) Ügyes vagy! :D
Jaj, ez a kopaszodás mizéria..! :roll: :? Az én Párom dettó ilyen. Kicsit elkezdett ritkulni a haja, amiatt már hidegbe se tesz sapit, mert attól is hullhat, és speckó sampon meg minden....
....Férfiak....

Suzy
Nem hiszem... :) :D Lehet, h én vagyok az abszolút legeslegelső kismamija és mindet meg akar tanulni.... :D :)
(Meséltem, h augusztusba kezdett, első munkahely, most ért ki a padból. :? )

Sajt tejtermék:
Nekem is csak a penészes sajt abbahagyását mondták a többit nem. Sőt a túrót még ajánlotta is a doki. :? De furi... :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Suzy!
Kitartok, nyugi...tudod, akármennyire is kellemetlen a dolog, csak mosolyogni tudok közben, mert hát ugye...a Gyermekem okozza, akit nagyon-nagyon várok..igy minden elviselhetőbb picit...

Apa, mondogatja mindig..olyan édes a pingvinmozgásod...vagy totyogj ide kispingvin..vagy valami hasonlókat..... :lol:

Evita!
Szerintem jók ezek a kuponok...vedd csak meg az újságot, igérem Én nem veszem meg előled! :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Meg a szokásos: nyershúst ne egyek, (se tatárbeefstek, se szusi,)--->nem mintha nagyon ettem volna ilyesmit eddig is... :wink: :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Orsi
Engem "Bálnácskámnak" szokott hívni, amikor kedveskedik. :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Picit lelépek csajok.
Ránézek a tésztára! Remélem megkelt és akkor kisütöhetem a lángost.
Aztán jövök! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vivi
Igen, írtad, hogy kezdő a Csaj :!: inkább tanuljon, tapasztaljon, mint hogy csak a könyv maradjon, mert az nagyon nem tanácsos, gyakorlat is kell :!: :wink: de ha jól el vagytok akkor nincs gond :!: :wink:

Orsi
Engem is megillet mindig valami kedves szóval, de hát így kerek a világ :roll: :lol: de vártam ezt az érzést, a nagy pocakot :!: :roll: :lol: mindig megkérdezni a férjem, hogy nem furcsa érzés ez, hogy van bennem valaki, aki belőlem táplálkozik és ember lesz belőle :?: :wink: de hogy is nem az, de boldogsággal tölt el...főleg, ha minden nap érzem mozgását :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Vivi!
Jókat tudnak röhögni rajtunk, igen....
De Én megfenyegettem, hogy a hasára kötök közel 4-5 kiló pluszt és egy egész napig viselnie kell....majd megtudja.

Azt a szoritós bugyit, amit Nekem hoztak...azt a rendes bugyid főlé veszed, szóval szerintem elég 1 db......úgyis gyorsan visszaalakulsz majd meglátod!

Na jól van, megnyugodtam,nem csak az Én párom ilyen hiú.....aztán még engem zrikál amikor nyünnyögök, hogy 2 hónapja nem voltam kozmetikusnál..... :twisted:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Vivi
Erre is röppents egy pár darabot :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Az Én férjem elég pocakos, mint apukája...megkaptam már, hogy most legalább már tudom, hogy milyen nehéz zoknit felvenni vagy cipőt ilyen nagy hassal :lol: na jó, de nekem ez csak egy állapot :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Orsi
Folsavat szedek természetesen! Csak elevitet akartam, meg is vettem, elkezdtem, aztán olvastam hozzá a dolgokat a vasról és abbahagytam. Akkor még körzetishez jártam és ő nem segített nekem, így elkezdtem magamtól szedni a folsavat.

Hát kíváncsi vagyok rajtam, hogy fog nevetni Laci, és minek fog nevezni! Már várom nagyon! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Suzy!
Igy van, igy kerek....ha becézgetnek minket....mégha Bálnáznak, Pingvineznek, Elefántoznak....is!

Viviiii!
Lángos....ide is jöhetneeee! :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Evita!
Akkor minden ok....
Várd csak Apácska miket talál majd ki Neked...hajajjjj!
Szerintem Neked is valami szép Beceneved lesz!!!!
:lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Suzy!
Az Én párom...mostanában kezd kerekedni..hihihi, mindig mondom is neki, egyél csak Apa, kell majd az energia....!
És Dalmának is kényelmesebb lesz a hasidon pózolni, ha elég puhaaaaaaaa.... 8) :wink: :D :lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Erről jut eszembe....Én is eszek vmit....azt hiszem rántok ki karfiolt....!
Vagyok, csak közben tevékenykedek....
Pusz!
:D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Málnalevél:én majd szeretnék inni

Evita!
Nekem nem vérzett az orrom,de hát ugye mindenki más.
Türelem!!!Még biztos nem a babát érzed :wink:
Hát jó neked!Én már kivagyok ettől a "hidegtől" és a ruházkodás is gondot okoz.

Nomi!
Amara akkor nem túl szerencsés választás :roll: És találtatok másikat?

Erika!
Nálunk nem lehet választani császár és sima szülés között.Császárt csak nagyon nyomós okkal csinálhat a dokim.
Eldobható bugyit gyógyszertárban is lehet kapni,legalábbis nálunk van.De amúgy DM-ben is van.

Hencsi!
Hanna-Kevin-Dominik :arrow: mind tettszik,Kevin apának volt favorit.
Fájdalomcsillapításra Algopirint vehettem be,de én csak felet.

Orsi!
Látom Dalma is jó kislány,szép méretekkel. :lol:
Hát igen!Ez a táppénz dolog nagyon szemét dolog.Gondolj bele,én több,mint 3 hónapig nem kaptam semmit a rohadék könyvelő+főnök miatt. :twisted:
Húúú Dalma sarok nagyon szép lett :lol:

Suzy!
Sajnálom ezt a "nagydolgot" :? Én is számítottam ilyesmire,mert régen nekem is csak 3-4 napnta sikerült,de szerencsére nem lett.Pedig 2×1-et szedek a vastablettából->Tardyferon-fol.Nekem mostanában az ivójoghurtok jönnek be,ha esetleg mégis szorulás van.
Házidokinál voltam a torkommal,de ő azt mondta inkább a nőgyógysszal beszéljem meg mit vehetek be,nem akar ezekbe a dolgokba beleszólni,ami jó is meg rossz is.Jó,mert nem 2 félét hallok,rossz,mert ő azért közelebb van.
"...mi is keresünk minden hónapban, mint Ők csak Ők találnak is..." :arrow: hát ezen jót nevettem!
Nem látta a doki,hogy még fiú e Roli,mert annyira beékelődött.Éreztem eddig is ,hogy jól lent van,de a méhszájam teljesen zárt,így gondolom nincs ok aggodalomra.

Ágica!
Hát persze,hogy ez a házasságod jobb lesz!Nem is szabad negatívan hozzá állni. :wink:

Anna!
Ha már regisztrálva van,hogy folyamatos táppénzen vagy akkor olyan 30 nap mire megjön a pénz,a leadás napjától számolva (az oep-nél való leadás napjától)
Babakocsi szuper jól néz ki!!! :wink:
Barátnőmnek is szept.18-án lesz az esküvője :lol: Ő 7000-ért vett egy ruhát a tesz-veszen,nagyon szép,igaz ő nem kismama. :?

Vivi!
Szerintem kilehet öblíteni az eldobható bugyit is,úgy emlékszem olvastam valahol,hogy van aki a kórházban ki is mosta. :roll:
Én mondjuk csak azt fogom csinálni amit Orsi írt.
De jó neked,hogy nem híztál!Én már itthon nem is mérem magam :lol: már lese merem írni mennyi vagyok. :)
Engem ebben a táppénzes dologban az bosszant,hogy a házidoki csak 28 napra tud adni papírt,így soha nem kapok egy egész hónapi pénzt :twisted:
Hasszorító:én is akartam beszerezni,mert többen mondták,hogy jó,de legalább annyi ellenérvet hallottam is róla.
Kórházi dolgoktól én is tartok,soha nem voltam még kórházban. :?
Védőnőhöz én már csak 1× megyek :roll: nem tudom tőled mit akar hetente.
Lángos jöhet ide is :wink: :D


Na most aztán mindent elolvastam (remélem :D )!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Orsi!
Kosz szepen az infot! :)

Suzy! Jo is,ha abbahagyod a melot.... Nekem is jot tett,se hasfajas,se semmi,csak nagy lustizasok
:wink:

Gabi! En is ugy tudom,hogy a baba meg az utolso napokban is befordulhat. De Roli ugyis jo kisfiu,meghallgatja majd Anyucit :wink:

Vivi! Ugyi vagy!!!! En felek raallni a merlegre. Szerencsere itt nem divat a vedoneni,minden dokilatogatas elott bemegyek a noverkehez,vernyomast mer,vizeletet tesztel,megkerdi a sulyomat,kitolti a beutalokat,es elmagyarazza hogy mit nem ehetek...ne egyek sosan,a masik hogy ne egyek edesen,a harmadik hogy ne egyek sajtot. De a sulyommal nem foglalkoznak :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77
 
 


Gabi
Jó, hogy jöttél :!: :wink:
Te mit főztél ma :?: itt jobbnál jobb kajákat olvastam...Orsi meg karfiolt csinál :roll: hát olyan éhes lettem, hogy csak egyszer érjek haza... :lol: de lassan megyek...fél 2 körül...aztán bolt, utána haza és főzés vagy pihenés, de azt hiszem előbb pihenek egyet, még az is lehet, hogy alvás lesz belőle :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Suzy!
Végül nem kell ma főznöm,mert apának még van pacalja tegnapról (nem én főztem :? ) én meg majd eszek valamit.
Holnap szerintem lecsót csinálok.

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Noémi
Bőven elég volna itt is, ha csak egy nővér ránk nézne egy kis vérnyomi, mérlegelés aztán jó van ennyi :!: :roll: de akkor a sok védő nő mi a fenét csinálna :?: :roll: itt meg állandóan ezen a súly dolgon lovagolnak :roll: de azt tanácsolta a körzetis védő nénim, hogy ne is foglalkozzak vele, mit mond a Csajszi, ez van úgy sem tud mit csinálni, az a gyerek meg fog születni és kész :!: :wink:

Lustizzál tovább drága, Te is sokat dolgoztál azért előtte, megérdemled :!: :roll: :wink: lábad nem fáj :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Gabi
A pacalt is imádom, de még soha nem csináltam :wink: Én most sztem nem tudok olyat írni, amit nem ennék meg, de legfőképpen valami sültet krumpli pürével és kovi ubival, épp tegnap vettem ki az üvegből az uborkákat, olyan fincsi lett, hogy 5-öt egyből meg is ettem :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Gabi!
Kösziii!
Igen, emlákszem, hogy Te is kinlódtál a táppénzzel...a kisember még az ágis húzza, mint tudjuk!....mi meg elég aprócskák vagyunk, ugye...hm!
:? :)

Nomi!
Ugyan, semmiség!
A hatásáról, majd a szülés után nyilatkozok!!!
:wink:

Suzy!
Mindjárt mész...egyél otthon fincsiségeket!!!!!
És pihizz!

CSajook!
M1en Szomszédok megy...hát beszarok, ezer éve nem láttam....na kaja küzben nézem issssss!!!
Váóóóóóóóóóó.... :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Suzy!
Koviubiii, imádom! Apukám csinált Nekem...én is bevágtam belőle 4et egyszerre...!!!

Pacal :? ,hát Csajok ez az a kaja amit Én soha soha nem fogok csinálni...ha nem vagyok terhes akkor is hányok tőle....pffff... :shock:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Gabi!
Lecsó az finiiiiii.....az már dijazomkaja kategória!
Sütiiiiiii lesz???? :D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Itt is vagyok! :D :)
Közbe elszabadult a fórum, csak kapkodom a buksim! :D :D

Evita
Nem féltem a Férjed! :) :D Fog neked szép beceneveket mondani az bizti! :wink: :) :D

Gabi
De jó, h jöttél! :) Kicsit azért jobb a torkod?
Milyen ellenérveket hallottál a hasszoritóra?

Nomi
De szerencsés vagy így, h nem zaklatnak ilyesmikkel!

Pacal:
Brrrrrrrrrrr!!!!!!! Egyszer ettem, de egyszerűen nem tudtam attól elvonatkoztatni, h egy állat gyomrát eszem éppen.... :? :? Hiába volt finom pörköltszerű szaftja nem birtam vele...

Pocak:
Eleinte a Páromnak is furcsa volt ez az egész. De mióta megérezte a Pici fia rugdosását, és részese a terhességnek Ő is, azóta nagyon odavan érte! :D

Finomakat főztök csajok!
Karfiol, sült husi+krumlipüré+ubi, lecsó...nyammm-nyammm minden jöhet! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Egyébként ti tudtok olyan kaját is főzni, amit nem szerettek?

Azon gondolkodtam éppen, h én nem eszem meg pl. a májat semmilyen formába, mert furcsa az íze. De a babáknál a csirkemájjal kell bevezetni a húsokat. Elég nehéz lesz úgy elkészíteni, h nem tudom megkóstolni, illetve, ha meg is tudom, akkor sem tudom eldönteni, h jó-e... :? :? :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sziasztok lányok!

Jó sokat termeltetek :D

majd visszaolvasgatok,itt benn meg ma tiszta felfordulás van.nemigazán tudok net elé kerülni.

Én is most hallottam hogy folsavat nem ártana szedni,úgyhogy én majd most fogom elkezdeni.Terhes vitamint én sem szedek,mert a védőnőm kérdezte hogy szedek-e valamit,és hogy nem baj ha nem,majd azért október-november körül kezdjek el,mer addigra eltűnnek a gyümölcsök.Ti elejétől kezdve szedtek?

Hematologiára 22-ére kaptam időpontot!Nem tudom mikor fogja megcsinálni egyáltalán a háziorvosom az EKG-t,meg ezeket.Tegnap is ráért volna,de szerintem lusta volt.Azt mondta hogy addig nemt udja kitölteni a kiskönyvemet ameddig nem tudjuk miért magas a fehérvérsjetszámom,úgyhogy majd ha megyek vissza az eredménnyel.Azért megvizsgálhatott volna.Legalább azon túl lennék,de hát nem!

Alig várom hgy 4 óra legyen már!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25
 
 


Vivi!
Szerintem az Apucik mind igy vannak a terhesség tényével...amig semmi kézzel érezhető és fogható jele..addig..hát, nehézkes nekik a dolog, mármint jó-jó terhesek vagyunk, na de ennyi...
Aztán ahogy látványossá válik a dolog és érezhetővé, úgy lesz nekik is tényszerű a Kispapaság...

Apa nálunk, olyan büszke a pocakomra, mindenkinek mondja...nézzétek, mekkora....meg itthon ilyeneket mondogat:"Na Anya, ezt bombabiztosan betettem Neked!"....
"...kikelt az egyik magocskám...", néha nézek is Rá furán...hagyja már abba... :lol: :lol:

És most a finishben, hajajjj...azt hiszem ekkor válik nekik igazán valóságossá a tény, hogy nemsokára itt lesz egy Kisember..aki Ő és Én egyben, meg a felelősség ténye....amit Mi műr az első pillanattól érzünk, amikor megfogan....
:) :D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Hencsi!

Mivel Én fogamzásgátlót szedtem és amikor eldöntöttük, hogy most jöhet a Baba, elmentem a nőgyógyászomhoz, abbahagytuk a fogamzásgátlót és egyből javasolta a magzatvédő vitamint, folsavval...és nekem még irt elő Mastodynon cseppeket, gyógynővénykészitmény, hogy a fogamzásgátló után rendesen beálljon a ciklusom...
Amikor ez megtörtént,megvártuk a kiürülést és elkezdtünk ténylegesen próbálkozni a Babáva, már előkészitett terepre jött...1 hónap sem tel el és terhes lettem....
Ekkor a Mastodynont abbahagyatta....és a Femibion maradt!
Azóta is szedem....és a szoptatás alatt is javasolt!

Szerintem jobb, mint az Elevit......és itt szinte mindenki majdnem ezt szedi....kevésbé erősiti fel a terhesség eleji tüneteket és a hizást sem segiti elő, valamint nem fujja fel a Kisbabádat sem....
:)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Orsi
Hi-hi! :D Aranyos nagyon a Párod! :D Hát mi lesz még akkor amikor rámosolyog a Pici lánya! :D Vége lesz teljesen! :) :D

Hencsi
Én is fogamzásgátlót szedtem. Nekem mindenki azt mondogatta, h kell idő mire elmúlik a hatása. Így nagy nyugalommal belekezdtünk a babaprojektbe, h majd egy fél év múlva talán összejön...Ehelyett 2hónapot nem váratott magára a Pici. (Kicsit aggódtunk is, de a dokim mondta, h bajt nem okoz a gyógyszer, ha összejött a Baba akkor nincs hatása.)
Szóval, párhuzamosan a fogamzásgátló abbahagyásával elkezdtem szedni a terhesvitamint. (1hónap Elevit, majd amikor megállapították a terhességet akkor a dokim átállított Femibionra. Ami sokkal-sokkal jobb.)
A Femibionba sok a folsav a szervezet számára felvehető formában áll rendelkezésre, és a babb idegrendszerének fejlődése miatt nagyon fontos, h tele legyen a folsav raktárad.
De nem vagy elkésve semmivel! Ne aggódj! Szerintem beszélj a dokiddal és kezd el szedni valamelyik gyógyszert.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Orsi!
Nem lesz süti :roll: nincs kedvem meg erőm se.Tegnap jól elfáradtam,nagyon sokat álltunk és fáj is a lábam.

Vivi!
Legfőképpen azt hallottam,hogy nem dolgozik a hasizom,de végülis nem lehet tudni,hogy jó-e amíg ki nem próbálod.Azt hiszem én kipróbálom. :wink: állítólag császár után nagyon jó
Torkom alakul,most éjjel pl egyszer se ébredtem fel a köhögésre, :lol: haladunk!
Nem szoktam olyat főzni amit nem szeretek. :roll:

Pacal:nem szeretem,soha nem is csináltam és nem is fogok szerintem.

Apa:nagyon várja már,hogy amikor a munkából hazaér a kis családja itthon várja :lol: Olyan aranyos!

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Vivi! Majd szepen megkostolod a majacskat (amugy sem lehet eldonteni hogy jo,vagy rossz,a lenyeg hogy puha legyen.....) Aztan majd Barni szepen kikopi :twisted: :twisted: ,mert valoszinuleg o sem fogja szeretni. En is ezt csinaltam :lol: :lol:

Engem nem hoz lazba se a karfiol,de meg a lecso sem :( :( Aztan olyan hogy husi.... Az etteremben ettem utoljara kb 2 honapja. Meg a hideg is kiraz a gondolattol.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?