Új privát üzeneted érkezett!

cedis!
én eddig sem jártam kozmetikushoz, így ez nem okoz gondot :)

segítség:
anyuék gyalog kb 15 percre laknak, párim szülei pedig kb 3 percre... szóval sztem lesz mindig itt valaki... kérdés, hogy én mennyire fogom bírni.
igaz, anyum már megtanulta a tesómnál, hogy ne szóljon bele a dolgokba... de párom anyukája már kezdi osztani az észt, a külön szobáról, a kiskád méretéről, a fürdetésről, a ruhákról... és én néha már unom...
persze párom meg mélyen egyetért vele... igaz, őt megértem ebben, mert hát neki is első... és naná, hogy ő is az anyukájára hallgat...

hadedit!
nekünk lesz pólyánk, de csak amíg az unokatesó meg nem születik (2-3 hét, ha minden jól megy). ugyanis tesóméktól kapjuk kölcsön.
én nem vagyok híve, de mivel első baba, mindenki azt mondja, abban könnyebb megtanulnom, hogy kell fogni, szopi közben tartani, meg hasonlók.

ja, ma megint megnéztem a neten egy csomó videót szülésekről. de olyan komoly premier plan felvételeket :lol: hanggal :shock:
az egyetlen gondolatom velük kapcsolatban az volt, hogy mikor fogok már végre ott tartani??? akarom!!!

lassan megpróbálom összeszedni a bátorságomat... és hívom a gasztós dokit... lehet, kellene mennem kontrollra. 5 hónapja nem látott (korábban 3havonta ragaszkodott hozzá)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Julcsi!

Úgy látom még van 112 napod!Addigra tuti átéled majd te is,és lesz egy pici babád.Már nincs sok hátra!Kitartás :lol: :lol:

Én se járok kozmetikushoz,se pedikűr se semmi :oops:

Cedis!
Drukk az eredményért,de biztos semmi baj nincs.Szerintem nem kaptad el! :wink:

Én is érzékenyebb vagyok,de szerencsére az uram már megszokta.Én képes voltam még a tűzijátékon is sírni 20án,pedig csak a TVben néztem :lol: :lol: Egy reklámon is elsírom magamat!Most megint ilyen korszakom van,de az uram csak röhög rajtam :wink:

annus11
 
 


Bei!
Szerintem várjatok még a 4Dvel!É akkor már picit később mennék,mondjuk olyan 32 hetesen,és akkor már látszik a kis arca szépen! :wink: Mi is megyünk majd még egyszer,kb ilyen tájban!

annus11
 
 

 
 

annus!
tudom, hogy már csak 112 nap, és én is átélem... de valahogy azt hittem, hogy ha megnézek egy csomó videót, majd felmerülnek bennem is a kérdések, jönnek a félelmek... de nem. csak annyit értem el vele, hogy most már még jobban várom :)

tegnap egyébként vigasztalhatatlanul zokogtam, amikor a napló végén mondták, hogy meghalt a szívátültetett kislány... de majdnem bármin tudok sírni... és volt rosszabb is :D

nálunk 30. hét után nem nagyon csinálnak 4d-t, mert akkor már olyan nagy a baba, hogy az arca sem fér rá teljesen a monitorra... bár gondolom ez gépfüggő leginkább. a 28. hét környékére tervezem. 26-27. héten megyek valahogy védőnőhöz, és akkor sztem be is jelentkezem.

jövő héten cukorterhelés. brrrrrrrrrrrrrr...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Cedis: Drukkolok, de minden rendben lesz!!!!

Orsolymors: Gratulálok a jó eredményhez, örülök, hogy teljesen megnyugtattak!

Túl vagyok a vércukorterhelésen, teljesen jó lett az eredményem, annyi, hogy vérszegény vagyok, majd néznek vasat.
Kibírható volt a cukros lötyi, pedig citrom sem volt hozzá.

Szerencsére, én mindent megtudok beszélni a férjemmel, minden érdekli és nagyon félti a Rékát meg engem is.
Én nem vagyok sírós, ahogy ti írjátok, meg hangulatilag is teljesen stabil vagyok.

Kép
eper74
 
 


eper!
még :lol: még nem vagy sírós :lol: és még stabil vagy hangulatilag :lol:

örülök, hogy jó lett a cukrod.
a vérszegénység pedig babásan teljesen természetes (én már 12hetesen az voltam, azóta szedem a céklatablettát)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Megjöttem!

Köszönöm a sok drukkot, használt is, mert az eredmények alapján már átestem valamikor a bárányhimlőn, így nem tud már senki megfertőzni. Ez az összes variáció közül a legjobb!!!:))

Nagyon örülök, hogy anyukám rosszul emlékezett, vagy tünetmentesen zajlott nálam ez a betegség, mindegy is, csak az idegeskedés volt kár érte eddig.

pólya dologgal kapcsolatban, nekünk nem volt Balázsnál, de lehet, hogy szopinál valóban hasznos. Én Balázzsal olyan kis szerencsétlen voltam szopi ügyben, lelkileg rá is mentem, hogy nem tudom szoptatni(3 hós koráig szopizott hozzátáplálással), most már nem készülök semmire, de mindent megteszek azért, hogy tudjak szoptatni. Akkor olyan természetesnek vettem, hogy menni fog, és amikor nem sikerült kudarcnak éltem meg, és depis lettem szó szerint.

Kép
cedis
 
 


na futunk a doki bácsihoz

Cedis: csak annyit, hogy nagyon örülök!!!!!! nem a Jánosba megyek, hanem a magánrendelésre
remélem minden rendben lesz, este ha tudok még jövök beszámolni

cicóka
 
 


Cedis ez jó hir akkor most már megnyugodtál. :lol: :lol:

Annus néztem a pólyás képet nekünk is ugyanilyen van,de én is csak addig használtam amig hazahoztuk a kórházból Kingát.Irigyellek a párod miatt hogy ennyire kiáll melletted az anyjával szemben is :oops: ritka az ilyen férfi.

Én sem járok kozmetikushoz meg pediküröshöz.

Orsi gratulálok!

Végre holnap uh. kiváncsi vagyok mi rejtőzik a pociba,tényleg kislány-e :wink: meg cukorterhelés is lesz utálom azt a löttyöt,meg nálunk citromot sem engedik,de azért viszek magammal.

t katinka
 
 


jaj de jó hír Cedis!!!!
Megmondom szintén soha nem szoptattam a pólyában.Nekem a mózesben volt és azzal takartam be Izust ha pl sétálni mentünk,vagy ha abban aludt.
Mondták h majd jó lesz mert a rokonok majd abban fogják meg a babát.Aha,hát nálunk mindenki kivette belőle!Alig várták h megfoghassák,még a ruhát is levették volna róla :lol: :lol: De így a pelenkázásnál leskelődtek csak,h milyen kis cuki lába stb van :lol:

Katinka!
Oh,hát az uramnak nem az a tipikus anya-fia kapcsolata van anyósommal,elég fiatalon szülte,meg volt h nem is nála lakott hanem a nagymamánál.Szóval ettől soha nem féltem h mellé állna vmiben is :lol:

Eper!
jaja,addig örülj amíg nem vagy sírós!Én se voltam az az elmúlt hetekben,most jött elő,hiába,a hormonok!De lehet h szerencsés vagy és rád nem leszilyen hatással!Te majd szülés után sírsz mindenen :lol: :lol:

Julcsi!
De érdekes h nem csinálnak olyankor 4Dt...nekem a legszebb uh az volt a 32.héten :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Cedis:Tök jó az eredményed!Gratula!
Katinka:Én is holnap megyek uh-ra úgy döntöttem.Meg elkérem a cukorterhelés eredményét is csütörtökön meg doki.

Bocs,hogy mindíg kérdezek.Nektek nem kell sokat pukizni meg böfögni?
Komolyan már magamat is nehéz elviselni.Baromi sok a savam megint mint a Domival és ha eszem egy renit tíz perc múlva már dől belőlem a levegő.De azt mondta a Doki mikor a Domit szültem hogy visszalevegősödött a hasam.Szerintem most is ez van.
Raktam a gmailra pocakképet,de én nem tudom lekicsinyíteni vagy mi hogy ide is föl bírjam rakni.
Ma egy barátnőm szólt hogy babát vár.Már van egy két éves kislánya.holnap megy uh-ra.

Én az örömapán sírtam valamelyik nap.De sokszor el érzékenyülök.
Nálunk már be van osztva ki mikor jön segíteni.A Dominál anyu füldetett első estre mikor hazajöttünk másodikon meg anyós.Harmadiktól meg csak nézni jöttek ha akartak.Már akkor megegyeztem a mamákkal,hogy a másodiknál fordítva lesz.
Anyósom főzött az elején meg anyu is.Kb két hétig volt főtt kajánk.Utána már én próbálkoztam.

hadedit82
 
 


Edit én is sokat büfögök az első trimeszterbe voltam nagyon pukizós most átmentem büfibe.

t katinka
 
 


Terhesség alatt mi is többet veszekszünk, valahogy mindent komolyan veszek és érzékenyebb vagyok, túlreagálom a dolgokat néha.

hazahozós ruha: Szerintem én overál alá adok bodyt, rugit, Líviát is így hoztuk haza. Pólyát mi kaptunk , de én nem használtam, nem igazán szeretem.

4D s uh : Mi Líviánál még elmentünk, itt Tatabányán 12000 ft volt, úgy hogy két órát késett a doki, hamar lezavarta az egészet, így az előző tapasztalatok alapján nem hiszem hogy fogok most menni. A pesti genetikai uh-n egyébként nagyon szépen kivehető volt minden, úgyhogy legalább ott láthattam :)

Nekem is fájdogál a hasam, remélem hogy nem gond, néha sajnos nem tudom elkerülni a cipekedést sem, Lívia most kezdett el feljönni a lépcsőn, persze félúton azért fel kell venni, szóval kénytelen vagyok őt is , szatyrokat is cipelni, utána elég rossz szokott lenni, de egyszerűen ezt nem tudom elkerülni, hát a 4.en lakunk!

Orsoly: Gratula a jó eredményekhez!!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


cedis!
az aztán jó hír :) most már akkor nem kell aggódni a b.himlő miatt.

annus!
azért nem csinálják olyan későn a 4d-t, mert milyen már az, ha nem tud rendes képet adni a doktor, viszont a vizsgálatot meg ki kell fizetni (nálunk nincs olyan, hogy ha nem sikerül, nem kell fizetni, mert a kórházé a gép, tehét a karbantartásnál látható, hogy mennyit ment).
persze, ha az ember kér fotót uh közben, akkor lehet venni 4d-set is bármikor... de maga "a 4d-s uh" 30. hét után már nem megy.

hadedit!
délután már ne egyél zöldésget, gyümölcsöt (utóbbit főleg!). ezek csinálják a savat, így a böfögést is.
az egyéb béleredetű gázokról :D nem tudok nyilatkozni... lévén hogy bélbeteg vagyok, nálam totál megszokott :oops:

fotót úgy is fel tudsz rakni, ha nem kicsinyíted, hanem az url-jét (jobb klikk, tulajdonságok) beszúrod mint KÉP (felső sor, azaz (img)kép url-je(/img) csak természetesen szögletes zárójellel)
Kép
most tettem ezt fel a guglira (unokahugimmal... igaz, már nem mostani a kép :) a nyár közepi zimankóban készült :)), annyi, hogy ha onnan törlöd a képet, akkor egyértelmű, hogy itt sem lesz a későbbiekben látható.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Julcsi!
nagyon édes az unokahugod!!!Remélem Iza haja is hamarosan megnő :lol: :lol:
Jó,mondjuk itt más...lassan minden sarkon van egy 4D uh :lol: :lol:

Tegnap ahogy hazajött a férjem Niki baba is annyira örült h egész délután rugdosott :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Én még új vagyok ezen a fórumon, de mi is ez év decemberére várjuk kisfiúnkat :D . az lenne tőletek a kérdésem, hogy volt-e már valakinek, hogy a babája nagyon alul rugdosott, néha kisebb nyilalást érzek lent. Szerintetek ez normális illetve mitől lehetséges ez? Mindenkinek köszönöm előre is a válaszát. Szép napot!
kingbál
 
 


Sziasztok!

j, annus: Igazatok van, még bármi jöhet :D

cedis: Szuper eredmény!

hadedit: Megnéztem a fotókat.
Dominik rajzán az te vagy koronával és babával a hasadban? :D Nagyon ügyes!

Segítség:
Férjem otthon lesz velünk 2 hétig.
Mindkettőnk szülei kb. 30-40 km-re laknak, majd jönnek látogatóba, de nem alszanak nálunk.

Kép
eper74
 
 


Szia Kingbáál!
Persze h volt már ilyen...néha olyan mintha a méhszájamra telepedne a baba!és lesz ez még rosszabb is,mikor majd a 3 kilójával csinálja ugyan ezt :wink:

annus11
 
 


Szia Annus11!

Köszönöm a válaszodat, ezzel megnyugtattál. Reméltem, hogy semmi probléma nincsen ezzel, de hát első baba, ijedős kismamival párosulva. :) Látom te is kb azon a héten vagy, mint én csak te már a második picúrt várod. Kisálánykád vagy kisfiad lesz másodszorra?
kingbál
 
 


Sziasztok!

Megjártam a védőnőt, minden rendben van, már ami azt illeti, amiket ő tud nézni. (vérnyomás, szívhang, stb.)
Egyedül a kilók feljövetele a gondom.

Bei: már én is 12-nél járok!! :shock: :shock: :shock: Pedig komolyan mondom, hogy nem zabálok, és ráadásul mindig mindenhová gyalog megyek. Napi szinten minimum 1 -1.5 órát gyaloglok. Nem értem én ezt.

Köszönöm mindenkinek, hogy így örültetek a tegnapi jó eredményeimnek, most már én is végre megnyugodtam, tegnap este sikerült is egy jót aludnom.

Cicóka: várjuk ám a tegnap esti uh eredményeket, esetleg fotót is!! :o

Már annyira várom én is a holnap délutánt, hogy megint megláthassuk őt.

Kingbál: az én bébim is általában lenn rugdos, van amikor kifejezetten fájdalmas, e miatt azonban ne aggódj.

j: helyesek vagytok az unokahugival a képen. :)

Lassan indulnom kell Balázsért az oviba, mert jelezte reggel, hogy ebéd után haza szeretne jönni. Kíváncsi leszek itthon elalszik-e majd könnyen, vagy megint könyörögni és veszekedni kell. Szerintem kezd kimaradni a délutáni alvása.

Kép
cedis
 
 


Kingbál!
A második gyerkőc is kislány :wink:
Hova valósi vagy?Melyik kórházban fogsz szülni?

Cedis!
Helyes helyes,most már nyugi ezerrel!A kilók miatt ne aggódj,majd lemegy!Meg a végén már nem hízik annyit az ember!

Én tegnap már azt hittem h híztam végre 1 kilót,de mégse...csak túl sok ruhában álltam a mérlegre :lol:

annus11
 
 


-j- nagyon jó kis kép :) Aranyosak vagytok rajta. Mennyi idős a kislány?

Én Líviánál 14 kilót híztam, most egyenlőre még csak 4 kilót szedtem fel.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Sziasztok!

Elkezdődött a visszaszámlálás.Még 100 nap.Kíváncsi vagyok mennyit fog a baba eltologatni belőle.

Kingbál:Helyeszkedik a babád és azért is szurkálhat.

Nekem álltalában vagy fent vagy kétoldalt rugdos inkább.Ma annyira kinyomta a kis talpát,hogy teljesen kivehető volt.

Igen a Domi minket rajzolt le.Nagyon édes nem?Muszáj az ilyeneket megörökíteni.

hadedit82
 
 


Edit: te Domit haza fogod ebéd után vinni az oviból, ha már megszületik Doroti? Nálatok nem kérnek meg erre az óvónénik?
Tőlem ma megkérdezték hogy táppénzen vagyok-e? Mást mondjuk nem, de szerintem nemsokára előjönnek vele, hogy rendszeresen hozzam haza délben. Télen a hóban, jégben nem tudom hogy megyek majd érte egy pár hónapos babával buszon.

Kép
cedis
 
 


Sziasztok!

Kingbál ne aggódj emiatt hogy lent mozog nekem is,mi lesz kislány vagy kisfiú?

Szóval megvolt az uh minden a legnagyobb rendben oolyan kis drága :D :D megmutogatta mindenét csak a kis combocskáit nem akarta kitárni szégyelős :oops: de a doki azt mondta hogy nagyon kislányos.Sajnos legközelebb 32hetesen lesz uh az bő 2 hónap hosszú lesz :( :(
A cukroslötty nagyon fujj volt :x csak délután lesz eredmény majd holap megyek érte.Egy kezdő ápoló volt elég rossz helyre szúrt és nagyon felduzzadt a helye elég kellemetlen volt :cry:
Ja a dokim azt mondta hogy még megenged +6kg :wink: mondtam hogy megpróbálom.

t katinka
 
 


Helló Mindenki!

Sajna súlyosbodott az allergiám, így tegnap este már csak pihegni volt erőm. Elég sz...r éjszakám volt, mert midnkét szemem annyira viszketet, hogy azt hittem megőrülök. Félig ülve feküdtem, hogy legalább az orrom ne duguljon be, ettől aztán reggelre jól megfájdult a hátam. :cry:

Tegnap minden okés volt, Barni korának megfelelő méretű, még mindig az átlagnál hosszabb combokkal :lol: Kuki és zacsiles is volt :oops: már a doki is megjegyezte, hogy igen ritka az ilyen bébi, aki minden alkalommal mutogatja magát. Kaptam képet is, ma apa szkenneli és este felrakom a gmailre. Sajnos nem annyira jó kép, mert tegnap egészen lenn volt és a fél fejét beárnyékolta a szeméremcsontom, ja és fejjel a hólyagomon támaszkodott :D perzse én meg majdnem bepisiltem. Egyébként a méhszáj tökéletesen zárt. 3 hét múlva kell menni, akkor majd kapok beutalókat laborba.


Szóval Kingbaál ne aggódj, tök természetesen, hogy lenn érzed, most van a legnagyobb helyük a fészkelődésre.. Barni imád a hólyagomon feküdni akár egész nap, ettől olyan mintha szétrepedne a nunim.

J: édes kiscsaj

Cedis: most már tényleg nyugi, koncentrálj az együtt szülésre :lol:
Ezek szerint Balázson sem jött ki semmi, ő is megúszta?

Edit: kezdtem azt hinni, hogy egyedül vagyok a problémámmal, de ezek szerint nem :oops: Engem a kezdetektől a puki kerget ki a világból, összes eddigi életmben nem pukiztam annyit, mint amióta terhes vagyok - és sajna kerültem már cikis szituba is :oops:

Nenu: ha olvasol minket, csak annyi, hogy a jövő héten megyünk felétek nyaralni, ott leszünk a környéken szept. 8-ig.

Na megyek műkönnyel megpróbálom kimnosni a szemeim!

C

cicóka
 
 


Cicóka. ezek szerint Barni nem egy szégyenlős fiúcska. Szuper, hogy minden rendben.

Balázson sem jött ki semmi, de ő két hete pénteken meg is kapta ellene a védőoltást, mert a doki javasolta, hogy ha el is kapta az oltástól nagy valószínűséggel nem fog majd rajta kijönni, úgyhogy elméletileg védve van tőle, gyakorlatilag nem tudom.
Ok, készülök az együtt szülésre!! :D Te kinél is fogsz szülni?
Allergiám nekem is nagyon gáz. Te nem használsz rá szem és orrcseppet? Én reggel és este egyszer azért cseppentek, kicsit jobb tőle.

Puki témát ne is mondjátok, a múltkor teljesen nem tudtam visszatartani a próbafülkében, és hát mellettem mindkét oldalról öltöztek, marha ciki volt. Amíg ki nem mentek ők, én addig ott kuksoltam, nem mertem kimenni. Tutira hallották, mert elég hangosra sikerült. Irtó ciki volt.
:oops: :oops:

Kép
cedis
 
 


Katinka: ha ilyen szégyenlős volt a drága, akkor szerintem is kislány lesz. Hogyhogy már csak a 32 héten lesz uh-d? Az még nagyon messze van. Te eddig mennyit híztál, hogy még 6 kiló megengedett?
Nekem már egy dekát sem lenne szabad, sajnos tartok tőle, hogy a 6-nál én ennek ellenére sem fogok megállni. :oops:

Kép
cedis
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkitől a megnyugtatást. Hála úgy néz ki márakicsit enyhült az alsó rugdosási kényszer :) Én Pesti vagyok és SOTE II-n fogom megszülni a mi első kicsi fiúnkat. :lol: Hát mit ne mondjak mi sem voltunk szégyenlősek, rögtön az első alkalommal már mutogatta, hogy ő bizony kisfiú
Cedis: a kilók miatt szerintem se aggódj, a lényeg, hogy jól legyetek, majd leadod utána
t katinka: tudok olyan kis stégyenlős babáról aki a 38. héten mutatta csak meg magát, remélem nálatok a következő uh-n már látni lehet majd. A cukor lötyi tényleg szörnyű szerencsére én legalább citromot vihettem, így azért egy fokkal jobb volt.
cicóka: sajnálom, hogy allergiás vagy. Lehet tudni, hogy mire? Nincs valami homeopátiás szer az allergiára? szupi, hogy az uh-n minen rendben volt. számomra mindig olyan élmény, hogy láthatom, hogy is néz ki picurka. :D
Aki Pesti hol fog szűlni?
kingbál
 
 


Cedis én idáig 10 kg-ot hiztam a kezdetektől ,de a védőnőhöz mikor mentem 64kg voltam akkor 10 hetes voltam most vagyok 70kg.
Nem tudom miért rakott igy el az uh-al,sajnos a 28hetes már nem kötelező,Kingával még az volt.

t katinka
 
 


Kingbál!
na jól beletrafáltam!Én is SOTE2!Szintén pesten lakunk :wink: Ti merre?Valahol a környéken?Azt hiszem szeptembertől indul szülésfelkészítő,ingyenes.Én jártam anno,a légzést is megtanítják pl meg hasonlók!illetve az előadások előtt van ingyenes kismama torna is.Oda mondjuk nem jártam.

Puki:nálam az a gond h nem pukizok...most is mindjárt beveszek egy gyönygöt,hátha jobb lesz...

Hogy bírjátok a mai frontot?Én nem túl jól...feküdtem is mióta a férjem hazaért a melóból.

annus11
 
 


Sziasztok!


Cedis:Igazából még nem tudom hogy lesz,de az ovónéni még nem mondott semmi ilyesmit.
Sok választásuk nem lesz mert mi tanyán lakunk és apa meg dolgozik.A sógórnőm meg én szoktuk vinni őket az oviba.De vagy egész napos lesz mint az unokatesója vagy nem megy oviba.De én igazából azt terveztem hogy ha megszületik a Doroti azon a héten még fog járni rendesen és ha hazajöttünk akkor itthon lesz ameddig úgy érzi hogy itthon akar lenni.Ezt meg beszéltem az ovónővel és belement.utána meg úgyis téli szünet lesz és akkor apa is itthon lesz január közepéig.
Miért mondta nektek ezt az ovonő.Sok a gyerek?
Pedig pont az ellenkezőjét kellene tenniük nem?
Támogatni az anyát hogy a kisbabával is összeszokjanak addig amíg a nagy oviban van.Szerintem.

Cicóka: az ülve alvásban nem vagy egyedül.Én a gyomorsavval virrasztok.
De én meg rájöttem hogy a tollpárnára vagyok allergiás és akkor vettem tengervizes orrsprét és az bevált.

Hogy lehet egy 4 és fél éves gyereket rávenni hogy pakolja össze a szobáját.Komolyan kiborít vele.Hajolni már nem tudok meg nem is nagyon akarok a térdelés meg már nem megy hosszú gatyóban sem.Komolyan gondolkodom rajta hogy este behozom a hólapátot és utat vágok magamnak az ágyáig.
Pedig ÚTÁLOM a kupit.

hadedit82
 
 


moncsi!
unokahugim most 19 hónapos (a kép nyár elején készült, szóval ott olyan 17 körül van) nagylány! de már a képen sincs pelusa, csak bugyesz :)

tegnap sikerült beszélnem a gasztróssal...
nagyon biztató volt, amit mondott. nem szükséges kontrollra mennem, mert ha autoimmun, akkor a szülés után úgyis lerobbanok... ráérek akkor menni... :?
na persze nem is tudna most velem mit csinálni... csak azért számítottam némi jó hírre is.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


annus11: Hát tényleg jól beletrafáltál :D Mi Zuglóban lakunk nem túl messze,de nem is túl közel. Te kinél fogsz szülni? Izát is a SOTE II-n szülted? Igen a tanfolyamról én is hallottam, de én még dolgozok és számomra olyan lehetetlen időpontban van, hogy biztos, hogy nem tudok elmenni rá :(
Van köztetek olyan aki még dolgozik? Én még igen és hát nem minden nap bírom egyformán, valamikor már alig bírok hazamenni. Remélem,most, hogy már nem lesz kánikula jobban fogom bírni. Ti hogy bírtátok ezt a nagy meleget?
kingbál
 
 


Sziasztok!

Cicóka: Gratulálok a jó eredményhez!

Kingbál: Én is dolgozom és novemberig szeretnék is. Nem fizikai munkát végzek, max. jövök- megyek, annyira nem fáradok el.

Képzeljétek! Péntekre kész lesz a lakás!!!!
Tegnap éjfélig pakoltunk, takarítottunk. Annyira szép már minden!
Ma már az utolsó szobát festik aztán parkettázák, hétvégén pedig visszarandezkedhetünk :D
Nagyon boldog vagyok!

A nyaralásunk sajnos tolódik, csak szeptember 16-án tudunk elutazni, de már nem bánom, az a lényeg, hogy már tudjuk, hogy mikor.

Katinka: Úgy látszik mindenhol más a szokás uh ügyben. A SOTE I-en a 28. héten van a következő.
Mit szeretnétek fiút vagy lányt? Hogy fogják hívni?

Kép
eper74
 
 


Sziasztok!

Először is Cedis: nagyon örülök, hogy minden ok a himlővel, igazán nagyszerű hírek! :D
Julcsi ötlete nyomán én is elkezdtem szülés videókat nézegetni, hát teljesen átszellemültem. Azóta valahogy szeretek otthon lenni egyedül és csak ezzel foglalkozni. Olyan jó ráhangolódni az egészre, pedig még nem is szültem. Kezdek türelmetlen lenni, pedig még van vissza bőven. Bár már a visszaszámlálás nálam 100 nap alatt van, ha időre jön! :D :D :D
Én eddig csak kozmetikushoz jártam, de most kacérkodom a gondolattal, hogy elmegyek pedikűröshöz. Valahogy most úgy érzem, hogy igazán megérdemlek egy kis extra kényeztetést! :wink:
Eper: gratula a jó vércukorhoz! Vérszegénységre a 24. héttől kellene, hogy adjanak vasat – legalábbis az én dokim szerint. Én most kaptam meg a vasat és a magnézium-kalcium koktált is (citrici).
Katinka: örülök, hogy minden rendben a babóddal, én is a szégyenlős kislány mellett voksolnék így látatlanban!
Kingbál: üdv köztünk! Nyugi, az én babóm is hasonlóan mocorog, lent csomót és finomabban, fent keveset és erőteljesebben.
Cicóka: kitartás az allergiához, nem irigyellek. Viszont gratulálok a szuper Uh eredményekhez!
Eper! Akkor most jöhet az új lakás minden sarkának megkeresése??? ;) Ilyenkor ez kötelező ám! Gratulálok a felújításhoz, terhesség alatt ez nem semmi meló lehetett! Innentől pihizz sokat!
Nálam elkezdődött a sehogysem alszom jól időszak pár napja, csomószor felébredek éjszakánként. A gyomrom is szarakodik, nagyon kell figyelnem, hogy nehéz kaját ne egyek, mert fáj és sok lesz a savam. Alvással hogy álltok?

Szép napot Nektek!

Kép
orsolymors
 
 


Sziasztok!

Pár napig nem voltam net-közelben, de most igyekszem újra "felzárkózni". :)

Tegnap voltunk dokinál, s végre megmutatta magát: minden a tüneteimmal kapcsolatos tipp ellenére nagyon úgy néz ki, hogy kisfiú. :) A párommal elkapott minket a nevetés. :) Valahogy fejben inkább kislányra voltunk ráhangolódva, de természetesen most is nagyon örülünk. :)

Egyébként hatott az alku: láttam egy cuki forgót a kiságya felé, s "megegyeztem" kisBogárral, ha megmutatja magát, megkapja. Úgyhogy ma mehetek megvenni... :)

Velem is minden ok, annyi, hogy 3000 helyett, 2000 a méhszájértékem. Azt mondta, többet kell pihennem. :) Valakinél rövidült a méhszáj ilyen korán?

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Szisztok!

Na úgy döntöttem, hogy nem megyünk következő 4D-re. Hamarosan úgy is láthatom. :)

J- Én is néztem videókat. És már én is várom. Amikor kibújt a baba úgy sírtam a meghatottságtól....
Tündéri az unokahugod! :)

cedis! Látod-látod............ Örülök, hogy már voltál hímlős!!!!
:D Aranyosak az ovónők nálatok. Nálunk unokaöcsi délután 4-5 ig maradhat.

Edit! Nekem elején kellet sokat pukizni. Az már elmúlott,de a böfi megmaradt. :shock: Jujjjj de szép a pocid!!!!!! :)

Moncsi! Vigyázz magadra!!!!! Ha cipekedek, vagy a virágos kert kapálása után megerőltetem magam, nekem is fáj a hasam alja. Akkor beveszek 1 Magne B6-ot kicsit lepihizek és akkor elmúlik.
Azért pl a bevásárlást nem tudjátok pároddal vagy segítséggel megoldani? Legalább azt ne kellene cipelned. Én már megbeszéltem párommal, hogy elegem van a málhás szamár szerepből, úgyhogy mostantól együtt vásárolunk - nagy bevásárlást tartunk.

kingbál! Örülök , hogy csatlakoztál. :) Jó kis csapat vagyunk ám mi. :D Nekem is az első lesz és Kislány :)Nekem is elég sokat rugdos alul vagy a kis ökleivel " dagaszt" :) Van ,amikor elég kellemetlen,mintha a hólyagomat használná boxzsáknak.

T.Katinka! Örülök az Uh-nak! :) Biztos kislány, ha szégyenlős! 4D -re nem mentek? 25-28 hét a legjobb - 30. héttől már nálunk se ajánlják,mert akkor már tényleg nagy.

Cicóka! Sajnálom az allergiádat. :( De örülök a jó UH- eredménynek! :)

Kép
bei
 
 


Katinkababa! Jaj, de jó, hoyg megmutatta magát! :D Örülök, hogy minden rendben! ÉS hát igen, ha megígérted neki a forgót,akkor meg kell venni,nincs mese! :D (Nagyon szeretné szerintem! ) Pihizzél!!!!!!!! Nekem még nem rövidült meg a méhszáj.

Kép
bei
 
 


Kata!
nekem alapból, 12hetesen 2000es volt a méhszájam. a dokim azt mondta, hogy ez teljesen rendben van.
múlt héten filózott, hogy írja-e be, hogy 2100as lett... de aztán végül megegyeztünk abban -hogy mivel úgyis pihenek- jóindulattal elmegy még 2000esnek.

szóval ezen sztem ne aggódj!

ja, grt a kukachoz :) ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok,ha csak rövid bejelentkezés lesz és nem is tudok reagálni,mert nem olvastam vissza... :oops:
A hétfői Velencei-tavazás megtette a hatását... :( Gyerekeknek szuper volt minden,de ki más is lehetne az a b@rom (elnézést),aki reggel 10-től du.6-ig kiül a partra napozni a 30 fokba? Hát Én,természetesen. Úgyhogy mivel nem vagyok egy kórházba,ügyeletre járó típus,így itthon pihenem ki a kellemes napszúrást,amit kaptam... De meg is érdemlem,csak dacból gondoltam,ha már nem füröhetek,legalább barnuljak kicsit... :oops: Aznap este,mikor hazaértünk,férjem hozott fel a parkolóból,mert nem tudtam menni,csak kóvályogni. Tegnap is nagyon rossz volt,fekve szédülök,fejfájás,gyengeség,hányinger... Mára talán valamit javult. Betartom a doki tanácsait,hűvös szobában pihenek,fejre vizes borogatás,3 l folyadék,stb. Csak ez a szédülés ne lenne... mosdóba is ölbe visz ki a párom... :( De a lényeg,hogy Zsófi jól van,ugrándozik sokat! :D néha már attól félek,túl sokat mozog,mert szinte egész nap érzem,meg éjjel,mivel 2 éjjel óta nem is alszok! Ő meg fentvan velem... :roll: De biztos minden rendben van a kis drágával!
Lányok,megyek,mert alig látok a szédelgéstől,de visszaolvasok és reagálok,időm az van bőven! :x Regike oviban,nagyok tesómnál nyaralnak szombatig.

Vigyázzatok magatokra,jövök még ma remélem!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Sziasztok!

Eper: én is alig várom már, hogy vége legyen a lakásfelújításnak, mert szépségesen akarom már látni az egészet, pedig mi nem nagy dolgokat csinálunk, csináltunk. Olyan más egy szép, tiszta lakásban az ember kedve is.

Orsi: ez a sehogy sem alszom jól nálam is képben van már. Éjszaka úgy szúrt jobb oldalon felül, hogy szinte nem kaptam levegőt. Ültem egy picit, mert úgy nem fájt, aztán a másik oldalra fordulva lassan elmúlt.
A kényeztetés meg valóban jár nekünk, úgyhogy tessék csak elmenni a pedikűröshöz, csak a lábmaszírozást ne kérd, mert az ilyenkor már nem biztos, hogy jót tesz.

Én már arra is rájöttem, hogy nem tudok úgy sietni, mint eddig. Ha a számomra eddig normál tempóban közlekedem, akkor 2 perc után lenn elkezd nyilallni a hasamba. Ma is így volt, és láss csodát, ahogy lassítottam a tempón, elmúlt a szúrás, úgyhogy tanúság, tessék magára mindenkinek vigyázni.

Bei: Én is filózom, hogy menjek-e még egy 4D-re, mert Kincsike nem szereti, ha nézegetjük, mindig elfordult még eddig az UH-s során.

Katinkababa: ezek szerint jó ötlet volt ez a forgóbeígérés. :D Gratula a kis kukishoz!

Kép
cedis
 
 


cicus!
óóó... jobbulást :!:
nekem a dokim eleve a napot jobban tiltotta, mint a fürdőzést... a meleg és az alhasi vérbőség miatt... de a lényeg, hogy a pici jól van.
a fejedre algopyrint, quarelint vagy vmilyen paracetamolt nyugodtan vehetsz ám be!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Cicus: ez nagyon rosszul hangzik!! :( Vigyázz magatokra!


Én most nem sürgetem az időt, kiélvezem inkább minden percét a pocakosságomnak, mert nem tervezünk több gyerkőcöt. Én szüléstörténeteket olvastam régebbi kismama magazinokban, és rám nem épp kedvező hatással voltak. Nem a fájdalmak miatt, hanem olyan sok rosszul végződött szülésről, terhességről lehet bennük olvasni, hogy abba is hagytam.

Kép
cedis
 
 


sziasztok !
én most találtam erre az oldalra és remélem találok köztetek barátot...
mi most vagyunk 23 hetesek és ha időben érkezik a kis Anna Flóra akkor pont karácsony 23-án látjuk élőben...
holnap után megyünk 4D UH-ra és mivel eddig senki nem merte biztosra mondani remélem hogy most kiderül hogy minden rendben van és hogy a baba tényleg lány!én tini korom óta lányt várok :D

ami most nagyon pánikba ejt az az hogy orvost kellene már találnom a régi MÁV-ban (most ÁEK)és teljesen ki vagyok készülve mert eddig 1-2-t javasoltak de utánuk kérdezve vagy itt olvasva mindkettőről ijesztő véleményeket találtam és mostmár teljesen megzavarodtam...
a következő jelölt Dr Szabó Gergely és róla eddig semmi infó...ami még jó is lehet mert a semmi jobb mint a rossz hír :?
első szülésem és nem vagyok egészséges sem ezért nagyon fontos hogy rendes orvost találjak aki nem néz hülyének és nem is bagatelizálja el a szülésemet...
az uzsókiba nem megyek mert ott 10 hetesen ki akarták kaparni a kicsimet anélkül hogy uh-al megnézték volna...PIC sincs ott amire lehet hogy szükség lesz az autóimmun betegségem miatt szóval mindenképp a MÁV jön szóba de ott ki :?:
ha tudtok segíteni kérlek mondjátok kihez menjek :!: köszönöm
menion
Budapest
 
 


Üdv köztünk Kingbál és menion!
Még mindig egyre többen leszünk! :D
Sok lesz a decemberi baba! :D

Cicus pihenj sokat! Remélem hamar túl leszel rajta!

Katinka éljen a kis KUKIS! Aki annak ellenére szégyellős hogy fiú! :D

Én ma pihenőzök takarítgatok, mert gyermektelen vagyok! Csanád anyuéknál van és csak holnap délelőtt kapom vissza a vércukor terheléses szurik után! Furi hogy nincs itt!

Menion én Máv-ban szültem az első gyermekem is, most is ott fogok!
Szerintem minden dokiról fogsz jót is rosszat is hallani, mivel mindenkinek mástól jó egy orvos! Az én orvosom dr Atalay Katalin, bár magánban járok hozzá, de ő amúgy ÁEK-ben van.
Nekem 14 éves korom óta (még gyermeknőgyógyászként kezelt először) ő az orvosom és maximálisan megbízom benne, de ettől függetlenül tudom hogy van olyan ismerősöm akinek nem jött be!
Ízlések és pofonok!? De már van egy gyönyörű egészséges kisfiam, akit neki köszönhetek (legalábbis azt hogy egészséges azt mindenképp!) szóval.... én őt ajánlom, mást nem is ismerek ott!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Sziasztok!

Eper inkább kislányt d ha a végén kiderülne hogy fiú akkor is nagyon boldog lennénk. :lol: Adriennt akartunk de már nem tetszik annyira majd csak találunk valami nevet tetszik Dóra,Nóra, Eszter.

Cicus jobbulást neked,de a lényeg hogy Zsófi jól van.Akkor apa most a tenyerén hordoz :oops:

Cedis én sem szeretek szüléstörténeteket olvasni vagy a sirás tör rám a végeredménytől vagy nagyon megijedek és nem szeretnk beparázni.

Bei nem hiszem hogy mennénk 4d-re de még meglássuk.

Menion sajnos nem tudok segiteni,de remélem hogy minden rendbe lesz veletek és hogy kislány lesz, :)

Kata nekem is a méhszájam 2000 -es

t katinka
 
 


Sziasztok!

Eper: Én is novemberig gondoltam dolgozni, aztán meglátjuk, hogy Bálint, hogy dönt. Ha így rugdos és nehezen alszom, mint ezen a pár napon nem biztos, hogy menni fog addig.

Cicus: a 3 liter folyadékot tényleg legalább idd meg, mert ebben az esetben az tudja a legjobban tompítani a tüneteket.

t katika: amikor még nem tudok, hogy kicsi fiúnk lesz, mi is csak lányt tudtunk voln aelképzelni és mindenki lányos zsülőknek is tartott minket, így én annyira biztos voltam benne, hogy kisfiúnk fog születni. Kaptam a barátnőmtől egy Janikovszky Éva könyvet tündéri és már tényleg semmi mást nem akarnék csak kisfiút :):)

Menion: Sajnos én sem tudok segíteni, mert a MÁV kórházban nem ismerek egy orvost sem, de tény hogy minden orvosról lehet jót és rosszat is hallani. Mindeképpen meg el kell menni hozzá, mert az első benyomás szerintem nagyon sokat számít.
kingbál
 
 


Helló Lányok!

Én is itt, kicsit jobban mint tegnap :roll:

Cedis: azt mondta a doki, hogy ne szedjek semmit, a homeos bógyókat engedélyezte, azon kívül aqua maris tengervizes orrspray. Tegnap kiróbáltam a műkönnyet, elég jól ki tudtam vele mosni a szemem, így este lefekvéskor nem viszketet, végre tudtam aludni.

aprópó alvás
Orsi: mostanában én szimplán bagolyba mentem át, egyszeűen nem jön álom a szememre, na persze most az allergia is betesz

tkatinka: hát... akkor még megváarkoztat benneteket ez a csöpség :lol: a 32. hétig 4D? Hátha?

Eper: Heuréka és hármszoros hipp-hipp-hurrá, hogy végre a felújítás végére értek. Biztosan tök szuper lett a lakás, élvezzétek. A rendezkedéssel most még elmegy az idő, aztán hipp-hopp itt a nyaralás ideje. mi 2-án indulunk, még egy hét! De már egy hete vágom a centit! Merre mentek?

Katinkababa: gratula a fiúcskához! :lol:

Cicus: ejnye-bejnye! vigyázz magadra és Zsófira! Pihi, és folyadék, tengernyi mennyiségben, attól gyorsabb a gyúgyulás

Kingbál: most éppen a parlagfű és a feketeüröm izgat, ezekből magas a pollenkoncentráció, de a rozs, a pázsitfű félék, a házi por és még tudom is én mi minden az, amire reagálok. Gyakorlatilag márciustól októberig van valami! De iagzából ez az időszak készít ki totál! Szedek homeos bogyókat, segítenek is és talán a hormonjaim is, mert egyelőre nem vagyok olyan súlyos állapotban mint tavaly. Sz..r ügy ez, van akinek a terheség alatt egyáltalán nem jön ki a hormonok miatt, én és Cedis se ilyen szerencsés :cry: Barátnőm tavaly aug.16-án szült, addig semmi, kb 5 nap múlva vége volt, szteroidos orrspary lett belőle.
Egyébként én a JÁnosba szülök majd, Zsolnai Csabánál (ezt azt hiszem Cedis kérdezte). Szeretnék október végéig dolgozni, november 1 hetében még bejövök leadom, lezároma dolgaim, aztán elmegyek táppénzre. De már ma megbeszéltem a főnökömmel, hogy ha visszajöttem szabiról szept. közepém, onnan már csak délután 3-ig leszek benn minden nap. Nem tudok ülni sokáig :(

Menion: üdv itt nálunk. Sajna én sem tudok senkit a MÁV-ban, de azért már ideje lesz valakihez csapódni, ha akarsz, mert félidő után nem szívesen vállalnak az orvosok - legalábbis én így hallottam. Szerintem válassz valakit, beszélj vele, aztán ha nem szimpi állj tovább.

cicóka
 
 


Menion: Üdv köztünk! Sajnos senkit nem ismerek a MÁV-ba.

Cicus!!! Ejnye- bejnye! Vigyázz magadra, még jó, hogy nem égtél le plusszba! Igyál amennyit csak tudsz és pihenj! Jobbulást kívánok!

Cicóka: Remélem a tengerparton javul az állapotod, nem lehet kellemes.
Bemehetsz a tengerbe fürdeni?
Mi a Balatonra megyünk, minden évben többször kibérelünk egy házat, nagyon szeretünk ott lenni, 50 méterre van a part, nyugis környék.

Egyenlőre hallani sem akarok a szülésről, nemhogy megnézni :roll: :roll:

Kép
eper74
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?