Sziasztok!
Húúú de mozgalmas volt a tegnap
Timi, Judyt, Ripley, köszönöm a sok pozitív megerősítést Blanka súlyával kapcsolatban!!! Nem aggódom
Judyt, már anyósomtól megkaptam ezt a kedves gesztust, hogy távolból elemezgeti a tejem minőségét. Szerinte azért nem háromóránként eszik Blanka, mert túl híg a tejem. Szerintem meg azért mert egy pár hetes csecsemő, aki most teremti meg a megfelelő kereslet-kínálat egyensúlyt
Timi, kaptunk beutalót, köszönöm. Azért is volt furcsa a dolog, mert amikor nálunk járt a doktornő, mondta, hogy az egy hónapos vizsgálaton megbeszéljük az ortopédiát. Mikor pénteken beléptünk, annyit kérdezett, hogy ugye akkor elintéztük a csípőszűrést?
Mondtam, hogy nem, de nem most kapunk beutalót? De, akkor ad egyet, de 6 hetes kora előtt intézzük azért el
Ripley, megköszönöm, ha - akár priviben - megosztod az orvos nevét, jobb tudni, hogy kit kell elkerülni
Babaimado, gyönyörű a szüléstörténet, én egyenesen bőgtem rajta... Csak a kislányod gyönyörűbb
Remélem könnyebb kicsit az élet otthon!
Judit, ti is ügyesek lesztek, ez biztos! Mikor kell menned varratszedésre?
Képzeljétek, tegnap megvolt az első hosszabb kirándulásunk
A nővéremékhez mentünk vendégségbe. Ő is az első babáját várja épp, ma tölti a 39. hetet
Blanka akkorát aludt a kocsiban, hogy csak néztünk. És este is könnyebb volt altatni