Új privát üzeneted érkezett!

Mona, ez biztos? Remélem nem... hányadik napnál tartasz most???
A jövő héten mentek nyaralni?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Ma vagyok a 19.-nél, nem tudom, hogy volt e PÉ, mert a 14. napon kezdtem el csinálni az ovu tesztet, azóta még nem volt pozitív, viszont a hőm a 13. napon elkezdett emelkedni, aztán a 17. leesett, most megint emelkedik, nem tudom miért...jövő héten vasárnap indulunk!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Ehhez a hőhöz, meg az ovu teszteléshez nem értek... De ha jól számolom, akkor még csak a 28. napon leszel jövő vasárnap? Nem később jött a múlt hónapban????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

Csillag 33. napon jött meg legutóbb, mondjuk ha így jönne meg most is, akkor kb. pénteken kellene, az már nem annyira gáz, mert akkor jövünk haza, nah de majd meglátjuk, az is lehet, hogy 9 hónapig elkerül majd :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, látod ez a beszéd! Én is azt kívánom, hogy piri menjen Tőled jó messzire!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Milyen szuper dolog lenne hazajönni egy pozitív teszttel! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillagvirág
De jó, így emlékszel rá. Én már el is felejtettem, na azért utólag majd megünnepeljük.
Azért elviselhető a dolog, úgyhogy ha nem rosszabbodik, most hogy abbahagytam a krém használatát, akkor marad a szeptember 9. időpont. Ma megyek a városba, aztán még a dm-ben keresek valami krémet, ami esetleg jó, hidratálásra, mert lehet csak ennyi a probléma, sőt biztos. Mert aranyerem már azóta nincs, csak a környező börfelület lett érzékeny.

Mia
Mozgalmas heted lesz. Az uh miatt irigyellek, én is várom már, kb szeptember közepén megyek 14-17 között, valamikor.

Mona
Drukkolok, hogy ne jöjjön a menzesz. Akkor végülis elég izgi nyaralásotok lesz, mármint várni, hogy ne jöjjön. :wink:

Zsuzsi
Nekem meg az a furcsa, hogy vannak olyan ismerősők, akik nem is kérdeznek rá, miért van hasam, pedig már nem kicsi. És ők jól ismernek, alapba nagyon vékony vagyok, szóval nem tudom mit gondolnak. De azért a csajos ismerőseimnek egyből feltűnt.

Na most lépek is, épp nem esik, megyek Győrbe 10 Ft-ért venni telefont. :D Remélem lesz még belőle, anyukám tegnap vett, és még azt mondták, mindhárom színből van több is. Szóval csak szerencsével járok. Ennyiért érdemes beautókáznom is, akkor legalább a piacra is kinézek, lecsót akarok csinálni. Sajna anyuéknak az első paprikájukat elvitte a belvíz, így most később lesz, de a piacon tuti találok valakit, akinek már van a kertből paprikája.
Vendég
 


Sziasztok!

Mostanság egyre többet olvaslak megint Benneteket! Megpróbálok majd valahogy becsatlakozni ismét. :wink:

Zsuzsi! Nagyon szurkolok Neked a cukor miatt és remélem a kórház sem lesz nagyon elviselhetetlen. Főleg, ha lesz neted! :wink:

Mona! Szurkolok én is, hogy tényleg pozi teszttel térjetek haza a nyaralásból!

Dike! Én is a Femibiont szedem. Én úgy hallottam, hogy most ez a "legkorszerűbb"(ha lehet ilyet mondani).

Nita! Remélem Barninak elmúlt a láza és tényleg "csak" a fogától volt. Készültök már esetleg a szülinapra? Máté miatt nagyon izgultam, de aztán olvastam a jó híreket! Hiába fiatal szervezet, gyorsan regenerálódik!

Pampa! Örülök, hogy így feltöltődtetek a nyaraláson. Szurkolok, hogy minél előbb pozi teszted legyen!

Én tegnap megkaptam a 12.hetes véreredményt, és negatív. Nagyon boldog lettem tőle. Legközelebb szeptember 7-én megyünk dokihoz, akkor láthatjuk a picurt. Majd megpróbálom feltenni az uh képeket, amiket eddig kaptunk.

Elnézést, hogy nem szóltam mindenkihez külön, még bele kell rázódnom a társaságba! :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!
pedi
Kalocsa
 
 


Dike, ezer bocs, de tegnap rosszul írtam le, hogy melyik fajta Femibionnal kell kezdeni a vitaminszedést... (ma reggel vettem észre és villant az agyamba, hogy felcseréltem a számokat... :oops: )
Na, szóval a Femibion 800-al kell kezdeni és majd a 12. héttől kell átváltani a 400-ra. BOCSIIIIIIIIIIIIIII!

Pedi, tiszta szívből gratulálok a negatív eredményhez!!!!!!!!!!!!!! De jó, de jó, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Rita, milyen telót adnak 10 Ft-ért? Melyik cégnél?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi gratulálok az eredményhez! Várjuk a fotót!!! Köszi Neked is Csillagnak és Britának is!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Éppen sajtos rudat sütök, le is írom nektek a receptet, annyira finom, szilveszterkor 6 adagot csináltam és az is kevés volt, mondjuk sokan voltunk rá!!!

Szóval:

35 dkg liszt
1 sütőpor, ami a receptben nincs eredetileg, de én mindig rakok bele
1 Rama
1 nagy tejföl
2 ek. 10 %-os ecet
1tk. só
Összegyúrni, kinyújtani, a tetejét tojással kell megkenni, és reszelt sajttal megszórni, én raktam rá egész köményet is!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


sZIAAAAAAAAAAAAA Pedi!!!!!!!!!!!!!


már mindenki jól van.......Barninak még kicsit folyik az orra de ennyi!!!!!!!
örülök hogy minden ok a babóval!!!!!!!!!!!:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Voltam uh-n, Marcival minden rendben, már 600 gramm, de sajnos van egy amnionszalag a méhemben, ami most már ugyan nem okozhat gondot, de mégis idegesít, hogy van valami, aminek nem kellene ott lennie... Elfelejtettem megkérdezni, hogy így is szülhetek-e természetes úton, illetve később nem fogja-e a babát zavarni. :(
Egyébként méhszáj zárt, minden rendben. :)

Hoztam nektek képeket, az elsőn béna a fejem, de a pocak jobban látszik.

Kép
Kép
Kép
Lexi apával a konyhában

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Pedi drága, de jó, hogy jöttél, ígérem, igyekszem gyakrabban írni. :oops:
Gratula a negatívhoz!!! :D

Mona, én ma almás pitét sütök, már kel. :)

Dike, én ladeevitet szedek, eddig tetszik. :wink:

Zsuzsi, ez természetes. :wink:

Bogárka drága, hogy vagy? Jól megy a tanfolyam?

Csillag, Rita, Mia, hogy érzitek magatokat? Nem bánt a hidegfront?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, annyira jo az a kis piros tappancsos felso rajtad es jol mutat a pocidon! A hatter sem semmi, gyonyoru helyen laktok, jo lehet a levego is! Az elson bena a fejed???? De hiszen olyan kis baratsagos arcod van, nem vagy bena! Lexike meg milyen cuki maaa`!! Nagyon vagany kiscsaj, tisztja anyja! Szerintem Rad hasonlit baaar, ha jobban megnezem a gyereket akkor vegyes de tobb van benne Beze! :wink:
A mehedben levo szalagra ne is gondolj, figyu, ma` ha` ott sincs!! :)
En koszi jol vagyok a suli is megy, jarok, nagyon szeretem, nagyon jo a csoport, most, hogy fontebb kerultem itt mar eleg komoly dolgokrol beszelgetunk, nem veszunk nyelvtan hala az egnek hiszen ezt ezen a szinten mar tudni kell. Szoval, koszi, jol megy szerencsere, egyelore legalabbis nem panaszkodom magamra sem, veszem az akadalyokat! :D

Virag, a gyerkoc ugyike!

Mona drukk a babahoz!!! Bar en szeretnek 2-3 honap mulva Veled csikozodni de ha beelozol ugyan maaar, drukkk!!!!!!+++++ A receptet danke, ki fogom brobalni!

Dike, Neked is a legjobbakat, fel vagy porogve anyam, csak igy tovabb!!

Rita, Nektek happy evfordulot, boldogsagosat!!! :wink:

Nita, csucs, hogy minden jora fordult! Vivaat!!:)

Pampi, kalandra fel! Johetnek a babaorak apaval!
Vendég
 


Beze biztos hogy nem lesz semmi amiatt a szalag miatt.....a doki mondta volna akkor.........
nagyon helyes kismama vagy......a pólód nagyon tetszik!!!!!!!!!!!Lexike tüneményes lányzó!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


pedi! gratula a negatívhoz!

beze! ha gond lett volna biztos mondta vna a doki! nagyon csini a poci, és te is! lexi is nagyon édi!

Rita! boldog évfordulót!

már megy a készülődés estére, utoljára nagyon kirugok a hámból..leánybúcsúra megyek:):)

KépKép
dike
 
 


Beze, nagyon jól nézel ki!!!!!!!!!!!! Én sem értem, hogy miért mondod azt, hogy nem jó az arcod a képen... szerintem inkább sugárzol!!!!!!!
Az amnionszalaggal biztos nem lesz gond! Én is úgy tudom, hogy az a terhesség első trimeszterében okozhat fejlődéi rendellenességet, Ti pedig ezen már túl vagytok! Ügyes fiúcska ez a Marci, látod nem zavarta, hogy az az izé ott fityegett!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Egyébként köszönöm a kérdést, egy kicsit jobban éreztem a hasamat tegnap mielőtt jött a front. Többet is keményedett. Meg a fejem is fájt, de ma már jobb... Gergő miatt viszont egyre többször vagyok fent hajnalban, mert Ő mindig olyankor bulizik. (Bence nem volt ilyen... mellette tök jól aludtam.)

Bogárka, jó hallani, hogy élvezed a tanfolyamot! Látod, ez az a lelkesedés, amit hiányoltam belőled akkor, amikor elkezdted a másik sulit... De az a lényeg, hogy most már jó helyen vagy, úgyhogy HAJRÁ!!!!!!!!!!! GO GO GO!!!!!!!
Azt meg ugye nem felejtetted el, hogy én novemberben szülök, Te pedig hozod a pozitív tesztet! :wink:

Mona, köszi a receptet! Ki fogom valamikor próbálni. pogácsában és sós sütikben béna vagyok... :oops: valahogy nincs jó receptem. Na de majd most!!!!!!!!!!!!!

Vettem Bencének tegnap Teszveszen egy tök jó overálnacit 600 pénzért. :D Remélem jó lesz! Fekete színű, vízálló és hófogós az alja. Meg voltak a csajnak, akitől vettem vadi új harisnyanadrágjai, így abból is vettem 3 db-ot. Egy autósat meg két cicatappancsosat. (Bencus nagyon odavan a macskáért. :) ) Már alig várom, hogy megérkezzenek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dike, jó bulizást!!!!!!!!!!!!!!

Beze, a lényeget elfelejtettem... :oops: Lexike mosolya!!!!!!!!!!!!!!! Hát mit ne mondjak... teljesen levett a lábamról!!!!!!!!!!!!!! Annyira szeretem azt, amikor a gyerekek ennyire a szívük mélyéről, önfeledten tudnak mosolyogni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nita, szupi, hogy jól vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Beze: csini kismami vagy és a rucid is nagyon édes :) szép családod van :)ilyen kiltást én szívesen látnék minden nap :):):

pedi: örülök hogy visszataláltál közén és hogy minden rendben babócával és veletek is :):):)

Dike: jó bulizást :):):)

csillag nagyon szupi áron vetted a gatyót :) én is ott vettem tavaly Gergőnek :) majd rá kell próbálnom a legényre hogy jó lesz e még idén de tudom hogy azon felűl is kell még vennem neki meg harit is :)

nika70
Salgótarján
 
 


Bogárka, Nitácska, Dike, Csillag, Nika, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!!!

Bogárka, jó olvasni a lelkesedést a soraidban. Okos lány vagy, menni fog ez. hamarosan pedig meglepsz minket egy pozi teszttel! Alig várom! :wink:
Lexi születésekor tiszta apja volt, most már inkább vegyes, többek szerint inkább rám hasonlít, bár én ezt nem látom.

Csillag, a januári kismamik receptjeiben van egy sós kifli recept, kicsit macerás, de nagyon finom, merem ajánlani. Én mondjuk olaj helyett margarint raktam bele, illetve hozzáadtam egy tojást, de tényleg kajás lett!
Tényleg tud vigyorogni, sokáig nem is tudok rá haragudni. :)
A szalagról ugyanezt mondta a dokim, illetve azt, hogy direkt nem említette korábban, hogy ne idegeskedjek. Ezt jól tette...

Nitácska, igen, mondta volna, nem elhallgatós fajta, de akkor is zavar, hogy van ott valami, aminek nem kellene ott lennie...
A felső c und a-s, 2 éve vettem még Lexivel.

Nika, a szomszéd telek eladó, ha gondolod. :D

dike, jó bulizást! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, koszi a bizalmat! A teszttel nagyon remelem, hogy hamarosan jovok!:) Azzal a szalaggal meg tenyleg ne torodj, tobb, mint 20 hetet eltel vele de nem is tudtal rola. Vedd ugy, hogy a dokid most sem mondott semmit. Ha viszont gond lenne vele, belole, akkor nem igy adta volna elo a dolgokat!!!!-marmint az orvosod. Most meg sokk hatas alatt vagy de par nap es elmulik!! Puszi!

Virag, haat, remelem is, hogy ilyen marad a suli es a hangulatom is es mar alig varom, hogy melom es csikos tesztem legyen! Most nagyon rajta vagyok a munkan is, kezd megjonni az onbizalmam, hogy nem is vagyok annyira bena gyerek angol fronton.
A pocidnak minden jot. Hallom ment a hidegfront, biztosan ez is bekavar ha kemenyedsz. Nagyon tutituti cuccosok lehetnek amiket vettel a kis gezenguznak! :wink:

Dike, jo bulit! Aztan nehogy IHBra sikeruljon! :D :wink: Azert rugj ki a hambol rendesen. Egy ismerosom irta ki facebookon az uzfalra es jot nevettem, hogy:"Zack Peter, tegnap meg ugy szerettelek, de ma szeretnem felrobbantani a likorgyaradat!" hihihihi

Nika, pe?
Vendég
 


Dike jó bulizást:))))))

harisnyát nekem is vennem kell a fiúknak..meg lehet magamnak is...... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogárka, teljesen igazad van, ha bármikor is magam alá kerülök, tuti hozzád fordulok, nálad szerintem bárki betankol egy hatalmas adag pozitivitást! Párod nagyon jól járt veled!!! :D
Persze hogy nem vagy béna, meglátod, idén minden sikerül, érzem! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, a rendelom nyitva all!!:) :lol: Johetsz barmikor!!:):) A pasim is szokott kopogtatni neha!hihi Orulok, ha jobban vagy attol amit irok!:) Komolyan! Nekem ez tok jo erzes!! Puszilom a gyerkocot is! :wink:
Vendég
 


Ja, es koszi es legyen igazad!!!!:) :D :D
Vendég
 


Virag, a vegen meg tenyleg novemberben hozom a zebrat! :wink:
Vendég
 


Beze! Nagyon csini vagy! Képzeld, nekem is lesz egy ugyanilyen kismami felsőm, kedves szomszédasszonyomtól örököltem! Majd, ha összejön a tali, felhúzhatnánk mindketten ezt! :lol: Nagyon jók a képek, továbbra is azt mondom, hogy Lexi annyira zsivány, hogy csak na... Ilyenkor mégis inkább kislányt szeretnék. :oops: Akartam kérdezni, hogy Ti örültök a kisfiúnak, vagy kislányt szerettél volna megint?

Lányok, köszönöm szépen a kedves fogadtatást!
Nika! Örülök, hogy a TE csillagszemű kisfiad meggyógyult, és kezdheti az ovit. :wink:

Dike! Jó bulizást kívánok Neked, szorítok, hogy egy jó darabig ez legyen az utolsó! :wink: :D

Kismamik! Ti hogy bírjátok a frontokat? Nekem a hűvös levegő nagyon jól esik, viszont a pocakom ilyenkor kicsit többet szurkál, többet kell pihennem.
pedi
Kalocsa
 
 


Bogárka doktornő kérem szépen... ööööö.... szóval rám is mindig nagyon pozitív hatással van, ha ide írogatni tetszik nekünk.... szóval köszönöm, hogy a páciense lehetek... :lol: :lol: :lol:

Pedi, az én pocim akkor keményedik többet, ha hidegfront jön...márpedig most az van... ezen kívül Gergő baba is sokkal többet mocorog ilyenkor.
Te dolgozol vagy táppénzen vagy?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi, haho, most latom, hogy Te 13. hetes vagy! Es hogyan viseled? Rosszulletekkel hogyan allsz, hadilabon vagy elkerultek? Ha jol sejtem fiut szeretnel, de tudom igazabol tok mindegy. :) Neved van mar? En is fiut szeretnek maaajd!-de ezt csak halkan jegyzem meg! :wink:

Viragom, egy ilyen sugarzo kismamanak nincs Ram szuksege! Veled minden okes csak atmeneti es mulo allapot amikor a lemesz nem sugarzoba! Elmulik! :wink: :D Ugy, mint Bezenel is! :wink: Nem tartos ez senkinel csak anyapara, anyasokk.

Zsuzsi!!! Mizus ma a cukorral!! Nem irtal! Vagy csak en nem figyeltem elegge! :shock:
Vendég
 


hellóóóóóóóóó!!!!!! :shock: :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, kicsit bovebben??! :lol:
Vendég
 


Bogárka, a sugárzást ma máshol érzem... :oops: úgy nyilallgat ott lent... :oops: ilyen eddig még nem volt. De valószínűleg túlerőltettem magam... Reggel a Zuram elvitte Bencét a szüleimhez, én pedig egyedül gyorsan végignyaltam a lakást, ágyat húztam, mostam, teregettem, délben elmentem a kis gézengúzért, hazafelé Anyu is jött velünk, bementünk a Tecsó-ba, aztán ettünk és a férjuram ment sulimegnyitóra zenélni a növendékeivel, Anyut hazavitte és meg egyedül játszadoztam a kölökkel... Háááááát, régen fáradtam el ennyire...
Holnap meg menni kell a sógoromékhoz ebédelni (szülinapozni), lehet, hogy tanítok is délután (majd holnap szólnak, hogy menjek-e), ja és persze a férjem még mindig azzal nyúz, hogy este menjünk el Bencével meghallgatni a koncertjüket... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nita, úgy látszik nem rúgtam eléggé s@ggbe a Zuramat... még mindig nem fogta fel, hogy nem tudok kb másfél órán keresztül rohangálni Bence után...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, csodalkozol, hogy szur, nyilal, faj, hasogat?? Bammeg ennyi melotol es joves-menestol en kipurcanok!!! :shock: Neked pedig meg Gergo is ott van! Ertem en, muszaj ezeket a dolgokat is megcsinalni. Nehez az anyukak elete! :shock: Neha! A holnapi naphoz...nagy kalappal! Te csak kossed az ebet a karohoz, hogy faradt vagy!!!Nem mesz es csa! Az hianyzik meg, hogy Bencus elessen mert nem tudsz idoben utana kapni vagy valami! Jobb az mindkettotoknek ha maradtok otthon. Bencusnak is. Koncert meg majd lesz meg arrol nem fog Bence lemaradni!
Vendég
 


Nita, eltuntel??
Vendég
 


Virág akkor én rúúúúúúúúgom seggbe az uradat....üzenem neki!!!!!!!

Bogi itt vagyok.. :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Alszik mar a ket lurko??
Vendég
 


Nita, jöhetsz... :twisted: :twisted: :twisted:

Bogárka, köszi, hogy aggódsz értem, aranyos vagy! PUSZILLAK!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jó éjt Csajok! Elhúzok a hálószobába... bár Gergő most épp csuklik, utána meg biztos jön a buli... :P

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi igen alszik a banda......én is megyek mert kezdek álmos lenni.......
szép álmokat.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csillagvirág
Telenornál, és hűségakció (számlás előfizetőknek), akinek már lejárt a 2 év. Nekem már majdnem egy éve lejárt, csak egy jó ajánlatra vártam. Még kaptam hozzá egy új kártyát is 2500 Ft lebeszélhető, és amit majd teljesen ingyen bevonhatunk a családi csomagba, ezt majd a Szabinak adom, és tudunk ingyen beszélni.

Beze
Ezt a hidegfrontot nem éreztem meg, általában a fejem szokott fájni. Tegnap én is keményedtem, de azért mert egész délelőtt a várost jártam, cipekedtem, meg délután még kisuvickoltam a fürdőt sarkoktól-sarokig, mindent. Már csak a konyha van, azt majd holnap.
Helyes a pocid, meg tappancsok nekem is tetszenek.

Na most lépek, mert éhes vagyok, lecsót csináltam tegnap, dobok rá két tojást, aztán hammmmm.
Vendég
 


Beze nagyon csinos Kismami vagy!!!

Bogárka én Benne vagyok abban, hogy együtt babásodjunk!

Én ma úgy döntöttem, hogy elpakolom a hőmérőt, ovu. teszteket jó mélyre és mostanában nem keresem őket, attól még hogy használom nem leszek babás! És szerintem nem is tesz jót nekem, ha tudom mikor van PÉ!!!!

Most megyek a Tescoba vásárolok pár dolgot a nyaralásra, holnap meg megyünk a Sógornőmmel pár ruhát venni!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, szerintem is jól teszed, hogy elpakolod a hőmérőt meg az ovuteszteket! Jönni fog a baba ezek a kütyük nélkül is! talán még hamarabb is, mintha állandóan azon izgulnál, hogy "na... talán most..." :wink:
Hány napra mentek nyaralni?

Beze, nem is mondtam, hogy mi is hasonló környezetben élünk, csak még egy kicsit magasabban a "hegyen". Majd a jövő héten csinálok fotót a kilátásról meg a pocakomról is és megmutatom.

Végre belenyugodott a férjem, hogy nem megyünk ma el a koncertjükre. Tanítanom sem kellett menni, úgyhogy "csak" Bencéznem kell. :)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág na csak megjött párod "esze":)))))

lányok valaki le kicsinyíti nekem ezt a képet?

Kép

vagy meg csinálja hogy a kép a nevem alatt legyen???? :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Most senkinek nem válaszolok külön,fáradt vagyok,de nem haragudni ám,oké?♥

Csak gondoltam benézek kicsit,így lefekvés előtt :D És Jó Éjszakát Kívánok Nektek!!!!!!

Puszi mindenkinek :D ♥♥♥♥♥♥♥
Vendég
 


nitácska: van egy weboldal ahol lehet kicsinyiteni képeket amilyenre akarod:) képméretezés.hu vagy valami ilyesmi a neve.

Na csajok lehet holnap még nem viszem szarost oviba:( elesett a ház előtt erre szétnyilt a feje:( igaz nem nagyon meg nem is vérzett nagyon de azért az oviban nem tzdnak úgy figyelni rá hogy ne üsse be mégegyszer egy darabig .Azért lemegyünk majd rákérdezek az ovónőnél.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Csillag, örülök, hogy a férje észhez tért! :wink: Remélem, ma pihentél, azért nagyon sokat végeztél tegnap, nekem pocak nélkül se ment volna egyszerre. :roll:
Várom a fotókat. :D

Pedi, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen!
Én kezdettől tudtam, hogy kisfiú, örülünk a vegyespárosnak. :wink:
Hidegfrontot általában megérzem, olyankor fájdogál a pocakom.

Mona, köszönöm, és jól döntöttél! Én Lexi előtt hőmérőztem hónapokig, nagy megkönnyebbülés volt, amikor abbahagyhattam.

Bogárka, mennék én, ha nem lennél olyan messze! :D

Rita, köszönöm szépen! Te nem raksz fel pocifotót?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nika, te jó ég! Jobbulást, és sok gyógypuszit küldök Gergőnek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nika jobbulást Gergőnek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csillag 6 napra megyünk!

Nika jobbulást Gergőnek!

Beze én február óta folyamatosan hőmérőztem, és mindig felkeltem 5 kor, hogy ugyanabban az időben mérjek, már belefáradtam egy kicsit, majd összejön a baba!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?