charlott sajnálom a koszmót. néha én is azt hiszem, az van, de egy óra alatt eltűnik.
a fogás nálunk már "biztos", nagyjából. van egy nagy kedvenc, egy csörgőpapír fülű és lábú, forgatható hasú elefánt, na azt nagyon markolássza, eszegeti, amit el tudsz képzelni. múlt héten kezdett ilyen nagyon fogdosni amúgy csak, előtte max püfölt. de vicceskedik is persze, mert ilyen régi Denim reklám szerűen (vagy Napoleonosan) bedugja az ujjait a kabátja alá és ott is tapogatózik... nagyjából mindent fogdos, mondom én, a ruhámat, a saját ruháját, a sapkáját.
nyúlni nem nyúl értük, de ha odaadom, az úgy izgi.
a piros foltok nem tudom, mitől lehetnek.
voltunk reggel dokinál, azt mondta, adjunk őszit ha ilyen nehezen van kaksi... ti azt hogy adjátok neki? hogy készítitek el?
csöpplány, gratu az éjszakához, nálunk a héten ilyen jókedvű a gyerkőc, nem tudom, mi lelte. orsi, én ettől parázom, hogy Peti ugye 2 hónapos kora óta kb mindig alszik éjjel 10től 7-8-ig és mi lesz, ha a következő baba nem fog???? el sem tudom képzelni, éjjel mihez kezdenék vele? etetni kell? vagy mi?
most sem tudnám, mit csinálnék, ha kelne...
rettegem a napot, mikor 4-5kor felébredne...
mayday, a linkről jut eszembe, az egyik kedvencem az evil look baby:
http://www.youtube.com/watch?v=BQOds0kCgOk mindig röhögök rajta tök aranyos.
mikor mész fogorvoshoz?
szegény...
zsu, jobb napja van Gabinak ma?
a mutatóujj ellett nálunk is van a középső is, olyankor mindig olyan, mintha fütyülne he-he.
bolondgomba.
barba, a lilypie-nál ki lehet választani asszem, ha csak a heteket szeretnéd kiíratni.
69 cm?? óriás lesz meg katona ez a gyerek?
orsi gratula a kacajhoz meg a tejhez!
én is csiholtam némi tejcit, eddig mindig 600 körül termeltem, most 700 körül tök király. múlt héten volt, hogy naponta 300 ml tápszert adtam, tegnap pl 150-et kapott csak. heheee...
megy ez...
ja és 6410 gramm az uraság...
juci szió, írj gyakrabban.
pill felébredt