Sziasztok!
Köszönöm a hiányolást!!!
Jaj Lányok, én annyira szégyellem magam, hogy igy eltűntem
Pár napja jártam már itt, de én idióta nem raktam rá a töltőre a laptopot, és a hsz-em befejezése után, és az elkűldése előtt kikapcsolt a gép. Erőm már nem volt újrairni.
Én jól vagyok, csütörtökön voltam dokinál, és mindent rendben talált. Zért méhszáj (mindig ezért drukkolok), magasan álló méh. Sok pihenést javasolt. Azért már elég gyakran keményedgetek, és ilyenkor aggódom.
Most sincs időm személyesen irni mindenkinek, pedig látom, lenne amit, mert megyünk bográcsozni az öcsémékkel, és délben indulunk, én meg még sehogy nem állok a készüléssel, pakolással.
Úgy néz ki, hogy Szilárd szénanáthás, mert három napja egyfolytában folyik az orra, elég durván, és ezen kivül semmi baja nincs. Őszintén megmondom, inkább szeretném ha beteg lenne, ami pár nap alatt elmúlik, mint ez a fránya allergia. Remélem, kinövi, ha az. Majd hétfőn hivom a dokinkat, hogy érdemes-e tesztet csináltatni.
Majd csinálok pociképet is, és felrakom ide. Szép nagyra gömbölyödtem, már 9 kg a gyarapodásom, amire a doki azt mondta, hogy egy picit több az átlagosnál. Hát én Szilárdnál is pont ennyit hiztam a 28. hétre.
Annamari!
Nyugodtan zaklathatsz telefonon, nem sértődöm meg (Panni is ezt tette
)
Sucer!
Hatalmas gratula Olivérhez!
Majd megpróbálok gyakrabban jönni