Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!!!

Virág ne pityeregj ám:)))))
reggel elvittem a dokihoz őket......Máté már jól van mehet ovibe 1-től:)))))))))))HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Barnira meg azt mondta a fogától lehetett lázas és attól folyik az orra..........???!!!!!hát remélem hogy attól és nem beteg.....

Betti ŐSZINTE RÉSZVÉTEM a párod papája miat..........szép kort élt meg.........az én mamim 89. éves volt:((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Hát valóban beköszönt az ősz, jövő héten biztos. Nekünk augusztus 27-én volt az esküvőnk, és a fák már színesben (sárga-barna-zöld) pompáztak. De én nagyon szeretem az őszt, akkor ismerkedtünk is meg.
Épp most készülök elrakni a nyári ruháinkat, csak egy-egy darabot hagyok itt a vénasszonyok nyarára. Reginek elég kevés ruhája van, úgyhogy SOS....jövő héten muszály eljutnom a turiba. Mert kinőtt ruhákban elég bénán fog kinézni az oviban.

Bettike
Őszinte részvétem! Én is nagyon szerettem a papámat, sajnos ő nem élt meg ilyen szép kort. Még most is könybe lábad a szemem, ha rá gondolok. Az utolsó hónap amit kórházban töltött, borzasztó volt. Ő egy életvidám, örökmozgó, mindig dolgozó ember volt, és ágyhoz kötözték, szóval nem méltó hozzá, sajnos a betegsége miatt kellett (SM-je volt, de tüdőgyulladás volt a végzetes).

Nika
Nem akartok váltani más lázcsillapító kúpra, vagy nem is figyeltem...szirupot kap. Mi legútóbb is Mexalen kúpot használtunk. Ez 250 mg-os paracetamol tartalmú, és olyan jó leviszi, hogy most majdnem 40 fokos láza volt (39,7), és egy db kúptól teljesen elmúlt a láza nem is tért vissza. A nurofen nem nagyon vállt be, magas láznál a láz már a hatóidő lejárta előtt fél órával visszatért. Szóval éjjel is kelteni a gyereket, és macerálni nem volt túl jó. Ezzel meg olyan jót aludt. Úgy tudom 3-4 nap után egyébként is érdemes váltani hatóanyagot, más kúpot, vagy mást választani. Majd az orvos úgyis elmondja mit javasol.

Dike
Ezek nagyon jó hírek. Akkor következő ciklus már élesben. Lombik, vagy inszem?

Kati
Nagyon helyes a pocid, és ez a rövid haj is nagyon jól áll. Szerintem alul nő a pocid, a ruha megtévesztő, mert hosszabb fazonú. De bőven köldök alatt domborodik. Egyébként nekem is hosszúkás volt a hasam, bár ez inkább később látszott. A doki mindig mondta is, hogy biztos hosszú baba, mert eszméletlenül magasan, hosszan helyezkedik el.

Mia
Tegnap délután én is éreztem a hullámzást. 2 napja meg mintha rugott volna, de nem a hasfalam felé, hanem úgy bentről éreztem. Pont feküdtem, meditáltam, és magamban (gondolatban) mondtam, hogy rúgj egyett nekem, és már rúgott is. Teljesen jó az összhang közöttünk, persze azóta ez nem működött :lol:
Regikém 16+5 naposan rúgott először, de akkor nagyot, előtte nem nagyon éreztem a mozgását. Szóval reménykedem, hogy néhány nap múlva már határozottabb rugásokat is érzékelek majd.

Csillag
Kitartás, biztos minden rendben lesz a méhszájjal. Ha nem csinál életveszélyeset, szerintem ne futkozz a kissrác után, inkább pihenj. Regit is hagyom érvényesülni, ő is sokat beszél, és kitartóan elmondja többször is amíg nem reagálok rá.
Egyébként a méhszáj miatt én is aggódok, már várom a köv. vizsgálatot, hogy minden okés-e. Egy-egy keményedés olyan erős, érzem mindenem begörcsöl abban a pillanatban. De a gyógyszer elvileg méhszájlazító hatású, szóval reménykedem, hogy most is minden rendben lesz.

Beze
Nem is kell állandóan rohangászni - mondom én, aki most 2 percenként rohan oda Regihez, mert nyafog, hogy leejtett valamit, vagy takarjam be, stb. Szóval, jobb ha megszokják, mert ha a második megszületik, úgyis kevesebb idő jut rájuk. Már vágom a centit :lol: , hogy mikor megy újra oviba a kis lurkóm.
Ma lesz szülői értekezlet, remélem jövő héten szerdán legkésőbb már mehet.
Vendég
 


Sziasztok Csajszikák! :D

Kivel is kezdjem,így hirtelen :lol:

Dike: szupi jó hírek,szorítok ezerrel és mennek a +++++++++++ energiák,meglátod hamarosan hozzátok is bekopogtat a gólyácska :wink:

Zsuzsi: de jó ilyen hírekre jönni,izgultam érted hogy minden okés legyen,és az is lett látod :wink:

Nika: Én is bírlak kisanyám :lol: :lol: :lol: Hát igen,én már tudom mit kell érezni,de gondolhatod,én is jól meglepődtem,hogy már ilyen korán érzem babucimat,de ha elvok számolva akkor meg lehet nemis korai :wink:
Jobbulást Gergőnek,gyógypuszi neki :!:

Virág:Tomi is rengeteget dumál,pörög és néha bizony kicsit fárasztó,mondjuk ha én is fáradtabb vok a türelmem sem olyan vele sajnos :roll: Főleg,hogy ő mostanában leszokott a délutáni alvásról,ami valljuk be azért kellene neki,ezért néha levágja a hisztiket,és érted látszik rajta hogy fáradt,de nem aludna ám semmi pénzért :roll: Pedig az oviban majd kell neki aludni,ott majd nemtudom mi lesz,ő is jókor akar leszokni az alvásról,így ovi előtt :roll:

Nita:Barninak jobbulást,Tominak mindig volt megfázásos tünete,láza, mikor jött a foga!Nehezen viseltük a fogzást,van vmi homeós kúp ami jó a fogzásra,de nemugrik be a neve :roll: mindegy,az jó volt neki :!:

Brita:érezted a hullámzást? :D de jóóó :D biztos vagyok benne,hogy pár nap múlva határozott rúgásokat érzel :wink:

Beze:örülök,hogy jólvagytok :wink:

Bogárka:jól esett az esti dumcsi :wink: imádlak! :D

Ma voltak az ovónénik :D Tomi olyan kis szégyenlős volt,bújt mindig az apjához :D
Aztán a végén feloldódott,és a szobáját is megmutatta nekik :wink:
Szeptember 15-én kezdi,előszőr csak 2 órára kell otthagynom,aztán majd meglátjuk a továbbiakat,én azthittem hogy majd én is ottmaradhatok vele,de nem!
A szomszéd kiscsaj is akkor megy,(nagy barátjője,mindig eggyütt lógnak)szóval lehet így picit jobb lesz neki,hogy már lesz egy ismerőse :wink:
Vendég
 

 
 

Brita:Nekem is mennem kell ruhákat venni Tominak,az összeset kinőtte :roll: Nagyon sokat nőtt a nyáron,ovonénik meg is jegyezték,hogy szép nagy fiú :D
Vendég
 


Megjöttem... jól kimászkáltam magam délelőtt... Tegnap fogyott el a szabadságom, így a mai naptól szülésig táppénzen vagyok. Reggel elmentem a dokimhoz a kórházba, ő betelefonált a terhesgondozóba, hogy csinálják meg a papíromat (így nem kellett kivárnom a sort). Utána bementem a munkahelyemre, leadtam a táppénzes papír fénymásolatát, így tudnak majd bérszámfejteni és nem kell várnom egy hónappal többet az augusztusi fizumra.
Aztán felmentem Anyukánékhoz egy kicsit beszélgetni, utána pedig a Rossmann-ba, mert a héten még be lehet váltani a régi akciós matricákat a 15%-os kedvezményes vásárlásra.
Ezután bementem a C&A-ba és vettem magamnak egy csini felsőt őszre, végül jöttem haza. Útközben megálltam még egy pékségnél és vettem pár kiflit.
Délután én is megyek óvodás szülői értekezletre, mert még nem jelentettem be, hogy Bence most nem fogja elkezdeni az ovit. Addig nem akartam szólni, amíg ki nem derül, hogy bekerülünk-e a jobb, felújított épületbe. Ha igen, akkor valószínűleg tavasszal kezdünk, ha nem, akkor kivárom a következő szeptembert és beviszem a munkahelyemen levő oviba. Az az egyik legjobb ovi a városban, csak így egy évig, amíg még itthon leszek Gergővel, be kell vinnem Bencét Győrbe.

Bocs, hogy most nem reagálok, de Bence nyúz, hogy menjünk játszani... Majd este jövök...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nika, gyerkocnek jobbulast!! Ejjel volt alvas? A melohoz pedig gratula! Ilyen csajok kellenek oda! Nyert ugyed van! :wink:

Beze, vigyi Magadra! Apara is! Lexire is! Marcira is!:) Mindenkire, na!:):) Orulok, hogy Apa jol van es a gyerkocokkel is minden rendben.

Nita, orulok, hogy minden rendezodott!!:):) Es jol vannak a gyerekek!! Foleg Mate! Kiraly!

Betti, reszvetem!

Rita, Te hogy vagy ott lent also fertajon?? Kremek jok voltak? Jol vagy?

EjjMiakotyukanyo, ujra itten tetszik lenni? Elmentek az ovonenik is? Tomika meg szegyenlos volt??hihihi de cuki!:):) Neked rokakoma? Na, gyere meselj, mizus? Rugdos ma is a babus?? Ne tunj el, irjal!

Dike, orulok, hogy igy felgyorsultak az esemenyek! Beindul most minden!! Hamarosan babazhatsz!!!:):):) Sok dolgod van azert nem mondom, ide menni, oda menni, ize-hoze.

Zsuzsi, Veled? Ma mit hamiztal, hamizol??
Vendég
 


Virag, 78 napod van hatra. Nem mondom, tobb, mint 3 nap...de mar ez sem sok! :shock:

Jo sok mindent csinaltal ma!! Remelem nem faradsz ki nagyon a Bencussal valo jatekban es este jossz meg kicsit!
Vendég
 


Pampi milyen regen irt mar... :? :cry: :(
Vendég
 


brita! igen lombik lesz. ekg kipipálva!:) holnap reggel vvétel.

KépKép
dike
 
 


akkor most Barninak mennek a gyógypuszik +++++++

Nekünk a tegnap éjjel már nagyon jól telt :) én is tudtam aludni és Gergő sem lázas:9
Nem tudom hogy jobb e a nurofen kúp de majd rákérdezek a patikában :) köszi a tippet.

apa: panel programban ablakokat fog cseréni :9

Betti: részvétem apapa miatt szép kort megélt:)

Brita utána nézek majd köszi a tippet:) amúgy csak egy nap volt lázas de azt hiszem nurofent úgy ahogy van lecserélem:)

mia: ti mekkora rucikat hordtok? mert ha kinőtte őket és Gergőnek még jó és nincs kinek adni akkor én átveszem ha kislány lesz esetleg a következő baby:):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Mia hála Barni nem szenved a fogzás miatt..max ez a taknyos része......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!

nincs erőm most mindenkinek írni, de jobbulást kívánok a kis betegeknek!!!!!

zsuzsi, dike: szuper hírekre jöttem. tegnap is vártalak még este titeket.

betti: leírnád még egyszer a pizzának a receptjét? lusta vagyok visszalapozni, mert egyszer már írtad. holnap akarok csinálni.
vagy valaki, akinek tuti puha receptje van. én nem szeretem a vastag tésztás pizzát.

csajok! sokkal rosszabb szabi után visszamenni dolgozni. nagyon ki vagyok fáradva! de már csak holnap kell órákat tartanom, utána egy hétig még bejárni az új csajt betanítani
elég fárasztó már így, pedig jól érzem magamat, de mégis ki vagyok purcanva. mondjuk szerintem főleg a meleg készít ki.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati jön a hidegfront..lehet ezért is vagy még fáradtabb

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: nem tudom, h mitől, de most is itt ülök anyóséknál a fotelban elfolyva.
nagyon helyesek a vonalzóid! szépek!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati köszi.........igyál hideg vizet.az felfrissít!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati, itt a Betti fele pizza recept.

Gondoltam leirom ezt a jó kis receptet,hátha más is kipróbálja,nálam nagyon bevállt.isteni finom,puha pizza recept,szoval:
Pizza tészta:1kg liszt,2ek só,1ek oregánó
bors,1 kocka élesztő,2tk cukor,6dl langyos viz
6ek olaj.....

1.lépés:a lisztet mikróban megmelegiteni(én nem szoktam,és ugy is jó),bele só,bors,oregánó

2.lépés:nagy tálban élesztő+cukor+langyos viz--->simára keverni+bele az olaj,hagyjuk picit kelni..

3.,összedolgozzuk a lisztet az olajos vizet,kidagasztjuk.

4.,olajjal lekenve 45percig pihentetjük,utánna újra átgyurjuk és 4 részre osztjuk.

5.,1cm vastagra nyujtjuk,egyszerre egyet,többit addig letakarjuk.

6.,sütőlapon még 15 percig pihentetjük.

7.,rá a paradicsom szósz és a többi feltét.

8.,előmelegitett sűtőben 220fokon 20-25 percig sütjük,nem szabad pirosra sütni mert kemény lesz,25 perc bőven elég...

Paradicsomszósz.40dkg hámozott paradicsom(ha valaki kiváncsi rá,én úgy csinálom hogy a paradicsom tetejét bevágdosom,kereszt alakban,forásban lévő vizbe dobom,kb 1 percig,aztán könnyen meg lehet hámozni),1 tk oregánó,2gerezd fokhagyma,2ek olaj,1 ek sűritett paradicsom(elhagyható),só,bors---->összeturmixolni...mehet a pizzára
Nagyon finom,érdemes kipróbálni:)
Vendég
 


Sziasztok Csajok!!! :)

Még élek! Már 2 napja olvasgatlak titeket, de csak most van egy kis nyugi, az emberem elment dógozóba, így nem kell hallgatnom, hogy már megint babanet, stb... :)


Örülök, hogy mindenki jól van!:)

Bogár- ez tutijó recept, ki fogom próbálni!

Szóval nagyon jó volt a 16 nap szabi, Horvátban szuperjó időnk volt, rengeteget fürödtünk, hajókáztunk, kirándultunk, a párom még repült is! Ez volt az első hét, a második héten meg végre kifestettük a lakást, meg elpakolásztuk ami még szanaszét volt, vasárnap meg elmentünk Nyíregyházára az állatparkba, hát az egy szupejó hely! Menjetek el ha tudtok!



Tegnap meg voltam dokkernál cisztanézőben, és szerencsére nyoma sem volt! Úgyhogy újjult erővel vetjük bele magunkat a dologba! :)
Most lépek, mert barátnőmék költöztek ma, és átmegyek segíteni rendezkedni!

pussz
később még jövök!
pampalini
 
 


Hálló!

Bogárkám: ma tök sztenderd dolgokat ettem, csak ugye jóval kevesebbet. Az étrendi ajánlás szerint eszem, így végre nem vagyok éhes. A terheseknek teljesen más diéta kell, mint az inzulinos betegeknek, én pedig egy hétig olyan füzetek szerint tudtam diétázni, amiket inzulinosoknak készítettek.

Csillag: tök jó, hogy ekkorát sétáltál... én már rég nem voltam sehol, és egy darabig nem is megyek. Lassan már a két hetet számolom vissza a kórházig :?

Kati: Én is kivagyok ettől az időtől. Ma megint fájt a fejem, blööö...
Vigyázz magadra.

Beze, Mia: Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám a cuki miatt.

kovacszsuzsi
 
 


csá csumi csá!

Bogárka:volt ám rókakoma,de nem akkor mikor ittvoltak,hehe :lol:
Elvagyok,most éppen főzök töltött paprikát,már napok óta úgy kívántam :lol: :lol: :lol:
Veled mizu?
Képzeld,holnap megyek a korházba a védőnőhöz :shock: kiállítja a kiskönyvet :D ma beszéltem vele telón,délután elmentünk és megnéztük de csak a tel száma volt kiírva én meg gyors felhívtam :wink: eddig lusta voltam,azért nem mentem hehe :lol: De mondom már lépni kéne valamit,mert jövőhéten már menni kell uh-ra meg vérvételre,és addig elkell intézni a védőnőt :)

Nika:átadnám szívesen neked,de még nemtudok semmi biztosat mondani neked,mivel tesóm is kismama és ugye még ott sem tudni a pici nemét,de majd még beszélünk erről,oksa? amúgy 110-es a mérete,de lassan már az is kicsi :wink:
Vendég
 


Pampalini örülök hogy jó volt a nyaralás!!!!!!!!!!
annak meg még jobban hogy a ciszta eltűnt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi melyik kórházba is leszel?? :oops: :oops: ha tudlak meg foglak látogatni!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zsuzsi, az nagyon tutkos, ha nem vagy ehes. Kuldd mar at nekem is mert en meg non-stop ennek! :lol:
Ne szamolj, annal rosszab:(:(, elvezd ki a meg otthon toltheto napokat! Puszikallak! Kitartas!!

Nika, hurra, hogy jol aludtatok! Ma is igy legyen!!:):)

Mia, lesz kiskonyved mar? Az a randa amit jobb ha az ember befoglal, mint az isis konyveket? Tesod is babat var? Nem is tudtam! Tok jo lesz Nektek egyutt babazni!:):)
A toltott papi nagyon finom, kuldheted, varom!hihi

Virag, elsz meg??????!!!!!!
Vendég
 


Pampi, lattam am a fotokat!!!
A cisztanak drukk, hogy huzzzon el jo messzire es maradjon is ott!
A projekthez pedig +++++++++!!! :wink:
Vendég
 


Nita: De édi vagy!!! A Szent Imrében leszek :) Tök ari vagy :)

Bogár: Átküldöm holnap priviben, jó? Pusza

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi majd privibe írd meg a számod..........
a Szt.Imre az a Campónánál van ugye?????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Halihóóóóóóóóóóó!

Bogárka, köszi, még élek, csak az ovis szülőiről ahogy hazaértem a Zuramnak menni kellett zenekari próbára , így egyedül voltam Bencével.
Hogy van a fejed???? Ugye nem volt "play truant" és ott voltál a suliban???????????????

Na, szóval most már tuti, hogy nem jövünk a közeli falusi oviba, inkább megvárjuk a következő tanévet és szeptemberben kezdünk Győrben. Az még csak a kisebb bajom lenne, hogy az icipici terembe lett beosztva Bence (amiről tanárként pontosan tudom, hogy totál alkalmatlan egy óvodai csoportnak...), de ennél még jobban eltántorított az, amikor bemutatták a két óvónénit meg a dajkát... Az egyik óvónéni egy pályakezdő, alacsony, törékeny nő, zéró tapasztalattal, a másik pedig egy Waldorf-módszer szerint kiképzett banya. Bocs, de nem tudom máshogy leírni... Ismerem ezt a módszert, tanultam róla és tudom, hogy SOHA nem adnám Bencét ilyen nevelési környezetbe. Igaz, hogy nem mondták, hogy eszerint a nézet szerint nevelik majd a gyerekeket, de az a véleményem, hogy ha valaki ezt tanulta, ezt csinálta eddig, akkor most is ilyen irányba terelgetné a nevelés menetét... Na de még nincs vége, most jön a hab a tortán, a dajka, egy 45 körüli kivénhedt nő, (olyan lotyó-forma, aki azt képzeli magáról, hogy még mindig 20 éves). Ő aztán kiverte nálam a biztosítékot... az egész szülői értekezlet alatt teli szájjal rágógumizott...
Na ezek után könnyen meghoztam a döntést, hogy inkább vállalom a kényelmetlenebb mindennapos kocsikázást Bencussal a sulinkhoz tartozó oviba, inkább fizetem a benzint,de legalább normális óvónénik fogják nevelni, fejleszteni. A mi sulink egyébként katolikus intézmény, így még némi pluszt is kapnak a gyerekek.

Bocs... ez egy kicsit megint hosszúra sikerült.... :roll:

Zsuzsi, először is szuper, hogy nem vagy éhes!!!!!! Látod-látod, menni fog ez a kajálás!!!!
Amúgy meg délelőtt nem sétáltam ám ilyen sok helyre... mindenhová kocsival mentem... én ennyit már nem tudnék menni... :roll: De tényleg jól esett és totál megértem, hogy begubóztál az otthonléttől. Amikor feküdnöm kellett egy hónapig és nem mehettem sehová, én is hasonlóan éreztem... De Neked most még rosszabb, mert nálam végig volt remény arra, hogy nem kell végigfeküdnöm a terhességet, Nálad viszont jön a kórház. :?

Kati, sajnálom, hogy fáradt vagy, de mindjárt itt a munka vége!!!! Számlálhatod a napokat!!!!!!!!!!!!!

Pampalini, örülök, hogy jól telt a szabadság! Azt meg tudtam, hogy a ciszta el fog távozni melegebb éghajlatra... :wink:
Te figyu, Téged még nem jelöltelek iwiw-en... elküldöd a nevedet priviben, hogy bejelölhesselek?

Nika, örülök, hogy Gergő jobban van!

Rita, a Mexalen kúp nekünk nem vált be lázcsillapításra... ahogy a Panadol szirup sem... mindkettőnek paracetamol a hatóanyaga és Bencénél tök hatástalan... Ezt valószínűleg tőlem örökölte, mert nálam fordult elő néha az, hogy gyogyó nem vitte le a lázamat, csak egy Algopyrin szuri... :?

Nita, Barnika hogy van? Tényleg a fogzás lehet a ludas?

Mia, örülök, hogy Tomi feloldódott az óvónénis látogatásnál. Ügyes nagyfiú már!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2010.08.26 20:29-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Zsuzsi, küldd el nekem is az étrendet, légyszi... annyira kíváncsi vagyok rá! KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág nem semmi amit írtál az ovónő kontra dajkákról.........jobb hogy nem oda fog járni Bence!!!!

szerintem Barni is megfázott.....aztán lehet jön a foga is fene tudja......de lázasnak nem lázas.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, sajnálom Barnit! Remélem hamar rendbe jön!
És tényleg jó, hogy nem ebbe az oviba fog járni Bence... még most is feláll a nem létező szőr a hátamon, ha az óvónőkre meg a dajkára gondolok... brrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Pedig még vissza fogok menni az oviba, mert tavasszal lenyúltak tőlem a beíratásnál egy kis lóvét az óvodai egyenpólóra... na, most vagy visszakérem a pénzt vagy elhozom a pólót... Ugye nem vagyok kicsinyes???? :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


kérd vissza a pénzt......szemetek még le is akarják nyúlni............brrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mia: semmi gond azért mondtam ha nagyon nincs hová elpasszolni a rucikat :):) amúgy Gergő is pont 110-eseket hord de lassan neki is kicsik lesznek :) pedig csak 104 cm :)

Pampa: örülök hogy jól telt a szabi és hogy újra pályán vagytok baba ügyben :)


Csillag: drága szivem biztosan megéri majd hogy másik oviba viszed Bencét:9 addig meg örül tesónak és nem gondolja hogy tesó miatt kell oviba mennie :):):)

zsuzsi : szupi hogy nem éhetél :):):9 csak így tovább :)

nika70
Salgótarján
 
 


Na most végeztünk, persze közben lecsúcsott egy üveg vörösbor. Jól esett, már nagyon régen ittam :)


Köszi Bogár a hsz-t a képhez, nem is reagáltam rá 1000 bocs :oops: puszi neked


Csillag írok pü-t!

jó éjt!
pampalini
 
 


csajok hol vagytok ????

Voltunk doki néninél zöld utat kaptunk a hétfői ovihoz :):):) vagyis Gergő meggyógyult :)

én ma bolognait csinálok :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Mia
Tegnap az ovis szülőértekezleten mozgott rendesen. Napi egyszer-kétszer azért aktív.

Bogárka
Hát nem múlt el, a krémek viszont jól enyhítik a viszkető érzést, elég ha este lefekvés előtt bekenem. Szerintem ez már nem fog elmúlni, egy valami érzékenységet váltott ki, és a terhesség alatt ez már meg is fog maradni. A mastut tegnap abba kellett hagynom, mert lejárt a 10 nap, amíg használhattam a lidocain tartalma miatt. Szóval most fogalmam sincs mit próbáljak ki. Neogranormonra a doki mondta, hogy ne használjam, mert szteroidos kenőcs. Máshol meg netes orvosok azt mondják, hogy lehet, meg a tájékoztatóra is az van, hogy lehet terhesség alatt. Hát nem tudom, hogy az a nagyon minimális kenőcs, amit max naponta egyszer kicsi felületre kenek, árhat. De csak két hét múlva megyek dokihoz, úgyhogy valami ki kell találnom. A candibene krémtől iszonyatosan elkezdtem viszketni (éjjel fel is keltem, és lezuhanyoztam, lemostam), az csak gáttájékon használ. Még az egyszerű nivea krémen gondolkodom. Anno volt egy krémem a dm-ben lehetett kapni, az is tégelyes, a babacuccoknál volt, de már nem forgalmazzák. Pedig az használt viszketésre.

Pampalini
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás, akkor egészségileg is rendben vagy, mostmár tényleg jöhet a babaproject.

Csillag
Látom nem jártatok szerencsével az oviban. Győrbe hova vinnéd? Mi is gondoltuk, hogy győrbe járatjuk, az apor ovira gondoltunk, de aztán miután kiköltöztünk, és most már tapasztaljuk, is hogy nagyon jó az itteni ovi. Regi ovónőivel, és dajkájával abszolút meg vagyok elégedve. Határozottak, és a gyerekek is nagyon szeretik. Egyellőre marad félnapos, csak hétfőn, amikor hittan van, akkor lesz egésznapos. Januártól viszont egész napra akarom vinni.
Ovódai egyenpoló? Minek?

Na most megyek, ebédezünk, aztán elmegyünk fagyizni, meg anyuhoz tojásért, és bevásárolni. Délután meg végre alszok egyet, mert éjjel nem sokat sikerült aludnom.
Tegnap sem, délutáni alvásunk meg kimaradt, mert siettem a szülőire, utána meg egy barátunknál voltunk, és fürödtünk a medencébe, illetve én nem, de Regi nagyon élvezte.
Vendég
 


Sziasztok!

Rita, nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem hozott rendbe Téged a krém... A két hét, míg eljutsz az orvosodhoz meg jó messze van. Nem tudod esetleg felhívni és megkérdezni, hogy mire válts? Hátha mondana valami mást...
Bencét Győrben a Prohászka oviba viszem, mivel ott tanítok. Egy év lesz nehéz, mert jövőre még nem megyek vissza dolgozni, az óvodakezdéssel viszont nem akarok tovább várni. Utána éven, ha lehet, újra munkába állok és akkor majd magammal viszem reggelente Bencust. Gergő meg marad itthon délelőtt Apával és majd ha neki is indulnia kell dolgozni, akkor a férjem beviszi anyuhoz, én meg megyek érte. (ezt Bencével is így csináltuk és jól működött.)

Nika, örülök, hogy Gergő jól van és mehet oviba!

Pampi, bejelöltelek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


lányok? ki melyik terhességi vitamint ajánlja? mit-miket szedjek?
mit csináljak ha képtelen vagyok inni? nem vagyok szomjas, kb fél litert iszok egy nap.:(((((

KépKép
dike
 
 


Dike, amikor Bencét vártam, végig (és a teherbeesés előtti hónapban is) Elevitet szedtem, de úgy hallottam, hogy van olyan, akinél székrekedést okoz...
Most váltottam egy drágábbra, Femibion 800 kellett az első trimeszterben és utána Femibion 400. Ez utóbbit már csak kétnaponta szedem be. Zsuzsi is ezt szedi és -bár nem tudom, hogy ennek köszönhető-e-, de mindkettőnknek jó lett a vérképünk a 2. trimeszterbeli vérvételnél, így nem kell pótolnunk a vasat. (amire viszont mindkettőnk első terhességénél ilyenkor már szükség volt...)


Az ivás nekem is nehezen megy, de valahogy muszáj erőltetni... én pl. nagy pohár vízzel veszem be naponta 3x a magnézium tablettáimat, máskor meg próbálok mindig pár korttyal többet inni, mint amennyi jól esne...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rita, még sok-sok boldog együtt töltött évet kívánok Nektek!!!!!!!!!!!!


Kati, kísérje az utatokat ugyanolyan szeretet, tisztelet és összetartozás, mint eddig!

(Bár kicsit megkésve írom...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rita: BOldog házassági évfordulót!!!

Dike: Én is tudom ajánlani a Femibiont. Nekem is bevált. Elevitet nem szednék.

Csajok, ma már egész jó a cukkerem... ebéd előtt 5.5 volt, ami jelzi, hogy éhgyomorra tökéletes...nemsokára mérem az ebéd utánit (másfél óra ebéd után)

Az étrendet küldöm, amint be tudtam szkennelni, mert begépelni nincs kedvem. De most picit pihizek, mert átjött banyósom, és vigyáz Pankára. NAgy segítség, így legalább tudok egy kicsit pihenni.

Nika: Örülök, hogy Gergő meggyógyult!

Nita: A Szt. Imre a Tétényi úton van, nem a Camponánál. De nincs messze onnan. A számom megy priviben.

kovacszsuzsi
 
 


Na Sziasztok!

Voltam a védőnőnél,bemegyek hozzá és már éppen töltötte volna ki a kiskönyvet, látta hol lakok,akkor mondta wááááá,nem hozzá tartozok!Tegnap mikor felhívtam telón időpontért,ő volt a buta hogy nem kérdezte meg a címemet :roll: ááááááá,elkezdi most potyára berángatott,nem győzött elnézést kérni :) Felhívta a másik védőnőt,és keddre kaptam időpontot!
Szóval jól megjártam!...Ez van!
Hétfőn megyek dokihoz is,kedden védőnőhöz,csütörtökön uh-ra meg vérvételre,szóval a jövőhéten nemfogok unatkozni :D
Nagyon szimpi volt ez a védőnő,sajnáltam hogy nem hozzá fogok tartozni,1idősek vagyunk aztmondta a másik védőnő is velünk 1idős,biztos jól kijövünk majd,hát remélem :wink:
Olyan jót nevettem,anyósommal mentem,és én elmentem pisilni,addig ő ott várt kint,jött egy aszisztens nő és kérdezi anyósomtól nagy ledöbbenve hogy maga terhes? anyósom is jól ledöbbent,hirtelen azt sem tudta megmondani,hogy nem ő hanem a menye,csak ő wc-n van :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem jólvagytok!puszi
Vendég
 


Mia: Hihi, ez vicces szitu lehetett :D Remélem, az új védőnő is aranyos lesz!

kovacszsuzsi
 
 


Dike én elevitet szedtem egy darabig........utána semmit...... :oops: :oops:

Zsuzsi majd még be kell tájoljam magam..........sajna hülye vagyok a tájékozódásban:((((:))))))

Mia anyósod meglepődhetett gondolom???????

ma nekem is volt számomra inkább kellemetlen szitu......jövünk haza az öcsémmel meg Mátéval a buszon.....Mátét leültetem erre egy nő minden áron le akart ültetni.........lehet hogy van hasam de azért terhesnek nem nézek ki....... :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Ez olyan gáz! Sokszor rólam sem tudták eldönteni, hogy csak nagy a hasam, vagy terhes vagyok. Sokszor inkább az fordult elő, hogy terhesen nem adták át a helyet. De én olyankor nem voltam szívbajos, felállítottam a fiatal kölket, és leültem... hehe

kovacszsuzsi
 
 


Végre egy jót derültem a sztorijaitokon! :D :lol: :D

Zsuzsi, örülök a cuki eredménynek... sínen vagy!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Képzeljétek, ma először megtörtént az, hogy ebéd után kért pelust Bence, mondván, hogy jön a nagydolog, de nem jött és nem sokkal később, amikor én elmentem pipilni, azt mondta, hogy Ő is akar és már vette is le magáról a pelenkát és csurgatott a bilibe. Úgy örültem!!!!!!!!!! Ez volt az első alkalom, hogy magától akarta csinálni a dolgot! :lol: :lol: :lol:
Ja, és egyre szárazabbak (sőt néha totál szárazak) az alvás közben használt pelenkáink is!!!!!!!!!!!!! sálálálálááááááááááá

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag: Szupi!!!! Bencus ráérzett! :)

Az ebéd utáni cukim 8.1 lett, ami nem a legjobb, viszont alakul. Jövő szerdáig valamennyire be kellene állítanom... mert akkor megyek laborra, 90 perces terhelésre. Kicsit unom mán ezt... :evil:

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi, csináld (edd) amit mondtak és akkor minden OK lesz a jövő héten!

Hozzánk megérkezett a front... már esik az eső...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág nagyon ügyes Bence!!!!!!!!csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!
Zsuzsi én sose szóltam senkinek kismamaként.még ha rosszul is voltam..ugy voltam vele nem velem basznak ki hanem magukkal..mert ha rosszul leszek a busz az nem fog tovább menni...... :P :P

hozzánk is megérkezett a szélvihar.........csak holnap ne essen....úgy szeretnék menni a vidámparkba!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


zsuszi! király h javul a cukrod, így tovább!

Virág!! yess, nagyon ügyi a kisfiad! akkor elég csak a femibion,elég annyi folsav ami abban van?

KépKép
dike
 
 


Dike: NEkem csak minden második nap kellett szednem a femibiont, tehát tuti, hogy elég, de azért én még a kimaradt napokon betoltam egy folsavat. Amióta cukros vagyok és kevesebb gyümit ehetek, azóta naponta szedem a femibiont.

kovacszsuzsi
 
 


Dike, én az első 3 hónapban és az azt megelőző "rákészülős" hónapban is minden nap szedtem a Femibion 400-at. Legfőképp a folsav miatt... hogy az tutira elég legyen.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Ide ért hozzánk is a vihar...annyira nagyon fúj a szél!!!

Ma számolgattam, hogy ha megint úgy jön meg mint a múltkor, akkor pont a nyaraláskor lesz meg :(

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?