Hahó, de sokat írtatok, de jó!
Na válaszolgatok mint dr
. Rékacs, egyébként már gomdoltam rá, hogy le kéne tenni a nőgyógyászati szakvizsgát, annyi mindennel találkozik az ember
Meg ne haragúdjatok, hogy a kórházra hivatkozom mindig, ez a társadalmi érintkezési felületem...
Meg talán megnyugtató, ha problémásoknál is vannak ilyenfajta gondok, és túlélik. Nem tudom, de lőjetek le, ha nagy a fejem... Egyébként ott jók az ágyak. A szülőszobán borzalmasak viszont.
Tök jó, hogy befejezted a munkát, Rékacs. A kerítés csak hobbi
Egyébként a Szabolcs utcában fogok szülni, úgyhogy Hulcsi, egy cipőben evezünk
... Neked annyit mondanék, hogy a "ronda és finom" illik az egészre a legjobban. Tényleg nem egy felemelő látvány, de nagyon jók az orvosok, állítólag a legjobb terhespatológia itt van, én is itt feküdte
m, szupi koraszülött osztály, de sajnos nem az a modern bababarát intézmény.Nem tudom, tudod-e, hogy a baba-mamás szobába senki nem mehet be, még a férjed se. Én emiatt a sima szoba mellett döntöttem, mert nem szeretném semmiképp kizárni szegényt, és mivel végig fekszem, lehet, hogy annyira gyönge leszek, hogy jól jönne egy kis segítség. Ha meg nem jöhet be,és én se ki, az nagyon rossz dolog. Amúgy jónak tartom, hogy nincs népvándorlás, mert őrült fárasztó, zavaró lehet két vagy háromm ember rokonai mellett pihenni meg szoptatni. De azért a férjecskék bejöhetnének... És igen, itt nincs olyan, hogy egész nap ott a baba, ahogy írtad, viszont a sima kórtermeseknek is kihozzák, ha sír, és elég sokat van ott napközben. Úgyhogy szerintem nem sok a különbség a két szoba között. Kinél szülsz egyébként?
Edwig, igen, nagyon aktív! És egyre nagyobb! Ti érzitek a mozgásán? Én a forgásait is érzem, nemcsak rugdosásokat. Olyan, mintha egy bálna úszna a pocakomban
De a testrészeit még nem tudom elkülöníteni.Ti? A gyógyszer állítólag nem árt neki, csak nekem dobog tőle nagyon a szívem, de azt mondja a doki, legalább nem ficergek
Csilla, Cordaflexet szedek egyébként. Az értékem műtét után 2000 volt, előtte 3110 (21.héten), most meg - mivel jól tart a dolog, 3000. A panangint nem ismerem, biztos az is keringésre hat. Minden kórházban más a szokás. Szabolcs utcában Cordaflex a menő.
De jó, hogy már töltöd a 33-at!Akkor tényleg nem kell már izgulnod
Orbis, én is annyiszor akartam már írni, hogy tetszenek nagyon az ékírásos neveitek!
Na puszi mindenkinek, ez jó hosszú lett... Szerintm mi vagyunk a legaktívabb topik!
Aura, jó, hogy ilyen jó kedved van!
Noémi