Sziasztok,
Timikém, jönnék én, de egyszerűen nincs időm reagálni. Olvasni 2 naponta sikerül, de mire a végére érek, elfogy a lányok türelme, írni már nem tudok. Csak magunkról beszámolni röviden meg nem akarok, elég egoista lenne
A kórházi jó hírnek azonban nagyon örülök, ez olyan megnyugtató az ember számára. Fogakkal jártam én is így, ki fog az bújni véglegesen is, tuti
Emmának már csak a 4 szemfoga hiányzik, Mírának még a két felső kettes is, pedig a rágók már kinn vannak. Számlálni én teli szájjal vihogás vagy ordítás közben szoktam
Cipő, Mírának 15-ös volt az első cipője 10hónaposan. A Siesta gyárt akkorát. Tudom, cipőből használtat nem, de ha semmiképp sem jutsz hozzá, szólj, elpostázom őket, nem lettek agyonstrapálva. Mellesleg ennek a kiscsajnak most már 19-es praclija van, azaz fél év alatt 4 számot nőtt. Ne aggódj, beindul az is, aztán nem győzöl méregdrága cipőket venni nekik.
Vanda, nagyon jók a képek! Nem irigyellek a kiscsaj miatt, még a szeme sem áll jól
És nagyon szép azzal a kócos buksijával. És azért látszik az a napi 20 perc hasizmozás
Nyuszi, látom Téged is teljesen rabul ejtett a kanapé. Gondolom egész nap azon heverészel a gyerekek mellett
Volt már lökkölődés? No és Noémi hajlandó már önként leszállni? Én az etetőszékekkel jártam hasonlóan. Levettem egyszer a tálcáikat, és onnantól elszabadult a pokol. Mászókaként használják, akrobatikus tornamutatványokat hajtanak végre rajta, és ha rövidre zárom a játékot egy asztalhoz tolással, eszeveszett ordítás, hiszti a vége, és hogy addig erősködnek, míg ellökködik az asztaltól, hogy újra felmászhassanak rá. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a lábtartó rész meddig bírja, vagy milyen egyéb módon fognak lezúdulni róla
Nagyon ügyes amúgy a lányka, gondolom nincs messze a menetelés sem.
Kata, ezek a párnák! Egy kicsit sokat vállalsz, nem? Nem elég a saját négyed, még egy hadsereget is fogadsz magatoknál, akiket ilyen különleges ajándékkal vársz. Nem vagy semmi, az már biztos!
Zsófi, éljen a kiruccanás! Aztán a telefont is érdemes otthon felejteni, mert nem lesz abból pihenés
Érezd nagyon jól magad!
Rana, örülök, hogy Ti is ilyen gyorsan "helyrejöttetek". Te megtetted, amit én nem, de szerencsém volt, magától is helyrerázódott Emma lemaradása. Aztán lehet, hogy majd iskolában jön elő, hogy bizony rosszul tettem. A Te lelkiismereted legalább tiszta. Póráz után érdeklődtem, a helyi baba-boltokban egy ezresért vesztegetik. Szerintem Nálatok is kapható.
Babusok, én Mírám is a párkányon kötött ki pár hónapja. Míg tiltottam, addig le se bírtam kaparni. Aztán meguntam, ráhagytam, mert láttam, hogy stabil. Ekkor ő is ráunt. És pont a napokban kezdte újra. A gond az, hogy ezúttal már a kilincset is feszegeti, nyitni próbálja az ablakot. Na csak egyszer sikerüljön, lesz ott akkor borulás! És hiába van függöny, nem akadály az nálunk. Amúgy gratula az új házhoz, nagyon szép és tágas, már amennyit iwiw-en én is el tudtam kapni.
T-pk, remélem minden rendben lesz Jázminnal! már jó hír, hogy otthon lehet. Nem is tudom, hogy oldottad meg a kétfelé-szakadást. Saját játszótérnél az udvaron nincs is jobb. Mi is hasonlókat kértünk szülinapra, és most hozzánk jönnek játszani a barátok is.
Tigris, szurkolunk, hogy megérkezzen már az a kocsi! Zitából mérnök ember lesz, meglásd!
Reunion, jobbulást a kezednek! Stabil ülést én is korábbra vártam, és onnan emlékszem csak, hogy későn történt, mert addig nem tudtam a nagykádba vinni őket fürödni. Kb 10 hósak voltak, mikor Emma is stabil volt már. De ők ültek ettől függetlenül a kocsiban/etetőszékben szépen, dülöngélés nélkül.
Bocs, most ennyire futotta, remélem nem hagytam ki senkit. Semmit azt nem mondanám, mert tuti nem mindenre reagáltam, amire szerettem volna. Majd legközelebb már magunkról is pár szóban, de most leragadnak a szemeim.