Sziasztok!
Csatlakozom: a pici Lilla Judit nagyon szép baba!!!
Ripley, Judyt, köszönjük a dicséreteket
Igen, az én hasamon szokott így összegömbölyödve aludni. Érdekes, mert a kiságyban csak háton hajlandó feküdni
Gondolom a szívverésem van rá ilyen hatással... olyan édes
Amíg pocakosként jártam ide, el sem tudtam képzelni, hogy milyen lesz anyának lenni. Azt tudtam, hogy mindennél jobban fogom szeretni és mindennél fontosabb lesz számomra. De akkor még kicsit furcsa volt nekem, hogy a hozzászólásaitokból azt éreztem, hogy ti mind egy kicsit szerelmesek is vagytok a gyerekeitekbe. És most már ez olyan egyértelmű!!! Annyira magától értetődő, feltétel nélküli, mámoros, alázatos, töretlen szeretet, ami tényleg csak a mély, igaz szerelemre hasonlít! Ennyit az érzelgősségből
Judyt, ha ide költöztök, akkor sétálhattok Timivel, Ripley-vel és velünk, na és nem kell ilyen korán kelni a kukásautó nézegetéshez... Nálunk ugyanis csak 11 felé viszik el a szemetet
Timi, irigykedem, én is úgy utaznék egy kicsit
Ildi, megértelek, én is mielőbb szeretnék újra pocakos lenni! Nem a pocakos létért, hanem a "végeredmény" miatt
Kriszta, mielőbbi "gyógyulást" kívánok, de az én parlagfű allergiám miatt tudom, hogy sajnos csak tünetmentesítésben reménykedhet ilyenkor az ember. De ott van neked a két szép fiad, akikből erőt tudsz meríteni! Mikor lesz a következő vizsgálatod? A cukorterhelés jön?