Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi jól vagyunk,nem tudok reagálni,mert párom jönne géphez....Megint egész nap párom nővérénél voltunk,jól éreztük magunkat.
Köszönöm a köszöntéseket!Aranyosak vagytok :) Naaa,azért nem vagyok annyira fiatal,de tényleg az átlag az később vállal gyerekekt.Én már 20 éves korom óta alig vártam hogy párom beadja a derekát :P Az ugye majd 3 év :) Imádom a gyerekeket :)
Viszont holnap nem hiszem hogy tudunk menni :( Ma is hülye idő volt,és Balukám is nyűgi volt.Bár kicsit jobb volt a mai nap az elmúlt 2-3-nál.Nektek viszont nagyon jó talit lányok!
Na megyek pancsizni,meg apa noszogat.... :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Csöpplány,kellemes noszogatást!!! :lol: :wink:

Én is 20 körül már szerettem volna gyereket.Na jó,inkább 21.De tervben volt,csak exemmel nem jött össze.23 voltam mikor szakítottunk.Utána jött az eszméletlen tombolós korszakom,meló,buli és még több buli,ebből állt az életem jó fél évig.Most 26 leszek és csak most sikerült Bubu.Szóval csúszás volt a terveimhez képest.Elvileg most kellet volna már szülnöm a 2.at,ha tartom magam az elképzelésemhez.De ember tervez...Bár per-pill úgy érzem,hogy nem lesz kövi baba. :roll:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Csöpplány, boldog szülinapot! Nagyon fogsz hiányozni holnap! Azért, ha reggel nincs szar idő, jöhetnétek.

Képzeljétek, délutánra már totál kivoltam, mert Samu csak nyűglődött, fél óránként evett, én meg 3 órán keresztül próbáltam összehozni valami ebédet, erre egyszer csak elaludt negyed 4 körül, és 7-kor kelt!!! Jesszus, mi vár ránk éjszaka?!?
Aztán a nagy alvás és kajcsi után úgy döntött, mindent megenged anyának, így felpróbáltam a keresztelői cuccost. Nagyon baba! :D Úgy feszített benne, mint egy büszke öregúr. Viszont fénykép nem készült. Majd a keresztelőn. :)

Most hirtelen nem is tudom, mit akartam még írni. :oops: Megyek, mert unatkozik.

Ja, ahogy olvastalak titeket, kicsit elszégyelltem magam, mert nekem a férjem nagyon sokat segít. Ha nem volt rá időm, mosogat, tereget,... én meg ha feszült vagyok, úgy be tudok szólni szegénykémnek még így is. :( Fejéhez vágom, hogy én mindig gyerekkel a kezemben eszem, amíg ő a kollégákkal szórakozik. :) Tegnap óta szétfeszít az ideg. Gondolom, az idő plusz a hormonok... Szörnyű! Mindentől sírok. Idegességtől, meghatottságtól,... Húúú!

Na, megyek, mielőtt ejj-ejj-ből sírás lesz. :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 

 
 

Sziasztok!

Csak gyorsban jövök, mert sírás lesz mindjárt.
Nem tudtam netezni, mert tegnap Gréti örjöngött, szerdán meg kiderült, hogy kevés neki a tejci, így a védőnő 2 óránkénti szopizást írt elő, szóval 2 napja csak szoptatok, meg fejek, és bizakodom :? Gyerek meg éhezik....védőnő csak kedd reggel jön ki és akkor beszélünk, hogy mi legyen..pótlás vagy elég esetleg neki, ami van. Kicsit ideg vagyok.
Mi holnap megpróbálunk menni a talira.

Csöpplány Boldog Szülinapot!!!

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


halljátok a tököm kivan, komolyan.
a miért nincs töltelék után jött a miért nincs megmosva a hajam, miért a legszakadtabb rucimban várom haza.
na vajon.
ha itt van anyukám, együtt voltunk a gyerekkel, és??? hogy miért nem hagytam anyukámra és szépültem közben.
bakker, mert az én gyerekem, azért, anyu meg nem rabszolga. azért.
ő meg jakuzzizott egy hétig meg kosarazott meg tököm tudja mi volt.
és képzeljétek, a kenyér is lejárt, ami itthon volt, úgyhogy csak két zsömi volt itthon. mondtam, hogy hát ez van, szar háziasszony vagyok és erre nem mondott inkább semmit.
f@szom kivan, komolyan.
mikor megjött fürdött, aztán lefeküdt, most újra elment fürdeni, miután vacsorázott, én még nem fürödtem, nem vacsoráztam, be kell csekkolnom anyukám helyett, aki nem beszél angolul, plusz altassam el a gyereket bónuszként.
megőrülök komolyan.

hibernia
 
 
 


Hali,
megjottunk az oceanpartrol. Klassz volt, a fiuk nagyon élvezték, a kicsi meg probalt alkalmaszkodni a porgéshez. sajnos kicsit (nagyon) felborult a napirendje augusztusban. ossze-vissza, alszik, eszik. az esti lefektetések gazosak voltak, és volt, h 3 oranként kelt, de heti egyszer kétszer azért atalussza az éjjelt. 8 orat egyhuzamban. holnaputan lesz 3 honapos. viszont tegnap megtaknyosodtunk, ma estére mar a kicsi is szipogott. pedig hétfotol vmi rendszert kell teremtenem, jon majd a dadus, marha kivancsi vagyok milyen lesz, az iskola csutortokon kezdodik...

Az utat jol birta Elisa, odafelé egyaltalan nem volt siras, visszafelé egyhanguan ugy dontott a csalad, hogy nem allunk meg aludni, igy éjjel 11re értunk haza. este 9 és 10 kozott minden pihenohelyen megalltunk, annyira elege volt mar szegény Elisanak a kocsibol, nem akart aludni, a mozesben fekudn, igy az utolso orat a kocsiulésben toltotte és el is aludt benne. Mikor hazaértunk, felébredt, szopott és reggel 8ig aludt. Buszke vagyok ra nagyon, hogy kibirta. Remélem hamarosan visszazokken majd a noemalis kerékvagasba.

Csopplany! Boldog szulinapot!

Nadina, remélem segit a 2 orankénti szoptatas! nem hizott Gréti vagy mibol gondolod, hogy nincs tej?

Jo talakozot nektek holnap!

Ja és a férjes témahoz. Nekem is sokat segit a férjem és soha nem szol be, ha nincs vmi kész. Hibernia, azt, hogy minden ugy legyen, mint régen, szerintem felejtsd el. Hiszen mar semmi sem olyan mnt régen.
s.orsi
 
 


Hibernia, kozben irtal! ilyen esetben csak az segit, ha a férjed egyedulmaradna orakig Petivel, mig mondjuk te elmész egy spa-ba, lazitani! és megszépulni.

Nekem a szulinapomra a férjem egyszer elkuldott egy nagyon meno luxus szépségszalonba, akkor voltak a fiaim 20 és 4 honaposak. amikor hazajottem, azt mondta, ugy nézek ki, mint aki egy hétig nyaralni volt!
s.orsi
 
 


Hibernia, sajnálom, hogy a férjed ilyen mufurc. Nem tudom, mit várt. Ráadásul még ki is tettél magadért! :( Holnap talán már jobb kedve lesz, és meg tudjátok beszélni. Drukkolok!

Orsi, jó, hogy újra itt vagy! Elisa nagyon kis ügyes! Szupi lehetett a nyaralás! A férjed pedig egy angyal. :) Az enyém nagyon praktikus. Sokat segít, nem szól, ha valami nincs kész (még a terhesség alatt sem, pedig akkor tényleg semmi más dolgom nem volt), mindent megszerel, de a romantika hiányzik a repertoárjából. Ő már 1 hónappal a szülés után mondogatta, hogy lassan kezdhetem leadni a fölösleget... :D Jót tesz az önértékelésemnek. :) Szegényt sajnálom valahol, mert tudja, hogy milyen vékony voltam hosszú évekig, de ő már nem úgy ismert meg, és hát biztos örülne neki, ha látna egy kis erőfeszítést részemről, hogy legalább akkora legyek, mint amikor megismert. De egyelőre nagyon nehéz rászedni magam. :(

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Samu az előbb aludt csak el. Hát igen, aki egész délután húzza...! :roll:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Hello!!!

Talisoknak jó ideje lesz,nincs se túl meleg,se túl hűvös.

Hibernia,sajnálom a konfliktust a férjeddel. :? Előtte is volt ilyen vagy csak most?

ébredés,még jövök

Kép

KépKép
mayday
 
 


Sziasztok!

Próbállak visszaolvasni Titeket, de elég esélytelen, majd talán késő este, mikor Ádi már alszik.
Pár napja nem tudtam olvasgatni, mert totál kivoltam, a pasim nem normális... :-(

Hibernia, abszolút átérzem a férjeddel való konfliktust. Nálunk is "agyelmenetele" van az "embernek"... Már 4.napja különböző okoból nem hajlandó hozzámszólni. Indult úgy, hogy itt volt 2 kolléganőm este, és az egyiket kivittük a másik lánnyal a vasútállomásra, onnan ő még hazahozott, és mivel kb ezer éve nem dumáltunk, még pár percet beszélgettünk. Mikor bejöttem, emberem totál kivolt, hogy hol voltam már ennyi ideig, meg amúgy is. Mire csak annyit mondtam, ez a pár perc kikapcs talán nekem is jár. De hogy így neki egyedül kellett Ádit megfürdetni (húúú, mekkora meló...), meg ilyenek. Ás mikor arra próbáltam utalni, hogy amúgy el sem moccanok a pici mellől, stb, akkor közölte, hogy hagyjam békén, ő nem akar velem beszélgetni... :? Másnap meg másért... Ma meg nálunk is a "szalad az egész ház, már nem bírom nézni" duma ment. Elvileg szeretjük egymást. De az elmúlt néhány nap elgondolkodtatott, vajon jó embernek szültem-e.
tudom, a front meg a hormonok, de basszus, miért nem tudnak néha a pasik megértők lenni? Miért mindig nekünk kell nyelni?

Így, bár nagyon szerettem volna elmenni a talira, de sajnos ez is kiamardt. :-( remélem azért lesz még hasonló, nagyon szeretnélek megismerni Titeket!! :-)

No, nem húzlak le most már tovább titeket :-), Ádi úgyis mindjárt ébred, és megyek, folytatom az egésznapos "semmittevésem" ;-)

KépKép
seidelm
 
 


Lányok!!!

Az a gáz,hogy a pasik azt szeretnék,ha minden menne úgy mint eddig.Ez persze lehetetlen,de ők nem látják át,hogy mennyi melóval jár anyának,nőnek és tip-top háziasszonynak lenni egy személyben.Valószínűleg ez mind együtt nem is lehetséges.Majd talán 1 év múlva.Addig meg jobban tennék,ha befognák... :?

Engem speckó tesóm húzott fel múlt héten azzal,hogy mennyire "lecsúsztam" kinézet ügyileg.Mert nem vagyok olyan vékony,mint régen,mert messze nem tökéletes a hajam,mert nem öltözöm fel csinibe minden másnap.Szóval ott nekem is durrant az agyam,nem is kicsit.Kérdezem,mikor lenne még arra is időm,hogy napi szinten 2 órát foglalkozzam a hajammal,meg kinek vegyek föl szép ruhát?A gyerekemnek,akit a kaján kívül más nem igazán érdekel?Szerintem neki megfelelek felkötött,nem kiegyenesített hajjal,pólóba,melegítőbe.Nem szeretem,ha olyan okoskodik bele a dolgaimba,akinek lövése sinc arról,mennyire nem könnyű egy babával. :evil: :evil: :evil:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Nadi,sajnálom a tej mizériát.Ezen mi is átmentünk,de szerintem jobban jársz,ha van otthon tápi.Ha másért nem is,megnyugtat,legalább azon nem kattogsz,hogy mi van,ha mégsem elég Grétinek a tejci.

Orsi,hol nyaraltatok?

Zöld kaki.Tápinál normális vagy kezdjek aggódni?

Ejjj,talisokra irigy,irigy.

Balunak bódog 4.et!!!!!! :D :D :D :D Az má minnyá fél év.Világjáró Balu. :D :D :D

Kép

KépKép
mayday
 
 


Na hazament Anyukám, tök szomorú. :( Szegényeknek tök szar lehet, hogy évente csak párszor látják az unokát. :? Ráadásul Peti az egyetlen még... :oops:

Moncsi, akkor ez hülye hétvége volt, a pasik meghülyültek. :( Mayday, fiú a tesód, nem? :) Bolondok, komolyan...

A vicc, hogy én kb próbálom tartani azt a színvonalat ami volt háztartásilag, úgy értem, mindig elmosogatok naponta többször, mindig időben mosok, marad tiszta cucca, megveszem, ami kell, heti egyszer kitakarítom a lakást (porszívó, portörlés, fürdőszoba takarítás), mindent mindig elpakolok (utána is) és az idegesít, hogy ez ilyen halál természetes. DE ha vmi nem tökéletes, mit tudom én, poros a tv, akkor azt megjegyzi. Szóval ami van, az természetes, ami nincs az hiányosság... :? Az itthagyom rá Petit én meg elmegyek azért nehéz ügy, mert oké, vigyáz rá, elvannak tök jól, de mire hazaérek, szalad a lakás és azt is én szívom meg, mert két napon át rakhatok rendet...
Mondjuk ez a miért topi ruhában vagyok cseszett fel legjobban, hát kisestélyiben etessek? (amúgy meg nem is topi a ruhám, van rajtam egy kis helyes macigatyó meg egy kb új póló, nem tudom, ebben mi a cink...) De kitaláltam, jövő héten körbejárom az üzleteket este és veszek új szoptatós melltartókat + felsőket, leszarom, mennyibe kerül. Ha az neki jó, hogy 100-200 eurót elszórok csipke melltartókra, oké. Végülis ez rendes dolog tőle, hogy finanszírozza... :lol:
Na mindegy, jól felhúztam magam.
Most már persze aranyos, csak vannak napjai, mikor hülye. :lol: Mindig is ez volt, néha megbolondul vagy az is lehet, én vagyok néha érzékenyebb és azért érzem meg. Eh, kéne nekem egy papucs és el lenne intézve az egész... :roll: Túl makacs meg öntudatos, az a baj, hogy az ilyennel mindig nehéz együtt élni. Jéééézus, mi lesz, ha Peti is észhez tér és kettőnk természetét örökölte... Atyaég.

Amúgy slusszpoénként visszatért a rém, a hasfájás. :?

Orsi, üdv újra itt... :) Csak visszatér a napirendjéhez a leányzó.

Barbazsó, hát ezen a kezdhetsz fogyókúráznin én kiakadtam volna rendesen... Lehet, én vagyok túl mimóza? :roll: :roll: Merne egy szót mondani arra, hogy nézek ki, fúúúúúúúúúúúú... Mondjuk jut eszembe a férjem azért romantikus rendesen... Kis ajándékok, csokik hehe, az jó. Csak ezek a hülye beszólások... Áááááááááá...

hibernia
 
 
 


Halihó!

Balu ma délelőtt egész jó fiú volt,hagyott minket főzni is,de délutánra elromlott :lol: Alig bírunk vele,folyamatos foglakoztatást igényel.Viszont egyre ügyesebb,mindent fogdos,most már két kézzel,fogja a cumisüveget is mikor eszik,én meg csak tartom.Közben azzal szórakozik hogy ki-be huzigálja a szájából :D Így egy etetés van hogy fél óra a szokásos 20 perc helyett.Nem baj,had tanuljon csak :) Most a kiságyban játszik a játszóhíddal,15 perc alvás után.
Talira nem tudtunk menni,mert megjelent nálam a mikulás és írtóra fáj a hasam :? Sorry lányok :( Remélem azért ti jól szórakoztok :) Gyertek majd mesélni,meg várjuk a képeket :)

Mayday:neked is hol jár az eszed??? :D Mi van veletek csajok? :D Mindenki arra gondol??? :D :lol: A noszogatást arra értettem hogy noszogat hogy siessek már mert jönne a géphez :D
Miért nem akarsz ketteskét? :O Én még mindig vágyok egy második gyerkőcre :D Apa meg hajthatatlan :(

Férj:az én férjem is rengeteget segít,a háztartást szinte teljesen ő vezeti! :oops: És soha nem jegyez emg olyasmit hogy "elhanyagolt" lennék,vagy hogy fogyni kéne,vagy hogy miért nincs semmi úgy mint régen.Szóval nem panaszkodhatom.Romantika az nálunk úgy ahogy,de azért lehetne több is :P Mondjuk egy gyertyafényes vacsinak nagyon tudnék örülni :P Viszont Baluval nem foglalkozik annyit amennyit szeretnék,főleg hogy Balu mostanság megint érdeklődő,és soha nem jó neki sehogy,menni kell vele,folyton a nyakamban lóg,még pisilni is vele járok....Néha jól esne egy fél óra,de max akkor kapok ennyi szabadidőt,ha Balu elalszik.Ilyenkor veszek egy forró fürdőt és újult erőre kapok :D

Nadi:sajnálom hogy nálatok is tejcsimizéria van.Tedd sokszor cicire Grétit,hátha csak növekedési ugrás és ezért lett kevés neki a tejcsi.De ha pótolni kell se ess kétségbe..Kitartást!

Hibernia:lehet hogy tényleg meg kellene leckéztetni a férjed.Te elmennél egy kényeztető napra,fodrász manikűr pedikűr,masszázs ő meg maradjon otthon Petivel,és vezesse a háztartást és ne felejtkezzen el vacsit csinálni,és legyen is megterítve mire hazaérsz :D Kivi lennék mit lépne rá :D Lehet megváltozna a gondolkozása....Ehhh...férjek :D

Orsi:örülök hogy jól sikerült a vakáció.Irigy vagyok,mi nem mentünk sehova :(

Mayday:tesód se semmi,bár ezelőtt én se nagyon tudtam átérezni amit a párom nővérénél láttam,de most már maximálisan megértem..
Zöld kaki:hát nálunk kezdetek óta zöld,azt mondta a doki hogy nem gond,főleg tápinál."Szoptatott babáknál néha előfordul zöld színű széklet, ez semmi rosszat nem jelent, nem kell megijedni tőle. Nem igaz az a tévhit, hogy a túletetéstől alakul ki, a hátterében az áll, hogy a tej zsírosabb, de okozhatja fogzás, vagy betegségek kísérőjelensége is lehet."Ezt találtam rá.Szerintem ne aggódj miatta.De azért említsd meg a dokinak.Bizti ő is meg fog nyugtatni...

Köszönjük még egyszer a köszöntést.Tényleg Balu már 4 hós, el se hiszem :shock:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Részvétem a hapsikkal kuzdoknek! Vki irta, h kb egy éves korara jo lesz. na ehhez csak annyit: kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond!
Szerintem az egyetlen megoldas az az, hogy lejjebb kell adni a maximalizmusbol, el kell donteni, mi a fontos. a nap csak 24 orabol all. és ha vkinek nem tetszik, h poros a tv, akkor b... torolje le!
s.orsi
 
 


Milyen volt a tali? gyertek majd!

Elisa is mindent megfogdos mar, nagyon ugyesen. az ujjat szuperul szopja, de pl ma nem jutott eszébe. O is folyamatos foglalkozast igényel, elég faraszto. a multkor is tobb, mint egy hét telt el, amikor hazajottunk, hogy visszaszokjon az otthoni kornyezetbe. ma extra keveset aludt napkozben, holnap lehidalok, ha ugyanezt csnalja, mert a férjem mar dolgozni megy és ujra egyedul tartom majd a frontot. Most, hogy szabin volt, eléggé hozzaszokott a kicsi, hogy kézben legyen, szoval durva napokra szamitok.
s.orsi
 
 


Bocs, hogy igy egyesével irok, de mindig kozbeszol vki.
Mayday, DNY-Fro-ban voltunk, ha ismered Bordeaux-tol 2 oranyira délre. kozvetlenul az Ocean partjan.

Csopplany, jovore mar biztos el tudtok menni nyaralni, akkorra mar totyogni fog Balu!

Hibernia, én nem gondolom, hogy a férjem papucs, hanem egyszeruen tisztel és szeret engem annyira, hogy nem hagyja, hogy mindent nekem kelljen csinalni. Ma pl elment kocsit mosni, bevasarolni, két hétig nem voltunk itthon, igy a huto tok ures volt. aztan megcsinalta az ebédet, elpakolta az edényt (nalunk mosogatogép mosogat), sot délutan még holnapra is csinalt kajat, mivel nekem ugysem lesz idom... kozben kétszer alomba ringatta Elisat, eljott velunk sétalni, focizott a gyerekekkel, megnézte a forma 1-t, stb...
most biztos megkérdezed és én mit csinaltam? kimostam és elpakoltam azt a temérdek ruhat, amit két hétig 5 ember hordott + elkészitettem két arajanlatot, amit holnap el kell kuldenem. és kozben 7szer megszoptattam a kicsit.
néha egymasra nézunk és azt mondjuk egymasnak, hogy bele fogunk gebedni a 3 gyerekbe. de aztan egy mosoly elsopri az egészet.
s.orsi
 
 


Talisok még mindig sehol?Én képeket akarok nézegetni!!! :lol: :lol: :oops: :oops:

Hibernia,fiú hát,mi más lenne.Nagyon jó arc amúgy,nagyon szeretem,csak zavar,hogy a jelenlegi helyzetemet nem látja át és hülyeségeket beszél.Mindegy,majd ha neki lesz gyereke megérti.Illetve akkor se,mert ő "csak" apa lesz.

Csöpplány,ketteske nálam azért kérdéses,mert Bubuval nagyon fárasztó egyedül.Tényleg úgy érzem,mintha apa nélkül nevelném.És ez kegyetlenül kivesz belőlem minden energiát.Most nehezen tudnám elképzelni,hogy ezt még egyszer végig tudnám csinálni.Persze lehet,hogy pár év múlva másképp fogom gondolni,de most így érzek.Az az igazság,hogy kb 1hós korától egyedül vagyok vele.Nekem anyám meghalt már 9éve,anyósom se jött segíteni,se senki.Apum főzött rám,másba rá sem számíthattam,ő nem tud pelenkázni,altatni...stb.Szóval rohadt megterhelő nyár van mögöttem,apa meg beszól,hogy koszos a csöpögtető... :? Mindegy,sz@rom bele.

Ha már itt tartok,én párom szokott segíteni,csak most nincs rá ideje.Olyanok vagyunk már mint két zombi.És még 1 hét...

Kép

KépKép
mayday
 
 


Ződ kakis infot köszi!!! :oops:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Hibernia,amúgy igaza van Csöpplánynak,szánj egy napot,vagy legalább egy duánt magadra.Vásárolgass,szépülgess,ülj be pl egy kávézóba és csak bambulj rá az emberekre.Vagy öltözz fel csinibe,szép haj,szép smink és mozdulj ki barátokkal picit az éjszakába.És ha rádnyomul egy pasi,nyögd be neki,hogy,bocs,de családos anya vagyok. :D Erre ő csak ámul,majd kiesik a szeme,hogy, "neked gyereked van?Nem látszik."És az tök jól fog esni. :oops: :D

Kép

KépKép
mayday
 
 


Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés erejéig jönnék, mert a netem sz@rakodik!
A tali nagyon-nagyon jó volt! Tekintve, hogy csak hárman voltunk! :( Sajnálom, bár én személy szerint nagyon-nagyon jól éreztem magam! Mondjuk ahhoz képest, hogy ígértétek egy csomóan, hogy jöttök, csak mi hárman, akik mindhárman vidékről mentünk érkeztünk a talira! Azt hiszem nem 2 hete, hanem 2 hónapja beszéltük meg ezt az egészet, csak a helyszín lett nemrég pontosítva! Szóval a legközelebbi találkát csak úgy szervezzük, ha háromnál többen megyünk! Akik igazoltan voltak távol azoknak nem szóltak ezek a sorok! Csak kicsit felbosszantottam magam, hogy úgy volt, hogy azért leszünk "jó páran" (6-an) és csak hárman jelentünk meg! Én személy szerint 60 km-t utaztam ezért a taliért! De igazából nem bántam meg, mert jól éreztem magam, csak jobb lett volna több mindenkit megismerni! :( Sajnálom!
Most már csak az a kérdés, hogy a következő talit mikor kezdjük el megszervezni, tekintettel arra, hogy ezt már kb. 2 hónapja szervezzük, és 3-an jelentünk meg, akkor már most kezdjük el szervezni, hogy kb. fél év múlva legyünk 5-en???

Csöpplány!
Rád kicsit haragszom! Ígérted, ha rossz idő lesz nem jössz, szerintem szuper idő volt! Bezzeg anya-tanyás talikra mentél eddig az összesre! Nem akartam bántó lenni, de azt hiszem Te voltál a legnagyobb hanggal, hogy talizzunk, meg minden, és a legutolsó pillanatban lemondod! Persze elhiszem, hogy vannak olyan helyzetek amikre nem lehet felkészülni, de mindegy nem is firtatom! Azért remélem nincs harag? :?:

Csajszik! Nagyon jól éreztem magam, a srácok gyönyörűek, és szuperek! Zsu nagyon szimpi voltál, és azért szeretném, ha a következőre Te is jönnél újra! Zsófesz téged meg már ismertelek benned nem csalódtam! :D A férjek nagyon jó fejek! Remélem legközelebb is elhozzátok!

Most ennyi! Majd még jövök! Remélem lesz még net-em! :D
Puszi és jó éjt!

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Halihó!

Ercsi:nem bántottál meg,de azért nem mindenben van igazad amit írtál.Anyatanyás tali 2 volt,arra az egyikre nem tudtam elmenni,mert ugye voltak a veseproblémáim Balu miatt.Babás talira elmentem de kicsit megbántam,mert megfáztam ráadásul nem volt egyszerű tömegközlekedéssel menni.Most azért nem tudtam elmenni mert hajnalban megjött és iszonyú mód görcsöltem.Hidd el hogy szerettem volna menni.De én kocsival nem tudtam volna menni,mert nem merek.Ha nem görcsöltem volna és lett volna aki bevigyen kocsival ott lettem volna....Kocsival azért sokkal egyszerűbb,főleg ha még nem is neked kell vezetni....Nekem páromnak még nincs jogsija,most fogja csak kezdeni,anyámékkal még mindig nem beszélek,apám meg külföldön.Többi rokon meg nem úgy áll hogy én furikáztassam magam ilyen talikra...Bocsi....Láttam hogy szupi idő van,gondolkodtam is hogy megyek,de hiába vettem be egy cataflamot meg egy nospa-t,akkor is fájt a hasam :(
Egyébként örülök hogy jó lett a tali!Bár kevesen voltatok.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Csöpp!
Azért jó, hogy nem haragszol, de azért lásd be, hogy némi képen igazam volt! Tényleg nem akarok veszekedni, vagy ilyesmi, de ezt muszáj voltam leírni! Sajnálom, hogy nem ültél be a kocsiba, és jöttél el a talira. Igaz, hogy nem én vezettem, de nekem 60 km-t kellett megtenni, azért hogy találkozzam azokkal a lányokkal akikkel a fórumon megosztunk mindent! Jó lett volna minél több lánnyal talizni, de remélem majd legközelebb....... :idea: :idea:

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


jajj most látom, Balunak boldog 4 hónapos kort. :) :)

hibernia
 
 
 


Ercsi:már bocs,de friss jogsival,nem saját autóval nem fogok Pestre kocsikázni.....Még mindig nem látom az igazságot abban amit írtál.....Most csütörtökön pl egy Vecsési anyatanyással lett volna talink de hozzá se tudtam elmenni,nem csípem amikor más akarja beosztani az időmet....De én sem akarok veszekedni,de elég igazságtalan vagy.....

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Köszike Hibernia:)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


ne veszekedjetek mar! Ember tervez...
s.orsi
 
 


húúú, visszakerestem, az 54. oldalon csatlakoztam ide, tök kemény. :lol:

ráérek, igen, eddig egyedül játszogatott a ded, én elmosogattam, kitakarítottam a fürdőt, fürödtem, reggeliztem, fészbukoztam... :shock: vannak ilyen reggelek... :shock: ébren eljátszózott egyedül. ja és felvettem ahogy átfordul hasról hátra, de nem elemeztem még ki, direkt vagy csak egyensúlyvesztés.

taliról várjuk a fotókat, csöpplány neked jobbulást. :? szegény, nem múlt el a görcsölős mensi a szüléssel. :(

férjes téma, kicsit túlhergeltem magam... :oops: segít ő, szerintem eleget amint tud a munka mellett pl ő etet esténként, ő fürdet, ő altat, ő sétál, hétvégén tisztába tesz stb. meg a házimunkában sem rest :lol: pl néha elmosogat, kiporszívózik, az ő cuccait csak és kizárólag ő vasalja (!)... csak én ilyen hülye maximalista vagyok, utálom, ha egy bögrét az asztalon hagy, előbb-utóbb eltenné, de engem idegesít, ezért pakolok folyton utána... :oops: teregetne is ő pl, de egyszerűen rondán csinálja - szerintem... úgyhogy ezek rám maradnak... és ha szól, nem úgy szól, hogy miért nincs kész, ilyenek, hanem megjegyzi, hogy lassan ki kéne porszívózni pl én meg ezen felhergelem magam, mert úgy értelmezem, hogy húúú, biztos azt hiszi, szar háziasszony vagyok, hogy erre sem vagyok képes. de mondta, hogy nem, ha ő azt mondja, hogy ki kéne porszívózni, az nála annyit tesz, hogy ki kéne porszívózni, hülye vagyok, ha emögé vmit teszek... :oops: tudjátok, a Mars meg a Vénusz. :lol: :lol: meg enged ő időt pl hogy fürödjek egy nagyot, kádban, átveszi Petit addig, de én meg sajnálom arra az időt, mert lehetnék velük... nem tudom, így érthetőbb vagyok-e... :D
orsi, nálatok azért máááás... 3 gyerkőc - te jó isten. nálunk egy van, azért ez sokkal kevesebb macera... :)

mit akartam még... ja igen, hogy elmehetnék pl esténként is, megengedné, de nincs kedvem hozzá... :? és neki ez a baja, hogy miért nincs, miért nem veszem a fáradtságot, hogy bemenjek a városba és szép rucikat vegyek magamnak... szóval megadná ő a hátteret, csak én nem élek vele - ez zavarja... :? :? de mit csináljak?? ő azt szeretné ha anya + nő is lennék már, ehhez adna segítséget is, de én meg inkább csak az első maradnék egyelőre... itt van a kutya elásva... :?

pill

hibernia
 
 
 


ja és hogy mayday, tök megértem, hogy egyelőre egy gyerkőcnél tartotok... :? szegény, tényleg egy hónapos kora óta egyedül vagy Bubuval kb... :( nehéz lehet, de lassan jön a felmentő sereg és mi irigykedünk rád. :) ilyenkor "télen" mennyit dolgozik?

korai gyerekvállalás: én sosem akartam 20 évesen gyerkőcöt... :oops: még 25 évesen sem asszem... mindig is azt terveztem, hogy na jó, majd 27-29 évesen jön az első... és lám. kicsit csúsztunk, mert pont mikor jöhetett volna a babó, kijöttünk ide és nem akartunk úgy beilleszkedni, hogy na még egy gyerkőc is nehezíti a dolgot... de így most pont jó szerintem. már "éltünk", rengeteg helyen jártunk kettesben, sok mindent láttunk, de még nem vagyunk 35 körül, ami már azért kicsit késő szerintem az első babához... 35 évesen én már nem szeretnék szülni, mert akkor már 50-en túllennénk, mire érettségizik... az kicsit sok szerintem...

na ébred, megyek. :)

hibernia
 
 
 


végignéztem a füredi képeket, de jó lehetett... óóó, balaton part... :roll:
amúgy a duccolás az a buccolás? :D
Samu irtó helyes és a rucijai is ott vannak, szép kiskrapek. :lol: ti is jól néztek ki, de jó, hogy ki tudtatok mozdulni kicsit!! :roll:

hibernia
 
 
 


Sziasztok!

Hú nálunk is asszem eljött a 3 hós ugrás, este én is vagy 40 percig szoptatok mire 4-szer kifacsarja mindkét mellemet, de egyelőre nem kel fel éjjel, szóval valszeg elég neki. Mindenesetre utálom ezt az időszakot, a fiamnál is utáltam, na mindegy, csak lendüljünk át rajta gyorsan.

Orsi, az én lányom is baromi ügyesen szopja az ujjait, mikor melyiket, van, hogy a kisujja talál be, hát az nagyon édes tud lenni. És olyan komoly arccal cuppog rajta... :)

Férjek, hát az én férjem nem túl házias, pl egy rántottát nem tud megcsinálni, de egy mosást sem rak be, cserébe viszont amihez nem kell "előképzettség" pl takarítani, mosogatni mindig segít. Illetve itt van ugye a kert, meg a ház körüli férfimunkák, azok is az övéi. Szóval nem érezném jogosnak, ha beszólogatnék neki, csak én is olyan rohadtmód tudom néha sajnálni magam a két gyerekkel itthon, hogy néha mégis... Ezért én is néha lelépek egy-két órára (többre nem nagyon tudok a szopi miatt), vásárolni, autózni a vakvilágba, fodrászhoz, stb, nekem már ez is felüdülés. Meg én egy jó filmen is ki tudok kapcsolni este, miután a gyerekek elaludtak, bulizni igazából semmi igényem nincs már. Talán inkább sosem volt... :)

Még a szülés utáni eseményekről, én természetes úton szültem, és igazából mindkét szülésem nagyon szép emlék, a fiammal 5 óra vajúdás, de kisebb fájdalom, a lányommal másfél óra vajúdás, de oltári fájdalom, utána pedig rögtön a mellkasomra kerültek mázasan, csatakosan, pihegve, még a köldökzsinórt sem vágták el. Kb 10 percig feküdtek ott, aztán bebugyolálták őket, és apa csodálgatta őket, majd amikor engem "összeraktak", akkor én. Borit még szoptattam is a szülőszobán, mert őt nem viselte úgy meg a születés, mint Ábelt, ő kb negyed óra után bealudt, és csak egy nap múlva nyitotta ki újra a szemeit. :)
monde
 
 


Ja, és én biztos tiszta hülye vagyok, de mi mégegy tesót szeretnénk, és valahogy sosem éreztem azt, hogy a nehézségek miatt csökkenne a gyerekvállalási kedvem, ahogy rájuknézek, mindig tökéletesen tudom, hogy mindent megérnek, és alig várom, hogy megint terhes legyek. Na persze az még nem most lesz, mert a két év korkülönbséget ott is tartani szeretnénk. :)
monde
 
 


monde azt hittem mán mindenki alszik :D

hibernia
 
 
 


Ezt most találtam, szerintem érdemes megnézni.

http://www.youtube.com/watch?v=aAMis5NO ... r_embedded
monde
 
 


ez jó.. :)

amúgy mostanság én az 1-2-3-at követem, ha hulla vagyok. itt olvastam erről? hogy hagyom egy percig sírni - felveszem, megnyugtatom. leteszem, sír, hagyom 2 percig sírni, felveszem, megnyugtatom. leteszem, sír, hagyom 3 percig sírni és ha leteszem vagy elalszik vagy a karomban elalszik...

nálunk mostanság megint sok karban elalvás van, mert esténként jön a pocifájás és nem tudom letenni, ha sír. :?

hibernia
 
 
 


Hali,

pocsék ez a nap! :? No, nem Krisz miatt, hanem ma voltunk oltás miatt a dokinál és ahogy fogadtak és foglalkoztak velünk az valami embertelen volt! :evil: Hibernia: jelentem, itt Mo-on is elkellene a változás, egy kis emberség a csecsemő rendeléseknél!

Ma szépen elindultunk az SZTK-ba, időre oda is értünk, de csúszás volt, így fél óráig várakozhattunk. Ez talán ki lehetne bírni, de egy 3 hónapossal nem olyan egyszerű. Krisz itt még elvolt, vigyorgott, nézelődött. :) Aztán behívtak minket és el is vetkőztettem Kriszt, de hideg volt a várakozóban és az előttem lévő kismama el kezdett tracspartozni a dokinénivel! :? Már mindent bevettem, hogy Krisz ne unja el magát...ekkor behívtak és kérték az oltási injekciót! :shock: Na, ja de múltkor nem adtak receptet, holott tisztán megbeszéltük, hogy melyik oltásokat kérem. A doki leugatta a fejem, hogy az én dolgom receptet kérni! amég mindig meztelen Krisz előtt. :evil: Rendesen kioktatott a szemcsepektetés miatt, hogy mertem antibiotikomut adni, miért nem mentem kórház ezzel a problémával?? Hiába mondtam neki, hogy a helyettes orvos írta fel ezt! :roll: :oops:
Aztán a teljes megsemmisülés után, visszöltöztettem Kriszt, hazaugrottam pénzért aztán el a patikába és vissza a dokihoz. Újabb várakozás, újabb meztelenül várakozás :evil: aztán Krisznél elszakadt a cérna és sírba kezdett - teljesen jogosan!
Végre megkaptuk az oltásokat, ez már gyerekjátéknak tűnt ezek után. És gyorsan távoztunk is, de megint nem kaptam receptet. :roll:
Borzasztó!!! most mindketten kiszészülve döglünk az ágyban.... :?

KépKép
charlott
 
 


charlott sajnálom. :? :? hát igen, küldeni kéne egy kis kedvességet / emberséget a hazai eü-be, az tuti... :( mondjuk onnan meg szakértelem jöhetne. :D

még jó, hogy Krisz nem sírt végig... :( oltást jól viselte amúgy? miket is kapott?

hibernia
 
 
 


ja igen, csöpplány, jó az új avatarod! :)

meg az új vonalzók is klasszak, tök jó látni, hogy változik mindenki. :)

hibernia
 
 
 


Hibernia: ezt a hármat kapta most meg Krisz:
DTPa: diftéria (torokgyík) - pertusszisz (szamárköhögés) - tetanusz (merevgörcs)
Hib: Haemophilus influenzae b okozta agyhártyagyulladás
IPV: inaktivált poliovírus (gyermekbénulás)

és az ajánlott: meningococcus!

KépKép
charlott
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk mi is.Balu 61 cm és 5600 gramm!Megkaptuk az oltást is,combiba,a 3 hósat.Előtte meg utána is nevetett,mintha mi sem történt volna,és közben meg se nyekkent!Azt hittem legalább egy kis sírás lesz,de nagyon meglepett :D Minden rendben van vele,a doki bácsi azt mondta hogy minél előbb kezdjük el most már a főzelékek adását.Ezen meglepődtem kicsit,nem is értem egészen pontosan miért kell "gyorsan" elkezdeni.Azt mondta hogy kapjon tízóraira meg uzsonnára gyümiket,ebédre meg főzeléket.Éjszkára azt mondta,mivel Balu kel most már 4kor pár napja,hogy ne adjunk neki enni,csak itassuk meg. :shock: Ajjajjjjj....Nem tudom menni fog-e :( Ilyenkor olyan rossz érzésem van,mintha éheztetném... :( De doki azt mondta hogy csak vizet adjak neki és így egy idő múlva visszatér majd a reggeli első keléshez.Hát majd meglássuk!
Ja és tényleg fogzunk,meg van duzzadva az ínye,de azt mondta hogy nagyon az elején vagyunk,még hónapok is lehetnek mire előjön az első fogacska.
Asszem ennyi volt,aztán átmentünk párom nővéréhez újfent :D Ők is voltak a másfél éves oltáson.Hát mindkét gyerek kicsit bárgyú és nyűgi lett az oltástól,úgyhogy mi inkább haza is jöttünk.Már a kezem majd leszakadt,mert Balu csak kézben tudott aludni,meg ellenni,és olyan kis elesett szegénykém .
Jaaa még annyit,hogy mutattam a dokinak hogy kinyomja Balu magát állásba és azt mondta hogy nem baj,sőt!Ha a gyereknek tetszik,akkor nyugodtan lehet gyakorolni vele,a tévhittel ellentétben nem lesz "o" lába miatta.De csak fogjuk a kezét mint mikor húzzuk ülésbe,és csak akkor tartsuk amikor ő nyomja magát,és ha rogy a lába akkor engedjük leülni,akkor ennyit bírt.

Na most csak ennyi,bocsi hogy nem reagálok,de megyek vigasztalni....szegénykém... :(

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


na ez ilyen oltásos nap? :?
nem arra gondolt a doki, hogy míg frissek a zöldségek? jön az ősz, tél...

charlott ez akkor az 5azegyben oltás + menningococcus? próbálom összeilleszteni az itteni rdsz-el... :)

jajj ez a lábkinyomás van nálunk is, néha alig tudom felvenni miatta, mert ugye ülök az ágyon, ő kifeszít, "feláll" én meg nem tudom olyan magasra emelni, hogy kifeszített testhelyzetben ne érjen le a lába és ne érezzem azt, hogy letöröm neki... szóval értitek. :lol:

már megint nem volt semmi kaksi egy hete, megőrülök. múlt hétfőn volt az a sok, azóta semmi... :( hihetetlen, mit gyűjtöget.

mi még nem kóstolgatunk, kivárom a szept. 12-t. :) :) akkor asszem répalével kezdjük vagy van itt ilyen fincsi üveges alma-körtelé... :roll: az a baj, hogy a kész cuccok mind több mindent tartalmaznak, ma láttam édesburgonya-brokkoli-alma-mittudoménmi kombót 4 hóstól... először egy dologgal kéne ismerkedni, nem?

hibernia
 
 
 


ja persze jobbulást a két oltottnak. :)

hibernia
 
 
 


én csak 6 honapos kor korul kezdem majd a hozzataplalast (ha addig kitart a tejem). Répaval. és a kulonbozo uj dolgokat egy hetes késleltetéssel vezettem be, kulonben az életben ki nem lehet deriteni, hogy mitol lett baja, ha baja lett vmitol. Gyumolcsot csak akkor vezettuk be, amikor mar volt egy teljes zoldésges étkezés, mert az édes és finomabb. A zoldség volt az ebéd, a gyumolcs meg az uzsonna.
s.orsi
 
 


Charlott,
sajnalom a hercehurcat. borzaszto lehetett.
Itt szerencsére tényleg embermodjara bannak mindenkivel. Még nem talalkoztam bunko orvossal vagy apoloval eddig. A doki a multkor még szo szerint bocsanatot is kért Elisatol, hogy ennyit siratja... és mikor legeloszor voltunk azt mondta neki: szia Elisa, én vagyok a te doktorbacsid, minden honapban fogunk talalkozni... még én is meglepodtem :)
s.orsi
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsba benéztem, hogy Zsu, vagy Zsófesz voltak-e fent? de látom, hogy most nagyon inaktívak! Lehet "megviselte" őket a tali! :D Csajszik, tudom, hogy szeretnétek képet, de a helyzet az, hogy én sajna elfelejtettem gépet vinni, így csak a csajok fényképeztek. Én is várom, hogy küldjék mert kíváncsi vagyok rá, hogy sikerültek! De kezdek aggódni, hogy miért nem jönnek!
Lehet most Ti vagytok úgy, mint én, hogy nincs NET????? :roll: :lol: :lol: Pusszantás most megyek!
Amennyiben valakit érdekelnek friss képek Kendráról, elküldöm a linket újra, ott megtaláljátok!

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


tőlünk mindig megkérdezik, megvizsgálhatják-e a zacsit... vagy ez otthon is így van? :)

hibernia
 
 
 


hú ezt le kell írnom, nagyon röhögtem. mondtuk anyósomnak, hogy most már 15 fok van kb napközben, mire azt mondja, húúúú, nehogy megfázzon szegény gyerek, erre a férjem, hát dehogy, ilyenkor kitakarjuk és levesszük a sapiját. :lol: :lol:

hibernia
 
 
 


Halihó!

Tegnap extra fos napunk volt..kivagyok....

Tali jó volt, bár tényleg gáz volt, hogy csak 3an sikerült a végén jönni, azért jó lett volna a többieket is megismerni, de mi azért jól szórakoztunk! :D Kati, Ti is nagyon szimpik voltatok!! Igazi belevaló kis család vagytok :D Sikeres volt a du plázázás?
Barba, mi is már ismertük egymást szóval szummázva tényleg jó volt na meg a kölykök..tündériek :D

Hibernia, utolsó bejegyzésed nagyon tetszett! :lol: Amúgy ma itthon is kb 15 fok lesz :(
Charlott, sajnálom én is az oltásos sztorit, de Krisz nagyon ügyesen tűrte! Gabi szerintem 5 perc után nyügizett volna...

Mi jövőhéten megyünk..jajj de nem várom

MAyday nálatok mizu? Még mindíg napi 2 kiegészítés van, vagy javult, vagy romlott a helyzet? Kicsit azért így már rendben vagy, nincs para?

Nadina, nálatok?? Gréta jóllakott?? Engem is érdekelne hogyan jöttetek rá, hogy a tejcsivel lehet gond?

Képeket majd felteszem a taliról amint sikerül letölteni..ha mást nemeste megkérem férjem.

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Hello!!!

Chatrlott,sajnálom,ezt a kórházas mizériát. :? Ezek után az oltás már tényleg egy álom lehetett.

Hibernia,nem kérdeznek,csak megmonyásszák a zacsit.

Zsu,sajnos egyre többször pótlunk,van,hogy napi 4szer.Egyszerűen kevés neki,pedig minden kajálásnál először cicire rakom.Lehet nálam eddig tartott. :?

Talihoz csak annyit fűznék,hogy szerintem mindenki nagyon szívesen elment volna,de sajnos bármikor,bármi közbejöhet bárkinek.Szóval ezért nem kéne marakodni.Majd legközelebb többen leszünk. :wink:

Képeket természetesen nagy izgalommal várjuk!!! :D

Annának pedig boldog 5 hót!!! :D

Kép

KépKép
mayday
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?