Helló Lányok!
Én is itt, kicsit jobban mint tegnap
Cedis: azt mondta a doki, hogy ne szedjek semmit, a homeos bógyókat engedélyezte, azon kívül aqua maris tengervizes orrspray. Tegnap kiróbáltam a műkönnyet, elég jól ki tudtam vele mosni a szemem, így este lefekvéskor nem viszketet, végre tudtam aludni.
aprópó alvás
Orsi: mostanában én szimplán bagolyba mentem át, egyszeűen nem jön álom a szememre, na persze most az allergia is betesz
tkatinka: hát... akkor még megváarkoztat benneteket ez a csöpség
a 32. hétig 4D? Hátha?
Eper: Heuréka és hármszoros hipp-hipp-hurrá, hogy végre a felújítás végére értek. Biztosan tök szuper lett a lakás, élvezzétek. A rendezkedéssel most még elmegy az idő, aztán hipp-hopp itt a nyaralás ideje. mi 2-án indulunk, még egy hét! De már egy hete vágom a centit! Merre mentek?
Katinkababa: gratula a fiúcskához!
Cicus: ejnye-bejnye! vigyázz magadra és Zsófira! Pihi, és folyadék, tengernyi mennyiségben, attól gyorsabb a gyúgyulás
Kingbál: most éppen a parlagfű és a feketeüröm izgat, ezekből magas a pollenkoncentráció, de a rozs, a pázsitfű félék, a házi por és még tudom is én mi minden az, amire reagálok. Gyakorlatilag márciustól októberig van valami! De iagzából ez az időszak készít ki totál! Szedek homeos bogyókat, segítenek is és talán a hormonjaim is, mert egyelőre nem vagyok olyan súlyos állapotban mint tavaly. Sz..r ügy ez, van akinek a terheség alatt egyáltalán nem jön ki a hormonok miatt, én és Cedis se ilyen szerencsés
Barátnőm tavaly aug.16-án szült, addig semmi, kb 5 nap múlva vége volt, szteroidos orrspary lett belőle.
Egyébként én a JÁnosba szülök majd, Zsolnai Csabánál (ezt azt hiszem Cedis kérdezte). Szeretnék október végéig dolgozni, november 1 hetében még bejövök leadom, lezároma dolgaim, aztán elmegyek táppénzre. De már ma megbeszéltem a főnökömmel, hogy ha visszajöttem szabiról szept. közepém, onnan már csak délután 3-ig leszek benn minden nap. Nem tudok ülni sokáig
Menion: üdv itt nálunk. Sajna én sem tudok senkit a MÁV-ban, de azért már ideje lesz valakihez csapódni, ha akarsz, mert félidő után nem szívesen vállalnak az orvosok - legalábbis én így hallottam. Szerintem válassz valakit, beszélj vele, aztán ha nem szimpi állj tovább.