JUDIT
Itt bőgöK örömömben!!!!! Ez csodálatos! Húúúú, de jóóóóó!!!
Most legszívesebben felhívnálak és szóban gratulálnék! Vagy odarohannék hozzád és jól megölelgetnélek!!!!!
Ha legközelebb jössz Pécsre feltétlenül szólj, addig félreteszem az öleléseket!!! Húúúúúúúú, nagyon örülök!!!!
Timi
a halvány csík is csík! A doki csak meg fogja erősíteni!
Hihetetlen ez a sok őszi baba!!!
Jura
Judyt
Mea
Most Ti jöttök!!!!!
A tegnapi nap nem volt túl jó.
A legrosszabb az volt, hogy a párom délutános műszakban dolgozott és nem tudta megvárni, még sorra kerülök. Szerettem volna, ha ott van ő is és együtt döntünk mindenben!
Az eredménye sajnos ugyanolyan rossz lett! A doki azt mondta, hogy ha akarunk elmehetünk urológushoz vizsgálódni, de ő őszintén megmondja, hogy 0% esélyt lát arra, hogy ezen tudnak változtatni. Azért mi megpróbáljuk.
Aztán újra elmondta, hogy nálunk csak a lombik jöhet szóba.
Aztán megkérdezte, hogy akarjuk-e!! HÜLYE KÉRDÉS No1!
Mondom, hogy igen.
Aztán megkérezte, hogy mikor!!! HÜLYE KÉRDÉS No2!!
Mondom, mikor lehet? Azt mondja, hogy kellenek a laboreredmények (HIV teszt, citológia, egyebek) és utána ciklustól függően indulhat a stimu.
Aztán megkérdezte, hogy hol akarjuk csináltatni!
HÜLYE ARC A RÉSZEMRŐL No sokadik!!!
Két lehetőség van: bejelentkezünk a Klinikára és kezdjük a vizsgálódásokat elöről, vagy nála csináltatjuk, de akkor a punkció és a transzfer Tapolcán lenne.
Én őt választottam és Tapolcát!
Szóval jövő kedden laborvizsgálatok (vérvétel, újra matyiminta és egyebek) Aztán rá három hét múlva, nov 24-én kell hozzá mennünk legközelebb és akkor felírja a recepteket a stimuhoz!
Tőlem már nem is vett vért, mert azt mondta, hogy az eddigi eredményből is látszik, hogy minden OK (van peteérésem, nincsen semmilyen hormonzavarom, és stimulálható vagyok).
Estére csengett le minden bennem (illetve elérte az agyamat az első felfogási hullám). Eléggé elkezdtem félni ettől az egésztől!
Szombaton még adunk egy esélyt az urológusnak és nem mondom, hogy keveset várunk tőle. Mi azt várjuk, hogy tegyen csodát!
Olyan jó lenne csak egyszer a "normális" kategóriába tartozni!!!
Hát így állunk!
Stella