Csillagvirág
De jó, így emlékszel rá. Én már el is felejtettem, na azért utólag majd megünnepeljük.
Azért elviselhető a dolog, úgyhogy ha nem rosszabbodik, most hogy abbahagytam a krém használatát, akkor marad a szeptember 9. időpont. Ma megyek a városba, aztán még a dm-ben keresek valami krémet, ami esetleg jó, hidratálásra, mert lehet csak ennyi a probléma, sőt biztos. Mert aranyerem már azóta nincs, csak a környező börfelület lett érzékeny.
Mia
Mozgalmas heted lesz. Az uh miatt irigyellek, én is várom már, kb szeptember közepén megyek 14-17 között, valamikor.
Mona
Drukkolok, hogy ne jöjjön a menzesz. Akkor végülis elég izgi nyaralásotok lesz, mármint várni, hogy ne jöjjön.
Zsuzsi
Nekem meg az a furcsa, hogy vannak olyan ismerősők, akik nem is kérdeznek rá, miért van hasam, pedig már nem kicsi. És ők jól ismernek, alapba nagyon vékony vagyok, szóval nem tudom mit gondolnak. De azért a csajos ismerőseimnek egyből feltűnt.
Na most lépek is, épp nem esik, megyek Győrbe 10 Ft-ért venni telefont.
Remélem lesz még belőle, anyukám tegnap vett, és még azt mondták, mindhárom színből van több is. Szóval csak szerencsével járok. Ennyiért érdemes beautókáznom is, akkor legalább a piacra is kinézek, lecsót akarok csinálni. Sajna anyuéknak az első paprikájukat elvitte a belvíz, így most később lesz, de a piacon tuti találok valakit, akinek már van a kertből paprikája.