Itt vagyok!
Jól lemaradtam megint
Evita!
Nekem a 12.heti már hasi volt,előtte kettő hüvelyi volt.
Nekem kb a 16.héten változtak meg a dolgok az émelygéssel kapcsolatban,de lehet,hogy később volt.Szerencsére róka elkerült,de a fogmosás nálam is gáz volt.
DM-es olaj Babylove márkájú és mama pflegeöl van ráírva,olyan a flakonja,mint egy testápoló.Én is kenem magam,mell,has,csípő,fenék.
Én ma 5-től ébren voltam és szinte minden éjjel fent vagyok 1-2 órát.Nagyon váltózóan alszom,van amikor alig ébredek fel,de sajnos ez a ritkább.
Szép a Norina,de nálam az Emma a nyerő,főleg azért,mert a vezetéknév se egyszerű.Fiúba szerintem:Máté,Ádám
,Áron,Ákos
Erika!
Mindent moss ki!Ne hallgass anyósodra.
Suzy!
Én ma vettem 8db t.pelust 1500 ért (tetra,baby bruin),szerintem el volt nyomva kód,mert 1990 volt kiírva.És a brendonos milyen,jó?Utána néztél?
20e utalvány?Az jó,bár jó drága hely,de ki lehet fogni olcsóbb dolgokat.
Nagyon kíváncsi vagyok a babakocsira.
Mára jó szépülést!
Orsi!
Örülök a szupi ekg-nak!És akkor lehet,hogy így is marad?Vagy csak a terhesség alatt javul?
Hú csudi formás pocid van
Hát nekem nagyon kevéske kis előtejecske szokott lenni,egyből észre is veszem,de csak itthon,mert akkor nincs rajtam melltartó(bár már lassan kéne).
Szép súlyú babák voltatok!Én 3300g 53 cm.
Vivi!
Diákcsemege az amelyikben mazsola-mogyoró meg ilyenek vannak?
Jujjjjjjj,nagyon jó kis meglepid volt!És milyen ari Barni!!!!
Hencsi!
Hát akkor majdnem úgy jártál,mint én a vizelettel az első labornál,csak nekem rajta volt a papíron,vittem is csak nem vizsgálták meg.
Popsikrém:Még nem tudom,de szerintem gyógyszertári lesz.
Popsitörlő:Én végeztem közvéleménykutatást barátnők között és a pamperst mondta mindenki,abból vettem 2 félét.Liberót senki nem dícsérte.
UH:Látjátok annak is van előnye,ha nincs sok uh,mert Roli mindíg produkálja magát
Mellszívó:Én egy egyszerű kézi Medela-t kapok kölcsibe.
Légzésfigyelő:Azt is kölcsönkapunk,nem tudom még milyen
(Kölcsönzésnél nálunk 22e kaució+min.6 hó kölcsönzési idő,1800/hó.
)
Bébiőr:Nézegettem pont ma,Sencor 6500ft,de nem tudom még megvesszük-e,mondjuk engem megnyugtatna,ha lenne.
Tegnap óta csúnyán köhögök és fáj a torkom
Citromos teát ittam mézzel,meg halls cukit szopogattam,de nem tudom mitől jött ki.
Jót csavarogtam ma egyedül,mert apa ma már dolgozik.
Sikerült 4 órát nézelődnöm.
Vettem ezt azt,de csak apróságokat.