Hello Lányok!
Szilvi,
örülök, hogy szépen haladtok előre az úton....csak így tovább....
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kri,
jó pihenést!!!
Teri,
ezek a munkatársak...no comment
Moti,
Sebi nagyon ügyes...
Panndi,
MIÉRT???
valakinek írj emailt vagy sms-t, hogy mi van, jó?
Évi,
ne ijesztegess, mert megszakad a szívem értetek...sztem, ha az UH oké, akkor a korod miatt ez a rosszabb arány, remélem nem lesz gond...
Franci,
Gergő de cuki...
Panni, kíváncsian várom a nemek "harcát" ...
Maryka,
én is kipróbálnám a hastáncot, nagyon csábít...
Annamari,
várjuk már Szonját...
Angyalka,
Jól megnőtt Gombócka...annyit terveztem, hogy írok üzenetet,de semmire nincs időm...örülök, hogy minden oké...
Boni,
Boldog házassági évfordulót...
én elmentettem a számodat, de a szemem miatt odavoltam és nem is kerestelek...egyszer csak összejön ez a tali...remélem
A héten megint szemherpeszeltem...kicsit elegem van, de csak a sok munka miatt vagyok ennyire kimerült...viszont azért halad a dolog...rengeteget lehet spórolni, ha az ember maga kínlódik a dolgokkal...de most kicsit belefáradtam
Én tegnap úgy kiakadtam tanácsadáson...hogy ihaj...
Odamegyek két gyerekkel 1.5 órával korábban, hogy ne kelljen tömegben várni. Aztán bemennek előttünk a hatévesek, mert félnek a szurítól, meg a kórház takarítónőjének a pereputtya, mert ő eü dolgozó...na kinyílt a bicska a zsebemben, a gyerekeim nyüglődtek, hát nem tették zsebre, amit kaptak...akkor kitalálták, hogy Gabit vigyem hallásvizsgálatra, mert nem beszél, igaz, hogy mindent megért, megcsinálja, de nem beszél...jó, akkor vigyem képességvizsgálatra, mert lehet, hogy szellemi fogyatékos...na kész...
Mondom, ő mindent később kezd, én nem aggódok és nem teszem ki ilyen szaroknak a gyereket...
Összecsomagoltam, beírták, hogy visszautasítottam a vizsgálatot...
És egy "kedves" védőnő nekem támadt, hogy nem mesélek és éneklek a gyerekeknek...
na és a lényeg....vegyünk TV-t, mert akkor látja a gyerek, hogy ott beszélnek az emberek....
WWWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Engem csak a kötelező oltásoknál látnak, státuszon biztosan nem, de azt is meggondolom, hogy költözésnél orvost váltunk...
Mikor végeztünk, pont összefutottam a saját védőnőnkkel, azt mondta szarjam le az egészet, ő is elmegy táppénzre, mert nem bírja a kollégákat...és az ő lánya is elmúlt 2,5 mikor elkezdett beszélni...ne aggódjak...
Gabi 14 kg és 90 cm...
Boró 7880 g és 68 cm...4kézláb helyzetben úgy rugózik, mint a fene, már kiteszi a popót oldalra, próbál felülni, jól kúszik, pörög-forog...de a sláger, hogy tenyéren és lábujjakon áll, feneke az égben, egyik nap Gabi átlökte, azt hitte bukfencezni akar, csak nem sikerül neki...