Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Vissza jöttünk a nyaralásból,nagyon jó volt én még maradtam volna pár hetet,de nem lehetett.
Múlt hét hétfőn voltam a dr.-nőnél egy kicsit megijesztett,mert magas volt a vérnyomásom(150/80).Kaptam vérnyomás csökkentőt és sómentes diétát kell betartanom.
Voltam kedden cukor terhelésen nagyon izgultam miatta,mert az apukám cukor beteg volt(öregkori).
De csodálatosak lettek az eredményeim,most nagyon boldog vagyok és meg is nyugodtam.
Itthon mérem a vérnyomásomat minden nap legalább kétszer és azóta nem volt magas.Lehet,hogy csak ideges voltam a doktornőnél,ami szerintem rendben is van.mert nem szeretek orvoshoz járni.
Szeptember 25-én lesz az esküvőnk,már alig várom igaz nekem ez lesz a második,de akkor is.Érzem ez sokkal jobb lesz,mint az első volt.
Anyukámmal arra jutottunk,hogy majd mi ketten megcsináljuk a ruhámat.Az ebédet is ketten készítjük el,mert így sokkal olcsóbb.Apa intézi a gyűrűket bízom benne nagyon,hogy meg lesz időben :D
Még sok dolgom van addig.

Suzy78!

Azt szeretném megkérdezni,hogy rendes festékkel festik a hajadat,vagy természetes anyagból készült festékkel?
Én is szeretném az esküvőre befestetni csak egy kicsit tartok attól,hogy nehogy a babának baja legyen miatta.Előre is köszönöm a választ.

Nem igazán tudtam vissza olvasni,mert nagyon lemaradtam,ezért ne haragudjatok rám.
Nagyon vigyázzatok magatokra.Szép jó napot kívánok mindenkinek.

ágica78
 
 


Jah, azt elfelejtettem mesélni...hogy persze...pont most beszart a fényképezőgépünk....mikor máskor...!!!! :x :?
Rohangálok egy normális szerviz után, akik rövid határidővel dolgoznak..persze a legtöbb 30-35 nap...pffff! :roll: :shock:

Már ajánlottam nekik felárat a gyorsabb munkáért...röhej!
Na mindegy, most találtam egyet akik 1 hetet mondtak, gyorsan be kell adnunk!!!!! :arrow: :!: :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Ágica!
Grat a szupi eredményekhez!!!! :wink:

Hajfestés:
Tudom nem engem kérdeztél, hanem Suzyt, de Én is festetem a hajamat.....
Én maradtam a rendes festékemnél....a dokim azt mondta, nyugodtan, csak ritkitsam a festések számát....igy a terhesség alatt 3 szor festettem csak....
Szerintem nyugodtan, annyit tegyél meg, hogy ha lehet levegőzz közben sokat, de szivd be a festékgőzt.....
Ennyi!

Esküvőőőőő, de szupi! Gondolom, hogy várod...nem baj, ha a második...ha lesz Nekem is a 2. lesz....vagyunk igy még páran!
Örülök Neked! :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 

 
 

Halihó :!:

Ágica
Örülök, hogy jól telt a nyaralás, a vérnyomásod sztem a nagy melegtől is lehetett :!: :roll: :wink: Gratulálok az esküvőhöz :!: :wink: ...az már nemsokára itt van...akkor van készülődés, biztosan gyönyörű leszel :!: :roll: :wink:
A hajam Én mindig is festettem, az elejétől fogva a szokásos festékkel, a mai festékek nem ártalmasak a babára nézve, ne aggódj :!: használj nyugodtan sima hidrogénes festéket, de kipróbálhatod a megnyugtatás végett a Henna festéket, mert az csak természetes anyagokat tartalmaz :!:
Majd küldesz priviben képet nekünk :?: olyan kíváncsi vagyok Rád :!: :roll: :oops: :wink:

Vivi
Szuper a táblicsku, köszike :!: :wink:
Gondoltam, hogy nem sok időd marad unatkozásra :!: :wink: azt hiszem még 3 hét és maradok otthon, mert sokat fáj a hasam napközben a sok üldögéléstől...emelni fogom a magnéziumot :!: :roll:

Orsi
Tudom neked már tényleg nem lehet könnyű, már sokszor azt sem tudod milyen pózt válassz, hogy a babának is megfeleljen :!: :roll:
Örülök, hogy a szülőszoba látogatás tetszett a párodnak is, milyen szerencsés, hogy a doki és a szülésznő egy műszakban vannak...akkor talán készen áll minden :?: :wink: nem izgulsz nagyon :?: a front nem viselt meg :?:
Azért nem semmi ez a mai világban, hogy ennyit keljen várni egy szervizre :shock: reméljük sikerül időben megcsináltatnotok :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Suzy!
Hát igen....de azt hiszem meg sem lepődök ezen...ugyis tudom, hogy mindig van valami az utolsó pillanatban...hihihi! :lol:

Készen áll minden...bár Apa elkezdte a kiságyat tegnap este...hihihi, vicces volt....doboz kibont...darabok előszedve...még mindig van valami a dobozban, még mindig...nézett nagyokat...azt mondta: na jön a legózás....
Csináltam fényképeket közben...persze a rossz géppel..vaku nélkül...hihihi! :wink: :D

Ma is folytatódik meló után a dolog, Édes.....Aztán holnap, már véglegesitem mindennek a helyét...nagyon nehéz megtalálni ezeket a helyeket, hogy minden kézre legyen...bár szerintem ez úgyis alakul majd, ha ténylegesen itt lesz a Baba...szóval!
:wink: :D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Málnalevéltea:
2-3 teáskanál málnalevelet leforrázni 2,5 deciliter forróvizzel....ez a napi adag....
Én izestem, mert simán szörnyű ize van, de egy kis cukor/citrom verzióval már nem olyan rossz, van egy kis kesernyés utóize, de iható!
:)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Sziasztok lányok!

Az előbb már írtam egy regényt,de pont akkor ment el a netem,úgyhogy persze hoyg nem rakta be :D Írhatom le még egyszer!
:D

Vivi
lehet tényleg a felfújódástól volt nagyobb a hasam,csak azért megrémültem hoyg egyik nap még szép nagy hasam van,aztán másnap meg zutty és szinte semmi.De azért most már megnyugodtam.
Én is úgy gondoltam hogy az orgazmus utáni hasfájás normális,mert nálam is csak max egy-két percig tart aztán annyi is!
Azért csak óvatosan pakolásszál ám! :wink:

Evita
Akkor lehet az időtől voltam én is olyan hisztis hétvégén,de nemcsak én a párom is vasárnap.Semmi nem volt jó neki sem.Még este sírógörcsöt is kaptam a hasam miatt.nem tehetek róla eléggé aggódos vagyok.Ebben anyumra ütöttem.Most hétvéégn nem volt olyan nap hogy ne pityeredtem volna el valamim.Szerintem már kezdek a párom agyára is menni ezzel.:D
És férjednek miylen fiúnevek tetszenek?Neki nem tetszik a Barnabás?

Gabi
Öltözz ám fel rendesen a temetésre!Nehogy még jobban megfázz!Jobbulást mindenesetre!Igyál sok mézet! :D

Orsi
nem sürgetem én az időt,csak elég rendesen megijedtem.Párom próbál ilyenkor vigazstalni,de hát ha én iylenkor valamit a fejembe veszek :D De most hogy többen mondtátok így azért megnyugodtam.Egyébként nem is érzem magam annyira felfújtnak! :D
Akkor a párod is benn lesz a szülésnél?Az enyém is szeretne,csak nálunk egy olyan szoba van ahol végig benn lehet, a másik 3 ágyas és csak akkor lehet benn ha egyedül szülök akkor éppen.Amit nem hiszek.sajna:( :evil:
Általában úgy szokott lenni hogy pont akkor romlanak el a dolgok amikor a legnagyobb szükségük lenne rájuk!remélem találsz majd hamar valami szervízt!

Ágica!
Gratulálok az esküvődhöz!És nem az számít hogy ez a 2.!Nekünk nem is lesz!Legalábbis mostanában!De nem is baj!majd később egyszer!

Vigyázzatok magatokra!

Puszantalak titeket!

:D :wink:

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25
 
 


Orsi
Így a 37.héten már biztos nagyon nehéz! :shock: Szegényem, akkor a kisasszonykád lázad és semmisem jó neki... Mondjuk ha még sokat nő a pocim elképzelni sem tudom, h hogyan fogok mozogni. :shock: :? :shock:
Kitartást már nincs sok! :)
Képzeld el, mi ketten a Párommal a kombikiságyat 4óra alatt raktuk össze. Jó bénák voltunk... :) :D :) De rengeteget nevettünk közbe! :D Jó legózást a Párodnak is, ha elkeseredik vigasztald ezzel! :D
Ez a szervíz borzasztó! manapság valamire 30napot kell várni?!?!?!? Nem csodálnám, ha tönkremennének. :?

Sűrű lesz a programod szeptemberbe!:shock: Hűűűű!

Suzy
Akkor márcsak 3hét! :D :D :D :)
A végén én is így voltam, h nagyon elfáradtam a melóba és húzodott a pocim is, de mióta itthon vagyok és le tudok dőlni, ha sok,azóta sokkal jobb! :D

Ágica
De jó, h jók az eredményeid! :D Majd tegyél fotót az esküvőről légyszi! Biztos szép menyasszony leszel! (Nem baj, h a második, az esküvő, az esküvő!)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Ágica
Örülök, hogy jók az eredményeid! 25-én esküvő szupi, biztos szép lesz!!! HÁnyan lesznek? Szűk család vagy többen?

Orsi
Fényképezőgép: Hát ez nagyon gáz!! Remélem sikerül megjavíttatni, esetleg, ha nem, tudtok valakitől kölcsönkérni? De jó, hogy nemsokára kész Dalma-sarok! Szupi!!!!

Hencsi
Férjemnek kb. egy fiúnév sem tetszik! :lol: Nincs baja a Barnabással, nála még esetleg Bence, Máté, de túl sok van belőle és nem szeretném. Majd, ha már lesz egy kicsit több ideje, ő is neki ül az utónévkönyvnek és kíváncsi vagyok, hogy talál-e valami jót! :lol:
Aggódás: Nálam ez váltakozó! Néha én vagyok a megtestesült nyugalom, máskor meg el kezdek idegeskedni. Én is pont amiatt kezdtem el, hogy összement a hasam, de Laci megnyugtatott. :D
Meg olyan rossz, hogy nem érzem még a mocorgását, olyan mintha nem is lennék terhes! Elég fura, tudom, hogy ott van, mégsem érzem! Már mondtam neki, hogy nagyon mozogni kell, hogy minél hamarabb érezzem! Te érzed már?
Mikor mész legközelebb Uh-ra?

Anna most nyaral? Azért nem írogat?

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!

Megint csak magamról :oops: bocsi!

Jobb volt az éjszakám,szerintem a méz jót tett :roll:

Temetésre muszáj mennem,mert párom családja nagyon ad az ilyesmire,ezért kellett legalább egy kicsit javulnom.Ez van! :?

Ja és ma a c&a-ban vettem egy kismama farmert 2490-ért! :lol: :lol: :lol: (Az előző kismama farmer nacim már nem volt kényelmes.)

Na aztán lassan próbálok vissza kapcsolódni is és nem csak magamról írni :oops: :lol: :)

Mindenkinek:Kép

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Jól telt a hetvege? Mi már csütörtök ota Győrben voltunk, jo kis pehenés volt, azert nem is jelentkeztem, mert az anyosomnal nincsen net. :( Sebaj! :)

Wivi, tök jo a táblázat, viszont van valtozás: 2010.01.03. az időpont, és most ugy nez ki, h az Adel nevet favorizaljuk. :D

Lányok, nem tudjatok, hogy ha beküldöm az OEPnek a táppénzes papiromat, akkor mennyi időn belul utalnak? Nekem a hetvegen egy kismami azt mondta, h neki 5 hónap volt, mire penzt kapott, teljesen kiakadtam. :-/

Megyek, főzők vmi vacsit, aztan kesobb meg jövök visszaolvasni, vab mit! :D

Pussz!

Kép
presario
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat,nagyon aranyosak vagytok.
Mióta kismama vagyok most először akarom befestetni a hajam az esküvő miatt.Eddig hősiesen bírtam,hogy van egy csomó ősz hajszálam. :)
Természetesen teszek fel képeket az esküvőről is.Már szerettem volna képeket tenni a hasamról meg magamról ugye.Csak az a baj,hogy mindig azt írta ki,hogy nagyon nagy a kép és ezért nem tudja fel tenni az oldalra :evil:
Jó éjszakát mindenkinek.

ágica78
 
 


Anna
Mindjárt javítom is! :)
Hogy-hogy változott a név? (Bár az Adél is nagyon szép!)
A táppénzes papírral kapcsolatba még nincs tapasztalaton sajnos, ez lesz az első hónap, de talán a többiek tudnak segíteni...
De szinte kizártnak tartom az 5hónapot. Az túl sok!

Ágica
Próbáld meg úgy hogy megnyitod a képet a "Microsoft Office Picture Manager"-be, majd a "képek szerkesztése", ezenbelül "Tömörítés", és ezenbelül -->tömörités célja : "weblapok", és így elég kicsi lesz, h csatolja. (Én így csinálom.)

Gabi
Örülök, h javul a torkod!
Az nagyon jó ár a farmerért! :) Nekem is lassan be kellene szereznem egy nadrágot! :)

Evita-Hencsi
Általában első babunál (a legtöbbünk így volt vele,) a 18-19.hét körül kezdtük érezni. De ne aggódjatok, van aki kicsit előbb, és amúgy is pillanatok alatt elrepül az idő! :D :)
csak türelem lányok! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Anna!
Nekem melóhely intézi a Tb papirokat...nőgyógyinak minden hónapban egyszer adnia kell igazolást, ezt elviszem a házidokihoz....és kéthetente kapok táppénzes papirt, amit leadok a melóhelyen....ennyi a dolgom!

Persze igy is volt hogy a MÁK fele elfelejtették időben jelenteni a táppénz időszakát és alig kaptam vmi pénzt....például a júliusi hónapban, igy augusztusban alig utaltak valamit...azt hittem rosszul látok...persze felhivtam a munkahelyemet, ahol kiderül a kistitkárnő elfelejtette a határidőket tartani....azt mondta Nekem, ne izguljak a jövő hónapban megkapom a másik havi táppénzzel együtt....persze megkérdeztem Tőle, mi lenne ha neki is kimaradna egy havi fizetése...mert nekem most ez a fizetésem, ebből élek....vette a levegőket....meg azt is mondtam neki, ha most akkora "köcsög" lennék, megkérném, mivel az ő hibája, hogy utalja át nekem a saját fizetéséből..mert Én időben leadtam mindent!!!
Volt csend, aztán megkértem, hogy ha időben leadom...még innen Pestről is akkor ez ne forduljon már elő többet!
Remélem nem is fog.... :!: :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Sziasztok Csajok!

Képzeljétek mi történt velem délután! Ültem a gép előtt, és egyszer csak jobb oldalt a hasamban éreztem bizsergető érzést és bugyborékolást! Tudom, hogy korai, de mégis, ilyet még sosem éreztem! Van olyan ismerősöm, aki korán érezte Babóját! Amúgy egész nap dumáltam hozzá, hogy mozogjon sokat, hogy minél hamarabb érezzem! Nem mostra gondoltam, de szerintem ő lehetett vagy nagyon hülye vagyok? Miután megtörtént utána tűnt fel, hogy hoppá ez mi volt! Szerintetek? Annyira szeretném, hogy ő legyen! :oops: Most egyelőre úgy gondolom, hogy ő volt, még ha nem is, legalább megnyugtat! Na jól van nem fárasztalak Titeket ezzel! :oops: :oops:

Anna
Örülök, hogy jól telt a hétvége! Nekem az Adél nagyon tetszik! Szép név! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Erika

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Sziasztok :!:

Orsi
Köszi a málna levél tea receptet :!:
...igen sok ember nem is tudja, gondolja, hogy ebből a kevés kis táppénzből milyen nehéz megélni, ha meg még nem is rendezik a teljes összeget akkor meg főleg...Ő csak kapkodja a levegőket, de attól neked még nem lesz több a havi utalásod, igazad van, miért is nem mondtad neki, hogy meg is érdemelné, hogy az Ő fizujából kellene levonni, amit elba... :roll:

Vivi
Azt hiszem jobb lesz majd nekem is otthon, mert úgy legalább napközben is le tudok dőlni amikor csak akarok :!: :wink:

Evita
Nyugi van, nekem is azt mondták a Lányok, mert Én is annyira szerettem volna már átérezni, hogy milyen is az, amikor mocorog a bébim :wink: de eljön az az idő, csak türelem :!: :wink:

Anna Nagyon szép név az Adél :!: :wink:

Ágica
Nagyon várom a képeket :!: :wink:

Noncsi
Merre vagy :?:

Noémi :?: :?: :?:

Andi
Hogy vagytok :?:

Tegnap vettem egy újabb széklet lazító szirupot hátha sikerül végre, de hiába :!: :cry: Laevolac szirupot vettem és azt tanácsolta a patikus, hogy először csak egy kanállal keverjek bele az italomba, mert nehogy egyből nagy hasmenést csináljon...két óra múlva kellett volna hatnia, de semmi...annyira feszített a hasam éjszaka, hogy már nem tudom mit csináljak :shock: ma tejet ittam reggel, pedig egyáltalán nem szeretem :roll: majd csak sikerül már végre :!: :roll: jó lenne azért minden nap, mert így nagyon szenvedek :!:

Mostanában teljesen máshol érzem Cipike mozgását :!: :wink:
Beléptem a 3. trimeszterbe vasárnap :!: :wink:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Sziasztok!!!!
Tegnap irtam egy szep,hosszu (?????) bejegyzest,de valahogy elveszett. Az a helyzet,hogy mar megint szarakodik a net.

Gabi! Gyogyulj meg! es vigyazz nagyon magatokra!

Orsi! Hihetetlen,hogy nemsokara megszuletik a kisasszonyka :lol: :lol: A fenykepezogep "gyogyul" ???

Agica! Grtulalok az eskuvohoz :wink: :wink: :lol:

Suzy! Sajnalom,bizti nagyon kellemetlen. Nekem annyira hihetetlennek tunik,hogy se a gyuminek,se a tejnek ne legyen hatasa. Hat igen..nekem ebbol a szempontbol is szerencsem van....

A tegnap voltam babanezoben. Tudjatok,a kolleginam kislanyat latogattam meg. Hat egyszeruen GYONYORU!!!!! Ilyen szep babat nem igazan lattam. Igaz,hogy nagyon picur,most alig 2,400 kg,de ahhoz kepest,hogy szept 20 korul kellett volna szulessen.... Olyan jo volt olbevenni :lol: :lol: Teljesen egeszseges,a doki azt mondta,hogy a reflexei is olyan jok,mint egy vele egykoru,de idoben szuletett babae. Igaz,meg varnak ra vizsgalatok,de eddig minden ok. :lol: :lol: :lol:

Puszko mindnyajatoknak!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77
 
 


Sziasztok Kismamik!

Orsi
Ez elég bosszantó lehetett! Egyébként ez olyan jellemző dolog az emberekre. Ha a saját fizujukból 10Ft is hiányzik az már világháborúra ok, ha másiké meg egyáltalán nem érdekes...
Ügyesen elintézted! Remélem azóta nincs ilyen gond!

Evita
Dehogy fárasztasz minket! Hasonló helyzetbe voltunk "pár" hete! :) :D De még picit szerintem légy türelemmel. :) (Tudom, mondani könnyű...)

Erika
Boldog névnapot! :D :) :D

Nomi
Biztos tündéri lehet a kishölgy! Nem fotóztál véletlenül?!? Azt mondtad, h félvér a pici is, jól emlékszem.?
Azok a babuk annyira gyönyörűek! Az unokaöcsémnek is (apukája színesbőrű), annyira szép bőre van, kapuccsinó. (Bár Ő már 13éves és nem olyan kicsi....) :D :D :D

Suzy
Szegényem, ez szörnyű lehet, h semmisem használ! Gondolom étrend szinten már rég átálltál a rostokban gazdagra? (Esetleg még azt próbáld ki, h magos rozskenyeret eszel fehérkenyér, és zsömi helyett, és nagyon odafigyelsz, h semmi édeset, illetve magas cukortartalmú ne egyél... Hátha... :?

Lányok, ti hogy aludtatok? Én elég rosszul. Felébredtem fél3kor és 4ig forgolódtam. Aztán 5kor pedig arra, h a párom munkába készül... Most tiszta kóma vagyok....

Nekem már kezd hideg lenni az idő... Eddig tökre örültem, h vége a nyárnak, és jön a kellemes 23-24°C-os szeptemberi idő, de ehelyett itt az október-novemberi brrrrrrrrr........... Zokniba és pulcsiba vagyok itthon. Nagyon furi! És erősen elmélkedem, h melyik kabátom is fog rám jönni, ha esetleg ki kell ugranom valamiért messzebb. Mindjárt zuhog az eső. Be van borulva, és dörög...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Kérdeznék Tőletek egy hülyeséget:
Vettem eldobhatós bugyikat, és kibontottam őket, és olyan "újszaguk" van. :? Én minden ilyesmit még a ruhákat, zoknikat is kimosom első használat előtt. És átfutott az agyamon, h ezeket kicsit kiöblíteni lehet-e szerintetek? :? Csak, h elmenjen ez a jellegzetes szaga. (mert így biztos, h nem jó szívvel viselném....) :oops: :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sziasztok!
Tegnap jó sokáig fent voltunk Apával...
Ezek a kiságy rajzok....szaroook.....alig éehet rajtuk kiigazodni....de elkészültünk..vagyis a fiókot még nem tettük be, mert az egyik oldalán azt a műanyag görgőt sikeresen eltörtük....
Vennem kell egyet...bénák voltunk...de azért...szép!
Teszek fel pár képet nektek...
Éppenhogy befért a helyére....igy is a pelenkázó hiányzik...de sebaj!
:P :oops:
Kép
Kép
Kép
:wink: :oops: :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Orsi
Nagyon szép lett! :) :D :D :D Ügyesek vagytok! Gratulálok! Ezek szerint minden készen áll. :D

Mi is majd valami ilyesmi forgó játékot szeretnénk Barni ágy fölé. :) Megkérdezhetem, h hol vettétek?

Ha a pelusozónak nagyon nincs helyetek, akkor találtam egy ilyen megoldást:
http://babaszafari.hu/spd/unas_502213/P ... meny_Beige
Rátehető a kiságy rácsra és merev az alja, stabil. Praktikus megoldás szerintem. Ha nem a kombi kiságy lett volna nekünk, akkor mi is ilyet veszünk.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Evita!
:) Jaj, Drága....emlékszem Én is mennyire vártam, hogy érezzem Dalmát...Istenem... :oops: , Nekem a 15-16 héten moccant meg, bár már előtte is éreztem bugyborékolást, de ekkor éreztem biztosra, hogy a Babám volt az és nem a beleim játéka.....
:wink: :P

Suzy!
Igen, ez igy van..és tudod mi bosszant ilyenkor a legjobban...annakidején amikor Én elrontottam valamit vagy esetlegesen a figyelmetlenségemből kifolyólag elmaradtam valamivel...mindig elismertem...tévedni emberi dolog és felejteni is! Kijavitottam és mindig tudtam elnézést kérni....
Hát ennél a Hölgynél ez mindig elmarad....ha szóváteszed a mulasztását, még fel van háborodva...röhejes szituáció! :?

Annyira sajnállak a székletgondok miatt, emlékszel Nekem is voltak, de az utolsó 1 hónapban visszaálltam a megszokott rendszerre, napi 1szer...néha kimarad egy nap, de ez előfordult korábban is, szóval rendszeres ismét...hátha neked is változni fog!!
Pedig szedem még a vasat...

Cipike tutira forgolódik és keresi a helyét......most már Ő is nagyocska! Egyre kevesebb helye van a forgolódásra...Édes! :D :P

Nomi!
Fényképezőgép: lehet vele fényképezni, csak a vakut nem lehet használni, mert a vakufedelet nem nyitja fel az az autómatika....vagy mifene....mindegy, Apa pénteken viszi szervizbe és tegnap délután megigérte a srác, hogy ha pénteken beviszi, hétfő délutánra megcsinálja! Persze mondtam neki, hogy ha élehet gyorsan ezt vinnénk a szülőszobára....volt hallgatás a vonal túlsó végén, de aztán megadta magát és megigérte! Majd Apa ad neki egy kis borravalót! :wink: :arrow: :idea: :!:

Nagyon Aranyos lehet a félvér kiscsaj! Gyönyörűek lesznek a félvér Babák mind!!! Szóval vigyázhattok rá...ha fiú ha lány...majd győzzétek hajkurászni mellőle a sok csajt vagy pasit!!!! :wink: :D

Vivi!
Hát most majd várom a következő utalást, de ha ezzel sem jön meg akkor rohadt világot rendezek, mert ugye Én azt vallom a kis pénz is pénz....számláinkat fedezi az....szóval!
Ha nincs hiányzik... :? :shock:

Alvás: szarul és felületesen....

Nekem cipőproblémáim vannak.....mert amikor lemegy a dagadás akkor is dagadtabb, mint a rendes méretem...igy alig van ami rám jön, csak papucsok, de most már nem szeretnék ebbe is beleruházni.....
Utána meg tehetem el...igy papucsozok...van egy zárt elejűm eső esetén! :P :lol:

Eldobható bugyi: Én is kibontottam őket, de nem mertem kimosni...kiszellőztettem és betettem ilyen levendulás illatzsák mellé... :lol: :oops:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Vivi!
Köszi a tippet Én is ilyen megoldászt válaszottam aztán...amikor dilemmáztunk, hogy hol pelenkűzzik majd...volt olyan verzió, hogy a nappaliba lesz a pelenkázó,de aztán elvetettük..igy maradt ez a megoldás amit Te is mutatsz Nekem....
:D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Ilyen:
Kép
:)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Orsi
:oops: Bocsi! :oops: :)
Nagyon jól kitaláltátok a babasarkot! :) :D

Eldobhatós bugyi:
köszi! Én is kipróbálom ez a szellőztetést. Hátha picit veszít a szagából...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Orsi
Cipő: hát igen, neked már tényleg nem érdemes beruháznod nagyobb méretű őszi cipőre. Nemsokára úgyis visszaáll a "lábméreted" is. :D :D :D
Hát igen márcsak ezért is tarthatott volna még picit az a kellemes 24-25°C. :? :(

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vivi!
:lol: Megszaglásztam a bugyikat...hihihi...egészen türhetőek!
Tedd egy zacsiba az egészet az illatpárnával, kösd be....és majd akkor szedd elő amikor már közel van a nagy nap...de azt hiszem Én igy viszem el magammal.... :wink: :D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Vivi!
A forgó-zenélőt Sopronban vettem a Babycenterben 5990 ft volt. Azért is választottam ezt, mert a klasszikus altatót játsza, nem ezeket a modern izéket....
Annyi helyen megnéztem, voltak ennél aranyosabb figurák, de a zene..pfff..mondtam is, ha újszülött lennék ettől tutira a falra másznék...igy maradt a szokványos zene, kisegérkékkel, nem olyan szines, inkább pasztelos, de aranyos igy együtt a többivel sztem! :) :oops:

.....elszállhattam volna, mert választék volt, Te is tudod, de sajna behatároló dolog az összeg.... :?

Most hivott Anyukám, hogy kaptunk ajiba, használtan egy utazó ágyat, örülök nagyon! :)

Erikaaaaaaaaaa!
Boldog Névnapooooot!
Puszi! :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Halihó :!:

Most már itt van a Nővérem, ketten visszük a labort, tanítgatom szegényt, mert sok minden változott azóta, hogy Ő elment :roll: :!: van munkánk, vége a nyárnak, jönnek a dokik vissza szépen pénzt keresni...mi is keresünk minden hónapban, mint Ők csak Ők találnak is :roll: :wink:

Orsi
Nagyon szép a baba sarok, tetszenek a színek :!: :wink: és a kiegészítők :wink:
Nagyon megvisel ez a székrekedés dolog...nem is gondoltam volna, mert mindig is volt ezzel problémám egészen onnantól kezdve, hogy kiderült a PCO-m...megváltozott az emésztésem :cry: nem eszek kenyeret csak rozsosat, minél rost dúsabban próbálok enni, de higgyétek el semmi változás :roll: már nem szedem minden nap a vasat :!: most így döntöttem :!:

Vivi
Most már Én is meg fogom szaglászni azt a bugyit...amúgy is érzékeny vagyok a szagokra :!: :wink: Orsi ötletéhez csatlakozom :!:
Nagyon fura nekem is ez a hideg, szabályosan fel kell öltözni, pénteken még 35 fok volt itt...már a lakásban is csak 20 fok van, nem is lehet egész nap nyitva az ablak, mert akkor hamarosan fűteni kell :!: :roll:

További szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Suzy!
Akartam is mondani, hogy ritkits a vasszedésen.....hátha...!
Sajnállak nagyon....Baba pociban és még akkor az is nyom...pffff, de kijönni nem akar! Nagyon rossz ez! :? :(

Köszönöm a sarokdicsit! Már ideje volt, hogy elkészüljön.... :wink: :D

JAAAAAAAA, Te együtt dolgozol a Nővéreddel! Micsoda jó Neked! Kész családi vállalkozás!
Kérjetek százalékot a dokiktól...%%%%%%... :arrow: :idea: :lol: 8)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Sziasztok Kismamik!

Hú, de hideg van! :-/

Kinéztem egy babakocsit, szerintem annyira nem is drága, és tökre kis vagány:
http://aprosagokboltja.hu/spl/867579/Es ... ctor_4_Air
Szerintetek?

Voltam ma a védőnőnél, megint jó fej volt, mondta, h szepen tartom a sulyomat. Aztan hazafelé benéztem az Auchanba, es lattam, h az idei nyári babaruhák darabja 300 ft, mondanom sem kell, vettem párat, jo lesz majd jövő nyárra. Meg vettem már a HMbe két kis rugdalozot is. :)

Orsi, nagyon szépe lett a babasarok! :)

Kicsit szetszortan tudok mostanaban csak jelentkezni, mivel szept 18an lesz az esküvőnk, igaz, ez most kicsi családi, de erre is van mit keszülődni azert. Varratok rá egy ruhat, ugyanis 30 ezerért varrja meg a csaj, es az sztem tök jó ár, es akkor legalabb ugy fog kinezni, ahogy en szeretném, azaz, remélem... :P

No megyek, szunyokálok egy kicsit... :P

Kép
presario
 
 


Anna!
Köszönjük szépen!

Huhuuu, esküvőőőőőő, de szuper!
Tegyél fel majd képeeet a ruháróóól, léccci...lécci...léccci!
Köszike!

Pocaklakód jól van???
Tesód?
:P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Sziasztok Csajok!

Ti aztán termékenyek voltatok ma nagyon! Velem nem sok minden történt. Ma nem dolgoztam, hanem a férjem két kistesójára vigyáztam (10 és 11 évesek). Az öccsét elvittem évnyitóra. Szóval ilyesmivel telt a napom! :D

Orsi
A babasarok gyönyörű! Nagyon tetszik! Nálam is ilyen lesz a pelenkázó megoldva! Én megkapom a tesómtól a kiságyukat, meg a pelenkázójukat!

Suzy
Sajnállak a székletprobléma miatt! Néha én is küzdök, de tej, meg ilyen dolgok segítenek! Amúgy is most minden tejes dologra rá vagyok kattanva! :lol:

Vivi
Én élvezem az időt! Engem nem zavar,hogy ilyen idő lett! Nekem jobb, mint a nagy meleg!

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!

Evita!A Barnabás nekem be jön...szép név.

Suzy-Vivi-Orsi!Köszönöm szépen :!: Bár Én el is felejtettem h ma van a névnapom :roll: .

Vivi!Alvás:sajnálom h nem aludtál jól az éjszaka :( .Én szerencsére jól aludtam...reggel korán keltem,mert be kellett menjek a városba v.v-re és vizelet utána el mentem a munkahelyemre...sokat járkáltam már alig vártam h haza érjek és lepihenjek.Nagyon lehült az idő mi felénk is,hűvös volt reggel és most is borong és fujj a szél...tegnap éjszaka meg esett az eső.

Orsi!Nagyon szép a babasarok,jól sikerült...ügyesek vagytok.Gratulálok :!:
Eldobhatós bugyi:Ha nem gond h meg kérdem...h hol vetted :?: áruházakban lehet-e kapni vagy a DM-be :?: Előre is köszi.
Fényképezőgép:Sajnálom h gond van vele.Sajnos az Én tlefonom is el romlott és ma be vittem javíttatni max 15 napig tart meg kérdeztem h adnak-e egy másik telefont addig amij nincs kész,sajnos nem adtak,mert a férjem nevén van és személyesen be kéne h menjen és valamilyen papirokat ki kéne töltsön,stb.Nem bír el menni mert dolgozik és nincs ideje,nagyon rossz telefon nélkül,de eszembe jutott valami holnap el megyek egy barátnőmhöz és meg kérdem h van-e telefonja amit nem használ vagy majd hétvégén beszélek a kisebbik testvéremmel és kölcsön kérem amig kész nem lesz az enyém.
Örülök h apácskával együtt látogattátok a szülőszobát.
Táppénz:Sajnos vannak ilyenek h a papirokat nem rendezik el időben...ilyet...sajnálom h igy alakult.

Ági!gratulálok az eredményeidnek és az esküvődhöz :!:

Suzy!Sajnállak a székletgondok miatt...rossz nagyon.Én is küszködtem már ezzel a terhesség alatt és előtte is.Kívánom h sikeüljön és könnyebb legyen.

Presario!Babakocsi!Megnéztem és nagyon szépek...tetszik nagyon az első.
Esküvő:Gratulálok!Várjuk a képeket. :lol:

Hosszúra sikerült már ideje befejeznem az írást.

Szép estét mindenkinek és aludjatok jól :!:

Kép
erika12
 
 


Sziasztok!

Erika!
Kép

Lányok!
Holnap végre semmi dolgom a főzésen kívül :lol: Jövök és jól visszaolvasok majd!

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Gabi!Köszönöm szépen :!:

Várunk téged.

Kép
erika12
 
 


Szép jó reggelt :!:

Orsi
Igen együtt vagyunk egy laborban, Én 8 éve már, a Nővérem meg 6éve...milyen jó is lenne, ha adnának az Ő keresetükből :roll: :wink: azt hiszem ilyen nem sok helyen van csak a magánban, mert ott akivel fogászkodok, ha kap borravalót mindig felezi velem :!: :wink: már kezdettől fogva, de most, hogy már 12 éve együtt dolgozunk barátnők lettünk és így meg főleg :!: :wink: nagyon rendes, imádom :wink:

Te milyen vasat szedsz és mennyit :?: nekem ez a második fajta, amit kipróbáltam, de egyiktől jobban szorulásom van, mint a másiktól :!: :roll: van egy kis vas tartalékom, de szednem kell, mert a terhesség végére még jobban kell a vas, mert a bébi akkor szedi el igazán az anyától :!:

Anna
Jó készülődést az esküvőre, várjuk a képet a ruháról, mert engem is érdekelne :!: :roll: :wink: nagyon jó áron van a varratás :!:
Tetszik a baba járgány :!: :wink: és olyan piros lesz :?:

Evita
Én próbálom mellőzni a tejes dolgokat, azt olvastam, de már nem tudom, hogy hol, hogy nem nagyon szabad túl sok tej terméket fogyasztani :!: :roll: :?:
Nekem ez az idő egy kicsit most fura, kétségtelen jobb, mint a nagy meleg, de hogy nincs átmenet :roll: vennem kellene turiban kabátot, de még nincsenek csak nyári cuccusok :!:
Elkezdődött a suli...gondolom nem örülnek a fiatalok neki...gyorsan el telt a nyár :!:

Erika
Szoktátok ünnepelni a névnapot :?:

Gabi
Túl élted a temetést, nem fáztál nagyon :?: torkod jobban van drága :?:
És mit fogsz főzni :?:

Tegnap délután mikor hazaértem, ittam a szirupból egy 30 ml-t úgy voltam vele lesz, ami lesz...egy 2 óra múlva sikerült, de még nem az igazi, de már így is könnyebb egy kicsit :!: :wink:
Nem alszok jót mostanában, sztem az idő is közre játszik ebben, feszül a hasam estére mindig, már emeltem a magnéziumot is eggyel...ma felhívom a dokinőm és elmondom a problémáim :!: :roll:

Ma már szeptember van...hogy telik az idő :roll: :wink:

Legyen szép napotok :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Szép jó reggelt lányok! :D :wink:

vagyishát elég hideg ez a reggel,majdnem megfagytam.Én amúgy is nagyon fázós vagyok,valahogy jobban viselem a melegebbet.

Tegnap voltam házidokinál,immár a vizeleteredményemmel együtt,azzal minden rendben volt.Viszont azt mondta a doki hogy a fehérvérsejtszámom túl magas,úgyhogy beutalt a hematológiára!Ott is vesznek mégegyszer vért,vagy mire számítsak?még soha nem voltam ott!

Meg lányok azt akartam kérdezni,hogy fejfájásra mit szedtek?Mert nemigazán múlik.Csak nem akarom gyógyszeerzni magam nagyon!De már nemigazán viselem el.

Orsi
nagyon jó lett a babasarok :D :wink: Nagyon jó az akiságy :wink:

Evita
Nálunk is nagy gondban voltunk a nevekkel.Végig olvastuk az egész naptárat meg minden,de nemigazán sikerült választani.Lánynév egy maradt:Hanna,fiúnév pedig kettő:Kevin,Dominik.Ezekben meg is tudtunk egyezkedni! :D A Barnabás nálunk is előkerült,de apáromnak egyáltalán nem tetszett.
Én is már alig várom hogy mocorogjon a picur odabenn!Mertr akkor legalább tudom hogy minden rendben van vele.De hát majdcsak eljön az az idő is.Nekem is volt olyanom hogy azthittem hogy a picit érzem,3szor is előfordult hogy valami furát éreztem amit eddig még nem,de azóta nem fordult elő,úgyhogy az lehet csak iylen haskeméynedés volt.
A 18. héten megyek uh-ra legközelebb.Még 3 hét! :( Alig bírom kivárni hogy végre lássam megint.Meg nagyon kiváncsi is vagyok hogy micsoda.Jó lenne ha nem lenne majd szégyenlős! :D

szép napot mindenkinek!

Puszi

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25
 
 


Jo reggelt! Durva,hogy egybol lehult otthon az ido..... itt is esot igernek mara,de egyelore 1000el sut a napocska :( De LEHULT az ido :P:P:P max.33 lesz ma,mar egeszen telies :roll: :roll: Csak birjam ki....

Erika! Boldog nevnapot!!! Es bocsi a kesesert :oops: :oops:

Anna! Gratulalok az eskuvohoz! Csodaszep mennyasszony leszel :)

Orsi! Gyonyoru a kisagy,minden nagyon aranyos,foleg a plussjatekok,meg a zenelo-forgo. Mar csak Dalma hianyzik a babasarokbol :)

Gabi! Ezek szerint jobban vagy?

Suzy! Na vegre.. :wink: Jot tett a szirup. Nekem ez az egesz olyan furi,hiszen soha ilyen problemam nem volt

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77
 
 


Jó reggelt!

Végre végigaludtam az éjszakát...de jó volt... :)

Délelőtt rohanás postára, gyógyszertárba, fodrászkellékeshez Apának sampont venni....kicsike bevásárlás....
Aztán leszek!

Suzy!
Neo-ferrogamma, az elején okozott Nekem is gondokat...de valamiért elmúlt.....

Gabi!
Itthon vagy? :D
Torkod???
Meg egyáltalán miujs Veletek???

Na majd leszek!
Puszi Nektek! :wink: :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


meg kerek 10 napom van az uh-ig. akkor vegre megtudom,minden rendben van-e a bebivel. Vagyis suly,hossz megfelel-e a koranak. Nagyon izgulok :roll: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77
 
 


Ja,Orsi! ezzel a malnalevel-teaval kapcsolatban.....tudom,irtatok a hatasat,de lusti vagyok visszaolvasni :oops: :oops: :oops: Ezt hol lehet kapni? Gyogyszertar,esetleg biobolt? Megkernem anyumat kuldjon 1-2 jo konyv tarsasagaban,hatha meg idoben megerkezik :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77
 
 


Nomi!
Igy van, gyógyszertárban kapható és gondolom bioboltban is...
Ilyen barna papircsomagolásban, mint amiben a gyógyteák szoktak lenni, de mivel az utolsó 4 hétben kell innod elég lesz 1 csomag, mert 2 teáskanálnyit kell 2,5 dl vizzel leforrázni, majd hagyod állni vagy 20-30 percig, leszűröd és izesitheted/ Én azt teszem.../, majd megiszogatod...

Ennél többet nem lehet egy nap.....
:wink: :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Hűűűűű, de sokat írtatok! :shock: :roll: :)

Suzy
Nagyon jó lehet a tesóddal dolgozni!

Anna
Az tetszik nagyon babakocsiba, h könnyű a váza. Szerintem nem lesz rossz választás. A sportrész ledönthető vízszintesig?
Várjuk nagyon majd az esküvő és ruha fotókat! :D :) Biztos nagyon szép leszel! :)
Tesód kezd helyre jönni a szakítás után?

Erika
Én az eldobhatós bugyit bababoltba vettem, szerintem ott érdemes megpróbálni.
Rossz lehet ez a telefon mizéria! Én ki se bírnám telefon nélkül! Egészen függő vagyok! :D :)

Gabi
Várunk a hírekkel!
:) Remélem sokkal jobban vagy! :)

Hencsi
Én mindig ledölök kicsit ha fáj a fejem, attól el szokott múlni. De szerintem algopirint biztos vehetsz be.

Nomi
33°C?!?!?! Az durva lehűlés! :shock: :D :) :wink:
Még reménykedsz, h kiderül, h kisfiú-e vagy kislány a szülés előtt? Vagy már rákészültél a meglepire?
Mindenesetre drukkolok!

Orsi
Jó vásárolgatást mára! De öltözz fel nagyon! Itt borzasztó hideg szél fúj! :? :(

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Hencsi
Mennyi is volt az a sok :?: igen ott is vesznek vért, csak ujjbegyből, mert egy gyors automatával meg tudják nézni, hogy milyenek a váralkotók eredményei:vörösvérsejt, fehérvérsejt, hemoglobin és stb.
de sztem nem fog mást mondani a hematológus sem, mint hogy a terhesség miatt magasabb a fvs szám :!: sztem emiatt ne aggódj :!: Én naponta járok át a hematológiára véreket hozok onnan és a kolléganőm veszi nekem mindig a vért, ha kell valamire nekem...amikor pozi lett a tesztem márciusban rögtön mentem hozzá egy béta hcg-re és néztük az automatás vérképet is...Ő azonnal mondta, hogy tuti a pozi teszt eredménye, mert a fvs szám már magas :!: :wink:

Nekem az elején fájt a fejem akkor Panadolt vettem be, mert azt lehetett...sokat kell inni...az még egy nagy segítség fejfájásra :!:

Noémi
Akkor egy fokkal kibírhatóbb már a nagy hőség, kitartást drága :!: :wink:
Nagyon borzasztó, nem kívánom senkinek, hogy szenvedje végig, mert ez már az :roll: :cry:

Orsi
Örülök, hogy jól aludtál :!:
remélem nekem is változni fog idővel :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Vivi
Igen, jó együtt dolgozni, sokat tanulunk egymástól és a mai világban egy jó kolléganő nagy kincs sztem :!: :wink:

A Nővéremnek nem volt jó ez az eldobható bugyi, mert azt mondta nem tart egyáltalán...azt tanácsolta inkább vegyek olyan nagyobb bugyit :arrow: Én mama bugyinak hívom :!: :wink: Én viszek mind kettőt, majd meglátom, kitapasztalom :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Reggel voltam a védőnőnél, mire odaértem majd megfagytam, és voltam boltba is, jól be is vásároltam joghurtból! :D
Ami a jó hír: lemázsált a védőnő, (mert ilyen súlykategóriánál már nem lehet azt írni, h lemérlegelt.(70kg) :D :D :D :) )
ÉSSSSSSSSS: nem híztam a múltkori (3hete) óta egy dekát se!!!!! :D :D :D :D Szinte hihetetlen!
(Most tartok a teljes terhesség alatti 7kg-os súlygyarapodásnál, és azt mondta ismét, h maximum 10-11kg lehet a végéig.) Tehát azt a további 4kg-t kell beosztani a köv. 2hónapra. :D :) Megbeszélem Barnival. :D :D 8) :D :D
(Remélem azért kiérezni az iróniát.... :D :) :) 8) 8) )

A másik bosszúságon: Most a házidoki csak 23.-ig adott táppénzes papírt. Így ez a hónap egy teljes héttel rövidebb.
Hát igen, utalták a fizut, ami így elég karcsú lett...
Nem baj, majd a jövő hónapba jóváírják, (ha megkapom a táppénz papírt végig), és akkor lesz habzsi-dőzsi idő! :D :)

Egészen más téma:
Többen javasolták nekem, h a szülés utánra szerezzek be olyan "haskötő/hasleszorító" fűzőszerű dolgot, mert akkor könnyebben visszaalakul a bőr, ha rásegítünk kicsit... És kevésbé lesz megereszkedett.
Szerintetek? Gondolkodtok ilyenbe?
Múltkor néztem a Brendonba, (tudom, h ez nagyon drága csak kíváncsi voltam az árára...), ott ha jól emlékszem 3000-4000Ft körül volt ilyen tépőzáras alakra igazíthatós fajta. :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Suzy
Bizti, ami bizti én is készülök rendes bugyival is, jó lenne ha beválna.
Picit tartok amúgy az egész kórház dologtól. :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vivi
Nagyon ügyi vagy drága...nem semmi, hogy nem híztál 3 hét alatt, nagyon dicséretes :!: :lol:
Nekem is 7 kg jött fel, de Én már 80 kg-nál tartok :shock: :oops:
Én még nem gondolkodtam ilyenen, de sztem hasznos dolog :!: nézd meg azért máshol is, mert tuti, hogy van és nem ennyiért :!: :roll:

Én is tartok a kórházi dolgoktól, de anélkül nem fog menni... :wink: túl éjük, ki fogjuk bírni :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?