Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok 8)

Húú micsoda jó hírekre jövök be!

Annamari :)
Sok boldogságot kívánok az új életetekhez! Mit lehet tudni az új kedvesről? Hol jöttetek össze? Fiúkkal jól kijön? Nem viselte meg őket a váltás?

Remélem állást is ilyen hamar találsz mint párt! (Lehet, hogy mégis összejön egy 3. gyerek amit úgy szerettél volna, csak nem Pétertől.)

Edit :)
Jók a képek! Rendes a munkahelyed, hogy csinál ilyen rendezvényeket!

Csak Beninél meg Marcinál van ez a tejallergia? Oli is olyan sovány mint a testvérei szerintem.

Mi itthon vagyunk, értekezlet van az oviban. Hétvégén meg céges ereszd el a hajamra megyünk Balatonszemesre, végre kölkök nélkül. :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

Lilla,

Hú, jó nagy már a pocakod! Drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnétek! A gyerekek is nagyon helyesek :lol:

Annamari,

Jaj, de jó, hogy végre rendbe jött az életed! A fiúk mit szólnak a párodhoz? Bár gondolom, jól kijönnek vele.
Remélem, hogy a legközelebbi vacsira el tudsz jönni, és akkor pletyizhetünk kedvünkre :lol:

Meme,

A gyerkőceid is jó nagyok már!

Cat,

A vacsiban én is benne vagyok, nekem a szerdai napok nem jók.

Nálunk szombaton egy 30 fős kertiparti volt. Egész délelőtt az eget bámultam, hogy lefújjuk-e vagy sem, de onnantól kezdve, hogy megjöttek az első vendégek, egy csepp eső sem esett :D

Tegnap meg elmentünk egy láperdőbe kirándulni.

Októberiek: szülinapi ajándék már körvonalazódik a gyerekeknek?

Kata, Brigi, Vikó??????

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Sajnos elég sokat híztam- köszönhető ez a terhesség előtti juharszirupos kúrának is sztem. A képen azért nem látszik, mert a fenekemre és combomra ment az összes. :evil: A combom vizet is tárol jócskán, tiszta narancsbőr. De mindegy, most abszolút nem tud érdekelni, majd lemegy ami lemegy és a többtől majd szép lassan megszabadulok vhogy.

Edit

Tök jók a képek!!!! Dávidnak meg se merem mutatni az arcfestéseteket. :D

Annamari

üdv újra itt! gratula az új fejleményekhez! Jól titkolóztál ,nem is sejtettük, h mire készülsz. :D De ne tartsd meg a részleteket a talira, én is majd meghalok a kíváncsiságtól! Szóval részletes beszámolót kérünk!!!! főleg pasi-ügyben! :wink:

És Gergő csak az s betűt nem tudja??? Akkor Nikinek nagyon kéne logopédus! :roll:

Képzeljétek, megvan az új kocsink!!!! Egy 1 éves Toyota Sienna, 8 üléses- amiből a lényeg, h középen is 3 ülés legyen és lecsukva a hátsót minden cuccunk bele fog férni nyaraláshoz. :D Nem volt 1szerű menet, itt baromi igénytelennek tűnnek az emberek, az 1-2 éves kocsik úgy le vannak lakva, h nem volt gusztusunk egyikhez se. :shock: De ez nagyon jó, ma már ki is próbáltam én is, azzal voltunk bevásárolni. Vezetni is jó. Gyerekeknek is nagyon tecc, alig akarnak kiszállni belőle.

Robi összerakta végre a kiságyat is, nagyjából minden készen áll- a maradék időt lehet mászkálással tölteni. :D Remélem ad még nekem vagy 2 hetet a kisasszony, h végre élvezhessem is kicsit a terhességet.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Csajok 8)

Tali: Mondjuk jövő hét kedd? Kinek jó?

Nekem már az azt követő héten beindul a színházazás, sőt már jövő pénteken, na meg az időjárás talán jövő hétre kijavul, azért javaslom. 8)

Detti :)
Szülinapra teljesen tanácstalan vagyok, de igazából már játékot látni sem akarok, annyi van. :roll: Legszívesebben ruhát kérnék mindenkitől, mert mindent kinőttek, komplett ruhatárcsere kellene....

Nálad ötlet?

Cat
Kép
cateye

Helló

Megszabadultam ma a varrástól. Túléltem. Nem volt annyira vészes, mint ahogy néhányan leírták, de azért éreztem. LEgjobban azt a fémvacakot utálom, amivel szétnyitják az embert a rákszűréshez is. Az mindig fáj. Most bent volt vagy negyed órát, amíg a doki komótosan kivadászta a cérna összes darabját. Szegény Zoé végig kalimpált, még utána is nehezen nyugodott le- érezte, h valami nem oké nekem. Most nem fáj semmi, de azért megajándékoztam magamat utána egy dupla adag Mg-val

Amúgy még totál zárt vagyok, jövő szerdán megyek megint, kíváncsi leszek akkor mi lesz a helyzet.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok,

Most csak nagyon gyorsan:

Cat,

Nekem jónak tűnik a jövő hét kedd. Ki jönne még?

Lilla,

Tök jó, hogy rendben van veled minden! Izgulsz már, ugye?

Detti

KépKép
kiliman

Csajok! Élek, csak esik a hó...

A kedd még képlékeny, de ha tudok mindenképp megyek!!!

Viki

KépKép
vikóka

Csajok,

Help!!!! Vélemények, tapasztalatok kellenének. Textil vagy szilikon úszósapka????? Extra hosszú hajú Zsófikámat vegyétek figyelembe, köszi !!!!

Jövök még, csak nálunk is havazik ( Vikó :lol: )

Meme
szinta

Szilikon!!! Abban is vizes lesz a haja valamennyire, de össze sem hasonlítható a textil-lel. Célszerű gyerekeknek valót venni, mert az puhább anyagból van, ezáltal jobban nyúlik, értsd könnyebb felhúzni.

Viki

KépKép
vikóka

Bocs, csak gyorsan, nekem sajna biztos nem jó a most kedd! :cry: De ez ne tartson vissza Titeket. Jó vacsizást!

Kép
nettke

Meme :)
Szilikon sapka. Vikó leírta miért.

Mi is járunk úszni hétfőtől az ovival, minden nap hétig. :shock: Így nem sok értelme van, de legalább lemegy még ősszel, télen nem szerettem volna a hideg miatt, ki tudja hogy szárítkoznak meg, mennyire figyelnek rájuk.

Detti
:)
Mivel Vikó is bizonytalan, valszeg csak ketten lennénk kedden, így napoljuk el. Talán lesz még szebb idő, és elmegyünk egy utolsó kiülősre valamikor.

Nettke :)
Nem tudok oktőber 10-én menni a Szentire, el kell sajnos adnom a jegyemet. Ha tudsz rá valakit, 1 db-ra szólj.

Cat
Kép
cateye

Nekem is jó lenne a kedd, de egyelőre minden egyéb jó, szóval jönnék én is. Hét elején majd mesélek, most rohanok. Puszi

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok,

A kedd nekem is eléggé kétségessé vált, úgyhogy szerintem is napoljuk el a mítinget.
De szerintem kinti helyre már nem tudunk menni, mert már eléggé hűvös van este.

Lilla,

Hogy bírod? Hogy vagy?

Cat,

Az ajándékok nálunk már körvonalazódnak: Lego minden mennyiségben (főleg Star Wars és Toy Story), de szeretnék valamit a Compayaból is. Van erre valami ötleted?

Detti

KépKép
kiliman

Húú mekkora itt a pangás lányok! Hol vannak az ígért képek? Annamari? Nettke? Kata?

Hogy vagytok? Mindenkit elsodort az ovi és munkakezdés?

Nálunk is Toy Story és Star wars lego lesz a szülinapjukra. Compayában nincs most semmi jó nekik való, így valami társasjátékot nézek majd.

Nem lövünk be egy időpontot a hónap végére talinak?

Cat
Kép
cateye

Tényleg, ki merre van? Mostanában én is eléggé el vagyok havazva, sajnos.

Cat,

Október 1.? Az a baj, hogy elég sok most nekünk a különórai elfoglaltság, meg az én edzéseim is közbeszólnak, tehát nekem főleg a keddi, de inkább a pénteki nap lenne jó azon a héten.

Többiek mit szólnak?

Lilla,

Hogy vagy? A barátnőm, aki veled egy idős terhes (1-2 napos eltéréssel), tegnap megszült. Te még egyben?

Ma megyünk a Balatonra, holnap szabin leszünk. Jaj de jó, mert legalább hideg lesz :?

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok,

végre-végre süt a nap, csak sajnos nem sokáig.
Tegnap bezzeg esett, mikor Zsombi foci edzése lett volna. Annyira várta, úgy sajnáltam szegénykémet, mert a terem, ahol edzettek volna, felújítás alatt van.
:roll:

Annamari,

hááááát, 1-3 pontod nagyon meglepett. de sok boldogságot, erőt az " új " életed/tetekhez.
Többet kértek részletesebb beszámolót, na közékük tartoznék én is, ha nwem vagyok pofátlan.... :oops:

Cat,

holnap Rebecca, annyira várom már, hogy nem is igaz. Meg persze a jövő szerdát is, bár ott még izgatottabb leszek..... Kávézó még mindig zárva van az Opi mellett, nem tudod ???
Húúú, nálunk is mindjárt szülinap, de max. társasok jöhetnek szóba, meg kézség fejlesztők, könyvek. Legót én karácsonyra lőttem be. Nem férnek már be a gyerekek a szobájukba a töménytelen játéktól... :lol:

Nettke, Kata, Brigi, Ditke is nagyon-nagyon régen volt ????????? !!!!

Meme
szinta

Sziasztok :)

Rebeccáért csak azért nem vagyok irigy, mert a jövő héten megyünk együtt. :wink: Holnap mi a Sweet Charity-re megyünk, első sorba. :wink:

Kávézóról nincs infom.

Nekem okés az október 1. Na de az már benti dolog lesz.

Milyen szakkörökre járnak a fiúk?

Cat
Kép
cateye

Detti

Még egyben. :D És zártan!!! :shock: Igaz, már totál el van vékonyodva, de még zárt.......

Gyertek ide, itt meleg van- pont amilyet szeretsz. 8) Tenger is van, igaz 2,5 órányira...

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Mi is megvagyunk.

A nyári képekkel még én lógok, de nem nagyon haladok vele.

Ami az október 1-i talit illeti, most még OK, de 100%-ra nem tudom ígérni, mert lehet, hogy azon a hétvégén lesz nálunk jövés-menés, és akkor péntek este nem ildomos lelépni.

Ja, és persze elkezdődött az oviszezon: szerda óta nyomom az ágyat. Maradt minden a régiben...

Én majd most kezdek színházjegyeket vadászni! :roll:

Szülinap: nálunk Star Wars-os lego játszik be, Play Mobilos kalózos / hercegnő láda, babaruhák és némi könyv. Még gondolkodunk egy légvár bérlésen!

Viki

KépKép
vikóka

Cat,

csak jókat olvastam erről a darabról, Vittorio szerepét még Szil is játszotta anno. De, most önző vagyok , és nagyon örülök, hogy ma este Max-ot játszik.

Vikó,

jó " vadászatot" . :lol:

Lilla,

szuper , hogy ilyen jól bírod !!!!! A név maradt ???

Detti,

a Balcsinál is f@s az idő???

Meme
szinta

Meme,
nagyon jó szórakozást Nektek!! Jövő szerdán találkozunk 8) csak ezért nem vagyok irígy :wink:

Cat,
Nektek is jó mulatást, nagyon kíváncsi vagyok, majd mesélj!
A Szentit nagyon sajnálom!!! Add el nyugodtan, gondolkodtam, de nem tudok kit elhívni magunk mellé. A barátnőmmel este megyek, szóval duplázok aznap :wink:

Annamari, várjuk a beígért részleteket :D
Vikó,
légvár, hű.. az lenne ám a nagy boldogság! De amilyen időjárás mostanában van.. hát..

Október 1 az péntek, az elvileg jó lehet nekem is. Ez az év úgy alakul, hogy heti 3x úszás, heti 1x Sárinak fejlesztés, szóval hétközben nagyon gáz nekem majd minden este. A pénteket Tamás is meg tudja oldani, mármint hogy korán hazajön, ezért vállalkozom bátran 8) És hátha akkor lesz a vénasszonyok nyara, lehetne egy kis mázlink is.

Kép
nettke

Netttke,

Szentin is találkozni fogunk, a délutánin. :wink: Szereposztást még nem tudni, ugye?

Vikó,

a légvárra akartam írni, hogy az tuti lenne. Vasárnap az Erőműnél volt családi nap, volt minden: füst sátor, kaland park, élő csocsó pálya, gyerek bungee jamping, falmászás, szumó pálya, magassági felemelkedés ,hab party,arc festés, meg 4 féle ugráló vár. Na, az emyények az utóbbit nyomták ezerrel. Pedig a többi érdekesebb volt, de mégis ez vonzotta őket. Meg a gyerekek 80 %-át.

Meme
szinta

Sziasztok!

Itt vagyok, itt vagyok.

Sikerült a nyelvvizsgám!!! Most tudtam meg. Úgy örülök! :)

És a részletek. Háááát, igaziból Petit véletlenül ismertem meg a Tankcsapda koncert után. Leszólítottam az iwiw-en, mert szentül meg voltam győződve, hogy vele beszélgettem a koncert után. Aztán nem értettem, hogy miért tagadja le magát :D. Közben meg melléfogtam ez ügyben, de sebaj, mert nagyon bejöttünk egymásnak, s hát így alakult, hogy most együtt. :D
Az új kedves IT területen dolgozik, részletektől megkíméllek. Meg magamat is.
A fiúk nagyon jól kijönnek vele, szeretik, Gergő állandóan bújuk, puszilgatja, Ádám kimértebb, de ő ilyen velem is. Peti t9bbet foglalkozik velük, mint az apjuk annak idején, szóval jól megvannak.Nem látszik rajtuk semmi trauma, szerintem nekik is jobb, hogy kiegyensúlyozottabb vagyok. Néha Ádám felháborodik valamin, és olyankor közli, hogy megy az apjához lakni, de nála ez nem meglepő, ő ilyen volt korábban is. Kicsit kezelhetetlenebb, mint Gergő, szóval birkózni kell vele amúgy is. Az apjukkal jó a viszonyuk, hetente egyszer-kétszer találkoznak, heti egy nap ott is aludhatnak, ha nagyon akarnak. Most szombat lesz a napja.

Az oviban azt mondta az egyik óvónő, hogy nem kell aggódnom, a fiúk nem mennek jövőre iskolába, mert még totál éretlenek rá. Érzelmileg is. Ennek örülök, mert én amúgy is később szerettem volna őket iskolába vinni.
Most járnak úszni az ovival, az önkormányzat áll 10 alkalmat, amit 2 hét alatt le is tudnak. Valahová a 16. kerületbe járnak, ha jól értettem. Busz viszi őket.
Az idén már két tornaórájuk lesz az oviban, én nem is tervezek nekik külön foglalkozásokat a logopédián kívül, ha nem muszáj. Mehetnek külön tornára az oviba, ha majd lesz.

Hú, de megy az idő, hogy a sok októberi gyerek mindjárt szülinapozik!

Lilla, drukkok mennek továbbra is, már csak azért, hogy úgy alakuljon a szülés, ahogyan Te szeretnéd.

Mit lehet ilyen fos időben csinálni bent a gyerekekkel? Az enyémek tévét néznének, ha hagynám, de nem nagyon köti le most semmi őket, vagy ha igen, akkor körülményeskednek, h itt nincs kis asztaluk. Néha a konyhában színeznek vagy gyurmáznak, de a nagy építkezések elmúltak.

Légvár az enyémeknél is nagy kedvenc. Igaziból ők mekis szülinapot szeretnének legközelebb, és lehet, hogy tényleg az lesz, mert nem drága, és megkíméli a lakást. Igaz, nem nyújtja ugyanazt, mint egy itthoni szülinap, szóval még gondolkodunk rajta.

Vacsira továbbra is vevő vagyok. A hétfők nem az igaziak, de minden hétköznap jó nekem amúgy.

Puszi:
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Jó szórakozást estére!

A Sweet Charity-t láttam SZil-lel és Ágóval. Felejthetetlen. Azért nézem meg most, mert az opi már nem játsza.

Nettke :)
Oksa, eladom a jegyet. Ha nem megy el sem gond, úgy sem tudok menni. Kaptam egy hét jutalom utat Bad-Kleinkirchembe egy wellness szállóba egy hétre teljes ellátással október 9-16-ig, családostól. Mostanában annyit dolgoztam, hogy az otp megajándékozott ezzel a lehetőséggel, engem jelöltek, és mivel tíz évben egyszer jut az ember ilyenhez 12 ezer dolgozó közül, így nem hagyhatom ki.

15-én találkozunk, viszem a jegyeiteket.

Vikó :)
Most meg voltunk hívva egy szülinapra ahol lett volna légvár meg póniló, de az eső elmosta. Így ezzel az időjárással vigyázni kellene.

Húú nekünk sűrű lesz a fiúkkal a program, Olit kiszúrták mindenféle felmérésen, így járunk majd mint a meszes mindenhová iskola előtt.
Heti két gyógytornája lesz, a lúdtalp miatt, két logopédia, egy logopédiai intézetes fejlesztés, ez délutáni program. Itt szenzoros integrációs terápiát fog kapni. Ez olyan mint az alapozó meg a TSMT, csak más. A dévényesünk is ezt javasolta, szerinte 1 év alatt csodákat művelnek. Játékos, és nagyon szeretik a gyerekek. Lehet, hogy még ebből keresek heti egyszer egy maszekot is.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Meme

Marad a név, még úgy néz ki poénból hozzácsapjuk a Trinity-t is: igazi Hármaska lesz őnagysága. :D :D :D

Annamari

Jól hangzik nagyon amiket írsz. :D És persze óriási gratula a nyelvvizsgához!!!!!

Cat

Lekottáznád nekem ezek a fejlesztéseket? :oops: Totál nem tudom mi az az alapozó meg TSMT.... Most tulképp hangképzésben hol kéne állniuk a gyerekeknek? Van vmi oldal ahol ennek utána lehet nézni? Nikinél továbbra is gyanús a dolog, h kéne.... bár igazából csomó hangot ki tud mondani azok közül amiket nem használ a beszédben. :twisted:

A családi wellnessezés marha jól hangzik, sztem nagyon meg is érdemled!!!! Érezzétek jól magatokat!!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Nálunk is hasonlóan telnek az évkezdés napjai.
Hallás ügyben javulás van. Beninek 20%-ot javult a hallása ( jobb 60%,bal 40%), Marcinak 10%-ot (jobb most 10%, bal 20%). Marcinál még mindig van nyálkahártya-duzzanat (jobb orra nem szelel - ez gond). Homeos szert váltottunk és kaptunk 6hetet megint.
Mindkettőnek kell az alapozó torna,plusz Marcival dévényezünk (nyak,arc,nyelv masszázs).
Mindhármat elvittem logopédiára. Heti 2szer mennek.Pontos időpont nincs még,majd talán a jövő héten.
Olit 28-án viszem fejlesztő pedagógushoz,majd meglátjuk mit mond.
Péntekenként fognak úszni járni fél évig. Illetve szombatonként marad a lovaglás.
Egyenlőre ennyi. Közben szerveződik a Dávid élete is. Neki is van még mindig fejlesztés. A suliba megy a tanár valamelyik nap tanítás után (időpont még egyeztetés alatt). Mellette fizika szakkör és valszeg latin is lesz neki. Még jó,hogy ő ezeket már intézi magának.
Szóval még 1-2hét mire összeáll a heti időbeosztásunk. Ha pénteki vacsi mellett döntötök,akkor én is szívesen csatlakoznék (persze ha Nettke felajánlása még áll)

Lilla!
Örülök,hogy jól vagytok. Név nekem kicsit furi.
Ne hari,nem tudtam megkérdezni dokinénit a homeos szerekről. Külföldön volt,amikor kerestem a nyavajánkkal. Így csak telefonos tanácsadás volt,nem mentem most hozzá.

Annamri!
De jó! Örülök,hogy boldogok vagytok és a fiúk is ilyen jól elfogadták a párodat.
Mi sem megyünk jövőre suliba.Még nem tudom,hogy lehet ezt kivitelezni,mert állítólag változtak az ehhez kapcsolódó tv-k (nálunk óvonénik szeretnék,ha mennének).De 22-én lesz tájékoztató az oviban és majd megtudakolom.

Vikó!
Légvár... Hű az micsoda öröm lenne nekik.
Enyémek most Bábolnán vannak, kukorica-fesztivál és gazdanapok vannak. Traktor-kombájn mászás,meg ugrálóvár volt a program , este meg tüzijáték.

Cat!
Azt hiszem,te kérdezted múltkor Olit. Igaz,hogy ő is nagyon vékony (5évesen én pont ilyen voltam) De nála semmi nem utal étel-allergiára. Nincs és soha nem is volt emésztési problémája. Az étvágya teljesen megfelel az életkorának (Beni és Marci most eszik annyit,mint amennyit Oli)
Az immunrendszere pedig sokkal jobb,mint Benié és Marcié. Sokkal kevesebbet betegeskedett,mint ők.Ráadásul ő ,ha felsőlégút betegsége van,mindig náthás. Szóval semmi nem illik rá azokból a tünetekből,ami jellemző egy étel-allergiára.
Így nem vizsgáltatjuk meg őt csak azért,mert a "csapat" egy tagja. Feleslegesnek gondolom azt traumát,amit egy vérvétel okoz.

Kép

Kép
edit73

Lilla!
5éves korra minden hangot tudniuk kellene képezni és ráadásul helyesen képezni.
Nálunk Oli a legszebben beszélő,de az "l" és "r" hangot még nem tudja. Mivel azt ugyanott képezzük (csak az r-t jobban pergetjük),ő is megy logopédiára. Amúgy azt mondta a logopédus,hogy először az l-et kell megtanulnia,az "r" csak utánna jön.

Kép

Kép
edit73

Lilla :)

Nekem tetszik a név. :) A negyedik gyerek meg lehet majd Neo. :wink:

A fejlesztéseknek utána tudsz nézni a neten. Ezek szenzomotoros, nagymozgásos terápiák. Ettől várják a beszéd javulását is, ezen keresztül javítják a kiejtést. Ahogy Edit is írja meg kellene lennie minden hangnak már 5 évesen. Nálunk Samunak megvan minden, Olinak viszont sok hangtévesztése van. De nem könnyíti meg a dolgát, hogy 4 foga nincs elől. Bár már alul kibújt az egyik.

A terápiák utálják egymást, azt mondta a volt dévényesünk, pedig mindegyikben van nagyon jó dolog, össze is foghatnának, de megy a sárdobálás. Minden gyereknek más jön be. Nekem mennek jövőre suliba, ezért nagyon rá kell Olinál feküdni a fejlesztésre. És érdekes, hogy legjobban a beszéddel van elmaradva, a többi részképességei esetében is van még gond, de a beszéd a legszembetűnőbb, szintén a rossz szájizomzata miatt. Na mondjuk a finommotorika is elég gáz nála kb 4 éves szinten rajzol.
Lehet, hogy kis csoportos logopédiai osztályba fog menni. Ahová suliba megyünk ott van ilyen, 15 fővel. Amúgy is külön osztályba akartam őket Samuval, így ezzel megoldódik.

Milyen volt a Rebecca? Odaértetek?

Mit szóltok ehhez a fos időhöz? Ilyen időben csak vásárolni lehet. :lol:

Cat
Kép
cateye

Cat!
Milyen érdekes dolgok derülnek ki!!!
Sokszor úgy érzem,minél több helyre visszük a gyerekeket,annál több dolgot fedeznek fel. ja és persze sosincs két egyforma szakvélemény.
Nekünk (Oliná) azt mondta a logopédus (igaz kb. 10percnyi beszélgetés után),hogy annak nincs jelentősége a sziszegő hangok esetében,hogy épp most váltja a fogát (Olinak alsó kettő esett ki és még csak félig bújt ki a maradandó). Hát nem tudom,mert én erről eddig nem ezt olvastam/hallottam.

Én takarítok ebben a fos időben!!! Igaz,a fiúk nincsenek itthon.

Annamari!
Tegnap lemaradt: GRATULA A NYELVVIZSGÁHOZ! Ügyi vagy!

Kép

Kép
edit73

Szó szerint azt mondta a logopédus, hogy nem könnyíti meg a dolgát, hogy nincs 4 foga. De ő megtanítja neki, hogy hova tegye a nyelvét a hangok képzésekor, úgy még ezek nem lesznek tiszták, de amikor jönnek a fogai, kitisztulnak. Na majd meglátjuk. :roll:

Jó lenne ha tudnál jönni a pénteki talira! Csak összehozzuk.

Én vásároltam tegnap, megleptem magam egy csizmával, úgy gondoltam megérdemlem. :lol:
Ma délelőtt a plakátkiállításra akarunk menni, feltéve ha nem esik (mondjuk itt lóg a lába), délután meg 1 éves szülinapra vagyunk hivatalosak. A fiúk azt mondták, hogy menjünk el mi Zolival, mert az olyan dedós szülinap lesz, ők maradnak. :wink:

Nem is mondtam, hogy a múlt héten szombat éjjel feltörték a kocsinkat a ház előtt. Elvitték a GPS-t mindenestül, meg szétbarmolták a zárat. Aznap éjjel 3 ugyanilyen típusút nyomtak fel itt az utcában. Remélem a sírkövére költi a GPS árát. :twisted: :evil:

Cat
Kép
cateye

Cat!
Jó hogy ezek a logopédus mást-mást mondanak. Azért (gondolom) ezek a dolgok hasonlóan működnek a gyerekeknél. Én is a ti logopédusotoknak adok igazat.
Fú,autó... :roll: :evil: ! Ezek ám a rémisztő reggelek!!!
Milyen volt a plakátkiállítás???
Itt délután 4kor sütött ki a nap! :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
edit73

Sziasztok,

Húú, jó sokat írtatok néhány nap alatt...

Lilla,

Jaj, már nagyon-nagyon drukkolok! Hogy vagy?

Vikó,

A képeket várjuk nagyon! Nálunk is tuti lesz a SW legó, de Bernát annyira nem fun, úgyhogy ő másmilyet kap. Ambrus mindenkitől azt kért. Az a baj, hogy Mo-on nagyon kicsi a választék, ahol meg nagyobb, ott sokkal-sokkal drágább, mint pl. Ausztriában (még így, a magasabb árfolyam mellett is).

Cat,

Ezek a fejlesztések ingyenesek?
Jól hangzik a wellness hétvége!

Autó. No comment :twisted: Most nekünk is lesz új autónk, és már előre rettegek a feltörésektől. Nekünk nincs garázsunk, ugyan nem az utcán parkolunk, de azért szokott a kocsi a ház előtt, az utcán állni. A Fordot pl. valaki csak úgy poénból végig karcolta valamivel :twisted:

Annamari,

Gratulálok a nyelvvizsgádhoz! A pasihoz meg végképp. Tök jó, hogy a fiúk is kijönnek vele, ez a legfontosabb.

Mi a hétvégén jó sokat bicikliztünk a Balatonon - esőben... Egy idő után már elegem lett ebből a takony időből, és feladtam. Aztán tegnap már tök jó idő volt, 25 fok, napsütés...
A héten megyek MR-re a gerincemmel, kíváncsi leszek, remélem, nincs sérvem.

Akkor legyen október 1-jén a vacsi?

Mi is szeretnénk valahová elmenni wellnessezni. Vannak ötleteitek?

Detti

KépKép
kiliman

Nem fogjátok elhinni: még mindig semmi. Ugyanúgy állunk, minz múlt héten!!!! :shock: Úgy tűnik, Zoé Mérleg akar lenni.... v nem tudom mire vár..... Ha ezt vki előre mondja, h a sok óvintézkedés után majd arra kell várni, h kijöjjön, hát biztos körberöhögöm. :twisted: Kezdek kissé türelmetlen lenni. :roll:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Vagyok, csak mindig van valami......

Lilla!
Nagyon jól nézel ki pocakkal!!!!!!!! Ne légy türelmetlen, tudod, minél tovább van bent a baba, annál jobb!!!! Bár ez a 38. hét már igazán szuper! Anyukád nálatok lakik vagy maradt a bérelt házban?

Okt. 1 vacsi elvileg nekem jó, mennék is.

Tegnap totál betaknyosodtam, ma elég szarul vagyok, ráadásul ma megyünk úszni a fiúkkal.

Kinek milyen külön programja van a gyerekeknek? Én annyi mindenre vinném őket, de szortírozni kell, hogy azért velem is legyenek. Egyenlőre kedd-szerdán járunk úszni 1/2 6-ra, de mivel marad idő az ovi és az úszás között, ezért karatéznak egy 3/4 órát az oviban. Ez pont jól jött ki, mert pont kitölti a köztes időt, ráadásul a saját szobájukban van. Többen kérdezték, hogy nem sok ez nekik, de igazándiból még sokat játszanak és egyenlőre imádják. Majd kiderül mi lesz később.

Annamari!

Nem semmi csaj vagy!!! Gratulálok a nyelvvizsgádhoz + az "új" életedhez, sok boldogságot kívánok nektek + egy babyt . :wink:

Edit!

Fogad hogy van? Olyan nehéz jó fogorvost találni, mert igazándiból évek múlva tudod meg, hogy jól választottál e.

Cat!

Sajnálom a GPS-t, remélem azért a wellnes hét egy icipicit kárpótol. Tök jó, hogy nyertél egy ilyet!!!!

Nettke!

Jó sűrű a hétköznapi programotok.

ne haragudjatok, nem tudok mindenre reagálni, el vagyok maradva...., fórumozni úgy jó igazán, ha napra kész az ember.

Detti!

Nektek milyen külön óráitok vannak?
Wellnes hétvégére nincs ötlet, de szerintem mi is el fogunk menni valamikor, csak most kerítés projekt van.

Kata

Kép
kateduo

Detti!

MR-ed megvolt már?

Kata

Kép
kateduo

Kata,

Tegnap voltam MR-en. Soha többet abba a gépbe :twisted: :twisted:

Nincs sérvem, de sérv előtti fázisban van az állapotom. Most még az apósom beszél egy gerincspecialistával, aztán kiderül, hogy mit kell csinálni. Műteni nyilván nem kell még, de gyógytornáznom biztosan kell.
Futást felejthetem el :(

Mi úszni járunk a fiúkkal, meg sakkra fognak a jövő héttől, mert azt nagyon dícsérik azok az anyukák, akiknek már járt a gyerekük. És még járunk tornászos angolra. Na, ezt nagyon-nagyon szeretik, jobban, mint az úszást. Ennyi. De többre még véletlenül sem akarom őket vinni, már ezt is sokallom.
Ez így két napot vesz el a hétből (a sakk és az angol egy napon van). Ez bőven elég, mert így marad egy nap, amikor elmegyünk a barátnőmhöz játszani, meg két nap, amikor otthon vagyunk.

Lilla,

Hogy?????????

Ki mit csinál hétvégén? Jó szutyok idő lesz megint :( Mi szombaton megyünk Alma koncertre, de más ötletünk még nincs.

Detti

KépKép
kiliman

Nekem az október 1. még mindig 'nem tudom' állapotban van, de abban is marad, mert a Skacok szülinapja miatt van függőben valami. Ha tudok, mindenképp megyek.

Gyerek külön dolgok:
Nálunk sísuli lesz, ők választották. Lehetett volna ovis úszás, de azt egyrészt nem akarták, másrészt ortopéd feljesztés címen megy, úgyhogy fogalmam sincs, hogy az az úszástanulás szempontjából árt vagy használ. A tavalyi telünk alapján pedig szerintem nem hiányzik nekünk egy téli úszásprogram. Más nincs. Nekünk mindig van heti egy valakihez megyünk / valaki jön hozzánk program. És bevallom, a meló mellé nem szívesen vállalok be egy Pest-Gödöllő második kört, valami plusz programért.

Hétvége? Semmi különöset nem csináltunk. Szombaton én leginkább magamhoz térőst játszottam, mivel pénteken céges napunk volt, és én voltam a főszervező. Hiába volt rendezvényszervező, azért sokmindenre nekem kellett figyelni.
04:00-re kerültem ágyba. Jó ebben már buli is volt, de az nekem inkább taxihívogatásból állt, mint táncból...szóval én pihiztem, Zsolt mert ment erre-arra velük: játszóház, bevásárlás. Vasárnap: itthon.

Alma koncert? Mi a múlt hétvégén voltunk, nagyon bejött a Lurkóknak. Előtte meg Garfield mozi 3D-ben, mert benéztük a programot.

Képzeljétek, most vasárnap végre felavatják az utca végén a játszóteret, amit azóta terveztek építeni, amióta terhes voltam. Hiába na, mégiscsak jön a választás. :oops:

Szóval mi így vagyunk. Meg aggódok, mert az unokahugom (Bence keresztanyja) a 7. hónapban jár és hirtelen bekerült a kórházba magas vérnyomással, és fehérje is van a vizeletében. Ez sem OK, de mindezt szegény nem a megszokott környezetében, hanem Szekszárdon. Nehéz a lelket tartani benne, de muszáj!

A héten beszerzem a szülinapi ajándékokat
- playmobil (hercegnős illetve kalózos láda),
- lego (Star wars Bencének),
- fénykard Lucának, mert "elege van abból, hogy ő nem tud fénykardozni, csak Bence"!),
- könyv (Ravensburger órás könyve)
Ennyi bőven elég a nagyszülőktől, meg tőlünk.
Végül nem lesz nagyszülős party nálunk, hanem inkább leutazunk a nagyszülőkhöz egy körre és a másik hétvégén tartunk gyerekbulit ugrálóvárral (ha az időjárás engedi!).

Na megyek, mert elmentek Apával motorozni, és addig haladnék ezzel-azzal...

Viki

KépKép
vikóka

Hali csajok!

Hétvége: A fiúk moziban voltak, meg a Broadway fesztiválon Szép nyári napoztunk. A többi a fos idő miatt elmaradt. :(

Nálunk most Szalóki Ági a nagy kedvenc a fiúknál, így az ő koncertjére akarom a fiúkat elvinni, az Alma lecsengett.

Szülinap: az osztrák hétvége miatt a szülinapjuk eltolódik, de csak minimális ajándékot kapnak, egy doboz legot, meg egy társast, egyrészt anyagi okokból, másrészt mert rengeteg játékuk van.

Mi újság veled? Gondoltam rád a hétvégén, hogy egyben vagy külön vagytok :?: :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: Túlhordásra mész? :wink:

Cat
Kép
cateye

Cat

Gondoltam rá, h kölcsönvennénk a fiúk szülinapját. :lol: :wink: A kiscsaj roppant ragaszkodó példány... :roll: Tegnap kirándultunk több, mint 2 órát, lejtős-emelkedős terepen, de semmi nem történt attól eltekintve, h a bokám 2-szeresére dagadt. :twisted:

Végülis nem is én lennék, ha most egy sima terhesség után csak úgy kipottyant volna múlt héten..... De már csak max 2 hét és valahogy kint lesz.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla,

Én is gondoltam rátok, hogy könnyebb vagy-e már 10 kg-val :lol: De akkor ezek szerint nem...

Vikó,

A síelést nagyon akarja Á. Nekem mindegy, ha elviszi őket, de nem lehet sípályán egy heti sielés alatt megtanulni valamennyire? Szerinted van szükség külön műpályán tanulni?

Cat,

Nálunk is megy most Szalóki Ági, meg a Ghymes meg a hasonló zenék. De azért még az Almát is bírják, a mostani koncertjük is egész jó volt.

Szülinap: én még nem vettem semmit :roll: Ötleteim vannak, azt is tudom, hogy hogyan fogom leosztani a rokonság között.
Meg lesz nekik szülinapi zsúr is, bevállalom megint itthon. Most, hogy egy kicsit nagyobb lett a lakásunk, hátha jobban elférünk. A játszóházas nagyon drága, tavaly előtt 30e ft-ba került :roll:

Én még azt nem döntöttem el, hogy mi legyen a tortákkal? Ha itthonra kapnak, az kettő, az oviba kötelező (!!!) bevinniük, az már négy, a család is akar, az hat. És akkor nem számoltam a zsúros tortát. Az ciki, ha kapnak egy-egy sütit, egy-egy gyertyával???

Tud valaki valamit BRIGI-ről????

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Mi szombaon Maciparkoztunk. Illetve csak a kicsik a tesóimmal. Én börzéztem meg sütöttem,takarítottam.
Vasárnap meg legóztunk. Az valami iszonyat,hogy ezek mit el tudnak molyolni a Dávidtól örökölt legókkal. (jaj,hogy áldom az eszem,hogy megtartottuk az összes legót) Star wars,Bionicle és társai és Orient expedició most épp a nyerő.

Lilla!
Mi szurkolunk a kiscsajnak,hogy meggondolja magát!!!Gyors és szép természetes szülést kívánunk neked!!!

Kata!
Fogam,köszöni szépen, még mindig szarul. Megvan a drágám,de megint kezd bedagadni. Most épp csak akkor fáj,ha rágok rajta. Csak azt nem értem,mi a szösz fáj benne,mikor már 3szor gyökérkezelték. Idegnek már egy szálnak se kellene lennie. Ha előbb nem,csütörtökön megyek dokihoz. Kivi leszek,mit mond erre.
Gyerek-programok:
- hétfő és szerda 3/4 1- 1/2 2 közt logopédia
- kedd 1/2 4-4 közt hittan,
5- 1/2 6 közt Marcinak fél óra Dévény
- péntek 1- 3/4 2 közt úszás
- szombat 9-11 alapozó torna Beninek és Marcinak, délután 1/2 3 -3 közt lovaglás mind3nak
- Olinak havi 1szer fejlesztés,itthon torna

Detti!
Akkor ez azért nem olyan rossz hír,nem? A sérv előtti állapot,megfelelő karbantartással ,megtartható 30-40 évig is. Ha csak annyi az ára,hogy nem futhatsz,hidd el megéri!!!!Biztos sportolhatsz helyette mást,max. mértékkel.
Milyen az a tornászos angol???? :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
edit73

Lilla :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Jó sűrű a fiúk programja! Az a szerencse, hogy egy csomó mindent megoldanak az oviban, nem kell hurcolászni őket.

Mi is voltunk a Logopédiai intézetbe, heti egyszer fog oda Oli járni szenzomotoros fejlesztésre. 4-en lesznek egy csoportban. Az oviba jár heti 2 gyógytornára, heti 2 logopédiára, és még keresünk neki egy alapozós fejlesztést. Megnézzük hova jutunk ezekkel. Mindenhol falakba ütközünk, mert dolgozunk, és napközben nem tudjuk fejlesztésekre hurcibálni.

Samut otthon kell fejlesztenünk, bár meggyőződésem, hogy rosszul mérték fel. Azt az egy hibát szúrták ki nála, hogy a betűket néha fordítva írja le, b helyett d-t, meg az s-t is néha fordítva írja. Így most az irányokat gyakoroljuk vele otthon, amit szerintem tök jól tud. A betűket meg megtanulja majd az iskolában.

A Tudors 4-ik évadot láttad?

Én most nézem, gyakorlatilag rá vagyok kattanva. :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Edit!

Tényleg jó sűrű a program, pont azt néztem hogy milyen jó, mert csomó minden napközben van.

Cat!

Tiétek sem kevés, de legalább az oviban van, nem kell hurcolászni. Nagyon nehéz lehet összehangolni ezeket az órákat, munka mellett nem is tudom hogy lehetne.
Mi az az alapozós fejlesztés?

Mi voltunk pszichopedagógusnál még tavaly, vissza kellett mennünk, kissé megkésve most voltunk szeptemberben. Lényeg, hogy Gergőnek TSMT-t kell keresnünk és a finommotorikáját fejleszteni. Most keresek valamit, ami elérhető távolságban van. BHRG nekünk nagyon messze van, bár az olcsóbb.
Még jó, hogy csak két nap van külön programunk (kedd-csüt.), így tudunk menni TSMT-re.

Detti!

Síelés: saját tapasztalat: Mi a sípályán fizettünk be. Lényegében első nap már simán jönnek lefelé. Nem nagy pályán, de a kis pályán simán , Gergő 3. nap egyedül felvonózott, csak én tettem be alá a tányért, mögötte mentem, aztán "ordítottam" mikor szálljon ki. A ti gyerekeiteket ismerve nem lesz gond velük. Hátrány, hogy ti nem tudtok tőlük síelni, mert nagy pályára nem merném vinni őket. Nekem rémálmom volt, hogy mondjuk nem áll meg időben és lemegy oldalt a pályáról. Ezért nem vittük őket nagypályára. De mi csak 4 napot voltunk. Jövőre is úgy fogjuk befizetni őket, amikor síelünk, csak most hosszabb időre mennénk. De a legjobb a síovi. Addig ti tudtok síelni. Csak horror az ára.
Ha azt akarod hogy sportoljon év közben, akkor itthon is jó, lényegében hetente kétszer mozog. Én is beírattam volna őket itthon októbertől áprilisig, de ami nálunk elérhető hely, ott szombat-vasárnap van edzés, 1 nap műanyag pálya, 1 nap erőnléti edzés. És minden hétvégén, vagyis erre menne el sz összes hétvégénk és ezt nem akartuk. Szóval mi ezért fogunk csak a sípályán tanulni.

Vikó!
Ti hova mentek síedzésre? Hétköznap van, vagy nálatok is hétvége?

Csajok!
Mi a különbség a 4+ lego és a normál lego között? Legot kapnak a fiúk szülinapjukra, de még nem tudom milyet. Nálunk a Star Wars egyáltalán nem megy, nem érdekli őket.

Torta: Nekünk itthon nem lesz torta, amikor négyen vagyunk, csak amikor jön a család. Szóval így kettővel kevesebb. Már tavaly is így volt. Csak süti volt, illetve piskóta csokiöntettel. Persze az ajándékot megkapták tőlünk, szóval jó volt nekik úgy, simán megértették, hogy torta akkor lesz, amikor jönnek a "vendégek".

Lilla!

Már úgy izgulok!!!!!!!!!!!!! Akkor most sima szülésnek indultok neki?

Kata

Kép
kateduo

Cat,

Tudorok, hmmmm, már túl vagyok rajta... Talán ez volt a legjobb évad.

Edit,

Nem semmi programok a hétre :roll: De azért van olyan, ami az oviban megoldható, ez jó.
Gerincem: gyógytornásznom kell :? Soha nem bírtam az ilyen jellegű mozgásokat, de muszáj lesz most ezt csinálnom. A spinningről még nem tiltottak le, úgyhogy legalább az megmarad, mint "izzadós mozgás".

Kata,

Szerintem mi is majd ilyen síelés alatti tanulást fogunk alkalmazni. Nincs kedvem még ide is hurcolászni a gyerekeket. Főleg, hogy totál hidegen érint ez a sport :roll:

A 4+ az elem nagyságát illetően nagyjából olyan, mint az összes, nem duplo lego. De ez elsősorban alapkészleteket jelent. A speciális (City, SW, Toy Story, Racers, stb) készletek nagy része viszont 5 éves kortól vannak. De szerintem lényegi különbség nincsen sem az összeszerelést, sem pedig a nagyságot illetően. Árban... Na ott vannak különbségek.
Pont ma néztem egy SW legót, amit Ambrus kinézett magának.
18e ft :roll: :roll: És akkor még nem beszéltem a másik gyerekről, aki mondjuk "csak" egy 8e ft körülit szeretne. Komolyan el kell beszélgetnem a gyerekekkel a kívánságaikat illetően...

Ti miért voltatok pszichopedagógusnál?

Lilla,

Hogyan?

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Ma voltam dokinál és 3 cm-re nyitva vagyok!!!! Kicsit rá is segített, mert kértem: jól megturkászott. Szte a héten jó esélllyel lesz vmi. :D De ha nem, ne adjam fel, mert ez jól néz ki- még nem kaptam időpontot a császárra. Ez egy új doki volt, fiatal, jó fej. És tudta hol van Mao, mert a családja Ukrajnából származik. :D Ő végre abszolút pozitívan állt a normál szüléses tervhez, még meg is dícsért. 8) Szimpi volt a stílusa nagyon. Jövő szerdán lesz végre NST is ha kihúzzuk addig- inkább ne! :wink:

Kata

Igen, ha megindul(na), belevágnánk a normál szülésbe.

Mindenkinél ezerféle különprogram.... atyaég!!! :shock: Mieinknél marad a heti 1 valami.... még nem tudjuk mi, vagy ovis torna-szerűség, v tánc és karate. Ehhez új helyet kell keresni, mert a tánccal nem voltam nagyon megelégedve, a karate pedig megszűnt-túl kevesen jártak. Mostanában mi mozgatjuk őket minden nap, állandóan sétálunk, hátha Zoé végre kijönne tőle. :twisted: Az idő itt még mindig nyárias, úh nem is kívánkozom szervezettebb programokra velük. Majd.... ha beáll vmi új rendszer nálunk. Pedig már mennének nagyon.

Detti

Sajnálom a gyógytornát, én is idegölőnek találom az efféle mozgást, de ha segít.... azért a műtétnél jobb. :? Otthon fogod csinálni v eljársz? Futásról végleg le vagy titlva?

Edit

Fogad alakul? Nincs vmi 5leted homeo-ügyben? Niki sokat köhécsel, olyan aprókat, szárazakat, inkább krákog. :roll: Főleg amikor fekszik. Nem jövök rá mi lenne a szere.... Dávid köhögésére a Spongia mindig beválik, de Nikinek sem az, se más eddig. :? A Pulsatillának leírás szerint jónak kéne lennie, én alkati szernek is arra tippelnék, de nem igazán jó.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Húú na én hülyét kapnék a gyógytornától. Más sport nincs ami a törzsizomzatot erősíti, pl. ping-pong vagy valami. Na mindjárt kapok Nettkétől, hogy pedig milyen hasznos a gyógytorna. Csak nem a mi tempónknak van kitalálva. :oops:

Lego: Én is dobok egy hátast az áraktól. Ezért csak 1 dobozt kapnak szülijükre, nincs külön ajándék.

Váááó 3 cm, az király. Remélem a kiscsaj burkot repeszt valamelyik nap a héten.

Tegnap színházban voltunk Meméékkel és a pörcökkel, a Szépség és a szörnyön. Íme ékes bizonyítéka. Nagy sikert arattak az ikrek, a nézők és a színészek körében is. :D A jegyszedő meg Samunak nagy haverja lett, kézfogással köszöntek el. :lol: A képet mobillal csináltam, ezért nem túl jó minőségű.

Kép

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!!!

Hajrá Lilla!!!!!! Nem semmi, 3 cm......!!!!!! :D

Cat, Meme!

Jó a kép, és milyen csinosak a pörcök!!! Nem csodálom , hogy Mindenkinek bejöttek az ikrek!!!!! :D :D

Edit!

Ez a fog nem jó hír.

Detti!

Én jártam gyógytornára , pont oda ahol Nettke dolgozik. Egy sráchoz jártam, szerintem szuper órája volt és nekem elég kemény. csak fekve voltam és utána mindig fájt a hasizmom. Nekem jól esett ez a torna. Vettem egy gerinctorna dvd-t, na az a halál!!!!!!!!!! Azt képtelen vagyok végig csinálni, ha láttatok még lassú valamit, ez annál is lassúbb. Nem is csinálom. Nettkééknél teljesen más volt a torna, így nem is igazán tudom ez a dvd mit is takar. Amúgy meg mondta a gyógytornász, hogy nem minden betegségre ugyanaz jó. Pl- nekem nem jó a homorítás, mindent domborítva kell csinálnom, na meg, hogy a gerincem egyenesen legyen. Valakinek viszont homorítós gyakorlat kell. Mondjuk nekem nem sérvem van.

Pszichoped.: Ide véletlenül kerültünk, tavaly írtam is, biztos emlékszel ha leírom. Gergő ahogy beszélt, picit elhúzta a száját egyik irányba, én észre sem vettem, csak a háziorvos. Alig látható volt, elkülte neurológushoz, aki feltette a kérdést, tudnak e embert rajzolni. Mondtam, hogy nem. Mindez kiscsoport előtt volt, pont ovi előtt, amikor egész nyáron nem voltunk lakásban, egy ceruza nem volt a kezükben. Ezért küldött ide minket. Szerencsére, nagyon szimpi a nő. Persze ahogy oviba jártak, jött a rosszabb idő, többet rajzoltak, szóval ember már ment pár hónap múlva. De vannak hiányosságok Gergőnél. Pl. neki nem megy a puzzle kirakás, amit Vendel pillanatok alatt megcsinál, legoból keveset épített, (már egyre többet), keveset rajzolt. Azt mondja a nő, hogy amit a szemével lát, nem tudja visszaadni a kezével. Ha találkozunk a vacsinál mutatok egy példát. Vendellel Okt. 6-án megyek, kíváncsi vagyok mit mond. Nála ilyet nem látok, de tuti találnak valamit...

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok,

húúú, de jó, hogy lett egy kis élet, már pont beszéltük Cat-tel, hogy nagyon lapos mostanában a topic, bár én pont ne szóljak semmit, mert olvasni olvasom, de írással ált. adós maradok....
:oops:

Lilla,

3 cm, ez jó!Néztem 4 nap, szóval hamarosan finish!!!!! Bár, nem tetszik a 09.29 dátum???? , mert akkor egy napon lenne az enyémekkel. :wink: lol:
na, jó vagyok, mi? Már alig várod, hogy Zoé baby kibújjon, én meg még plussz napokat kérek...
Ott mennyi időt kell majd kórházban töltened szülés után? Ki lesz D and N - el?
Szorítok a normál szülésért!!!!

Kata,

pszichoped ezekre mit javasolt Gergőnek? Egyébként van összefüggés ami miatt odakerültetek ( szájelhúzásra gondoltam) ?

Cat,

" sok a munka" ???
Képzeljétek tegnap mentük be, és Samu a jegyszedőtől csipőből, lazán ezt kérdezte.... :lol: Mindenki dőlt a röhögéstől!
Bár, meg kell neked valljam, Samut gondoltam, hogy ilyen vagány , jó dumás kis srác. Ezért, engem Oli varázsolt el tegnap. Olyan édes, kedves, mosolygós, valami tünemény volt. Tudom-tudom írtad már , hogy ilyen, de valahogy őt visszafogottabnak gondoltam.
Tényleg hogy torzít a kép, Zsófi 1/2 fejjel veri a fiúkat, pedig igazából nem.
Többen írták a fórumon, hogy eredetileg tényleg nem Verocska volt, aznap d.u-án változtatták meg. Én mindig kikapom őt, lassan meg kell szeretnem. Te már többbször láttad ezta darabot, mi csak kétszer, ezért szerinted,hogy van, mert mi, úgy láttuk, hogy Szil tegnap eszméletlen humoron Szörny volt, s nagyon tetszett nekünk. Mindkét gyerkőc csinált dobogós éremosztást. Zsófi: Szil-Betti-Karesz, Zsombi : Szil-Karesz-Zsuzsi.
Ma reggel Zsófikám kitalálta, hogy a következő a R and J lesz....

Nettke,

képzeld tegnap elcseréltük a Szenti d.u-i jegyeket estire!!!! S, tegnap SzPsZ annyira fantaszikus volt, hogy L. mondta ki ( és nem én !!!! ), hogy mindenképpen jó csináltuk. Mert ő a kis Kero miatt akarta először.
Peller Karcsi fantasztikus Gaston volt. Nagyon jó kis előadást láttunk.

Nálunk:

Bár, jövő szerdán lesz a szülinap, mi már hétvégén csaptunk egy össz. családi bulit. ( most volt jó mindenkinek). Az ajándékok terén mi is kemény határokat szabtunk, még így is sok volt, szerintem.
Külön prog. nálunk most elég sok van: foci, úszás, mazsorett, hittan , és kilátásban van az RSG. Ugye, őket külön kell hordani, így ez is külön időpont, külön helyszín, de így iskola előtt ezt az évet különösen fontosnak tartom.
Amúgy pont tegnap panaszkodtam Cat-nek ( de ide is kell, hátha varázslat törénik), mostanában mintha kicserélték volna őket. Veszekednek, vitatkoznak , osztják egymást.... Fura, mert eddig semmi ilyen nem volt.

További szép napsütéses napot!!!!!

Meme
szinta

Igen, tegnap Szil extrán sokat hülyéskedett, főleg a vacsoránál amikor beleragadt a pofája a tányérba. :D Elemében volt a fiú, sok újat beletett. :lol:

Van Zsófinak partnere a Rómeóra, mert Samu pont ezt mondta még este, hogy a következő az lesz amit meg szeretne nézni. :lol:

Cat
Kép
cateye

Lilla,

Akkor már tuti mérlegetek lesz! Szorítok nektek én is!

Meme,

Majd kérünk képeket a szülinapról! Most gondoltam bele, hogy innen, a fórumról jónéhányan már iskolába mentek jövőre... Őrület :roll:

A képen nagyon jófejek a srácok (beleértve a kisasszony is :lol: )

Kata,

Igen már rémlik valami, hogy írtad korábban ezt a pszichopedet. Majd mindenképpen számolj be róla, mert érdekel.
Egyébként ovi előtt az én gyerekeim se tudtak embert rajzolni. Az ekkora baj lenne? Én most se tudok... Na, nem mintha mostmár nem a nyakmból jönne ki a kezem meg a lábam a rajzokon, de a lábujj körmöket azért nem teszik még oda, ahová kell.

Nettke,

Majd konzultáljunk már a gyógytornával kapcsolatban.

Csajok,

Akkor okt. 1. biztos? Csakhogy akkor úgy időzítsek meg intézzem a dolgokat. Hová menjünk? Ki jönne?

Detti

KépKép
kiliman

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?