Új privát üzeneted érkezett!

Kikocska!
Köszi a biztatást, rámfér "kissé" be vagyok már rezelve.

Kép
Kép
bendegúz30

Köszi Bendegúz, akkor igyekszem hátradölni legalább itt az irodában. Kép

Köszi!
eszter2004

Sziasztok!

Hú, mennyit írtatok...!!!

Eszter! A keményedés feltétlenül nem rosszat jelen. De ha kőkemény a magnézium mellé a pihenés is kell. tehát legjobb volna, ha tali után nem dolgozni, hanem szépen hazakocognál, hátravágnád magad és égnek a lábaka(a felső combod alá tegyél párnát úgy a legkényelmesebb)). persze legjobb volna ezt mind most rögtön, de ez tudom nem fog menni. Szóval komolyan pihenj, mert jelentem negy szopás, ha az ember egyszer csak a nagy pörgésbőkll azt hallja, hogy na akkor mától ágynyugalom kismamam(se szex, se úszás, se hastánc)és még hátra van három hónap!!!Kép(Semmiképp nem ijesztegetés)

Azra! A HAnga azt jelenti magyarul, hogy Erika. Ezt tudod? Amúgy nekünk úgy lett Hanga, hogy Borókát akartunk, de az pont decemberben van és apuka azt mondta, hogy ő nem hajlandó igy kicseszni a gyerekkel, keressünk nyári nevet. És ezt találtukKép
Megnéztem a gyakorisági listán 39.helyet foglaja el. Örülök, hoyg rajta van, mert nem akartam nagyon különleges nevet adniKép De tényleg. Mert Karminás Hanga lesz a böcsületes neve. Így pl az Iringó ki is esett.(Karminás Iringo, olyan mint egy szölőfajta, ugyanígy járt fiúban a Balambér, a pasim kedvence)

Talira sajnos nem tudok menni, mert 10-kor keltem és még mindig csak titeket olvaslak és még dolgozni is kéne(ez nálam az ágynyugalomKép). De legközelebb!!!! És meséljetek!

Orbis! Még simán átmozdulhat bárhova a méhlepény. Szerintem készülj fel lekiekben a csaszira, aztán ne foglakozz vele többet. Vagy néha beszélgess a placentávalKép!Ilyet szoktak a nagy Raffaisok!!!!

na, tsaó
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Azra=Aura(ezek a frány billentyűkKép)

Hantika! Akkor fél év múlva időpontot egyeztetünk, oksi?!!!Kép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!
Most jövök az uh-ról,ahol a kisfiam már 2200g-os.KépNagyon tündéri volt.KépDia 32+6

Kép
Kép
lldicsi

Jövö hétre kiiratom magam, aztán tényleg pihizek. Lehet hogy most ez a keményedés azért van, mert nagyon sokat takaritottam a lakásfelujitás miatt.

Hu de sajnálom magam! Kép

Na akkor 13 orakor!

Eszter
eszter2004

Sziasztok!

Akkor ma tali!!! Olyan izgi!
A férjem mondta, hogy beszéljünk meg valami egyezményes jelet, hogy megismerjük egymást, de mondtam neki, hogy bőven elég egyezményes a sok nagy pocak Kép Biztos ritkán verődik ott össze ennyi poci Kép
Na megyek is készülődni, fél óra múlva indulnom kell.
Pussz
Orbis
orbis

Rékacs, te is járatos vagy a Raffaisok táborában?Kép Én elolvastam a lelki köldökzsinórt, de egy-két résznél leakadtam...

Mi ma voltunk dokinál, és minden rendben, jól tart a varrás. Persze a fekvés nem változott, de örülök, hogy itthon, és nem a kórházban.

Bagzer, remélem, segít a banánKép Én azért nem szeretem csak, mert székrekedésre hajlamosít, és arra most nincs szükségKépIgyál rá egy kis menta teát vagy KYR kombuchás kefírt, ha ez neked is gond.

Eszter, szerintem is pihenj most többet, megéri. A Magne B6 ból 2szer 2-t is szedhetsz nyugodtan, és még talán a Calcium pezsgőtabletta is segít. Nekem háton jobban bekeményedik, mint oldalt fekve, de lehet, hogy neked nem.

Tényleg izgi a tali, legyen nagyon jó nektek!!Kép

Puszi,
Noémi
28+2
vghnoémi

hát sziasztok!
mégsem tudok/tudtam elmenni a találkára!!! úgy sajnálom, kell egy másodikat is csinálni!!!!!!!! én már mostantól szervezem!!Kép most értem haza a ruha-válogatásból, és most kell indulni a költözést levezérelni! mert nélkülem biztos nem sikerülne...Kép

szóval, sajna....... de legyen legközelebb!!!
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Noémi! Én őszintén szólva csak dobálozom a szavakkal. Nem vagyok járatos, csak annyira, hogy egyik barátnőm olvasta és sokszor említi. De én valahogy kicsit túlzásnak élem meg, és nem szimpi a fickó a cikkeiben(pl babamagazin). Szóval nem olvastam, de Hangával így is kijövünk valahogyKép

Bagzer! Én is benne vagyok egy következő taliba, mert erről én is lemaradtamKép
De majd írják biztos a csajok, hogy maradtak-e valamiben.
Ja, és nekem is van a jobb m,ellem alatt ilyen kapargászás, ami egy idő után annyira kellemetlen, hoyg már fáj. Aztán mondtam a nővéremnek(négy gyerek anyja) és azt mondta neki is volt. Ez normális. Azért benyomtam gyorsan én is egy banánt, Dr. Noémi javaslatáraKép.

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

SziasztokKép
Igeeen legyen mégegy tali valamikor...én is szeretnék elmenniKép

MvicaKép
Ez igaz...el is újságolom anyuéknakKép

AuraKép
Az Erika nagyon édi név, és egyáltalán nem falusias. A találkát mindenképpen be pótoljuk, legalábbis nagyon jó lenne...

pocak: 103 -ról 106 cm lettKép, ha egyáltalán jól mérem. Ti,hogy szoktátok?

pussz edwig
Vendég

Sziasztok!!!

Volt tali, remélem most már Ti is csatlakoztok a következőhöz Kép!

Konkrét nincs megbeszélve, csak annyi, hogy kb, két hét múlva újra találkozunk!

Bendegúz! Sokat gondoltam rád, hogy mi lehet Veled, de ezek szerint még visszafelé számolsz!
Abban biztos lehetsz, hogy szorítunk Nektek Kép!!!
Dia! Ahogy látom Ti is lassan a finisben lesztek Kép!

Ígérjétek meg, hogy (ha tudtok) szülés után visszajöttök!!!

Pusz!
Katy
26+5Kép
Katy

Sziasztok!
Nem gondoltam, hogy én érek vissza legelőször gépközelbe, hogy beszámoljak a taliról... Mondjuk majdnem legközelebb lakok, de bevásárlás, meg kutyasétáltatás is megvolt. Én személy szerint nagyon jól éreztem magam, néha kicsit zavarban, meg pirultam, de azért ettől függetlenül. Kép beültünk egy teázóba, és ittunk nagyon finom teát meg ettünk szendvicset, és kitárgyaltuk nagyjából azokat a dolgokat, amikről itt is írtunk, csak sokkal bővebben, meg úgy általában megváltottuk a világot meg osztottuk az észt, ahogy itt is... Kép 6-an lettünk végül, Esztyx (hamar lelépett, mert megjött a bútora Kép ) Eszter2004(később lépett le, mert ment vissza dolgozni), Katy, Aura, Orbis meg én. Majd biztos írnak ők is azért, de én vagyok a pletykás jólinformált Kép És nagyon gyorsan megtaláltuk egymást Kép kerestük a pocakokat.
Bagzer, vártunk ám rád, meg reménykedtünk, hogy jössz, és sajnálhatod nagyon, hogy mégsem, bár a költözés fontos Kép
Azt beszéltük mi is, hogy feltétlen kell megint találkozni, mondjuk két hét múlva. így most van sok idő, hogy kitaláljuk, hogy hol és mikor, és mindenki szabaddá tudja tenni magát Kép

kikocska

Hát lányok, lehet, hogy ez a banán tök hülyeség, de ha nektek beválik, szabadalmaztatjukKép A kismama liga ajánlásávalKép

Rékacs, én se vagyok annyira tájékozott, a kórházban egy szobatársam járogatott Raffaihoz-már amikor nem ott feküdt-, de ő is szkeptikus volt. Nekem se tetszik megmondom őszintén, elszállt dolognak tartom, és ráadásul ha az ember elolvassa a könyvet, úgy érzi, ő nem lehet jó anyuka, csak ha elmegy erre az analízisre. Nekem is működik a kisfiunkkal a kommunikáció, bár ahhoz képest, amit ott olvastam, meglehetősen gyér... De azért talán nem lesz emiatt lelki sérült. Egypáran felnőttünk már enélkül. Ez az egész egy jól bejövő üzletág szerintem, és biztos, hogy önszuggesszióval sokminden elérhetőKép

Örülök, hogy jó volt a tali! Biztos furcsa lehetett személyesen látni a másikakat. Azért elég arctalanok vagyunk még a képek ellenére is itt a fórumon. Nincsenek idegesítő gesztusok, hanghordozásKép... Nagyon várom már, hogy babásan is találkozzunk!!

Bagzer, remélem, jól sikerült a költözködés!

Puszi mindenkinek:
Noémi
vghnoémi

Edwig!
a hasmérés mániákusaként elmesélem, hogy én mindig a legnagyobb körfogatnál, és ott vízszintesen. ez nekem akkor volt megnyugtató főleg, amikor még nem éreztem picur mozgását, és ebből legalább mindig tudtam hogy ha növekszik, akkor tuti minden rendben.
most épp mielőtt ideültem, épp azt méregettem, de nekem most lelassult, legalábbis a kb 17.-22- héthez képest, nekem akkor volt hogy hetente 1cm-el nőtt! szóval én még a 103nál tartok, de 26 hetesnek nem rossz......

dömperke-bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

sziasztok talisok!!
sajnálom hogy nem tudtam ott lenni, de végül nem hiába voltam jelen a költözködésnél, ami persze így sem áll sehogy, de lagalább el van kezdve. az előző lakás a párom nagyszüleinek egy külön kis lakása a nagy házukon belül, így nincs konkrét kiköltözési határidő-ez megnehezít mindent két ilyen lustaságnál, főleg ha az egyikben még van egy harmadik is!!!
na megyek pakolni, mert ruhákat én is bírok, kedvesem meg mint egy kisangyal csinálja nonstop, így kicsit lelkiismeretfurdalásom van hogy én nem tudok annyit segíteni.....
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok! Kép

Jó nektek, hogy találkoztatok, legközelebb már remélem én is megyek. November közepétől asszem befejezem a melót, egyszerűen nem köt le, nem érdekel.

Csajok, a csíkosodással hogy álltok? Kép

Bendegúz, ki ott a dokid és szülésznőd? Én is ott fogok szülni. Majd számolj be, várjuk ám a hosszú szüléstörténetedet, már amennyi időd lesz a baba mellett Kép

Dia, grat a jó súlyú babához Kép Képzeljétek, az enyém a tegnapi uh-on megfogta a kukiját Kép

Én is olvastam a Raffai-s könyvet. Sok minden tetszett, de pl. ez a "beszélgetek a placentámmal" dolog nekem sem jött be. Mert még hogy a babámmal beszélgetek (amit teszek is), az jó, na de hogy az egyik szervemmel... nekem fura. Én tuti nem tudnék elmenni egy idegen pasihoz és félálomban kidumálni a gyerekemet Kép Na mindegy. Azért voltak benne jó részek is.

Üdv. cic
cicmerák

Bagzer!

Az a lényeg, hogy még akkor végezzétek el ezeket, amikor nagyjából még Te is aktív tudsz lenni! Talizni meg ráérünk a hátralévő időkben Kép ,amikor már mozdulni sem bírunk-előbb a pocaktól, később a babától Kép !

Katy
Katy

Cicmerák!
Dr. H.Mihály én nagyon szeretem a dokimat és maximálisan megbízom benne. A szülésznô is nagyon szimpi, teljesen megnyugtatott. Egyedül a kórtermi elhelyezéstôl tartok mert nagyon nem szeretnék 6 ágyasaba kerülni. Az alapítványi azért nem jön be mert szerintem az sem jó ha egyedül van az ember ezekben a napokban.

Kép
Kép
bendegúz30

Aura!

Lehet, hogy én nem láttalak, de elképzelhető, hogy nem vagy rajta a táblázaton?

Akkor küld el az adatokat, de izibe!!!
Katy

BagzerKép
Kösziiii mostantól mérem én is...

Szeretném megkérdezni hátha nálatok is van ilyen... mostmár vagy 3 napja minden nap görcsöl a pocakom. Hol lent hol fent olyan mint a mestruációs görcs. Voltam egy hete orvosnál vele megint,és a méhszájam zárt,nem láttak semmi rosszat. Viszont kezdek parázni, mert 3X1 magneB6-ot szedek és még így is. Ugye ez nem azt jelenti,hogy ki akar bújni a manó??? Kicsit megvagyok ijedve...... Kép Kép
Vendég

Edwig, szerintem ne parázz, ha a dokid nem teszi. Ki lehet bírni még sok hetet ilyen állapotban, lényeg, hogy ne nyíljon a méhszáj. Amúgy a babád sincs már rossz helyzetben, mégha megszületne is. Meg azért ahogy közeleg a szülés, úgy készül a méh is, azért is keményedünk - ez is görcs, csak fájdalom nélkül, egyáltalán nem biztos, hogy kóros. Az egyik szobatársam már 23 hetesen is görcsölt, és most a 30. étben van, kicsit nyitva, dee bírja. Úgyogy hajrá! Még simán bírhatod sokáig. Ne ugrálj, ha nem muszájKép Frontnál egyébként érzékenyebb az ember. A hideg, meleg vizes fürdő kb 4-szer váltva a lábon meg a karon (így nem kellemetlen), nekem segít. De én nehezebb eset vagyok, gyógyszert is kell szednem, és én is bírom.
Kép

Nem aggódni, puszi,
Noémi
vghnoémi

NoémiKép
Nagyon köszi,megynugtatott amiket írtál. Úgy megijedtem...de akkor nem izgulok. még van ideje kibújni a manónak. Neked gyógyszert kell szedned? Miért?

Mégegyszer köszi
edwig
Vendég

Sziasztok Csajok!

A tali tök jó volt, amikor mentem külön fizetni, a srác a pultnál kérdezősködött hogy mikor jön a baba,nagyon édi volt. Mondtam hogy ez itt egy olyan pocak-tali volt. Kép Mondta hogy rögtön gondolta, és kérdezte hogy mindenkinek első baba-e,mert hogy olyan fiatalok vagyunk. Ezt a bókot gyorsan bezsebeltem helyettettek is! Kép De azért megmondtam neki hogy én voltam a rangidős. Kép

Ma jó sokáig bent voltam, este fél kilencre értem haza, és most jutottam ide a géphez. A keményedésemtől kivagyok teljesen, már második napja mint a szikla. (a teázoban pont okés volt Kép ). Szoval most megyek is ledőlök, meg jövö héten végig pihi, ja meg a fogorvos amit emlitettem, mert potyognak kifelé rendesen, aztán hogy fogok kinézni?! Kép

Puszi mindenkinek, nagyon jól éreztem magam!

Eszter2004
26+0
eszter2004

Cic!
csíkosodás: nekem egyenlőre egy helyen van egy pár, a mellemen!!! nem vészes, de nem örülök. meg nem is értem, hiszen a legeslegelejétől krémezek buzgón, mondjuk elég érzékeny a bőröm (cipők mindig feltörnek, stb) és amióta melleim megduplázódtak, azóta már írtam is többször hogy alul pirosak, a súlytól, valószínűleg.....
és egy idejek elmúlt a pirosság, nem voltak alul forrók, kezdtem örülni, aztán tegnap óta megint!! remélem már nem nőnek tovább, mert akkor két mell lesz az egész testemKépKép

ja, közben már nagyban ruhákat válogatok, be is vágtam az első adagot a mosógépbe. tényleg ti használtok hipót? én sosem, és most azt tanácsolták hogy a foltos fehér rucikat úgy. csak annyira nem szellőzik a fürdő hogy nincs kedvem ott bebűzíteni, mert majd nem tudom befejezni....

no, ez jó hosszú lett, és igazán semmi fontos nincs benne, hurrá

bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Eszter, ha a pasik is bókoltak, akkor érdemes volt talizni Kép

Nah, hát ez az, én is felfedeztem egy pár csíkot, pedig reggel-este kenem magamKép
Bagz, asszem a Clorox-nak (de lehet hülyeséget mondok) van egy jobb hypoja, nem büdös, finom anyagokhoz is lehet használni. Kicsit drágább mint a normál, de szerintem jobb is.

Hát, a cicidologgal én is szarul állok. Tegnap épp hazafelé menet mondott unalmasat a melltartóm, és pattant szét, hát nem örültem neki. Na mehetek én is melltartókat vadászni, már kiver a víz.Kép

cic
cicmerák

Cic!
ez a melltartó-ügy rendesen felderített, bocsKép el tudom képzelni milyen érzés, részvétem!!
én már kb a 3. hónaptól egy mellény-jellegű szoptatós melltartót öltök magamra reggelenként, csinos, mondhatom....... de ez sem tartott igazán, fel kellett varrnom a pántokat kb 10centivel hogy valami történjen, de így is a hasanom fekszenek, csak ha szűkítem jobban a pántot, nem a melleket emeli, hanem a hátamon a pántot............ már feladtam, de vevő vagyok a tanácsaitokra!!! -különben, amik nekem joban beválltak azok a kis top-atléta melltartók, azok egész kényelmesek.

bagzmell

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!!

A tali tényleg szupi volt, legközelebb senki ne merjen nem eljönni (persze akinek szabad)!! Kép
Jó volt végre társítani valakit a szöveghez. Akkor hajrá, mihamarább a következőt, amíg meg tudunk mozdulni!!

Melltartóval én is gondban vagyok, kétféle van: az egyikből kipottyannak, a másik, ami esetleg tartaná is, az meg valahogy úgy összegyűri. Szóval én is beszállok a melltartó-vadászatba! Állítólag sportmelltartó az praktikus, tart és kényelmes is. Lehet, hogy nézek valahol.

No jó éjt mindenkinek (gondolom már mindenki az igazak álmát alussza, mindig egyém az utolsó beírás! Illetve az első, mert legtöbbször ez már "másnap" történik.)
Orbis, a bagoly
orbis

Akkor nekem volt csak szerencsém melltartóügyben? Kép legalábbbis én nagyon jókat találtam, csak most már növöm ki őket. A sportmelltartókat nekem nem ajánlották, mármint a trikó szerűt, mert úgy tart, hogy nyomja is, és az nemjó, vagymi. Én kettőt vettem mikor kinőttem a régieket, az egyik egy olyan, ami alulról tart, és jó széles a pántja oldalt, és felül meg ha benézel Kép akkor teljesen lehet látni, hogy nincs súly a bőrön, hanem a tartó tartja. Ez elég szexi különben Kép
A másik meg olyan, hogy szintén jó széles az oldalsó pánt, és az anyag teljesen betakarja melleket, és nagyon kicsit rugalmas csak az anyaga. "Üresen" is mell formája van, holott semmi betét nincsen benne, és nem vastag az anyaga sem. A 12cm-es mellbőségnövés ellenére még nincs csíkom, bár valszeg hajlamos vagyok rá, mert még gimiben, mikor sokat híztam, a lábamon meg a fenekemen lettek ilyen csíkok.

Hátha segítettem a vadászat célirányosságában Kép

kikocska

Sziasztok!

Na ez a melltartó ügy épp aktuális. Pont teregettem, mielőtt elkeztem olvasni és kiterítettem az egyetlen kényelmes melltartómat(tehát most egy vacakban vagyok)Kb 3 hete vettem egy fekete Triumph sportmelltartót, ami a hátán béka, mert meglehetősen vállhiányos testalkat vagyok( a bátyám magát kokakola reklámembernek hívja), meg egy szintén Triumph kismama melltartót, az persze fehér, mert egy kismamam ne hordjon feketét, ejnye!!!. Mindkettő 80C-s. És mostanra a fekete olyan szűk, hogy ránézni is utálok. De a másik szuper. Azt mindenkinek tudom ajánlani. Csak az a hibája, hoyg fehér, márpedig én ritkán hordok fehér cuccot, így tök nehezen jön össze a mosásadag. Na, ezér örültem teregetéskorKép.Amúgy én 75B-s mellekről indultam. A kisunokatsom, akinek Flórián nevű gyerneke épp ma egy hónapos(mindjárt fel is hívom) 70A-ról jutott el 80D-ig. de az is határesetKép És annyi teje van, hogy előkapja azt falon csatttan.
Szóval minden extrém növőnek! nem baj az csak legyen benne tej!!!!

Na, megyek vonalazni!
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Hahócsek Kép!

No, tegnap jöttek a szerelők konyhabútort szerelni, háááát egy csöppet idegesítő volt a dolog, kiderült, hogy átvertek, és nem is igazi szakemberek, hanem csalók, és ott álltam velük, hogy akkor sziasztok ezt talán még se kéne...és szétbarmolták az egész konyhát és ééséésésé szóval a du. tiszta idegeskedés volt és persze estére a párommal is jól összevesztünk, hogy ő már hogy unja a lakásátalakítást...meg ilyenek...és hogy nem érdeklik a bútorok...meg mit tudom én...csak azt nem értem hogy én hol fetisizáltam a konyhát v. a bútorokat ...és persze h nekem se az álmom a lakásba rendezkedés. ..de valahogy ki kell alakítani a dolgokat...mire ő hogy ez nem neki való..
basssssszúúús ellegem van egy kicsit a dolgokból...no megyek egy kicsit rendetrakni!Kép

A tegnapi taliKépKépSZUUUPI VOLT én még nagyon szívesen dumcsiztam volna, feltétlen kell ismétlé és feltétlen kell hogy mindenki jöjjön olyan jó érzés volt együtt pocakoskodniKépKép
puszzszszzszszszszszi-esztyx
esztyx

Esztyx, én aszondom, hogy a békesség mindent megér, és én ott hagynám a fenébe min. egy hétig az egészet, ahol van, hogy ha őt nem érdekli, akkor téged minek, és nem főznék, nem mosogatnék, meg semmi ilyesmit (merthogy nincs konyhabútor). De közben meg nem durciznék, hanem mintha mi sem történt volna. Én ezt csináltam, mikor elkezdtem dolgozni, és rájöttem, hogy mennyire tiszteletreméltó dolog háztartást vezetni és dolgozni egyszerre, és még a tetejében kedvesnek és vonzónak lenni. Felállítottam a sorrendet, és úgy döntöttem, hogy első a kedves és vonzó feleség szerepe, aki nem hullafáradt, és mindig van a férjére ideje, mert ez a legfontosabb ahhoz, hogy a lakásunk otthon legyen, és nem a rend és tisztaság. A másodikat meg úgy döntöttem, hogy ideiglenesen a munka lesz, mert tudtam, hogy nemsokára babázni akarunk, és akkor úgyis megint otthon leszek. És a harmadik csak a lakás, és igen, van, hogy szalad, és van, hogy a mosogatnivaló ott van 3 napig, és van, hogy nincs vacsora, csak virsli, vagy szendvics, és porosak a polcok, és szanaszét vannak a ruhák. Úgy döntöttem, hogy más is lakik velem, és ha őt nem zavarja, akkor engem sem, legalábbis energiám nincs rá, sokkal fontosabb a békesség. Egy év alatt kialakult, hogy akkor szombaton takarítunk meg hazafelé lista alapján bevásárolja a napi dolgokat, porszívózik, port töröl nagy vonalakban, meg intézi a mosást, teregetést többnyire, az alapján, amit összeválogattam, meg megmondom a programot (azért a telefonos segítség még mindig bejátszik Kép ) a többi az enyém. Ha neki nincs kedve csinálni, én sem állok neki, hanem csinálunk valamit közösen. És megbeszéljük, hogy milyen rendetlenek vagyunk Kép Ugyanannyit dolgozunk a munkahelyünkön. Igaz többet keres, de én meg többet dolgozok... Kép
Lakásfelújítás elkezdése előtt megbeszéltük, hogy én nem törődök semmivel, hogy ne kelljen idegeskednem, és ne ártsak a babának, és ő intézett mindent, onnantól, hogy megjöttek a munkások, ami hatalmas dolog, mert utál döntéseket hozni, meg utánajárni (hasznosKép ) dolgoknak, és csak mostanra folytam bele én is az egészbe. Szóval ő a világ legjobb párocskája. De azt hiszem, annak, hogy igazi veszekedésünk talán egy éve volt utoljára, azért nekem is köszönhető. Szerintem az embernek meg kell kötnie a kompromisszumait. Valamit valamiért. De fel kell állítani a sorrendet, hogy mit akarok. Én most azt mondom, hogy hormonhiszti ide vagy oda, óvatosan Esztyx... A dolgok felgyűlnek, aztán egyszer borul a bili. És az ember mindig azon tölti ki, akit legjobban szeret...

Na, ez most jó fellengzősre észosztósra és hosszúra sikerült, bocsi érte.

kikocska

Kikocska! Nálunk is ez volt a sorrend! Én is ajánlom, tényleg a legfontosabb.

Edwig,
azért kell gyógyszert szednem, hogy bent maradjon mág a babuci. Kinyílt a méhszájam, összevarrták, és nem szabad görcsölgetnem, mert kinyithatja azért. Úgyhogy megelőző, meg azért néha nagyon jól jön... 6 óránként szedem, és kell is. De tudod, ez ilyen veszélyeztetett terhes dolog, nem kell ilyen feltétlenül.Kép Nem lesz semmi baj, pihengess. Az én dokim a 33-34 hetet várja, azt mondta, akkor már tényleg semmi baj nem lehet. Úgyhogy addig bírd ki még, de tényleg már most is jók az esélyei a babának (31 körül vagy, ugye?)

Melltartó: én egy nagyon drágát vettem, de nagyon szeretem, gyakran mosom, és rögtön fel is húzom utánaKépTriumpf ez is, 80Bs. Merevítős, azt mondta a néni, ez jobban tart, felpróbáltam a másikat is, és tényleg! Egyébként szoptatós, minek vegyünk kétszerKép.

A csíkokról azt hallottam, hogy ha valaki alkatilag hajlamos, akármit csinál, lesz rajta, ha nem, akkor nem. De azért kenegessük csak magunk, hátha használ.

Rékacs, még meddig vonalazol?

Bagzer, én élvezem az összeszedetlen soraidat, mégha nem is szól semmiről, nagyon mókás!Kép
Puszi,
Noémi
28+3
vghnoémi

Sziasztok!

Olyan jó Nektek, hogy közel vagytok egymáshoz és tudtok talizni. Én is kíváncsi lennék Rátok személyesen is, de Gyulától-Bp. nem kis táv.
Képzeljétek! Tegnap a szülésznővel körbe jártuk a szülőszobát meg ott azt a részleget. Hát eléggé elkeseredtem. Elég ramaty itt a helyzet, de azt viszont szeretném, ha itt születne. Persze el tudnék képzelni sokkal hangulatosabb szülőszobát. Kicsit tartok a dologtól.
Nekem olyan rosszak az éjszakáim. Éjjel húzódik, meg fáj is a pocakom. ez normális?
Lassan nekikezdek átmosni a babaholmikat( ágynemű, ruhák stb.) és ez is azt juttatja eszembe hogy nem sok idő van már hátra.
Ja! Ajánlották nekem a babás szobát, nálunk az úgy működik, hogy a reggel 9 órási szoptatástól kb. este 6-7-ig ott lehet a picur velem. Éjszakára nem hagyják kint. Szerintetek? Ez még mindig jobb, mint ha csak kihozzák 3 óránként. Bár van, aki szerint az lenne a jobb, ha minnél többet tudnék pihenni, ezért ne menjek babaás szobába. Persze ebből csak egy szoba van Gyulán, 2 ággyal, így lehet, hogy be se férnék.
Puszi Nektek!
smille

Sziasztok!

Smille! Szerintem a babamamás szoba jobb. Mert azt monják, hogy pinej inkább, de hogy tudsz úgy pihenni, ha nincs ott az aki előtte kilenc hónapig tökre ott volt. Szóval én nem lennék nyugodt, hogy mi van vele, meg ilyenek. Meg most jövök kórházból és elárulhatom, kórházban pihenni nem lehet! Mindenki jön-megy, senki nem kopog. Az ágy tök kényelmetlen. Na, és ezmellé(ezt nem tudom , hogy kell írni) még azon izgulni, hogy mi van a babával....!Bár Dr. Noémi biztos többet tud a kórházi pihenés mikéntjérőlKép

Tényleg Noémi! te hol fogsz szülni?
Amúgy jelentem befejeztem a vonalazást. Ma délbe meghúztam az utolsót. Kinyomtatom, lefénymásolom és legközelebb akkor húzok, ha már Hanga is megengedi(bár a család kerítéstrevét lehet megcsinálom stikába, itt a nagy szabadságomban,de ezt nem mondom el senkinek, hogy ne legyek basztatvaKép) Mert ma lecseszett a kolleganőm. Persze tudom, hogy jóságból. de jól szarul esett. Azt mondta, hogy mostmár tényleg hagyjam abba a mászkálást. pedig nem is mászkálok, olyan nagyon....Kép

Orbis! Akrtam már mondani, hogy tök szépek az esküvői képek, csak eddig mindig elfelejtettem. Meg tökre tetszik a gyürűtök, meg az ékiíás is. Az én gyűrűm is ezüst, mert utálom az arany szint. ÉS szerttem volna titániumot, de azt meg kellett volna rendelni de az én pasimnak tulképpen unszolásra is csak az eski előtt egy héttel jutot eszébe a gyürű. mindegy, mert lett és tökre tetszik. Dupla vastag, mert nálunk csak én hordok. Az anyakövvezetőnéni kicsit meg is volt bontránkozva. eleve nem tetszett neki, hogy ugymond negligáltuk a szakmája csinját-binját, mert mondtuk neki, hoyg max 5 perc legyen.

Na, szófosi, de már lehet, mert máááá nem vonalazok....bi-biKép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Haló!
Megjöttem én is, hiperszuper talink volt (én úgy belejöttem a bandázásba, hogy bentaludtam egy barátnőmnél és most értem haza) bizony és úgy megbámultak minket az emberek, mintha ők nem is egy hasonló pocakból bújtak volna elő. Bár furik lehettünk, ahogy ott hömpölyögtünk a gömböc pocakokal hihihi. Aztáán, képzeljétek, még Apával is taliztunk az este, és a kis ribizlink őt is jól megrudosta (amiért meg is dícsérgettem, hogy milyen okos kislány) és Apa is oda-vissza volt az örömtől, juhú Kép!
Úgy látszik, szerencsét hozott nekünk a mamitali. Lehet, hogy a sok púp miatt Kép, úgyhogy sokszoros indokkal gyorsan csináljunk még egyet. Jajj de jó kedvem van!

Edwig, Bagzer,
Én is tuti pocakmérőmánikus vagyok és pont úgy, keresztbe, ahol a legnagyobb! Korábban olvastam, hogy sok kismama nem bír megbarátkozni az új külsővel, hát én nem is értem. Minnél gömbölyűbb vagyok, annál jobban el vagyok telve a saját gyönyörűségemtől sőt, ekkora nőnek még az életben nem éreztem magam (bár ennek pár nélkül azért vannak hátrányai). Hú remélem nem vagyok ilyesztő.

Rékacs,
Nem tudtam a név-egyezésről, de jó! Lehet, hogy tudat alatt ezért is tetszett annyira!

Segítség!!! Eluralkodott rajtam a kóros eufória. Azt hiszem ez pont a hormonhiszti ellentéte lehet. Na megyek, megszabadítalak titeket magamtólKép

Azért nekem jó érzés, kívánom nektek is!
aura

Esztix

Szia, nahát, milyen egyformák a pasik...mi most fejeztük be a konyha felujÍtását. A szerelők ma jöttek vissza 3.-ra, mert sajna elsőre nem sikerült rendesen megcsinálni, amit kértem. Tervezéssel együtt tavasz óta húzódott a dolog, és ez alatt szinte végig balhé volt, mert ugye ha már én találtam ki ezt a baromságot, akkor intézzem is, meg, hogy a mesterek úgyis tönkre tesznek valamit és egyebek... A lényeg, hogy most, mikor elkészült neki tetszik a legjobban és a hiszti is megszűnt...persze várja, hogy mi lesz a következő dolog amit majd kitalálok Kép

Smille

Én is vidéken lakom, de Pesten fog születni a babánk a Szabolcs u-ban.Hétfőn voltunk megnézni. Ez is egy nagyon "lepattant" kórház, semmi alternatív lehetőség, de bárkivel találkoztam mindenki rendkívül kedves és segítőkész volt, és ez szerintem kárpótol majd a környezet hiányosságaival szemben.Itt is van baba-mama szoba, a picik reggel6-tól este 10-ig vannak az anyukákkal. Nekem ez nagyon tetszett, szerintem ezt fogom választani.Már csak azért is, mert legalább itt elkezdődhet az "összeszokás" és nem az van, hogy 5 nap után odaadják, hogy tessék, vidd haza,te meg nem tudod igazából mit kezdj vele. Persze ez lesz az első babánk, lehet, hogy rosszul képzelem el a helyzetet Kép

Hulcsi

hulcsi

SziasztokKép
Noémi az nem túl jó,de még mindig sokkal jobb,mintha kijönne a picúr előbb. 31 hétbe vagyok, de még kis picúrka a babám. Bár az orvos is azt mondta, ha mindenképpen kibújna,ami szerinte nem valószinű, akkor is el tudnák látni. Persze én erre azt mondtam az orvos bácsinak, hogy én szeretem, hogy bent van és nem szeretném, hogy kijöjjön mégKép Kép magne B6 ból is 2X2 vagy ha nagyon görcsölök 3X2 szedek.
Nem sok van közöttünk 2 hét. akkor már neked is eléggé aktív a babuciKép

AuraKép
Akkor jó estéd voltKépMegismerte apa hangját a kis ribizliKép ??
Az enyém még nem is hallotta apuci hangját. A legközelebbire megyek én is mindenképpenKép
Ezzel a gömbölyödéssel én is így vagyok...néha már anyukám szól rámKép de van olyan is amikor egy bálnának érzem magam, ez a depis hangulat valószínűKép

Sok puszi mindenkinek
edwig
Vendég

HulcsiKép
Lehet, hogy buta dolgot fogok kérdezni, de olyan baba-mama szoba is van ahol végég veled van a pici nem??
Vendég

Sziasztok!

Noémi!
Te milyen gyógyszert szedsz? Nekem a doki panangint ajánlott. Szerinted az milyen? Neked egyébként milyen értékeket írtak eddig a kiskönyvedbe a hüvelyi vizsgálatnál?

Mi egyébként holnap töltjük be a 33. hetet és hihetetlenül sokat mozog a baba. Néha annyira erősen mozog, hogy nem győzöm lefogni. A kislányom annak idején negyed ennyit nem mozgott.

A baba-mamás szobáról annyit, hogy szerintem nagyon jó dolog. Amikor a kislányom megszületett nem ilyen szobában voltam, de most szeretnék. Főleg ha beindul a tej - márpedig sokkal gyorsabban beindul ha a baba az anyukával van - akkor miért kellene, hogy a csecsemősök mindenfélét (akár teát, vagy tápszert) adjanak neki, az anyatej pedig mindig kéznél van.
Nálunk olyan baba-mama szoba van, ahol éjjel-nappal kinn van az anyukánál a baba. Ez azért igényel egy kis szervezést az anyukák között, de remélem megoldható.

A csíkokról. Nekem az első terhességemnél semmi nem volt, de most a köldököm felett van néhány kb. 1cm-es csík. Hát ez van.

Csilla
spectro

Sziasztok!
Hát ma sem jutottam el a Kikába Kép Jó sokáig aludtam, aztán összeraktam itt magunk körül a disznóólat, és mire az ebéd is elkészült (inkább már uzsonna lett) újra elaludtam Kép
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én olyan sokat tudok aludni, hogy néha már magam is alig hiszem el. Ráadásul olyan hülyeségeket álmodtam össze-vissza. Nem rosszakat, csak se füle se farka típusúakat.

Az én férjem még egy fokkal nehezebb eset, őt rá se lehet nagyon venni a felújításra. Hosszú idő alatt elértem, hogy függönyt meg szőnyeget cseréljünk, most kilátásba helyeztünk egy-két új bútort is, pedig igazán ránk is ránk férne még egy pár változtatás.

Pocakot én is szorgalmasan mérek, most 94 cm. Kép

Rékacs, köszönöm!! Az aranyat mi sem szeretjük, és nálunk is volt erről szó, hogy nem nagyon akar gyűrűt. De miután ezt a verziót kitaláltuk, ez annyira tetszett neki, hogy le se lehetett volna beszélni róla. Már két honappal előbb kész volt, de nem hordtuk, nem mutattuk meg senkinek!

Én még nem láttam a szülőszobát, meg az osztályt se, azt mondták a kórházban, hogy az utolsó 2-3 hónapban érdemes elmenni ezekre az előadásokra. Érdekesnek tűnnek, tájékoztatót kaptunk róla.

Melltartó-tippeket köszi, talán így könnyebb lesz!

Na pussssz
Orbis
orbis

Szia Edwig

én is úgy tudtam, hogy a baba-mama szobák 24 órásak, ezért meg is lepődtem, amikor mondta a doki, hogy éjjel elviszik a babákat. Minden esetre szerintem ez tök jó kompromisszumos megoldás.

Melltartó: Nekem nagyon bevált a Triumph one size típusú melltartója.

Mi is lassan a 33. hetet töltjük. Nektek mennyit görcsöl a hasatok? A védőnőm azt mondta, hogy kb.napi 5-ször még teljesen ok. Nekem kb ennyi, de azért néha megijedek.

hulcsi

Hahó, de sokat írtatok, de jó!Kép

Na válaszolgatok mint drKép. Rékacs, egyébként már gomdoltam rá, hogy le kéne tenni a nőgyógyászati szakvizsgát, annyi mindennel találkozik az emberKép
Meg ne haragúdjatok, hogy a kórházra hivatkozom mindig, ez a társadalmi érintkezési felületem...Kép Meg talán megnyugtató, ha problémásoknál is vannak ilyenfajta gondok, és túlélik. Nem tudom, de lőjetek le, ha nagy a fejem... Egyébként ott jók az ágyak. A szülőszobán borzalmasak viszont.
Tök jó, hogy befejezted a munkát, Rékacs. A kerítés csak hobbiKép

Egyébként a Szabolcs utcában fogok szülni, úgyhogy Hulcsi, egy cipőben evezünkKép... Neked annyit mondanék, hogy a "ronda és finom" illik az egészre a legjobban. Tényleg nem egy felemelő látvány, de nagyon jók az orvosok, állítólag a legjobb terhespatológia itt van, én is itt feküdte
m, szupi koraszülött osztály, de sajnos nem az a modern bababarát intézmény.Nem tudom, tudod-e, hogy a baba-mamás szobába senki nem mehet be, még a férjed se. Én emiatt a sima szoba mellett döntöttem, mert nem szeretném semmiképp kizárni szegényt, és mivel végig fekszem, lehet, hogy annyira gyönge leszek, hogy jól jönne egy kis segítség. Ha meg nem jöhet be,és én se ki, az nagyon rossz dolog. Amúgy jónak tartom, hogy nincs népvándorlás, mert őrült fárasztó, zavaró lehet két vagy háromm ember rokonai mellett pihenni meg szoptatni. De azért a férjecskék bejöhetnének... És igen, itt nincs olyan, hogy egész nap ott a baba, ahogy írtad, viszont a sima kórtermeseknek is kihozzák, ha sír, és elég sokat van ott napközben. Úgyhogy szerintem nem sok a különbség a két szoba között. Kinél szülsz egyébként?

Edwig, igen, nagyon aktív! És egyre nagyobb! Ti érzitek a mozgásán? Én a forgásait is érzem, nemcsak rugdosásokat. Olyan, mintha egy bálna úszna a pocakombanKép De a testrészeit még nem tudom elkülöníteni.Ti? A gyógyszer állítólag nem árt neki, csak nekem dobog tőle nagyon a szívem, de azt mondja a doki, legalább nem ficergekKép

Csilla, Cordaflexet szedek egyébként. Az értékem műtét után 2000 volt, előtte 3110 (21.héten), most meg - mivel jól tart a dolog, 3000. A panangint nem ismerem, biztos az is keringésre hat. Minden kórházban más a szokás. Szabolcs utcában Cordaflex a menő.Kép De jó, hogy már töltöd a 33-at!Akkor tényleg nem kell már izgulnodKép

Orbis, én is annyiszor akartam már írni, hogy tetszenek nagyon az ékírásos neveitek!

Na puszi mindenkinek, ez jó hosszú lett... Szerintm mi vagyunk a legaktívabb topik!Kép Aura, jó, hogy ilyen jó kedved van!

Noémi
vghnoémi

Sziasztok!
Jó régen nem írtam, mert nyáron nem sokat voltunk itthon, utána meg nem volt netem.
Örülök,hogy jól vagytok és hogy volt tali; a legközelebbire remélem én is el tudok majd menni.
Még nem tudtam mindent visszaolvasni de látom hogy a decemberi brigád lassan a finisbe ér.

Kórházi elhelyezés
Én Rékával baba-mama szobában voltam, mindenkinek csak ajánlani tudom, - aki teheti -hogy ezt az alternatívát válassza. Nálunk 24 órás rooming in van, de ha fáradt vagy éjszakára nyugodtan visszatolhatod a babát. Amikor bent voltam jött át a szobába egy lány, akinek az elején nem volt már hely a baba-mamás szobában és ő mesélte, hogy mennyire nem volt jó a másik szárnyban, mert volt olyan baba aki a két óránkénti szoptatást igényelte volna a másikat meg állandóan felcsipkedték a nővérkék, pedig olyan édesen aludt volna. Az alapítványi szoba pedig szerintem azoknak való akik különben is szeretnek egyedül lenni, vagy pedig alapvetően rendezkedő típusúak és nem kényelmetlen nekik mindenért felcsengetni a nővért. Nekem egyébként nagy szerencsém volt, mert mindkét szobatársam a harmadik babáját szülte ráadásul az egyik gyermekorvos, így minden hülye kérdéssel nyugodtan zaklathattam.
Látom már javában vásárolgattok babaholmikat. Én még semminek nem kezdtem neki, mert azt gondoltam, hogy van mindenünk. Azután szép lassan kiderült,hogy mivel Réka tavaszi baba volt nincs egy meleg overálom se, igaz a ruhák unisexek, mivel a 38 hetes ultrahangra már nem jutottam el vele és előtte "csak" 70-80 százalékra mondták a lányt, de most biztosan kisfiam lesz. Ezen kívül kell még vennünk egy légzésfigyelőt és egy csomó apróságot.

Melltartó
Annak idején én vettem egy Anita márkájú szoptatós melltartót elég drágán, meg egy olcsóbbat. Szerencsére a tej megindulása után már nem kellett további méretet ugranom és két melltartó nem volt elég. Azt hiszem valamelyik hypermarketben (Auchan vagy Cora) vettem Dorina márkájú szoptatós melltartót elég jó áron és nekem nagyon bevállt. Az egyik még most is jó állapotban van pedig elég sokáig szoptattam.

Terhességi csíkok
Annak idején,mivel még dolgoztam és elég jól kerestem én megvettem a Vichy terhességi krémet a hasamra és amikor egyszer nem kaptam akkor a kozmetikusom mondta, hogy bőven jó, ha veszek egy jó tápláló, zsírosabb testápolót úgyis főként genetikai hajlam kérdése, hogy lesznek-e csíkjaim.
Húsz kilót híztam a terhesség alatt és egy csíkom sem lett a hasamon, bár a cicimen meg igen, függetlenül a szuper krémektől.
Most a milupát használom és nagyon meg vagyok elégedve vele, bár még "csak" a 30. hetemet taposom.
Mindenkinek további nyugis pocakosodást:
Kire
kire

Sziasztok!

Bagz, én is bírom a dumádat Kép

Beszereztem két melltartót, olyanok mint a régiek, csak nagyobb számozással, én egyenlőre még idegenkedek a tipikus kismamis cicfixektől.

Rékacs, hát én is örülnék, ha majd a tejtől pattannának szét a melltartóim Kép De nevessetek ki, sokan mondtátok, hogy csordogál az előteje. Hát nekem semmi Kép Feszes meg minden, de hogy abból semmi nem jön, az tuti. Meg megfigyeltem, hogy olyan, mintha el lenne "tömődve". Tudom bután hangzik, de nem tudom másként leírni. Ez mitől lehet?

köszke

anagyontudatlancic
cicmerák

Sziasztok!

Most jövök a barátnőmtől és a 9 hónapos babájátólKép!
Olyan helyesek voltak:o !
A segítségével van új kép a pocakomról a fotóalbumban Kép !!!
Kaptam egy csomó tök jó babaruhát(mert nekik is kisfiúk van), úgyhogy úgy tűnik a vásárolttal együtt ruhákból már csk tényleg néhány hiányzó darab van hátra! Nagyon fellelkesültem ezen a mai napon!

Én is nagyon jól éreztem magam a találkozón :o !

Puszi: Katy
Katy

Szia Noémi!
Vajda dr. az orvosom, a meddőségi kp-on keresztül találtam, teljesen véletlenül,. Tudsz esetleg jó szülésznőt? Javasolta, hogy válasszak.
Mondták, hogy nem jöhet be senki a szobába...bízok benne, hogy járóképes leszek...de legalább a baba velem lesz és 5 napot csak kibírok valahogy Kép
Hulcsi

hulcsi

Hulcsi
Én még csak a 31 hétben vagyok, de elég sokat szoktam görcsölni. Van, hogy fél órán vagy még tovább is.Olyan érzés mint amikor anno meg akart jönni. Megkérdezhetem, hogy a orvosod Dr.Vajda Róbert?

NoémiKép
Nekem is nagyon aktív,és néha igen igen durvák a rugásai, de van hogy olyan érzés mintha valami uszkálna a pocakomban,gondolom akkor forgolodik. Azt is szoktam érezni mikor csuklik...az olyan jó még csiklandoz is néhaKép A testrészeit még nem tudom kivenni, csak a méretét,hogy kb mi lehet az amit éppen kitól...

puszi mindenkinekKép
edwig
Vendég

sziasztok
Smille
Azért ha lehet, mindenképpen babás szobát kérjél, mert a szopi beindulásának az tesz jó. És a babák még elég sokat alszanak az elsp napokban, úghyogy tudsz pihenni is mellette. Rékacsnak igaza van, a kórházban nem lehet pihenni amúgy...

Aura
Te meg gyere mindig, ennyi eufóriával! Kép (persze máskor is, csak ezt olyan jó olvasni Kép)

Hulcsi, Estyx
teljesen együttérzek, most zajlik a konyhafelújÍtás. Normál esetben még 3,5 hetem van szülésig, kétlem, h addigra kész lesz Kép

CsÍkok
Hannával én is 23 kilüt hÍztam, s nem lett csÍkom. Most is használom a Milupát, illetve Mandula olajat. szerintem az a legjobb

Szoba
Nálunk is kétféle van, de éjszakára nem maradhat, hascak nem sikerül egyásgyasba menni. én azt szeretném, mert Hannát is betápizták, s nem lett volna rá semmi szükség, mert mentem ki hozzá éjjel, de akkor meg azt mondták, alszik..

Látogatók
Szerintem jobb, ha a kórházba nem is jönnek. Persze tök jó eldicsekedni a babával Kép, de nyugusabb, ha nem kell senki miatt felrúgni a baba kÍvánságait. mert senki sem ismerheti előre, h a babája mikor szeretne szopizni, aludnu, stb. nálunk nem is jöhet be senki, csak mi mehetünk ki, a baba persze nem.

üdv,
bringa (36 meg 3)
bringa

sziasztok!
Cic, Noémi, köszi, igyekszik az ember..hehehKép

ma úgy lefáradtam! tök későn ébredtünk, olyan jól aludtam! reggeliztem ágyban, aztán ugyanitt kötögetés, amíg kedveském is magáhoztért. ezután a tegnap beszerzett családi használtruhát, ami penészkés egy kicsit, de büdösnek nagyon.... szóval az első kicsi adag fehéret még este beáztattam, és reggel azt mostam, a szag nem teljesen jött ki, de majd még egyszer kimosom. mire felöltöztem már jó délután volt, és mire elindultam az ökoszolgálathoz mosószódáért, már 5 óra lett! nem baj, lelkesedésem nem apadt. elbandukoltam a nádor utcába (a rókus-kórháztól), aztán visszametróztam a deákra, ott vettem vacsira a csirkefogóban finomságokat, továbbcammogtam... a dm-be, ahol hatalmasodó testemre vettem testápolót, már célegyenesben hazafelé, egy megálló 7-es busszal, és már csak két utca séta, közben almát vettem a zöldségesnél, és végre hazaértem.
ez a kis út MÁSFÉLÓRÁS volt!!!!!!!!!! egy csiga is gyorsabb nálam!!! és ez még nem a vég....

no, aki konkrét jó melltartót tud, írja már meg az adatait, hol, mennyiért, mi a neve, mindent! én eredetileg 80-85C voltam, most amit 3hónaposan vettem melltartót az 85Ds. szóval ilyen bálnaméretű kéne.... kööszíííí

bagz, a csiga
ja, azt nem is mondtam hogy mind ez után, itt ülök azóta is hullafáradtan, de hisztizek folyton mert most megy a mystery gang koncert, amit szerintem megbeszéltünk párommal hogy elmegyünk, de ő csak beszéltünk róla szinten említi! ő dolgozik, még nem is lehetnék dühös.... de a legközelebbi koncertjük nov. 20, vagy valami ilyesmi, akkor meg majd oda kell hogy toljanak....

még, akkor a jövő hét, vagy az azutáni héten lesz találkozás???? kezdjük jó előre leszervezni hogy minél többünknek legyen jó!!!!! nekem mindkettő jó

KépKép

KépKép
bagzerka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?