Málnalevél:én majd szeretnék inni
Evita!
Nekem nem vérzett az orrom,de hát ugye mindenki más.
Türelem!!!Még biztos nem a babát érzed
Hát jó neked!Én már kivagyok ettől a "hidegtől" és a ruházkodás is gondot okoz.
Nomi!
Amara akkor nem túl szerencsés választás
És találtatok másikat?
Erika!
Nálunk nem lehet választani császár és sima szülés között.Császárt csak nagyon nyomós okkal csinálhat a dokim.
Eldobható bugyit gyógyszertárban is lehet kapni,legalábbis nálunk van.De amúgy DM-ben is van.
Hencsi!
Hanna-Kevin-Dominik
mind tettszik,Kevin apának volt favorit.
Fájdalomcsillapításra Algopirint vehettem be,de én csak felet.
Orsi!
Látom Dalma is jó kislány,szép méretekkel.
Hát igen!Ez a táppénz dolog nagyon szemét dolog.Gondolj bele,én több,mint 3 hónapig nem kaptam semmit a rohadék könyvelő+főnök miatt.
Húúú Dalma sarok nagyon szép lett
Suzy!
Sajnálom ezt a "nagydolgot"
Én is számítottam ilyesmire,mert régen nekem is csak 3-4 napnta sikerült,de szerencsére nem lett.Pedig 2×1-et szedek a vastablettából->Tardyferon-fol.Nekem mostanában az ivójoghurtok jönnek be,ha esetleg mégis szorulás van.
Házidokinál voltam a torkommal,de ő azt mondta inkább a nőgyógysszal beszéljem meg mit vehetek be,nem akar ezekbe a dolgokba beleszólni,ami jó is meg rossz is.Jó,mert nem 2 félét hallok,rossz,mert ő azért közelebb van.
"...mi is keresünk minden hónapban, mint Ők csak Ők találnak is..."
hát ezen jót nevettem!
Nem látta a doki,hogy még fiú e Roli,mert annyira beékelődött.Éreztem eddig is ,hogy jól lent van,de a méhszájam teljesen zárt,így gondolom nincs ok aggodalomra.
Ágica!
Hát persze,hogy ez a házasságod jobb lesz!Nem is szabad negatívan hozzá állni.
Anna!
Ha már regisztrálva van,hogy folyamatos táppénzen vagy akkor olyan 30 nap mire megjön a pénz,a leadás napjától számolva (az oep-nél való leadás napjától)
Babakocsi szuper jól néz ki!!!
Barátnőmnek is szept.18-án lesz az esküvője
Ő 7000-ért vett egy ruhát a tesz-veszen,nagyon szép,igaz ő nem kismama.
Vivi!
Szerintem kilehet öblíteni az eldobható bugyit is,úgy emlékszem olvastam valahol,hogy van aki a kórházban ki is mosta.
Én mondjuk csak azt fogom csinálni amit Orsi írt.
De jó neked,hogy nem híztál!Én már itthon nem is mérem magam
már lese merem írni mennyi vagyok.
Engem ebben a táppénzes dologban az bosszant,hogy a házidoki csak 28 napra tud adni papírt,így soha nem kapok egy egész hónapi pénzt
Hasszorító:én is akartam beszerezni,mert többen mondták,hogy jó,de legalább annyi ellenérvet hallottam is róla.
Kórházi dolgoktól én is tartok,soha nem voltam még kórházban.
Védőnőhöz én már csak 1× megyek
nem tudom tőled mit akar hetente.
Lángos jöhet ide is
Na most aztán mindent elolvastam (remélem
)!!!!!