Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

OrsiKép
A kis mosolygós fejet így kell csinálniKép
: ) csak egymás után rögtön, szünet nélkül

szomorú fejKép
: ( egymás után

nagyon vigyorKép
: O (ez nagy o betű) Egymás után
És nekem van ékszer lakkom. Rázd fel használet ellőt és közvetlenül a mintára nyomd ki a dobozból a csőrön keresztül. Lehet jó bőven. Szárítsd meg és még 2-szer ismételd meg. A rétegek egymára rakódnak és ettől lesz domború. De erre már ne menj rá dec. lakkal, mert elveszteti a fényét!

PaatKép
Várom a mélt izgatottanKépKép Aztán boltolunk, ha úgy adódik!
Megnéztem újra a gyerkőceid képeit. Annnyira tündériekKép A te arcképed is nagyon jó a profilodban! Nagyon emlékeztetsz valakireKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Elkészültem a harmadik köcsöggel is, és sajnos el is fogyott ez a fajta Kép Gondolkodom a következő rendelésen - nagyobb tételben Kép

Jubi
ja, most látom, hogy ez nem is dekup, bocs...

Kép
Kép
Kép
juborka

Aki érdeklődött Orsi sablonja iránt....nekem nem ekll, hisz nem tudom elhozni! Csak érdeklődtem.
Jubi!
Nagyon klassz lett ez a csereped is!!!Kép

Miszike!
Én is gratulálok! Kép

Sajna nekem még mindig nincs időm dekupálni. Most a kertet rendezem és az elég nagy ahoz, hogy sokáig tartson. Viszont este csináltam egy ablakmatricát. Konyhia és régi teáskancsókat ábrázol!
Na meg csajok! Ma voltam a piacon!! MEgdöbbentőt láttam. Árulják azokat az igazán régi kávédarálókat! Persze vatta újak, de olyanok,mint a régiek! Valami gyönyörűek és akkor a választék... 1500-300-ig vannak. Máris teszek fel képet, hogy milyenek, bár a képen egy 100 éves látható!

Kép

Arról még ne is beszéltem, hogy vittem be a kreatív boltba két kiöntött keretet( a kis barokkosat), mivel én nem tudok milyen szalvit beletenni. És ajándékba adtam. Kaptam érte egy tök jó képkeretet gipszből. Pont venni is akartam! Úgy megörültem neki! Kép
Na befejezem az örömújongást!

Jó alkotást nektek!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Brühühühüüüüü....írtam jó sokat, és minden elszállt...hülye net.

Na akkor gyorsan....

Jubi!
Annyira szépek lettek a köcsögök!!!!
Mikor lenne neked jó, hogy a héten elmenjünk a cuccosért?

Koda!
Tényleg szakmát tévesztettél, mert nagyon jó hangulatú dolgokat csinálszKép
Tetszik a konyhádKép

Miszike!
Nagy-nagy gartulaKép Jó egészséget nektek!
A kép gyönörű!

Sztigris!
Én az óralapot és a szerkezetet is a netről rendeltem. Minden fa cuccot innen rendelek:
http://terrarium.hu/matati/

Minimaxi!
De jó, hogy a lányaid is kedvet kaptak!
Nagyon szépeket csináltatokKép

Gabi!
Üdv közöttünkKép

Orsi!
Kár, hogy nem valósult meg a közös honlap, de így jó nagy teher esett le a válladról.
Nekem néha még ide írni sincs időm...sajna.

Anyko!
Ez a daráló nagyon szép. Ezt már megvetted?

Bocsi, ha kihagytam valakit, de lassan ébred Anna és még van egy kis dolgom.

Era

Era
Kép
era75

AnikóKép
Ugye most csak engem akarsz idegesíteni???? 1000 éve kersek ilyen cuki darálót, persze csak nagyon drágán láttam....Kép

Jubi!
Csoda lett a kaspót! Mivel csináltad az aranyozást? Szivaccsal?

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Ezt az órát csináltam Annának az új szobájába:
http://babanet.hu/album/main.php?album=2264&page=4&image=84890

Szerintetek írjak rá valahogy számokat, vagy csak vonalakat tegyek, vagy maradjon így????
Véleményeket kérek!

Era

Era
Kép
era75

Jubi!
Nekem van korongozóm, de már a 3 helyen lakunk és még nem mertem elővenni. Még annál is koszosabb tevékenység, mint gondolod és akkor még ki kéne vhol égetni...Kép

Ánizs! Megjöttek a szalvik! Köszönöm.Kép
paat

Koda!
Ha kell, én szívesen veszek neked. Az egyszerű natúr fa az 1500.- Ami sötétbarna pácolt 2500.- és a díszes, ami mind közül alegseslegszebb, az 3000.-.

Felébredt Geri!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Era!
Tetszik az órád, én így hagynám. Te úgyis tudod mennyi, a picinek a kép a fontos. Esetleg kicsi pöttyöket, ha nagyon hiányolsz valamit onnanKép

Minimaxi!
Persze, igazad van. Viszont egy impregnálót akkor hozzá tudnál szerválni tőle?
Aztán egy pontos összeget és egy számlaszámot ha átnyomsz, már küldöm is!
paat_paat@hotmail.com
paat

sziasztok esélyem sincs visszaolvasni elég rég voltam:-(
meara

Paat! Emil úton van hozzád :-))))
Minimaxi
minimaxi

JUcus! A PECSA melyik részén árult az az úr, akitől gyönyörű nyomatokat lehetett venni 30 Ft-ért??? Nyomozom a nevét és elérhetőségét, mivel én ugye messze lakom, nem tudtam ott lenni, és a szervezők valami pontosabb körülírást kérnek, hogy be tudják azonosítani! Köszi! Edit

Ha Jucuson kívül más is tud segíteni, esetleg vásárolt nála, kérem segítsen!!!!
anizs007

Anizs!

Kinyomozom neked mert én nem tudom de tudok olyan nőszemélyt aki 73db nyomatot vett tőle!

Jucus
20170114224602

Era!
Naaaaaaaaaaaagyon klasz az óra!
Szerintem is így maradhat ahogy van, mert a picurnak még úgysem kellenek a számok:-))))
minimaxi

jUCUS! Köszönöm, nagyon várom!!! Edit
anizs007

Jucus! Megvan a név és a tel.szám! Kollina megküldte!!! Köszi! Edit
anizs007

Ánizs!

Akkor jó,mert szóltam neki!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a tippeket.
Az újakat ki fogom próbálni, mert a hígabb gipszet már próbáltam, a továbbszárítást is próbáltam, de azok nem jöttek be.
Szóval mégegyszer köszi nektek.

És akkor további kérdésKép:
Van ugye az Aquacolor színező. Gondolom sokan használjátok. Ez ugye vízzel hítítható, diszperziós festékek színezésére szolgál, önmagában is alkalmazható festékként.
Namármost, én kaptam ugyanilyen szinezőt, de ez Supralux. Elvileg ugyanolyan mint az Aquacolor, viszont önmagában nem használható festékként.
Én persze ezt nem hittem elKép és kipróbáltam. Sajnos a dp.ragi feloldja.Kép
Szerintetek mit kell hozzákeverni, hogy önmagában is használható legyen?
Héra falfestékkel keverve tökéletes, Aquacolorral 1:1 arányban keverve, szintén jó. Viszont ebben az esetben mindig vennem kellene ugyanannyi A.colort, hogy keverni tudjam, de én nem szeretnék, mert ehhez a S.lux-hoz, (hogy is mondják?), szó szerint a két szépKép szemem miatt jutok hozzá.Kép

Jubi!
Szijjjja!Kép
Voltam ám én itt, csak némán.Kép Csak olvasni volt időm. Na meg ámuldozni, irigykedni, hogy milyen szép dolgokat csináltok. Nekem volt egy 30 db-os képmegrendelésem, úgyhogy az utóbbi időben volt munkám.
Mellette azért magunknak is csinálgattam dolgokat.
Az odalamon ( http://gportal.hu/portal/kata007/ ) van is pár új kép, hűtőmágnes.
Te is nagyon szuper dolgokat csináltál ám az elmúlt napokban, amiket még nem dícsértem meg.Kép

Koda és Jubi!
Mivel Ti irtatok a plextolról tőletek kérdeznék.
Milyen arányban kell a gipszbe keverni? Mikor? Mármint lehet a vízbe mielőtt beleszórom a gipszet?
Én ilyet még nem használtam, szóval gondolom hobby boltban lehet kapni.
Koda tőled kérdem: hol vetted és mennyiért?

Krimo!
Nincs benne semmiféle karcolás, egyszerűen benne marad egy pici gipsz.Kép

Miszike!
Az a babás kép annyira, de annyira édes.KépKépKép

Sztigris!
Tényleg nem ismerlek, bár írásodat éppúgy mint Te az enyéimet, ugyanis e hosszú kihagyás alatt is olvasgattam ám itt.
Ezek szerint jól megfertőződtél ha az arhívval kelsz és fexel.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Szia Lánykák!
Két napi adagon átrágtam magam . Kép
Csoda szépeket csináltatok ! Mindenkinek kijár a piros pont .Kép
Hosszú idő után sikerült nekem is felrakni új képeket a portálra http://www.gportal.hu/portal/szorgos-stuci
de mivel béna vagyok , még mindig nem tudom ide írni egyenként. Kép Arról nem is beszélve , hogy vagy 20 kép lett. Kép Ha valakinek van kedve egy kicsit nálam bolyongani akkor lesz mit nézni. Megcsináltam én is a Mini féle kaspócskát ,tányérkát , de hát Jubi nyomába se ér. Kép
Gratula mindenkinek a szépségekért!!!
Mini! Köszi az ingyen reklámot! Kép
Kép
szorgosstuci

Kedves Kata!
Megnéztem a honlapodat.Nagyon tetszenek a munkáid!Kép
Hű micsoda Kati-ca gyűjtemény!Kép
A dk munkáid között a csavartszélű keret felkeltette az érdeklődésemet.Ez sablon,v.trükk?Hol lehet ilyen sablont kapni?
Aztán az arany csillám is feltűnt.Mivel-miből készült?
A sörösnek és a teásnak klassz a keret-színe.Kép
A lepkés ékszerdoboz lenyűgöző.
A csempedíszek is dekupálva vannak,v. üvegmatrica festék?(Saját ötlet,v. mintáról készült?A sablon nagyon érdekelne.Kép)
Várom a válaszodat.Kép További jó munkát!Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Máris rohanok Stuci oldalára kukkolni a műveket.
Addig is felrakom a tegnapi alkotásomat. Igaz nem dekupis csak matricafestékes.
Kép

Mentem is!
Jó éjt!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Miximaxi!
Meg lehet esetleg vhol nézni a kreatív bolt kínálatát???

Ma megint voltunk Ágival egy beszerző úton...
Most elköltöttem az összes pénzem... Hogy fogom kibírni még 2 hétig??? Főleg, ha látok vhol jó szalvikat??
Pont terveztem, hogy elmegyek a Camponába az Éva kreatívba...Kép
bzsuzska

Zsuzska!
Nem igazán tudom mire gondoltál ezzel a kreatív bolttal kapcsolatos kérdéssel? :-((
Segítenél?

Stucek!
Eddig nem volt időm, de mostan megkukkolom a kínálatot alkotásokból.
A szalvijaidat meg szívesen reklámozom, mert szerintem szépek :-))))
minimaxi

Kata!
Hát nem találok szavakat, milyen csodásakat csináltál!
Az a kismedence! Meg a fürdőszoba, bátor vagy!
A hungarocell képeket vasalósan csináltad?

Stuci!
Sikerült megint szuper érdekes öntőformákat lelned. Sztem te doboz alapján vásárolod a kajátKép

Koda!
Úton vagyok ám a padlásra, meg anyuhoz is, csak ebben a randa időben olyan lassú az ember. Utálok lámpafénynél takarítani - ezért tologatom napok ótaKép Festeni sem szeretek lámpánál, mert más árnyalatok jönnek előKép
De nem felejtelek!Kép
paat

Lányok! Kata007-hez csatlakozik Ánizs007 is festék ügyben! Én tegnap este úgy jártam, hogy fekete temperával kentem le a mécseseket, aztán lelakkoztam, és díszítettem az üvegkontúrral. Hát reggelre lett meglepi!!!! Az összes festéket ledobta!!!! Összeveszett a tempera és a lakk??? Mit kell a temperába kevernem, hogy akril legyen??? És milyen arányban!!! Én is kérek szakértői segítséget!!!! Edit
anizs007

Nagyon furcsákat Írtok! Meg vagyok lepve. Én eleinte csak temperával festettem a képeimet és lakkoztam is. Semmi baja nincs még most sem, pedig legalább fél évesek. Én véleményem szerint nem a tempera a bűnös. Mostanában igaz fehér Hera-val dolgozom és abba szoktam temperát keverni. Ez is bevált.

Újabb sablon! Kép Vettem vaníliás karikát. Olyan dobozban van, hogy talán 7 cm széles és 20 cm hosszú téglalap. Most ebbe akarok gipszet önteni és bele a flörtös doboz! Mécsestarót szeretnék belőle. Remélem sikerülni fog. 3 reamécsest tervezek bele. Már csak gipszet kell vennem.
Na meg nekem is van eladó sablonom, csak hogy tudnám postázni? Csak a doboz jöhetne szóba? Kép Úgy viszont nem megy, mert túl sok a postaköltség! Kép Áááááá!!!! A tálkámat szeretném elpasszolni.

Na megyek,mert ez a gyerek még mindig alszik. Felébresztem!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Minimaxi, arra gondoltam, hogy az összes ott fellelhető szalvit csak úgy tudom megnézni, ha odamegyek? Vagy van honlapjuk, vagy nálad (a honlaposon) esetleg láthatóak a szalvik? Kép

Ma megint csinálok majd egy képet. Most kivételesen egy rózsát fogok kreálni...

Zsuzska
bzsuzska

Anykó! Lehet, hogy az volt a baj, hogy nem kevertem semmibe a temperát, hanem egy az egyben vittem fel??? Nem tudom! Olyan szépek voltak este, aztán reggel a hideg zuhany!!!!

A sablon postázására Zsuzsimanóval kitaláltuk a pizzásdobozt! Bejött!!!
anizs007

Tavaly még én is temperával festettem, és nem kevertem semmivel! Csak vízzel higítottam. Ott maradt foltos, ahol ujjlenyomat voltKép
Nem lehet, hogy nem száradt ki teljesen a gipsz? Ilyen már ismerős...
paat

Stuci!
Megnéztem a műveidet, hát nem semmi! REngeteg, és gyönyörűek! Mivel csinálod azt a gyönyörű repesztést????

Era!
Igaz, már írtam a lakberendezés topikba, de hátha erre jársz hamarabb: péntek délelőtt 10 körül, ha el tudtok jönni a köcsögökért, nekem jó lenne

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Hello!
Itt a köcsög mi van benne, Arany alma arany körte!Kép Itt vannaaaaaaaak a gyönyörűségek! Hála drága Koda hihetetlen rendes Gáborának!Kép
Nagyon szépek szerintem és már látom magam előtt miket szeretnék belőlük készíteni! És azt gondolom nagyon hálásak lehetünk, hogy ezt így elintézted nekünk és ilyen jutányos áron! Jubi neked is hála amiért eljuttatad hozzánk! Szóval mindenkinek egy nagy köszi!Kép
Stuci ...nem tudok mit mondani...egy nagy piros pont-ahogy Te mondanád!Kép
Paat nekem is hasonlít valakire...szerintem valami szinésznőre, de hogy melikre az még nem ugrott be! nagyon tehetséges vagy 1ébként, gyönyörűek a munkáid!Kép
A babás kép pedig fantasztikus lett! Nem hittem volna, hogy ebből a szaliból lehet képet készíteni...és ezek a férfiak!Kép
Anyko! Nagyon édes a matricád is! Ügyi vagy minden téren!Kép
abby
abby

Szia Lányok!

Köszi a dicséretet ! Kenegetem is magam hájjal Kép
Jubika! nekem meg mindig a más repesztése tetszik. KépEz egyébként egy olasz lőty az van ráírva , Country Style Cracklé.Másként viselkedik a diszpivel mint az akrillal.
ja és azért lett most sok új mert már 2 hete nem fotóztam és sok benne a pici ami vajasdobozba lett öntve. Az a kis 5db.-os pl. megrendelésre készült.

Lánykák, jöttek megint szalvik. A gyerek , ünnep és állat ketegóriába raktam.
szorgosstuci

Sziasztok!
Mindenki nagyon szépeket alkotott!

Anykó! Írtad,hogy van egy barátnőd akinek vannak eladó formái...megkérdezhetem,ő hol lakik?
orsi21

Jah,és az én kiöntőformám még mindíg várja gazdáját...aki lehetőleg Budapesten lakik.

Megnézhetitek itt: www.orsi21.fw.hu
orsi21

Zsuzska!
Én az itt néhánnyal előttem hozzászóló "Szorgosstuci"-ról beszéltem, neki van egy gportos oldala, és éppen nem sokkal ezelőtt írta, hogy megint vannak új szalvik fent ezen a bizonyos portálon. Kiválasztod amit szeretnél, akár ott az oldalon megírod neki a választott szalvik kódját, és mivel Ő is pesti akár el is mehetsz érte :-))
Remélem Te is erre gondoltál!
Ha nem akkor további felhomályosításra van szükségem, és ne haragudj, hogy ilyen értetlen vagyok, csak tudod én már kicsit nehéz felfogású vagyok ebben a korban :-(
minimaxi

Sziasztok!

Sztigris!
Mekkora órát szeretnél csinálni? Én készítettem már egyiptomos órát
http://gportal.hu/picview.php?prt=24591&gid=108638&index=8
de ez csomagoló papírból van, amit úgy kunyiztam a lányom osztálytársától, aki ebbe csomagolta a könyveit, és a maradékot ideadta. Kb ekkora db-ot tudok adni, csak nem ilyen a mintája.

Minimaxi! Lehet még rendelni köcsögöt? Már többször is álmodtam vele! Az oldaladon nincs e-mail cím, így ide írom. Öblös kaspó 2dbx1000ft, talpas-füles kaspó 3dbx350,-ft.
Én pesti vagyok, majd írd meg hova kell menni érte. kelly68@freemail.hu

Lányok, mutatok pár képet:
virágos
karácsonyi
patinás mécses
repesztett mécses

Puszi,Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Orsi!
Barátnőm pesti, aki a formákat árulja. Írtam neki mailt, hogy tegye fel ide őket!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Paat!
Tényleg hasonlítasz valakire, de nem ugrik be kire KépÁruld már el! Te mááááán csak tudod Kép

Conti!
Nagyon szépek! Nekem most a madzagos mécses tetszik leginkább!

Nekem most ezek lettek:
egérkés ceruzatartó
ütött-kopott konyhai tartó

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Minimaxi,
küldtem mailt reggel, megkaptad?

Conti,
nagyon tetszik az egyiptomos órád!!! Kép

Szorgosstuci,
kinéztem nálad jópár szalvit, hogy rendelhetek?
Érdre is elküldöd?

Lányok,
én még továbbra is álmodozom, hogy egyszer csak megérkezik a készletem, és én is elkezdhetek dekupálni... addig is bújom a topikot, és vadászok sok szép szalvit. Kép Kép

Gabi
k_gabi

Conti! Nagyon nagyon tetszik az Egyiptomos órád!!! Főleg,hogy Egyiptom mániában szenvedek már 12 éves korom óta.

Anykó! Köszönöm szépen!!!!

Juborka! Az egérkés ceruzatartó nagyon aranyos!! A másik edényke is szép!
orsi21

Sziasztok!

Mutizok még két képet, annyira tetszenek ezek a szalvik!
olasz városka
szavanna

Jubi, tök jó neked, már a kisujjadból rázod ki ezeket a csodákatKép

Puszkó,Conti

conti

Sziasztok!

Nekem senki nem tud tippet adni, hogy mi kellene a festékbe, hogy ne oldja a dp. ragi?

Ánizs!
Nekem nem ledobja a festéket, hanem a dp. ragival amikor lekenem (pl. a hűtőmágneseket), akkor feloldja a festéket.

Szilde!
Köszi!Kép Megyek sorba a kérdéseiden:
A csavartszélű, rendes sablon mint bármelyik gipszkiöntő képforma. Itt Miskolcon vettem, de több hobbyoldalon is láttam már itt a neten.
Például itt: http://www.remohobby.hu/ Itt a termékek/Gipszöntésnél a legalsó sor.

Az arany csillám szintén hobbyboltban vett, csillámdekor. Valami 200 Ft körül volt.
Sörös, teás, ékszerdoboz: köszi!
Csempére szalvi van dekupálva, csak kicsit vastagabban kentem le dp. ragival, hogy elég tartós legyen.

Paat!
Köszi!Kép
A hungarocel képek nem vasaltak, hanem rendesen dp. ragival ragasztva vannak mintha gipszre csináltam volna.
Én is megnéztem a munkáidat, nagyon szépek. Különösen a kereteid fogtak meg. Én már annyiszor elterveztem, hogy "kiviszem" a szalvétát a keretre is, de mindig félek elkezdeni. Nálad láttam ilyet (ha jó láttam a kv-s és a szarvasos is ilyen). Nem volt nehéz a sarkakban beragasztani? Egyszerre csináltad a közepével, vagy a szélét lépésekben ragasztottad rá?

Anyko!
Ha hérával keverem, nekem sem oldja fel a dp. ragi, de pl. a hűtőmágneseknél sokkal élénkebb ha csak szinezővel kenem le. Ha keverem fehér hérával, akkor már mattabb, világosabb.

Jubi!
Látom nem tagadtad még meg önmagad, a cerkatartókat még mindig szereted.Kép Nagyon klassz!KépKép Na azért a konyhai tartó sem kutya.Kép
A festékes kérdésemre nincs ötleted?

Conti!
Üdv Neked itt. Azt hiszem itt még nem szólítottalak meg, csak olvastalak.
Valami szuper dolgokat csináltál.Kép
Az egyiptomos sorozatod valami csúcs.Kép

Én is csináltam ma valamit, aminek először az ötletadó sztoriját mondanám el.
Boci hűtőmágnest öntöttem valamelyik nap. Amikor kislányom meglátta, megkérdezte: "Anya ez nem Milka boci, hanem gipszboci?"
Ekkor eldöntöttem, hogy csinálok neki MILKA BOCIKAT

K.

KépKép

KépKép
kata007

Bocsánat, a Milka bocis link már nem jó, mert közben rendezkedtem az oldalon. A jó link:
http://gportal.hu/picview.php?prt=13668&gid=40811&index=18&PHPSESSID=faec1d58e86 c52ffecb5b1dbaa472d62

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Sajnos korai volt az öröm, elkezdtem vérezni és a doki már csak azt tudta megállapítani, hogy elment a baba... Nem akarom rontani a hangulatot, csak azért írtam, hogy tudjátok.

Pusz
Miszike
miszike

Kata007, én már régóta figyelem a munkáidatKép KaticamániaKép Aranyosak az új bocik, hiába a mai gyerekeknek már lila a boci.
Sajnos gipsz ügyben nem tudok segíteni. Nem is szeretem a gipszet, pont ezért, mert vagy lejön a sarka, vagy a festék imitt-amott.
Na megyek még befejezem a mai adagom.
Conti

conti

Miszike, mit is lehet mondani, nekem is volt egy vetélésem, és rá fél évre újra terhes lettem, és abból lett Bettikém. Nem szabad feladni!
C.

conti

Sziasztok!

Miszike!
Óhh, ez nagyon szomorúKép
Sajnálom.

Jubi!
Jó a péntek. Megírod mailben a címeteket?
Gyönyörűeket csináltál, mint kindig.

Conti!
Nagyon szuperek, amiket csináltál!!!TetszikKép

Szerintem Paat arra a színésznőre hasonlít, aki a Valami Amerika c. filmben játszott....csak nem jut eszembe a neve.....
Vagyis nekem rögtön Ő ugrott be.

Megyek, mert lánykám hiányolKép

Era

Era
Kép
era75

Miszike!
Nagyon sajnálom Kép Vígasztalásképpen azt tudom mondani, hogy az egyik sógórnőmnél ez egymás után háromszor történt meg, és utána szült - minden probléma nélkül - négy gyönyörű egészséges gyereket.

Minimaxi!
Kellene nekem sürgősen 10 db talpas füles kaspó ( ez a fajta . Mikorra tudná megcsinálni a fazekas? A szállítást úgy néz ki meg tudnám oldani, Apukám megy fel gyakran Pestre.

Conti!
Szépek lettek! Én ilyen olasz városkás szalvétával még nem is találkoztam. Gipsz ügyben csatlakoznék hozzád, én se nagyon szeretem Kép

Kata!
Hát nem tudom mit mondjak a festékkel kapcs., esetleg annyit, hogy megvárod lakkozás előtt, amíg teljesen megszárad?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Paat=Ónodi EszterKép

conti

Era!
Írok még ma este mélt!

Jubi

Kép