Sziasztok,
húúú, de jó, hogy lett egy kis élet, már pont beszéltük Cat-tel, hogy nagyon lapos mostanában a topic, bár én pont ne szóljak semmit, mert olvasni olvasom, de írással ált. adós maradok....
Lilla,
3 cm, ez jó!Néztem 4 nap, szóval hamarosan finish!!!!! Bár, nem tetszik a 09.29 dátum???? , mert akkor egy napon lenne az enyémekkel.
lol:
na, jó vagyok, mi? Már alig várod, hogy Zoé baby kibújjon, én meg még plussz napokat kérek...
Ott mennyi időt kell majd kórházban töltened szülés után? Ki lesz D and N - el?
Szorítok a normál szülésért!!!!
Kata,
pszichoped ezekre mit javasolt Gergőnek? Egyébként van összefüggés ami miatt odakerültetek ( szájelhúzásra gondoltam) ?
Cat,
" sok a munka" ???
Képzeljétek tegnap mentük be, és Samu a jegyszedőtől csipőből, lazán ezt kérdezte....
Mindenki dőlt a röhögéstől!
Bár, meg kell neked valljam, Samut gondoltam, hogy ilyen vagány , jó dumás kis srác. Ezért, engem Oli varázsolt el tegnap. Olyan édes, kedves, mosolygós, valami tünemény volt. Tudom-tudom írtad már , hogy ilyen, de valahogy őt visszafogottabnak gondoltam.
Tényleg hogy torzít a kép, Zsófi 1/2 fejjel veri a fiúkat, pedig igazából nem.
Többen írták a fórumon, hogy eredetileg tényleg nem Verocska volt, aznap d.u-án változtatták meg. Én mindig kikapom őt, lassan meg kell szeretnem. Te már többbször láttad ezta darabot, mi csak kétszer, ezért szerinted,hogy van, mert mi, úgy láttuk, hogy Szil tegnap eszméletlen humoron Szörny volt, s nagyon tetszett nekünk. Mindkét gyerkőc csinált dobogós éremosztást. Zsófi: Szil-Betti-Karesz, Zsombi : Szil-Karesz-Zsuzsi.
Ma reggel Zsófikám kitalálta, hogy a következő a R and J lesz....
Nettke,
képzeld tegnap elcseréltük a Szenti d.u-i jegyeket estire!!!! S, tegnap SzPsZ annyira fantaszikus volt, hogy L. mondta ki ( és nem én !!!! ), hogy mindenképpen jó csináltuk. Mert ő a kis Kero miatt akarta először.
Peller Karcsi fantasztikus Gaston volt. Nagyon jó kis előadást láttunk.
Nálunk:
Bár, jövő szerdán lesz a szülinap, mi már hétvégén csaptunk egy össz. családi bulit. ( most volt jó mindenkinek). Az ajándékok terén mi is kemény határokat szabtunk, még így is sok volt, szerintem.
Külön prog. nálunk most elég sok van: foci, úszás, mazsorett, hittan , és kilátásban van az RSG. Ugye, őket külön kell hordani, így ez is külön időpont, külön helyszín, de így iskola előtt ezt az évet különösen fontosnak tartom.
Amúgy pont tegnap panaszkodtam Cat-nek ( de ide is kell, hátha varázslat törénik), mostanában mintha kicserélték volna őket. Veszekednek, vitatkoznak , osztják egymást.... Fura, mert eddig semmi ilyen nem volt.
További szép napsütéses napot!!!!!