Új privát üzeneted érkezett!

Maryka!
Ezek a fránya rosszullétek!
Már majdnem meghiányoltam a vonalzódat, de látom milyen szép lett.
franci

Franci!
Köszi :wink:

Pruci!
Jól értem, hogy magadat hibáztatod az elvesztett kisbabádért?

Kép
Kép
maryka

angie: én szept. 13-ra kaptam időpontot a SOTE-ra konzultációra, rá 2 hét a vizsgálat, és 4 hét az eredmény, csakúgy mint annál a lánynál. Ezért gondoltam, hogy más vizsgálat után nézek, mert mire megtudom az eredményt, már 22. hetes leszek...
Ma este megbeszéljük a férjemmel, aztán holnap uh után intézkedem. Annyi jót hallottam már a Hajdú Krisztináról, hogy tényleg őt fogom felkeresni.
Megkérdezem a dokimat is, vannak neki is kapcsolatai, hátha tud valami gyors időpontot szerezni. Biztosan segít, még sosem csalódtam benne!

franci: köszi. :(

Le akartam feküdni kicsit pihenni, mert a mai rosszullétemhez még egy kis frankó fejgörcs is társul, de nem tudok aludni. Frankó.

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

maryka: köszönöm a bíztatást! Holnap bővebbet fogok tudni az eredményről, ma csak egy telefont kaptam hogy rossz lett, és menjek be holnap délelőtt.

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Évi!
Mikor már nem lesz olyan meleg sétálj egy kicsit a levegőn. Este megkell próbálnod aludni.
Annyira aggódom értetek….
franci

Maryka!
Igen, szent a béke. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tegnap megvette nekem a telefont, amit kinéztem.

Évi!
Úgy sajnállak, de én igazából ebben a témában nem vagyok otthon. Mint már írtam, nekem csak 12 hetes uh volt, s a 16. héten AFP. Az AFP picit alacsonyabb volt, de ez betudható, hogy nem a betöltött 16. héten mentem, hanem 2 nappal előbb.
Ha annyira fontos lenne ezek a kombinált tesztek, akkor szerintem nálunk is kötelező lenne. Mondom úgy, hogy nem vagyok otthon a témában.
De az uh után talán te is többet tudsz, meg amit Angie ajánlott vizsgálatból. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

képzeljétek , hétfőn voltam hastáncon :D olyan jó volt és nem volt utána semmi gond :D

Moti!
A zenebölcsi csütörtökönként lesz 9.15-től és 10 -től. Első fogl. szept.9 :)

Kép
Kép
maryka

Annamari!
:wink:

Kép
Kép
maryka

Évi! Jaj, nagyon sajnálom. De fel a fejjel, m nagyon sok a tévedés. Drukkolok nagyon h ez egy rossz álom legyen és minden rendben legyen a picivel!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maryka! Igen, én vagyok a hibás, m nagyon hirtelen jött (fél éve ismertük egymást, nem tudtam h ő akarja-e egyáltalán ezt az egészet), és nem tudtam elfogadni h terhes lettem: sokat sírtam, beteg voltam, gyógyszert nem szedtem rá, a doki bunkó volt, közölték a sztk-ban h kétszarvú a méhem, és biztos meg akarom-e tartani, m nem valószínű h ki tudok hordani egy babát... Aztán több doki is nézett azóta és egyáltalán nem kétszarvú a méhem. Amikorra meg már elfogadtam, akkor meg már késő volt.

Franci! Én is először 2 év korkülönbséget akartam, utána 3 évet, most már örülnék ha 4 lenne... De nem rajtam múlik. ha jön, akkor lesz, ha nem jön, akkor nem lesz :cry:

Teri

KépKépKép
pruci

Maryka!
Hastánc???? te aztán belevaló csaj vagy. :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Teri!
Ne hibáztasd magad érte. Fel a fejjel, s csak előre kell nézni!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Teri!
nekünk gyurika az első próbálkozásra összejött, és mikor megtudtam apának úgy köözltem, mint egy nagyon rossz hírt(azóta is lelkiismeret furim van)valahogy nem tudtam elfogadni, feldolgozni.... nem is tudom :( de most annyira jó, hogy van-IMÁDOM! :D
De tényleg ne hibáztasd magad :)

Annamari!
Ez kell , hogy ne golyózzak be itthon :wink: rosszul viselem a bazártságot :roll:

Kép
Kép
maryka

Teri!
2003. januárjában egy munkahelyen kezdtünk el dolgozni apával, szeptemberben összejöttünk, s 2004. februárban tudtam meg, hogy terhes vagyok. S látod ennek lassan 7 éve. Bár mostanában többet vitatkozunk, szerintem a terhesség is közrejátszik, s hamarosan nagycsaládosok leszünk.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Évi drága, nagyon sajnálom, remélem, hamar megnyugtató választ kapsz! Szerintem ha gond lenne, az uh is kimutatta volna, azt megírtad, hogy rendben volt! Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!++++++++

Maryka, köszi, jól. És ti?

Pruci, szomorúan olvastam a soraid, téged is úgy megölelnélek! Ne legyél kérlek ennyire pesszimista, nem szabad feladni, meglátod, jönni fog egy kisbaba hozzátok és Franciékhoz is, én biztos vagyok benne!

Annamari, nincs semmi gond Szomjával, jól érzi magát odabent! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Lányok!
Ígértem egy pocakfotót. Gyorsan egyet csináltam a telefonommal, mert másra még nem került sor. Apa folyton dolgozik :wink:
Kép

Panndiról tud valaki valamit??!! Nem értem, hogy miért törölte magát hirtelen a rendszerből. Elég furi lenne, hogy pont azért, mert terhes lett. Vagy véletlenül, vagy valami nagyobb gáz lehet vele. Jó lenne kideríteni, mert nagyon aggódom!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--

Angie!
Nagyon szépen kikerekedtél. Csini vagy!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Angie, nagyon csinos vagy! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Évi úgy sajnálom. Maradj pozitív hisz az uh azt írtad nem mutatott semmi rendellenességet. A kombiteszt meg csak egy statisztikai szám ami lehet azért pozitív mert közel van ahhoz az értékhez ami azt jelentheti hogy baj van. ettől függetlenül egyáltalán nem biztos hogy baj van. Csináltass gyorsan valamelyik biopsziát. Drukkolok nagyon ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Panndi nagyon gyors volt tényleg pedig az elvesztett babónak is rakott fel vonalzót. A hozzáoszlásaiból egyáltalán nem derült ki hogy nem jön többet.

Maryka, hastánc nem semmi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angie, nagyon szép a picur lak :lol: :lol: :lol:

Pruci sajnálom hogy így érzel. :cry:

Holnap hajnalban utazunk Horvátba legközelebb majd csak 7-én leszek. Mindenkinek szép hétvégét. vigyázzatok magatokra.

Babásodásra fel!

Kri

Kép
Kép
kri29

Angie!
Nagyon szép a pocakod!

Kri!
Jó pihenést! Vigyázzatok magatokra.
franci

Sziasztok!

Voltam uh-n, teljesen negatív, alaposan lemértek-megnéztek mindent. A dokim azt mondta, hogy nem kell beto.ni a komb.teszt eredményétől, 10-ből 1 esetben van alapja... Javasolja az amniot, és hogy legfőképpen ne idegeskedjek, mert az árthat az egészséges kisbabánknak...
Úgy döntöttünk apával, hogy kivárjuk az időpontot, és elmegyek a magzatvízvizsgálatra. Úgyhogy most türelem és semmi idegeskedés.
Egyébként tényleg megnyugodtam... Nem lehet semmi baj!!!!

Most mennem kell, este még jövök!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Évi!
Nagyon jó!!!!
Ha a doki azt mondta nyugi nincs baj, akkor az úgy is van.
Simizd meg a pocidat, a picurnak is meg kell nyugodni.
franci

Évi!
Ezek nagyon jó hírek. Nekem az uh eredményeknél már kiderült, hogy baj van. Vastag tarkóredő, nem volt orrcsont. Ezek tipikus jelei a down-szindrómának. Természetesen olyan is van, hogy ezek az eredmények jók, és mégis beteg a baba, de ha orrcsontja van, akkor talán még az 1%-ot sem éri el, hogy mégis downos legyen. De még olyan is van, hogy nincs a 12-14 héten normál méretű orrcsontja, és mégsem beteg. Szóval ezek elég bíztató jelek, és meg kell nyugodni. Lehet, hogy magas volt a hcg a véredben, és az a másik fehérje (papp) is eltért egy kicsit, de ez van akinél így van. Főleg a kövér nőknél (bár te nem vagy az). Ez lehúzhatja az eredményt, na meg a kor is (azt nem tudom, hogy te mennyi idős is vagy, de ha közel a 35-höz, akkor az már húz lefele. De ha azt is bemondtad nekik, hogy volt beteg baba a családban, akkor még az is. Úgy hogy ezek mind lefele mozdítják az eredményt. Azt nem mondta a doki, hogy mennyi lett a számbeli eredmény? Érdekelne!
Tehát nyugi, nem lesz semmi baj!!!

Lányok!
Köszi szépen a pocak dicséreteket. Mintha nem nőtt volna az utóbbi időben olyan rohamosan, mint az első időszakban. Pedig szép méretekkel rendelkezik a kis Gombóckám. 8-9 kg plusznál tartok, és annak nagyrésze a hasam. Persze, sajnos jött a popsimra és combomra is, ami Szilárdnál nem így volt.
Olyan érdekes, hogy akár azt is lehetne mondani, hogy ennek a babának lánynak kellene lennie, annyira más ez a terhesség. Sokkal tovább émelyegtem ezzel a babával, erősebben is, és a baba mozgása, helyezkedése, testalkatom, és minden más teljesen eltér attól a terhességtől, ami Szilárdnál volt. És mégis 100%ban fiú. Tehát ebből is látszik, hogy nem lehet a jelekben hinni, mert két fiú terhesség is lehet az egymásnak az ellenkezője.

Annamari!
Várom a zaklatásodat, de főleg akkor zaklass majd, ha meglett a kis Szonja. Jaj de jó neked, hogy már alig pár heted van hátra. Komolyan mondom, hogy én már alig várom, hogy kint legyen. Úgy érzem hogy a második babánál már elég lenne a 6 hónap felkészülés is a szülésre. Nekem legalábbis, mert sok ez a 9 hónap.

Panni!
Nyugi, el fog mulni a hányinger. Nekem is a 15. hét környékén szünt meg szépen fokozatosan. Igaz, mostanában ismét émelygek. Na látod, ez sem volt Szilárdnál, hogy visszatért az émelygés. Vele ilyenkor már savam volt, ezzel a babával meg egyáltalán nincs savam, amióta elmúlt a hányingeres időszak. Lassan kezdődik a suli a gyerkőcöknek. Lesz egy kis nyugid otthon. Akarsz talizni? Nincs kedved lejönni a Duna partra valamelyik nap?

Kri!
Vigyázz nagyon magadra a nyaraláson, és gyere, ha hazajöttetek!

Szilárddal tegnap voltam dokinál. Azt mondta, hogy egy picit piros a torka, és látja, hogy csorog le az orrából a garatba a váladék. Hurutosan köhög, ezért ő még nem jelentené ki, hogy allergia. Írt fel köptetőt és orrcseppet, amit egy hétig kell használni, és ha nem javul, akkor lehet allergiára gyanakodni, és akkor kell az allergia teszt. Én nagyon örülnék, ha inkább egy kis megfázás lenne, mert abból kigyógyul, de az allergiát nem biztos, hogy kinőné. Mintha az orra már tegnap sem folyt volna annyira. Az oviban is azt mondták, viszont köhög jó hurútosan. Ez pedig nem igazán allergiás tünet. Oviba szerencsére így még mehet.

Igyekszem még jönni. Puszi!!

Angie

Kép
Kép
angie34--

Évi!
Látod, nem kell idegeskedni feleslegesen. Nagyon örülök, hogy jók lettek az eredmények, s minden rendben veletek.

Angie!
Majd, ha megszületik Szonja, dobok neked egy sms-t.
Én azt mondtam, hogy minek 9 hónap, elég lenne a 9 hét is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én is már alig várom, hogy meglegyen. A derekam van nagyon oda. Háton nagyon rossz feküdni, oldalra is már nehézkes átgurulni. Én már hason akarok aludni!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy veszem észre, hogy talán gyerekek nem lesznek féltékenyek. Unokatesót indig nagyon várják, simogatják, puszilgatják, ölükbe akarják venni. Majd meglátjuk.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Évi! Remélem most azért megnyugodtál!

Angie! Nagyon helyes a pocid!

Annamari! Már csak 2 hónap és annyit alhatsz hasom, amennyit csak akarsz! :lol: Az tök jó h nem féltékenyek az unokatesóra!

Beze! Köszönöm a virtuális ölelést!

Kri! Jó utat nektek! Amúgy valszeg a barátnőm terhessége tette be nálam az ajtót...

Nálunk a suliban egyre forrnak az indulatok, nem tudom mi lesz a vége... Olyanokat megcsináltak kolegákkal h az én problémám semmi ahhoz képest...
Én meg jelentkeztem gyógypedagógiára, felvettek, ma megkérdeztem h mehetek-e, és közölte az igazgató h nem. Marha jó, megint hülyét csinálok magamból egy főiskolán. De akkor miért mondta azt februárban h jelentkezzek és ő támogatja...

Teri

KépKépKép
pruci

Hello Lányok,

előkerültem! :D

Isteni volt a bALCSIS és Szeged is.akkora mázlim volt, hogy nemcsak, hogy eljutottunk a HAIR_re, de egy szállodában laktunk a Dolhaival.)az előadás fantasztikus volt.egyébként is imádom.

Próbálok visszaolvasni.

Évi, ne idegeskedj, minden rendben lesz a kisbabáddal!ma sajnos már mindent túlvizsgálnak és túldiagnosztizálnak, ezt a saját nőgyógyászom mondta, és tök igaza van..neki az egész karácsonyát erontották egy ilyen riasztással, és tök egészséges kislányuk lett.Nektek is így lesz!!!

SUcer, hatalmas gratula!!!!!!!!annyira jó , hogy ilyen szép szülésed volt...imádom ilyet hallani.mindenféle túlzás nélkül, alig várom, hogy újra szüljek.maga a csoda.

Annamai, annyira izgi, hogy már a finisben vagy.ha gondolod, szívesen vállalom a tudósítást, ha küldesz smst-.)

Rólunk dióhéjban:SEBI MÁSZIK ÉS ÜL.)nem hiszem el, alig múlt 5 hónapos.imádom.)
Boldi étvágya is tök jó!
én meg tegnap elmentem aquacyclingre, alig bírok járni.-)
Jól vagyunk.)

Maryka, Boldi egész este GYURIKÁT EMLEGETI.)

KépKépKépKép
moti

Sziasztok!

angie: milyen szép a pocid! Nemhiába mondják, hogy minden terhesség más. Én Lillával 13 kg-ot szedtem fel, és szopi alatt 20-at adtam le :D
Rengeteg tejem volt,Lillusnak van tejtestvére is...
Kombi tesztem számbeli eredményem: 1:230. Ne kérdezd, ez konkrétan mit jelent... Esetleg Te tudod? Ja, és 37 éves vagyok...

kri: jó nyaralást! Vigyázz magatokra!

franci: megsimiztem, soxor. :D

Annamari: nekem is hiányzik a hason alvás! Ráadásul ha annyi tejem lesz (remélem!!!) mint Lillussal, akkor még jó sokáig nem fogok tudni hason aludni!

pruci: köszi, megnyugodtam. Érdekes helyen dolgozol! Nem keresel máshol munkát?

moti: üdv. itthon! Köszi a bíztatást!
Sebi milyen ügyes! Kíváncsi vagyok, mikor fog felállni, talán már az első hóban futkározni fog :o :D
Szuper hogy megjött Boldi étvágya.

Elköszönök, jó éjt mindenkinek!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Teri!
2 hónap???? remélem csak 1. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szülés után az első éjszak hason lesz.
Mondtad, hogy keresel másik iskolát, sikerült találni??? Hát tényleg szemét az igazgató, ha nem enged el. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Moti!
Örülök, hogy visszatértél. És beszéltél is Dolhaival? vagy egy autogram, fénykép???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sebi nagyon ügyes, elevenebb lesz, mint Boldi. Akkor te is megnyugodhatsz, ha Boldinak megjött az étvágy. Lehet, csak sztrájkolt egy kicsit.
Küldök neked is sms-t, hátha Angie nem lesz gépközelbe.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok, bocsi csak vidéken voltunk, utána apa itthon nem igen jutok gép elé.ma van az 5.házassági évfordulónk..hihetetlen.bár ez a szám eltörpül a kapcsolatunk valós kezdetet mellett :lol:

Évi drága drukkolok,hogy minden rendben legyen! csak pozitívan!!

Szilvi örülök,hoyg minden rendben!

Pruci ne hibáztasd magad.. valószinű nem volt egészséges a baba mer t olyankor gondolja meg magát leghamarabb...mások isznak, dohányonka stb és nem történik ilyne.. szóval NEM TEHETSZ RÓLA!!!!

Danyu vártam hogy hívj én elfeledtem elmenteni számodat...
:cry:

remélem Panndi megírja valakinek,hogy mi van :roll:
Vendég

Sziasztok!

Angie!
Hogy van Szilárd? Javult a köhögése? Nálunk a bölcsiből kitiltották már ilyenkor a fiamat. Persze a többi gyerek jobban köhögött.

Annamari!
Egymásra nem féltékenyek a gyerekek?

Teri!
Nem semmi egy suli! Ha a tanárok között ilyen a hangulat, az kihat a gyerekekre. Nem sínylik meg nagyon? Hányadikosokat tanítasz?
A fősulit sajnálom!

Moti!
Éjjel nem törted Dolhaira az ajtót????
Mikor Gyulán megláttam levegőt se kaptam hirtelen. Jó volt a Hairben is???
Kicsikre ki vigyázott míg ti színházba/szabadtérin voltatok?
Sebi nagyon ügyes! Mostmár akkor kotor Boldi játékai után.
Boldi el ne hízzon ebben a nagy evésben.

Évi!
Irigyellek hogy sok tejed volt. Akkor biztos most is sok lesz.

Boni!
Gratula a Házassági évfordulóhoz. Nekünk is idén volt az 5., csak még márciusban.

Beze!
Hogy vagy? Lexinek meséltek a pocaklakóról? Hogy fogadja?

Jövőhéten megint szabin leszek. Kicsi Törpém kezdi szerdán az ovit. Kezdek izgulni. Tegnap el is mentünk az ovihoz, jó messze, a bölcsi mellé. Anyósomnak mutatta hova jár bölcsibe, nehezen de megdumáltuk, hogy már csak járt.

Tegnap este Gergő dumál. Erre megkérdezi, mért ő lett. Mondom: Mert jött a gólya, és megkérdezte, kell e egy okos, aranyos kisfiú, és kellett. Olyan vigyort levágott, hogy csak na. Ilyen elégedett fejet már régen láttam.
Kicsit később:
Gergő: - Legyen nekünk egy kislányunk, és Én majd játszom vele, Én játszom vele!
Anya: - Mi legyen a neve a kislánynak?
kis gondolkodás. Gergő: - Jenny. Én azt szeretném.

Pusza mindenkinek. Ha lesz időm jövök…..
franci

Annamari!
Sokan mondják, hogy a szülés után nem tudnak még rögtön hason aludni, mert a cicik bedurrannak. De nekem nem volt ilyen Szilárdnál. Már másnap hasra feküdtem. Én is nagyon hason alvó vagyok, és már 28 hetesen szenvedek az alvással, pedig nagy mormota vagyok, tudnék aludni, ha a hasam nem ébresztene fel. Sokszor a melleim alatt pont középen (talán a szegcsontnál) úgy elzsibbad, hogy már fáj is, ha az oldalamon alszom. Háton pedig sokat én sem bírok, mert rögtön rugdosni, hullámzani kezd a fiam odabent. Mondjuk, az oldalon alvásnál is rugdos, mert nem tetszik neki, hogy nyomódik. Ő azt szeretné, ha ülnék egész nap :)
Most látom, hogy 35+1 vagy. Szilárd már ekkor 1 napos volt :)

Franci!
Köszi, Szilárdnak továbbra is folyik az orra, de már kevesebbet. Köhög hurutosan, szakadozik fel. Remélem, nem allergia, és jövő hét közepére jobb lesz, és kizárhatjuk az allergiát.
Gergő nagyon aranyos, hogy lányra vágyik. Szilárd is először azt szeretett volna, de aztán egyszer áttért fiúra. Hát teljesült is a kívánsága. Apáé viszont így nem :)

Moti!
Üdv itthon :) Boldi tényleg nagyon ügyes. Vannak ilyen kis stramci gyerekek. Az unokatesómék fia 5 hónaposan felállt a rácsos ágyban.

Boni!
Boldog házassági évfordulót!! Ünneplitek?

Évi!
Ez a szám nagyon jól hangzik. Most fejből én sem tudom a kornak megfelelő értékeket, de ez nagyon a határt súrolja. Talán 1:250hez a határ. Nekem 1:4-hez volt!!!!!!!!

Persze, túlvizsgálják már a kismamákat, de nálam mégis hasznos volt a túlvizsgálás, és én azóta sem bánom, hogy ezt teszik. Inkább izguljon 100-ból 5 kismama, minthogy sok beteg gyerek szülessen. Én legalábbis így vagyok vele, amióta érintett vagyok.

(Úgy-e milyen ügyes vagyok, hogy ilyen gyakran jövök :wink: :wink: :wink: )

Angie

Kép
Kép
angie34--

Hello Lányok!

Szilvi,
örülök, hogy szépen haladtok előre az úton....csak így tovább....
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kri,
jó pihenést!!!

Teri,
ezek a munkatársak...no comment

Moti,
Sebi nagyon ügyes...

Panndi,
MIÉRT???
valakinek írj emailt vagy sms-t, hogy mi van, jó?

Évi,
ne ijesztegess, mert megszakad a szívem értetek...sztem, ha az UH oké, akkor a korod miatt ez a rosszabb arány, remélem nem lesz gond...

Franci,
Gergő de cuki...

Panni, kíváncsian várom a nemek "harcát" ...

Maryka,
én is kipróbálnám a hastáncot, nagyon csábít...

Annamari,
várjuk már Szonját...:)

Angyalka,
Jól megnőtt Gombócka...annyit terveztem, hogy írok üzenetet,de semmire nincs időm...örülök, hogy minden oké...

Boni,
Boldog házassági évfordulót...
én elmentettem a számodat, de a szemem miatt odavoltam és nem is kerestelek...egyszer csak összejön ez a tali...remélem

A héten megint szemherpeszeltem...kicsit elegem van, de csak a sok munka miatt vagyok ennyire kimerült...viszont azért halad a dolog...rengeteget lehet spórolni, ha az ember maga kínlódik a dolgokkal...de most kicsit belefáradtam

Én tegnap úgy kiakadtam tanácsadáson...hogy ihaj...
Odamegyek két gyerekkel 1.5 órával korábban, hogy ne kelljen tömegben várni. Aztán bemennek előttünk a hatévesek, mert félnek a szurítól, meg a kórház takarítónőjének a pereputtya, mert ő eü dolgozó...na kinyílt a bicska a zsebemben, a gyerekeim nyüglődtek, hát nem tették zsebre, amit kaptak...akkor kitalálták, hogy Gabit vigyem hallásvizsgálatra, mert nem beszél, igaz, hogy mindent megért, megcsinálja, de nem beszél...jó, akkor vigyem képességvizsgálatra, mert lehet, hogy szellemi fogyatékos...na kész...
Mondom, ő mindent később kezd, én nem aggódok és nem teszem ki ilyen szaroknak a gyereket...
Összecsomagoltam, beírták, hogy visszautasítottam a vizsgálatot...
És egy "kedves" védőnő nekem támadt, hogy nem mesélek és éneklek a gyerekeknek...
na és a lényeg....vegyünk TV-t, mert akkor látja a gyerek, hogy ott beszélnek az emberek....
WWWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Engem csak a kötelező oltásoknál látnak, státuszon biztosan nem, de azt is meggondolom, hogy költözésnél orvost váltunk...
Mikor végeztünk, pont összefutottam a saját védőnőnkkel, azt mondta szarjam le az egészet, ő is elmegy táppénzre, mert nem bírja a kollégákat...és az ő lánya is elmúlt 2,5 mikor elkezdett beszélni...ne aggódjak...

Gabi 14 kg és 90 cm...
Boró 7880 g és 68 cm...4kézláb helyzetben úgy rugózik, mint a fene, már kiteszi a popót oldalra, próbál felülni, jól kúszik, pörög-forog...de a sláger, hogy tenyéren és lábujjakon áll, feneke az égben, egyik nap Gabi átlökte, azt hitte bukfencezni akar, csak nem sikerül neki... :lol:
danyuci

Boni!
Gratula az évfordulóhoz!!!!

Franci!
Én úgy veszem észre, hogy nem féltékenyek egymásra. Veszekedni szoktak, de általában nem avatkozom bele, mondom nekik, hogy oldják meg egymást között.
Nagyon édes lehetett Gergő. Rékának volt barátnője Dzseni az oviban, de ő most már nem lesz, mert iskolába megy.

Angie!
Én még szeretnék 2-3 hetet kihúzni, főleg így, hogy még nem szóltam a dokinak, hogy nála szeretnék szülni. Tökre elfelejtettem múltkor. Nekem így harmadiknál már természetes. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kedden megyek nst-re, majd akkor beszélek vele.
Anyám elkezdte, hogy hamarosan szülsz, be van dagadva a szád, torzul a fejed blablabla... :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi írt nekünk. Jól vannak, van szépen teje, s Matyi is szépen növöget. Kéthetente kell ellenőrzésre járniuk.
Amint tud, megpróbál vissza rázódni.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Danyu!
Szegényem. És semmit sem mond, pl. anya, apa, mama, baba.
Levente is ebben a korban még nem beszélt, pár szót mondott. aztán 2 hónapra rá, meg hirtelen mondatokban beszélt.
Sajnálom, hogy nem volt jó élményed a dokinál. az engem is tud idegesíteni, mikor nagyobb gyerekeket bevisznek, mikor utánunk érkezett, mert eü-s.
Boró nagyon édes lehet, ügyes nagyon. Iwiw-en szoktam nézni a képeket, szerintem olyan helyesek a gyerekeid.

Ja és a munkában próbálj kicsit leállni, pihenjél sokat. Tudom könnyű ezt mondani, mikor mindig van valami tennivaló. :roll: :roll:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Voltam uh-n, Marcival minden rendben, már 600 gramm, de sajnos van egy amnionszalag a méhemben, ami most már ugyan nem okozhat gondot, de mégis idegesít, hogy van valami, aminek nem kellene ott lennie... Elfelejtettem megkérdezni, hogy így is szülhetek-e természetes úton, illetve később nem fogja-e a babát zavarni. :(
Egyébként méhszáj zárt, minden rendben. :)

Hoztam nektek képeket, az elsőn béna a fejem, de a pocak jobban látszik.

Kép
Kép
Kép
Lexi apával a konyhában

Később írok mindenkinek! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze!
Gratulálok az uh-hoz, mekkorát nőtt már Marci.
A másik topikban is volt az egyik csajnak, de közben eltűnt. ( ha jól emlékszem :oops: :oops: :oops: )
Nagyon jók a képek, nekem is ilyen felsőm van, csak sötét drapp színben. :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Annamari, köszönöm szépen, örülnék neki, ha az enyém is eltűnne.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Priviztem Panndival az Anyatanyán egy közös topic kapcsán..szóval mindenkinek üzeni hogy ne haragudjatok h így eltűnt...a babneten egy másik topicban történt valami rossz..valaki valami sértőt írt neki és ezért törölte magát azonnal, de utólag rájött h itt ebben a topicban meg kellett volna előre írni..szóval egyenlőre nem terhes, a második ciklusban 26.napra jött meg neki és a lényeg h mindenkit puszil!!!

Évi!

Nagyon remélem h téves riasztás...megnéztem a táblázatban amit a kombi teszt vércvvételen kaptam,szóval csak az életkorod alapján 1:240-hez a határérték...a tiéd pont a határon van szóval sztem nem lesz baj!!!!Mivel 85%-os a megbízhatóság ezért a határon levők simán lehetnek negatívak és még ha beleszámítjuk azt is hogy az UH-d tökéletes, akkor sztem tuti nem lesz gond!!!!

Angie!

Csini pocakod van...és már jó nagy :wink:

Benne vok a taliban!

Igen várom már a sulit-ovit..lesz egy kis nyugi itthon...bár a koránkelést nem várom :roll: Már egy hete fél9-re járunk a suliba mert a Márkék adják az évnyitós műsort és bejárunk próbálni szavalni és néptáncolni.

Annamari!

Ahogy olvason pont 7 éve vagytok együtt a pároddal..sztem azért is lehetnek súrlódások mert általában ez a 7 év fordulópont...általában minden kapcsoltabn 7 évente van ilyen..akár vízválasztó is lehet..nálunk is volt,de túléltük..látom ti is:)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

DAnyu,

menjenek a jó fenébe ezek a jó kis tanácsadók!!!mit képzelnek??még, hogy tvt nézess a gyerekkel?onnan aztán olyan sok jót meg lehet tanulni....

Beze, csini poci, olyan jó látni!!!

Dolhaira nem törtem rá az ajtót, mert azért az én férjecském a legszuperebb pasi a világon.egyébként már 30 kilót fogyott...mármint a párom.
DOlhai nagyon szimpatikus civilben is, tök szerények voltak, ahogy jöttek le reggelizni a feleségével, először nem is figyeltem fel rá, csak a hangja miatt vettem észre.nagyon jó volt a hairben, ő volt Berger.meg Claude is szupi volt, Kerényi Miklós Máté játszotta, és Sheilat meg Peller Anna, annyira jó hangja van!!!!!nagyszülők vigyázrak a fiúkra, amíg odavoltunk, egybenyíló szobákat kértünk, SEbit megszoptattam, elaltattam és elmentünk szépen.

az elmúlt 7vége azért eseménydós volt..csüt.este Boldi úgy elesett, hogy aláfordult a bokája...péntek reggel irány a kórház....még jó, hogy bent volt a kedvenc sebészünk, akihez a fütyijével is járunk....egyelőre semmi komoly, borogatni kell, kenni, meg pihentetni.magyarázd ezt meg egy 2,5 évesnek. :D
szombaton voltunk barátainknál házavató bulin.este 10re értünk oda, és hajnali 2ig voltunk.ez idő alatt kedves emberek kilopták az autónkból a fényszórókat....észre sem vettük, mert olyan sötét volt, csak kiírta az autó, hogy gáz van, nem működik a lámpa.aztán a budaörsi úton levillogott a rendőr, hogy mi van, és akkor láttuk meg, hogy fel van vágva a kocsi eleje és volt lámpa, nincs lámpa.. :D így jöttünk haza koromsötétben a szentendrei úton....tegnap meg osztálytalálkozón voltam. :D

örülök, hogy Szilviék jól vannak, épp kérdezni akartam, mi van velük.
Annamari, várom ám majd az smst!!! :D

KépKépKépKép
moti

Maryka,

hogy vagytok?

KépKépKépKép
moti

hellóka!
Nekünk is eseménydús hétvégénk volt, jól elfáradtam, de jó volt :D Ma hajnalban Gyurika fenn volt, úgyhogy az alvás időt most átaludtam.

Moti!
Köszike jól vagyunk :) Boldi lába javulgat?

Kép
Kép
maryka

Moti!
Tényleg elég mozgalmas hétvégétek volt.
Boldi lábára mennek a gyógypuszik, tudom, hogy nem könnyű, hogy egy helyben maradjon, ne ugráljon, nehogy mémég nagyobb baj legyen.
Kedves lopós emberek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Panni!
Te most min vagy? Visszavettek a postára? Táppénzen vagy, vagy szabin????
Van neked egészségpénztári tagságod???? Ha szabin vagy, választottál VBKj-ét?
Csak azért kérdem, mert, ha 90 napos táppénz után, vagy szülési szabadság megkezdésekor lépsz be, a posta fizeti helyettünk a havi díjat. Ha érdekel, írj pü-t, s megbeszéljük.

Gondoltam, hogy Panndi egy másik topic miatt törölte magát, mi nem bántottuk. Mond meg neki, ha gondolja, hozzánk visszajöhet, várjuk szívesen.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok,

vagyok én is, csak babázunk ezerrel, meg készülünk a holnap utáni sulikezdésre.

Olivér baba még mindig nagyon drága jó alvó, igazi kis bújos kispasi. Imádom!! Ilangocskám is örül, de azért látom, hogy szenved egy picit, hiába azért más volt beszélgetni a tesóról és más megélni, hogy itt van...

Ma voltunk a védőnéninél méricskélésen.
Oliver drága 17 dekát hízott 1 hét alatt. 3700-el született, 3600-al mentünk haza, ma 3770 gr mért a védőnéni. Nagyon boldog vagyok!

Vigyázzatok magatokra!

Ja és egy kép az 1 hetes bogyókánkról:

Kép :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer!

Olivér baba nagyon bájos!!

Annamari!

Én most a szabijaimat töltöttem a Postán április óta...5 hónapnyis szabim volt..szept.1.-től pedig táppénzen vok és a férjem gyes-en :wink:vagyis ős kapja a gyest.
Igen van egészségpénztári tagságom a postán..havi 4000ft...de ezt az én béremből vonják mindig le..csak onnan tudom hogy látom mindig a bérpapíron....de azt mondod,hogy a 90 nap után a posta fogja fizetni és nem vonják le tőlem?
Igen VBKJ-t is választottam: havi 13.000ft kajajegyet.

Babára vágyó mamik!!

Nem kell valakinek 9 db LH teszt tőlem ajándékbe????Mivel én is anno kaptam Angie-től egy pár darabot(ami nagyon jól esett és láthatóan szerencsét is hozott)szóval szeretném ezt a gesztust én is folytatni.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt!

c[b]csajok mi lenne ha a tali az állatkertél rossz idő esetén az állatkerti játszóházban lenne? én utóbbiban most voltam ott először de szerintem nagyon cupi

Szeptember 11 12 Boniék,
szeptember 18 19 Boniék,

írjátok már mellé kinek melyik jó. és idézetgombbal tegyétek vissza ...
[/b]

:lol:

PAnndi sajnálom hogy emiatt vettél búcsút tőlünk is! :(

Sucer Oli nagyon édes :lol:

Évikém sokat gondolok rátok!

Panni én elfogadom ha lehetséges
:roll: mikor lesz évnyitó? biztos ügyik lesznek!

Beze nagyon szépek vagytok ti is!

bocsánat hirtlen ennyi kútfőből

Moti irigy mirigy Dolhai miatt..
:lol: én most hogy sokat járok az operettbe észrevettem, hogy egykét arc már nem a régi.. pl ott van Szabó P.Szilveszter mindenki mondja hogy olyan jó aztán láttam a szépségben semmi energiát nem vitt bele, meg Rómeó és Júliában sem.. bármelyik kezdő ifjonc simán leénekelte.. egyszerűen olyan volt mint egy gép.

férjem pár napja találkozott MÁZS zsal .én kinnt voltam a kocsiban .. persze elfeledte mondani, csak másnap délben .. ááááááááááááá
Vendég

Sziasztok!

Panndi vagyok :oops:

Bocsánat, hogy szó nélkül leléptem, de valaki egy másik topicon eléggé beletiport a lelkembe, bár ő szerintem nem érzi... Hirtelen felindulásból töröltem magam :roll:

Szóval itt vagyok, ha jöhetek :oops:
permi

Permi,
ez nem kérdés... :lol:
csakhogy itt vagy :wink:
danyuci

Köszi :)

És Olivér nagyon szép kisbaba, és Angie és beze pocakja is szép nagy :)

Mi megvagyunk amúgy, várom, hogy elmúljon, mivel hát megjött, de ez már a 7. (!!!) nap... kicsit besokalltam ettől is.
permi

Szia Permi!
Üdv. közöttünk. Írhatnál kicsit többet magadról. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze, hogy jöhetsz!!!!!!!!!!!!!

Panni!
Igen, majd utána a posta fogja fizetni helyetted, azt a 4000 ft-ot.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sucer!
Nagyon szép Olivér baba. Gratulálok még egyszer!!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Annamari :lol:
permi

Ez ám a laptető :lol:
permi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: