Evita!
Jaj, Drága....emlékszem Én is mennyire vártam, hogy érezzem Dalmát...Istenem...
, Nekem a 15-16 héten moccant meg, bár már előtte is éreztem bugyborékolást, de ekkor éreztem biztosra, hogy a Babám volt az és nem a beleim játéka.....
Suzy!
Igen, ez igy van..és tudod mi bosszant ilyenkor a legjobban...annakidején amikor Én elrontottam valamit vagy esetlegesen a figyelmetlenségemből kifolyólag elmaradtam valamivel...mindig elismertem...tévedni emberi dolog és felejteni is! Kijavitottam és mindig tudtam elnézést kérni....
Hát ennél a Hölgynél ez mindig elmarad....ha szóváteszed a mulasztását, még fel van háborodva...röhejes szituáció!
Annyira sajnállak a székletgondok miatt, emlékszel Nekem is voltak, de az utolsó 1 hónapban visszaálltam a megszokott rendszerre, napi 1szer...néha kimarad egy nap, de ez előfordult korábban is, szóval rendszeres ismét...hátha neked is változni fog!!
Pedig szedem még a vasat...
Cipike tutira forgolódik és keresi a helyét......most már Ő is nagyocska! Egyre kevesebb helye van a forgolódásra...Édes!
Nomi!
Fényképezőgép: lehet vele fényképezni, csak a vakut nem lehet használni, mert a vakufedelet nem nyitja fel az az autómatika....vagy mifene....mindegy, Apa pénteken viszi szervizbe és tegnap délután megigérte a srác, hogy ha pénteken beviszi, hétfő délutánra megcsinálja! Persze mondtam neki, hogy ha élehet gyorsan ezt vinnénk a szülőszobára....volt hallgatás a vonal túlsó végén, de aztán megadta magát és megigérte! Majd Apa ad neki egy kis borravalót!
Nagyon Aranyos lehet a félvér kiscsaj! Gyönyörűek lesznek a félvér Babák mind!!! Szóval vigyázhattok rá...ha fiú ha lány...majd győzzétek hajkurászni mellőle a sok csajt vagy pasit!!!!
Vivi!
Hát most majd várom a következő utalást, de ha ezzel sem jön meg akkor rohadt világot rendezek, mert ugye Én azt vallom a kis pénz is pénz....számláinkat fedezi az....szóval!
Ha nincs hiányzik...
Alvás: szarul és felületesen....
Nekem cipőproblémáim vannak.....mert amikor lemegy a dagadás akkor is dagadtabb, mint a rendes méretem...igy alig van ami rám jön, csak papucsok, de most már nem szeretnék ebbe is beleruházni.....
Utána meg tehetem el...igy papucsozok...van egy zárt elejűm eső esetén!
Eldobható bugyi: Én is kibontottam őket, de nem mertem kimosni...kiszellőztettem és betettem ilyen levendulás illatzsák mellé...