Sziasztok!
Hát valóban beköszönt az ősz, jövő héten biztos. Nekünk augusztus 27-én volt az esküvőnk, és a fák már színesben (sárga-barna-zöld) pompáztak. De én nagyon szeretem az őszt, akkor ismerkedtünk is meg.
Épp most készülök elrakni a nyári ruháinkat, csak egy-egy darabot hagyok itt a vénasszonyok nyarára. Reginek elég kevés ruhája van, úgyhogy SOS....jövő héten muszály eljutnom a turiba. Mert kinőtt ruhákban elég bénán fog kinézni az oviban.
Bettike
Őszinte részvétem! Én is nagyon szerettem a papámat, sajnos ő nem élt meg ilyen szép kort. Még most is könybe lábad a szemem, ha rá gondolok. Az utolsó hónap amit kórházban töltött, borzasztó volt. Ő egy életvidám, örökmozgó, mindig dolgozó ember volt, és ágyhoz kötözték, szóval nem méltó hozzá, sajnos a betegsége miatt kellett (SM-je volt, de tüdőgyulladás volt a végzetes).
Nika
Nem akartok váltani más lázcsillapító kúpra, vagy nem is figyeltem...szirupot kap. Mi legútóbb is Mexalen kúpot használtunk. Ez 250 mg-os paracetamol tartalmú, és olyan jó leviszi, hogy most majdnem 40 fokos láza volt (39,7), és egy db kúptól teljesen elmúlt a láza nem is tért vissza. A nurofen nem nagyon vállt be, magas láznál a láz már a hatóidő lejárta előtt fél órával visszatért. Szóval éjjel is kelteni a gyereket, és macerálni nem volt túl jó. Ezzel meg olyan jót aludt. Úgy tudom 3-4 nap után egyébként is érdemes váltani hatóanyagot, más kúpot, vagy mást választani. Majd az orvos úgyis elmondja mit javasol.
Dike
Ezek nagyon jó hírek. Akkor következő ciklus már élesben. Lombik, vagy inszem?
Kati
Nagyon helyes a pocid, és ez a rövid haj is nagyon jól áll. Szerintem alul nő a pocid, a ruha megtévesztő, mert hosszabb fazonú. De bőven köldök alatt domborodik. Egyébként nekem is hosszúkás volt a hasam, bár ez inkább később látszott. A doki mindig mondta is, hogy biztos hosszú baba, mert eszméletlenül magasan, hosszan helyezkedik el.
Mia
Tegnap délután én is éreztem a hullámzást. 2 napja meg mintha rugott volna, de nem a hasfalam felé, hanem úgy bentről éreztem. Pont feküdtem, meditáltam, és magamban (gondolatban) mondtam, hogy rúgj egyett nekem, és már rúgott is. Teljesen jó az összhang közöttünk, persze azóta ez nem működött
Regikém 16+5 naposan rúgott először, de akkor nagyot, előtte nem nagyon éreztem a mozgását. Szóval reménykedem, hogy néhány nap múlva már határozottabb rugásokat is érzékelek majd.
Csillag
Kitartás, biztos minden rendben lesz a méhszájjal. Ha nem csinál életveszélyeset, szerintem ne futkozz a kissrác után, inkább pihenj. Regit is hagyom érvényesülni, ő is sokat beszél, és kitartóan elmondja többször is amíg nem reagálok rá.
Egyébként a méhszáj miatt én is aggódok, már várom a köv. vizsgálatot, hogy minden okés-e. Egy-egy keményedés olyan erős, érzem mindenem begörcsöl abban a pillanatban. De a gyógyszer elvileg méhszájlazító hatású, szóval reménykedem, hogy most is minden rendben lesz.
Beze
Nem is kell állandóan rohangászni - mondom én, aki most 2 percenként rohan oda Regihez, mert nyafog, hogy leejtett valamit, vagy takarjam be, stb. Szóval, jobb ha megszokják, mert ha a második megszületik, úgyis kevesebb idő jut rájuk. Már vágom a centit
, hogy mikor megy újra oviba a kis lurkóm.
Ma lesz szülői értekezlet, remélem jövő héten szerdán legkésőbb már mehet.