húúú, visszakerestem, az 54. oldalon csatlakoztam ide, tök kemény.
ráérek, igen, eddig egyedül játszogatott a ded, én elmosogattam, kitakarítottam a fürdőt, fürödtem, reggeliztem, fészbukoztam...
vannak ilyen reggelek...
ébren eljátszózott egyedül. ja és felvettem ahogy átfordul hasról hátra, de nem elemeztem még ki, direkt vagy csak egyensúlyvesztés.
taliról várjuk a fotókat, csöpplány neked jobbulást.
szegény, nem múlt el a görcsölős mensi a szüléssel.
férjes téma, kicsit túlhergeltem magam...
segít ő, szerintem eleget amint tud a munka mellett pl ő etet esténként, ő fürdet, ő altat, ő sétál, hétvégén tisztába tesz stb. meg a házimunkában sem rest
pl néha elmosogat, kiporszívózik, az ő cuccait csak és kizárólag ő vasalja (!)... csak én ilyen hülye maximalista vagyok, utálom, ha egy bögrét az asztalon hagy, előbb-utóbb eltenné, de engem idegesít, ezért pakolok folyton utána...
teregetne is ő pl, de egyszerűen rondán csinálja - szerintem... úgyhogy ezek rám maradnak... és ha szól, nem úgy szól, hogy miért nincs kész, ilyenek, hanem megjegyzi, hogy lassan ki kéne porszívózni pl én meg ezen felhergelem magam, mert úgy értelmezem, hogy húúú, biztos azt hiszi, szar háziasszony vagyok, hogy erre sem vagyok képes. de mondta, hogy nem, ha ő azt mondja, hogy ki kéne porszívózni, az nála annyit tesz, hogy ki kéne porszívózni, hülye vagyok, ha emögé vmit teszek...
tudjátok, a Mars meg a Vénusz.
meg enged ő időt pl hogy fürödjek egy nagyot, kádban, átveszi Petit addig, de én meg sajnálom arra az időt, mert lehetnék velük... nem tudom, így érthetőbb vagyok-e...
orsi, nálatok azért máááás... 3 gyerkőc - te jó isten. nálunk egy van, azért ez sokkal kevesebb macera...
mit akartam még... ja igen, hogy elmehetnék pl esténként is, megengedné, de nincs kedvem hozzá...
és neki
ez a baja, hogy miért nincs, miért nem veszem a fáradtságot, hogy bemenjek a városba és szép rucikat vegyek magamnak... szóval megadná ő a hátteret, csak én nem élek vele - ez zavarja...
de mit csináljak?? ő azt szeretné ha anya + nő is lennék már, ehhez adna segítséget is, de én meg inkább csak az első maradnék egyelőre... itt van a kutya elásva...
pill