Sziasztok!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a tippeket.
Az újakat ki fogom próbálni, mert a hígabb gipszet már próbáltam, a továbbszárítást is próbáltam, de azok nem jöttek be.
Szóval mégegyszer köszi nektek.
És akkor további kérdés
:
Van ugye az Aquacolor színező. Gondolom sokan használjátok. Ez ugye vízzel hítítható, diszperziós festékek színezésére szolgál, önmagában is alkalmazható festékként.
Namármost, én kaptam ugyanilyen szinezőt, de ez Supralux. Elvileg ugyanolyan mint az Aquacolor, viszont önmagában nem használható festékként.
Én persze ezt nem hittem el
és kipróbáltam. Sajnos a dp.ragi feloldja.
Szerintetek mit kell hozzákeverni, hogy önmagában is használható legyen?
Héra falfestékkel keverve tökéletes, Aquacolorral 1:1 arányban keverve, szintén jó. Viszont ebben az esetben mindig vennem kellene ugyanannyi A.colort, hogy keverni tudjam, de én nem szeretnék, mert ehhez a S.lux-hoz, (hogy is mondják?), szó szerint a két szép
szemem miatt jutok hozzá.
Jubi!
Szijjjja!
Voltam ám én itt, csak némán.
Csak olvasni volt időm. Na meg ámuldozni, irigykedni, hogy milyen szép dolgokat csináltok. Nekem volt egy 30 db-os képmegrendelésem, úgyhogy az utóbbi időben volt munkám.
Mellette azért magunknak is csinálgattam dolgokat.
Az odalamon (
http://gportal.hu/portal/kata007/ ) van is pár új kép, hűtőmágnes.
Te is nagyon szuper dolgokat csináltál ám az elmúlt napokban, amiket még nem dícsértem meg.
Koda és Jubi!
Mivel Ti irtatok a plextolról tőletek kérdeznék.
Milyen arányban kell a gipszbe keverni? Mikor? Mármint lehet a vízbe mielőtt beleszórom a gipszet?
Én ilyet még nem használtam, szóval gondolom hobby boltban lehet kapni.
Koda tőled kérdem: hol vetted és mennyiért?
Krimo!
Nincs benne semmiféle karcolás, egyszerűen benne marad egy pici gipsz.
Miszike!
Az a babás kép annyira, de annyira édes.
Sztigris!
Tényleg nem ismerlek, bár írásodat éppúgy mint Te az enyéimet, ugyanis e hosszú kihagyás alatt is olvasgattam ám itt.
Ezek szerint jól megfertőződtél ha az arhívval kelsz és fexel.
K.