Új privát üzeneted érkezett!

Csak gyorsban..

Hibernia, örülök, hogy megnyugtattalak :D Gabi is vékonybörű, most hogy belegondolok...tiszta eres..sajna én is ilyen vagyok utálom... a mellkasom kék vonalak tömege :cry: Na sebaj ennyi rosszat csak kellett örökölnie :D

Balcsiban csak azért nem fürödtünk mert a végén nem jutottunk el odáig..szegény gyerek így is bezakkant így inkább a hűs kecóban hűsöltünk. Azért jó volt, de más értelmet nyer ilyenkor az otthon édes otthon mondás :D

Amúgy hogy mi hány kilósak vagyunk gőzöm seincs és csak 7-én megyünk dokinénihez a 3 hós oltásra.már előre fosok..utálom ezeket a szurikat....

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


és ismét Hibernia :) - a szopi közbeni netezést hogy csinálod? Nekem mind2 kezemre szükségem van közben, ezért nem értem...
kovmarti
 
 


ja, igen, hízás - én sem mérek, már megszabadultunk a mérlegtől, csak idegesített...3650-nel született Nóri, 3 hete a 3 hós vizsgálaton volt 5900, mához 1 hétre megyünk a 4 hós oltásra, akkor kiderül, mennyit hízott azóta. Most kíváncsi is vagyok, mert néha úgy érzem, nem elég a tejci.
Zsu, oltást én is úúútálom, hát még Nóri...
kovmarti
 
 

 
 

Ja, hajhullás. Nálam szerencsére egyelőre nincs, legalábbis nem több, mint a terhességem előtt. Dokim a kovaföld+kalcium tabit javasolta erre, én szedtem is a szülés után egy rövid ideig...

Hát ja, 8kg az már megérezhető. Egyszer elmentem a fekvős kengurunkkal + Ádival vásárolgatni, kb. 2órán keresztül kellett alulról az egyik karommal folyamatosan tartani (mert nem ekkora súlyra tervezték, és előre húzza a nehéz kis test), másnapra bedurrant a karom az izomláztól. :-) De legalább a karom izmos lesz. ;-)

KépKép
seidelm
 
 


kovmarti hát most hogy mondjam... ülök törökülésben a fotelben, a laptop a fotelkarfán, a gyerkőc azon a karomon fekszik, amelyik ciciből eszik és a másik kezemmel írok. :lol: tápinál nem tudok csak olvasni, az két kezes... :) de fekve is neteztem már így. :D nagy dolog a függés... :lol:
a szotyizás haláli, ja. :lol: az az arc alatta... :lol:
az espumisant kanállal adtátok? :oops:

anyukám vasárnapig marad, jól elvagyuk. :) főz rám meg háztartást vezet. :lol: szegény... :oops:

a férjem tök hiányzik, főleg mert ő is jönne haza, írta tegnap... :roll: meg beszélni sem tudunk nagyon a 8 órás eltérés miatt. :cry:

más. géz helyett szerintetek gáz, ha tiszta :lol: peluson nyomom át a répát pl? itt nincs géz szerintem. :?

na megint ömlik, pedig az előbb sütött a nap már... :(

mayday, hát elhiszem, hogy várod az őszt, mióta peti van, én is utálom a forróságot... :oops: fúúúú, júliusban de rühelltem, hogy rámragadt szopi alatt... :( így most jó, szeretem az itteni klímát, csak szegény anyu... :(

hibernia
 
 
 


Sziasztok!!!!

Huuuu,pörögtök megint! :shock: Na amire emlékszem.

Hibernia:szerintem nem gáz,de arra számíts hogy a gyümifolt nem fog kijönni :lol: Gondolom élvezed hogy anyud ott van!eső...ide megváltás lene.Tök forróság van,én is már az őszt várom.

Mayday:jók a vonalzóid,én is gondolkoztam már hogy csinálok másikat.Frissebbet.

Géz:sima gyógyszertárban kaphatót vettem,10*10-es munlap vagy mifene :D De jó az is szerintem ha gurigásat veszel és akkor annyit vágsz amennyi kell.

Zsu:kitartást anyóshoz! :D

Magunkról:Balu tegnap bedobta a szunyát fél 10kor és 6ig aludt :shock: Beállítottam a telót 6:10re,gondoltam de jó lesz ha megint fél 6kor kel a gyerek,mire végez a kajával már kelhetek,de az én babám annyira kis tündér,és könyörületes volt,hogy hagyott 6ig aludni :lol: Azért keltem mert apu jött 7re és vittem be a munkahelyre,Balura addig párom nővére vigyázott.Érdekes volt,elmentünk a melóhelyre,az m0-on,meg az m5-ön mentünk,aztán odaérünk,és apunak eszébe jutott hogy otthonhagyta a kis gázpalackot amin főzni szokott.Na akkor vissza Vecsésre.Közben beugrottam a védőnőhöz tápireceptért.Aztán mentünk vissza a melóhelyre,már félúton jártunk mikor telefonáltak apunak hogy nem kell menni,mert nem tudtak mikrobuszt szerezni ami vitte volna őket ki németo-ba.Úgyhogy fordultunk vissza és jöttünk haza :lol: Nem baj,legalább szereztem autópályás rutint.Persze jó nagy dugó volt.Sebaj..Apu meg nem akar anyuékhoz hazamenni,nem akar velük talizni,így most itt alszik,párom úgyis dolgozik,szabad a fél ágy.
Ma kóstoltattam Baluval sütőtököt,nem ízlett neki.Aztán próbálkoztam alma-burgonya kombóval,de az se jött be neki.Aztán rá egy órára evett tápit,de akkor is csak kb 90et.Most meg alszik.Egész nap alig eszik,remélem hogy csak a meleg.
Ja és holnap aput 7re kell vinni,párom meg fél 8ra jön haza,úgyhogy megint lepasszolom szegényemet.Nem merem még magammal vinni.

Foltok:megint visszahúzódtak,tegnap jó vastagon beolajoztam,kivi leszek előjön-e megint.De szerintem is melegtől van,meg hogy szárazabb a bőre,mert szerintem ilyen gyorsan nem múlna el ha mástól lenne.

Na megyek reggelizem valamit.....

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


szita agy - Samunak boldog 3 hót!! :lol: :lol:

Nóri most evett, tök sokat birizgálta közben a bal fülét - hmmm :roll: , remélem nincs baja, csak felfedezte magának, hogy van füle is :lol:.
Jobb mellem továbbra is fáj, mondjuk jön belőle tejci, bár most csak 2. cicinek használta Nóri, kíváncsi leszek, következőre, amikor az jön első cicinek, hogy tud majd enni belőle. Kicsit be vagyok fosva, mikor begyulladt a másik, az is így kezdődött...

Hibernia
Espumisant mi bébikanállal adtuk. Köszi a leírást, most már legalább el tudom képzelni, bár továbbra sem hiszem, hogy ez nekem menne, valahogy mindkét kezemre szükségem van szopi közben...

Csöpplány, te már megint pörögsz ezerrel :lol: 8) néha csodállak, hogy van ennyi energiád! Szóval Balu úrnak nem jött be a sütőtök - ilyenkor később újra megpróbálod? Mármint néhány hét múlva?

Megyek, ma valahogy megint nem megy az egyedül játszás a kisasszonynál...
kovmarti
 
 


Hibernia, kösznöm a g-mailes címet!

Gyönyörűek a babáitok!!!! :D

énisénisénis boldog 3.hót Samunak!! :-)

KépKép
seidelm
 
 


No, a fotó miatt csináltam egy lilypie-osat is... úgy látszik, én is ráérek... ;-) mondjuk az igaz, hogy a mosatlan még mindig rám vár... :-(
megyek is :-)

KépKép
seidelm
 
 


Kovmárti,szerintem a fül miatt ne izgulj,Bálint is folyton tapogatja kaja közben.Alvás alatt meg a haját csavargatja. :roll:

Csöpplány,Te aztán tényleg egy Duracell nyuszi vagy!!! :D
Én a melegre tippelnék étvágytalanság fronton.Ma Bubu se egy zabagép.

Hibernia,szegéééény.Tök átérzem az apa hiányodat.Anyud meddig marad?Amíg férjed haza nem megy?

Akartam még valamit...majd eszembe jut. :roll: :oops:

ééééééés,helyfoglalás.... :lol: :oops:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Csak gyorsan bejelentkezem, mert a kisasszony egész nap ébren van. Ma mást se csinálok csak mosok, meg elkezdtem főzni, de az 1 órás kaját már 3 órája csinálom és még a fele sincs kész :-)

Kipróbáltuk az almalét, na az bejött neki nagyon :-) Ma ő is elkezdett mindent a szájába tömni, főleg az öklét.

Hétvégén előszedtük a régi plüssöket és a kisebbeket kimostuk, hát nem győzi nézegetni...

Nem tudom Ti hogy álltok a gügyögéssel, de nálunk napok óta olyan szinten nyomja, hogy nem győzzük hallgatni :D Minden nap bővül valami új hanggal, plusz próbálgatja a kiabálást. Mi meg marha büszkén vigyorgunk.
Eddig is gagyogott, de most van, hogy egy órán keresztül megállás nélkül nyomja, mi meg csak azt hajtogatjuk, hogy mondjad még :D :oops:

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Súly - 1150 a születési és két hete 4070 volt az orvosnál, szóval mi aztán belehúztunk :-)
Így is nehéz, nem csodálom, hogy a 8 kg izomlázat okoz
:)

Hibernia - sajnálom apát, mikor is jön vissza?

Ja a kutacs nálunk is lüktetett régebben, mostanában már nem vettem észre.

Kicsit elvesztem. Ez a szotyizás az ujjak összeszorítása, nézegetése és néha nyalogatása akar lenni? :oops:

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Végre ebben a perceben bealudt!!! Ideje volt. :D

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Lányok, érdekel valakit egy bontatlan doboz Azalia fogamzásgátló (szoptatás alatt szedhető)?

Csigaby, a hosszas gagyogás, kiabálgatás az én kedvencem is! Annyira jó ez az időszak. A múltkor Ádival és Apával elmentünk csillárt nézni a Kikába. Ádit annyira lenyűgözte a rengeteg csillár, hogy elkezdett fennhangon beszélni hozzájuk, és úgy belejött, hogy a végén az egész Kika az ő kis hangpróbálgatásától zengett. :D

KépKép
seidelm
 
 


és felébredt, megyek is :(

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


ez nem volt túl hosszú alvás... ;-)

KépKép
seidelm
 
 


Most látom,Peti is megújult és hosszabb lett. :D

Én fiam is dumál.Leginkább kkkkk,gajaja és még egy csomó utánozhatatlan hang.A legjobban azt bírom,mikor cumival a szájában magyaráz.Halálian édes pofa. :D

Csigaby,akkor Anna is sokat aludt. :D

Bubu már másfél órája alszik.Félek így este nehezen fog elaludni. :roll:

Kép

KépKép
mayday
 
 


fűűűű megirigyeltem a sok új vonalzót. :lol:
igen Mayday, képcsere + hosszítás... :lol:

lányok, 1 hét után volt kaksi, halljátok... hát kovmartit megszégyenítő módon voltam a kabaré egyetlen szereplője... :D (Peti végigásítozta az egészet és csak jött-jött-jött a sok anyag...) azt sajnálom, hogy anyu pont nem volt itthon, senki se látta, mekkora hős voltam. :D akinél napi kaki van, el tudja képzelni, ha a napi adagot 7-tel beszorozza... :lol: teli volt a pelus + 3x tisztítottam le és 3x újabb adag érkezett mikor már kb jó lett volna. hát szétröhögtem magam. :D nem tudom, miért nem egyesével adja ki a sok cuccot. most a nagy teljesítmény után be is aludt, letettem és hopp szunyál. ilyenkor fél órát szokott...

olyan aranyos már atomóra-szerű napirendje van... :) :) délelőtt alszik 2 órát (én ébresztem, ő húzná tovább), délután meg 3x fél órát, ebből kettőt séta alatt, egyet itthon. az itthoni fél órás alvás elég nehezen kezdődik, sír, ezért is lepődtem meg, hogy most sitty-sutty bealudt. drágacsillag. :)

otthon forróság van? hány fok? itt megint süt a nap, séta alatt rákezdett, de mire rátettem az esővédőt, újra kisütött a nap. bolond egy klíma.

csöpplány nem semmi délelőtt... és holnap is autókázás... de jó, hogy így tudsz vezetni... :oops: irigykedem.

kovmarti, cicit sajnálom. :( most volt a 3. etetésünk és kettőből lett 120. :shock: elég száni. :( tegnap ilyenkor 170 volt... :? mindegy, kapott tápit kiegészítésként, de akkor is. ezer éve csak az utcsó két kajánál kapott 100-100 mg tápot... :(

mayday, haját csavargatja? :lol: ez vicces lehet!!! :lol: mókamester Bubu.

amúgy nálunk most a markolászás a favorit, mindent markol (a cicim is :shock:) illetve valami olyan vicces hangadás, hogy húúúú. ilyen grrrrrrrr és fújja a levegőt halál komoly arccal, felvettem videóra, lehet feltöltöm, de nem hallatszik túl jól. :? de irtó vicces.

csigaby, neked nem szokták mondani, hogy "én úgy szoktattam az elejétől a babát, hogy ellegyen egyedül"? :D hogy én ezt hogy utálom... mintha nem temperamentumon / hangulaton múlna elvan-e a gyerek magában... mindig azt sugallja, hogy te vagy a béna, hogy a baba 100% szórakoztatást igényel, mert szarul szoktattad... :( eh...

apa küldött fotókat, ő és a Golden Gate... :lol: tök vicces, irigykedem, pedig még jól bírjuk, Peti oltári jó arc mostanság. szombat reggel jön, ha nem késik a gép és utána mosott kakkanat lesz, mert ugye 8 óra az eltérés, rá kell állnia, hogy itt mennyi is az idő...

hibernia
 
 
 


Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés fürdés előtt! :D Ma egész nap "strandoltunk" tesóméknál! Nagyon jó volt! Szerdán megyünk a Heim-be, végül úgy döntöttünk, hogy átmosatjuk Kendra szemét, mert nem állapot, hogy szegénykémnek egyik nap tökre szép a szeme, másik nap, meg már megint könnyes, és csipás! Szóval szerintem Kendra és én is sírni fogunk! :cry:
Átküldtem e-mailen a játszószönyeget. Látta valaki? :?:
És igen! Én is üdvözlöm az "újakat"!

Zsófesz!
Samunak Bóóódog 3 hóóós! Hogy megy az idő! Kendra holnap lesz 3 hós! aztán most született......:D:D

Hibernia!
Azt hiszem kaksi ügyben el tudom képzelni a mennyiséget! Kendra mostanra átszokott a napi 1 kakira! Ma telerakta a tiszta pelust, aztán mire a másik tiszta a seggére került, azt is telenyomta! Persze közben teli szájjal vigyorgott! Majdnem megzabáltam!

Csigaby!
Anna súlya szuper! Kendra is viszonylag kicsi súllyal született -a topik-babákhoz képest - és ő is már túl van a 5 kilón! Szóval tényleg igaz, hogy majd kint megnőnek, és meghíznak! Egyébként nagyon édes lány! Sokat változott!

Mayday!
A Cumis duma, nálunk is nagyon megy! Közben vigyorog alatta, és nyomja a dumát! Annyira édes, hogy meg lehetne zabálni őket ilyenkor! :D Akkor te tényleg nem jössz a talira? Úgy sajnálom? Sehogyan nem tudnád megoldani? :?:

Csöpplány!
Gratulálok a kisfiad okleveléhez amit nyert! Nagyon édes volt, ahogyan aludt apa - gondolom - kezében! Ugye láttad már? Remélem büszke vagy rá! :D Októberben az egyik szülői zsűri én leszek! Számíthatsz rám! :wink: :wink: :wink:

Most megyek, mert fürdés! De jövök még!
Pá-pá

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Hibernia,1heti adag,te jó ég,az mi lehetett... :lol: :lol: Tényleg hős vagy!!! :wink:

Ez a hülye "gyerek egyedül el legyen szoktatásos beszólás" engem is full kiakaszt... :evil: Már én is sok embertől megkaptam.Mert folyton ölbe van(ami amúgy nem egészen valós),mert hagyjam egész nap az ágyában...stb.Nem azért szültem meg,hogy ne legyen velem.Ok,tom,hogy néha én is kiakadok Bubura,hogy legalább fél órát legyen el egyedül,de ekkora babáktól ilyet még nem lehet kérni/elvárni.Szerintem.

Golden Gate...hmm,ohh,jee,irigy,irigy,irigy. :D

Kati,sajnálom Kendra szemét,nagy kitartást Nektek szerdára. :wink:

Talit sehogy nem tom kivitelezni,hidd el,én sajnálom a legjobban.De a köviről már nem szeretnék lemaradni!!!

Milyen oklevelet kapott Balu?Én már megint mit ugrottam át bolond,vén fejemmel? :oops:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Fáj a fogam... :evil: Remélem csak szimpátia fájás. :roll:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Mayday!
Nekem szombaton a fejem fájt, de iszonyatosan! Részvétem a fog miatt! :( Sajnálom, hogy a talira nem tudsz jönni, pedig szívesen megismertelek volna! A következőre már tuti gyere! :D Remélem Kendra szemével "hamar" végeznek, és hamar kiheveri majd! Azt mondják, hogy nem fáj, csak azért sírnak, mert lefogják a fejüket! Kérdem én, melyik csecsemőtől kérdezték meg, hogy miért sír?! Azért mert fáj, vagy mert lefogják a fejét!? Szerdán oltásra is kellett volna menni, de lemondom, mert nem akarom egy napra tenni a két "sokkot" szegénykémnek!

Megyek, mert Barátok közt Újra! Függő vagyok! :D:D:D
Jövök még, ha lesz valaki rajtam kívül! :D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Sziasztok!

Én is itt, kakitéma nálunk is hasonló, Bori menetrendszerűen 5 naponta kakil. De szó szerint 5 naponta. Neki semmi baja vele, nem szenved, nem erőlködik stb, de ha egyszer kirakja, akkor durva dolgok történnek. :D

Hibernia megkérdezhetem miért kelted délelőtt Petit? Gondolom nem a kaja miatt. Bori az éjszakai 10 órás alvása után megkajál, és másfél óra múlva megint visszaalszik, mikor mennyi időre persze. Én nem szoktam felkelteni.

Ez a gyerek legyen el egyedül kérdés tényleg érdekes, de szerintem még nem 3 hónapos korban. Bori kb fél órát játszik el egyedül egy huzamban, aztán megforgatom a másik oldalára, és ott még felet max, de az már nyűglődős.

kovmarti, ez a fülbirizga a fiamnál nagyon bedurvult, úgy gyűrte egy időben a fülét - asszem olyan fél éves kora körül volt - , hogy nekem fájt :) Bori még nem fülizik, inkább dagaszt szopi közben néha, mint a kismacskák :)

Én egy kicsit most parázok, mert a nagyobbik elkapott valami vírust, megy a hasa, nem vészes, mert nincs láza, illetve semmi egyéb baja, de nagyon remélem Bori nem kapja el, a gyerekorvos szerint kizárt, hogy elkapja. Hát remélem.
monde
 
 


Kati,hogy tetszett a Bari közt? :D

Jövök még én is,csak lezavarom az esti szertartást.A magamét.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Mayday!
Te is lenni Anyátok közt - akarom mondani Barátok közt - függő? Szerintem jó volt, bár nekem úgy tűnik, hogy a reklámok és az ajánlók hosszabbak, mint maga a film! :(

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Bari közt... :D Én is csüngtem a TV-n, ha ciki, ha nem, mi is függünk. ;-)

Kaksi téma durva... Ádi néha csak 2naponta kakil, a múltkor egy 2és fél napos adagot nyomott ki egyszerre, már az is mindent beterített. Úgyhogy minden elismerésem!! :-)

Szerintem is abszolút gyerekszemélyiségtől függ, mennyire van el egyedül. De persze ezen is lehet nagyokat okoskodni a mindenbe beleszólóknak... Nekem a másik kedvencem, amikor kisebb korában, mikor karomban ringattam kicsit Ádit (nem csak így nyugszik meg, és nem is visszük túlzásba...), jött az okos duma: "Jól hozzászoktattad, majd megnézlek, hogy ringatod, amikor 10kg-s lesz!" Na, ez totál kiakaszt. De már csak azt válaszolom a több mint 8kg-s babámmal a karomon: "ne aggódj, erős karom van"... ;-)

Ti milyen okosságokat szoktatok még megkapni?

KépKép
seidelm
 
 


Moncsi,egyik "kedvenc" kérdésem : elég tejed van???Fúúúúú,na ettől falnak megyek.Csak rámondom,hogy van.Nem hinném,hogy pl apum volt beosztottjának a nénikéjének sok köze lenne hozzá. :?
Vagy a másik: fájt a szülés?(szóval nem is az,hogy NAGYON fájt-e,hanem csak simán).Nem,vazzzzee,tök buli volt,megyek jövő héten is háromszor. :roll:

Kati,függőnek azért nem mondanám magam,de nézem és képben vagyok,hogy ki,mit ,merre,hogyan és miért.Amúgy csak terhesen kezdtem nézni,illetve még akkor,mikor elkezdődött.(98')

Kép

KépKép
mayday
 
 


jajj gyorsan, eszembe jutott a 3. kérdés: ti mit csináltok, ha belepisil a gyerkőc a kádba fürci közben? :oops:
azonnal ki és új víz? vagy folytatjátok? :roll:

jövök csak altatás van...

hibernia
 
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök.
Ismét itthon,közeleg az ovi..... :?
Jó volt otthon csak rövid volt.
Koli rosszcsont pasi mert már 1 hete éjjel is felébred enni,viszont napközbe nem eszi meg az adagját.Szopi mellett jó ha 300-400at eszik és tuti nincs 700 a cicimbe. :roll: Kiváncsi vagyok mennyit gyarapodott így,csüt megyünk tanácsadásra.
Folyton ülne viszont forogni nem akar.
Holnap remélem bővebben is tudok jönni. :oops: :wink:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Sikerült már 1 oldalt visszaolvasni. :)
Mikulás még nem jelentkezett,remélem csak decemberbe jön. :D
Szopi:Sokszor kiköpi a cicit és elkezd dumálni Nekem,megnyomom a cicit és spriccel a tej..... :shock: :lol: Ha mondom,hogy evés közbe nem beszélünk,kacag rajta. :lol:
Fog:Most úgy néz ki leállt,bár még nyáladzik.
Hajhullás:Még mindig tart,nem szedek rá semmit csak hipp szoptatós vitamint iszok.

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Huuu,csajok,pörögtök ám rendesen.Visszaolvastam de reagálni majd csak holnap fogok,mert hulla vagyok.
Röviden csak annyi hogy délután még lementünk 200 km-rt salgótarján felé,apu új barátnőjéhez,mert kiderült hogy apu otthonhagyta a bőröndjét is,így ruha nélkül ment volna ki németbe 3 hétre :lol: Persze én vezettem oda vissza.Balu jól viselte,nézelődött aludt,pofozta a játékát.Ügyes fiú :D

Ercsi:én még nem láttam az oklevelet,csak azt tudom hogy különdíjas lett. :D Persze hogy büszke vagyok :wink: És igen,apa karján aludt,ott kb 6 hetes :D

Mayday:www.szepsegesgyermekek@gportal.hu itt vannak versenyek és lehet nevezni.Balut a fekete-fehér képes versenyre neveztem meg az édes álomra.Fekete fehéren nem nyertünk,de az édes álomban különdíjat kaptunk :D

Na többre nem futja most,ígérem holnap pótolom.

Jajj még annyit ami eszembe jutott és hozzám szegeződött a kérdés:ha valamit nem eszik Balu akkor azt másnap vagy még aznap megint megkóstoltatom vele.Ugye üvegeset 2 napig lehet tárolni,úgyhogy azzal azért gyakrabban bepróbálkozom :D Ha én csinálok neki akkor napi max 1.

Na majd holnap jövök.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Ja,még annyit hogy i <3 Bariközt :D

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Sziasztok!

Kedvenc kérdéseim:
- És a harmadik is fiú?
-igen!
-Jézusom!!!
-Nem, nem Jézusom, Kristóf! :lol:
-Ó, nem baj majd a negyedik... vagy nem baj fő hogy egészséges legyen... :shock:
Ezen még a mai napig is felbosszantom magam, miért kell hogy mindenáron legyen egy lányom is!? És komolyan sajnálnak annyira idegesítóen buták az emberek! :twisted:

Terhességnél pedig mindenki azzal fárasztott, hogy:
-és mennyit híztál már??
Mintha ez lenne a központi kérdés és remélnék hogy már legalább 50 kilót!

Ja és igen a -van elég tejed? kérdés is mindig megtalál!

A hajhullás még mindig elkeserítő, mikor áll már meg, vagy tényleg kopasz leszek??? :x Valamivel jobb ettől a vitamintól de már így is látszik a fejbőröm...

Aki adott már gyümit a babának tapasztalt valami változást a kaki gyakoriságban?
Nekünk a korábbi hozzátáplálást (4 hótól) javasolta a doki hogy gyakrabban legyen kaki de nem tudom lesz-e eredménye!

kriszta0612
 
 


Hsli!

Ultra szar kedvem van..férjem bedilizett alig szól hozzám... Pedig inkább nekem kéne dühösnek lennem rá nade mindegy.. elmehet a ...-ba hogy ilyen!
Nincs is kedvem semmihez, sorry.
Amúgy a családban hajnalban született egy újabb fiúcska..férjem unokatesójának :D

Kedvenc kérdéseim/beszólásaim: "na most aztán jól elkényeztet az anyád!" Nálam is anyósom minden áldott nap az alábbi kérdéssort adja: Hogy aludt a kicsi? Hányszor kelt? Jó kisfiú volt? Van elég tejed? Nem vagy fáradt? És milyen volt az estétek? Persze mindenre igen-nem-el válaszolok ezért ez a kérdéshalmaz 3x jrja meg a fülem/szám oda vissza..kicsit kiborító.
Amúgy nálam a no.1 az "És jó fiú?" Egy csecsemő miért jó avgy rossz? Mert pl még nem veti be az ágyát maga után..és szerintem ahogy rossz anya úgy rossz csescemő sincsen..na mindegy

Csöplány.akkor gyűjtötted magadnak a kilómétereket és ezek szerint Balut is vitted. Hogy bírjátok ezt a tempót? :lol:

Hibernia, brutál lehetett a kaksi adag... neknk napi 1-2 van... de ha pl csak nap 1 van az már komoly mennyiség :D

Na megyek megemésztem férjem idióta viselkedését :cry:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Kendrának boldog 3 hót :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


És Krisz Niminek is utólag :oops: :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Kedvenc kérdés: "Mikor jön a kistesó"? :shock: Könyörgöm, még ki sem hevertem Kendra születését, és már ekkora f@sszágot kérdeznek! Na meg a másik: "Mit eszik?" Szerinted? Pörköltet nokedlival, és kovászos uborkával???
Anya mindig azt szokta kérdezni: "Hogy aludt Drága Szemem?" Én meg válaszolok, hogy "Csukott szemmel"! :D:D Ezen jókat röhögünk - mondjuk az elején nem röhögött - de most már néha hozzá teszi: "Azon kívül, hogy csukott szemmel..."!

Kriszta!
Úgy látom beelőztél mindenkit! :D A hajam nekem is hullik! Gondoltam levágatom jó rövidre, és akkor nem fog.... hát nem jött be! Hullik, várom én is, hogy mikor lehet parókát venni..... :D Tetszik, a "Jesszusom" Nem Kristóf beszólás! :D:D:D:D Nekünk is néha benéznek a babakocsiba és mondják, de édes manó! Én meg: "Dehogy manó Kislány!" :D:D

Zsu!
Köszönöm a köszöntést! Hát ez is elérkezett! De Gabinak sem kell sok és őt is köszönthetjük! :D Sajnálom, hogy szar kedved van, remélem a 7végére elmúlik..... :lol: :lol:

Csöpplány!
A feketén-fehéren versenyt MI nyertük! :D És én is büszke vagyok ám! :D

Mayday!
Én viszont "függő" vagyok! Mi Lacival már '98. óta nézzük! Amikor nyaralni voltunk akkor tesómék vették nekünk videóra, és alig vártam, hogy megnézhessem! Mondjuk Laci már nem annyira függő, mert van, hogy több részt is képes átaludni, utána meg tőlem kérdezgeti, hogy most ez mi? ezzel mi van? A falra tudnék menni tőle! :D

A vasárnappal kapcsolatban van már valami konkrét terv? Mondjuk, hogy hol találkozunk? Vagy már megbeszéltétek csak lemaradtam, vagy kimaradok belőle???

Most megyek túrok valamint - eszem - aztán remélem Kendra is kel, eszik és megyünk tesómékhoz! Ma is ultra jó idő lesz! :D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Krisznek /utólag/ Boldog Hófordulót! :D:D:D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


HAli..beszéltem lökött férjemmel egy fokkal jobb a kedvem de persze megint én vagyok a hibás..eh pasik.
Én nem tudom ezt hogy csináljuk de hogy nekünk csajoknak jó nőnek kell lenni, jó anyának, jó szeretőnek, megértő társnak aki kéznél van de kussol, jó háziasszonynak és nemsokára megint jó kis dolgozó embernek, persze mindehhez társuljon iskolázottság, magas IQ nyelvtudás stb... lassan a csillagokat is lehozom az égről komlyan.. na mindegy kicsit befordulós vagyok, bocsika.
Amúgy páromat tegnap 15 percre láttam, ma tejfakasztó buli lesz így ma-ha szerencsém an- látom 1 órát, szedán tenisz, pénteken tenisz és ahogy ismerem hétvégén is elmegy még egy órát ütögetni..aztán hallgatom, hogy ő milyen fáradt. Néha ki van a f@szom. Főként a tegnapi idegölő anyós nap után. Drága banya kitalálta, hogy jövőre utazzunk el 2. nászútra kistesót csinálni és idézem "ÉN majd vigyázok a kicsire" komolyan ennek a nnek más nem jár az eszében csak az mikor szerezheti meg a gyereket. Most már csak azért is anyukám fog először vigyázni rá ha egyszer gyerek nélkül utazunk. Persze elmagyaráztam anyósomnak, hogy nem másnak szültem a gyerekem és megkérdeztem ő mikor hagyta otthon az első szülöttet..hát ja 4,5 évesen... persze ilyenkor csönben marad.

Na jó kifakadtam köszi, hogy leírhattam :oops: :D

Amúgy ja holnap mi is 3 hósak leszünk.kíváncsi leszek mi lesz, mert nálunk az elmúlt napokban visszafejlődés tapasztalható ami az éjszakákat illeti. Azonban infacolt már nem adok és kopp-kopp ugyanolyan mint mikor adtam... meglássuk

A győzteseknek gratula.. lehet benevezek majd én is meg feket-fehérben szerintem a Petis képet is lehetne indítani miközben anya vállán (vagy apa?) kómázik :D

És igen csatlakozom ercsikatihoz Alle-n belül hol??????? Mert a 29 10 óra fix..de gondolom az egy nagy hely :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Apám, lemaradtam, de nagyon! 4 oldalt esélyem sincs elolvasni így hirtelen. :( Azt láttam, hogy gondoltatok ránk, köszönjük a köszöntéseket! Én is boldog negyedévest mindenkinek!!! :wink:

Nagyon hiányoztatok! Jó végre itthon! Már alig várom, hogy úgy igazából visszakapcsolódjak!

Végül nem fürödtem a Balatonban. Strandon is csak kétszer voltunk, mert délelőtt mindig tök hűvös volt, aztán már nem láttuk értelmét lemenni. Nagynéném barátja elvitt minket egy kis körre csónakázni, akkor voltam legközelebb a vízhez. Az tök jó volt, hogy rokonoknál voltunk, mert ők is élvezték a babázást, és mi is tudtunk nyugodtan reggelizni, kávézni,... És nem utolsó sorban a nagynéném istenien főz... :)
Esténként lementünk a partra sétálni. Füreden ilyenkor van a borhét, nagy nyüzsi meg minden. Én élveztem. :)
Kipróbáltuk a parkban padon este, szoborlábazaton nappal, strandon sátor alatt szopizást. Szóval minden megvolt. :) Samu nagyon könnyen alkalmazkodik minden új helyzethez. Egyedül a forróságot nem szereti. Mindenki nagyon odavan érte, én meg csak büszkélkedem, mintha legalábbis az én érdemem volna, hogy jó gyerek... :D Á, nem. Mindig mondom, hogy nagy mázlink van vele. :)

Gmailen voltam, tündériek a gyerekek, a játszószőnyeg meg nagyon szuper lett! Várjuk a képet Kendrával!

Barnus kérdezte, hogy vasárnap hánykor találkozunk, és nem tudtam, hogy 10 vagy 11. Mit is beszéltünk meg?

Ma jönnek húgomék, szóval visszaolvasás csak este lesz leghamarabb.

Ja, akinek van a közelében alexandra, ugorjon el, mert nagyon jó keménylapos könyvek vannak baromi olcsón!!! 50-70%-os leértékelések vannak. Én vettem egy rakás nézegetnivalót Samunak. Még pár hónap, és jól fog jönni. :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Mayday, tejes kérdés tényleg mindennapos, totál kiborító. És ehhez társul a "mit eszik?" (ld. Ercsikati) - mi a fenét enne szegény...

Kriszta, tényleg, a "mennyit híztál" egy újabb favorit. Kinek mi köze hozzá? amúgyis lehet, hogy az emberen 20kilóból csak 2 marad, vagy 13-ból 6... az meg a másik, hogy az sem mindegy, mennyi túlsúllyal indul neki az ember, mert ha pl. előtte fogyózásos időszak volt és elég vékony vagy, akkor a terhesség alatt a szervezet kompenzál a baba érdekében, és több a hízás. Ha meg 10-15 kiló túlsúllyal indít valaki, akkor persze, hogy nem feltétlen szed fel sokat...
A "nem baj, majd a következő lány lesz" téma Anyukámnál így hangzott: "nem baj, majd a következő fiú lesz", Anyum meg mindig azt válaszolta: "de én úgy örülök, hogy lányaim vannak (mindhárman lányok lettünk...). Miért gondolják az emberek, hogy mindenki más így úgy gondolkodik, mint ők, és ha nekik a fiú vagy a lány a "gyerek", akkor más is azt szeretne...

Zsu, ezek szerint Te is olyan nagyon "elkényezteted" a gyerkőcöd, mint én, azaz enni adsz neki, gondoskodsz róla, játszol vele, karodba veszed, hogy megnyugodjon... Nem tudom, mi lenne szerintük a normális, ha egész nap a baba felé sem néznénk...?
Kitartást, a pasik már csak ilyenek. De nélkülük nem lennének a szép kisbabáink... ;-)
Anyós-ügyet megértem, nálunk is totál kiborító. Mikor kórházból hazajöttünk, egy hetet ki akart venni, hogy mindent ő csinálhasson nálunk, ja, én meg ne emelgessem, mert nehéz (császár után). De kérdem én: ki emelgette a kórházban napi 24órát, 3 napig? És amúgyis, már hogy tudnám megtenni, hogy ne öleljem magamhoz a kis lényt, akit 9hónapig alig vártam... Ja, és időről időre sértődés, hogy nem lehet állandóan itt... :-(
Hülye ismétlődő kérdések: Anyósom anyja napi szinten ezzel jön: "Putyurka-mutyurka (már ettől kivagyok), papikázott? (nem, nem papikázik, ő eszik). Mennyit eszik? Hogy alszik éjszaka? Mikor kel?2" Erre nap mint nap ugyanaz a válasz, és egyszer kedvesen szóvá tettem, hogy mindig ugyanazt kérdezi, ő meg megsértődött... :-S

Úgy tűnik, ma én is bal lábbal keltem fel... ;-)

Hibernia, állítólag a pisi megszépíti a bőrt és táplálja. :-)

Ja, le kell írnom, mit művelt az előbb Ádi, mert ilyen még nem volt. Szopizott, majd úgy döntött, elég neki, hanyatt feküdt, és pár perc múlva egyszercsak gondolt egyet, és mint egy szökőkút, vékony sugárban mellkason köpött! :-) Alig bírtam ki nevetés nélkül! ;-)

KépKép
seidelm
 
 


Sziasztok....egy babamentes téma :(

nem voltam pár napig, mert eddig azt intéztük, hogy a cicámnak új gazdit találjunk. Végül is a régi gazdi visszafogadta szegénykét. :roll: :)
Hogy már Krisz megérkezett hozzánk túl sokan lettünk a kis panel lakásban és már nem tudtunk cirmossal annyit foglalkozni mint az előtt. Így jobbnak láttuk, ha új gazdit keresünk neki.
Most hogy nincs itt, nagyon hiányzik :cry: , de remélem jó helyen lesz....


bocsi....

KépKép
charlott
 
 


Sziasztok!

Nem voltam pár napig és Ti már 3 oldallal előrébb jártok :D Igyekszem visszaolvasni, de mára nem ígérem.

Charlott, sajnálom a Cicamicát :( De a lényeg, hogy jó helyre került! És gondolom az ő érdekében döntöttetek így. Neki meg ez a legjobb megoldás, és ezek szerint nem is idegenekhez került, hanem ismerős helyre. Tudom, szar érzés ez nagyon. Nekem egy kiskutyám volt, de kb.2 éves volt, mikor kimentem külföldre dolgozni, nem vihettem magammal és új helyet kellet keresni neki. Még évek múlva is hívtam a csajt, hogy mi van a Doriszkával. Jó helye volt, szerették nagyon. Bár mikor elvitték nekem a szívem szakadt meg majdnem...de aztán ahogy múlt az idő egyre könnyebb lett.

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Kendrának, Krisznek BOLDOG 3 HÓT!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy telik az idő....

A hétvégi esküvőt túléltük :lol: . Végül is nem is volt olyan rossz, fél 11-ig maradtunk, meg akartam várni a menyasszony táncot, de Gréti már nagyon nyűglődött. Ettünk, ittunk, aztán jöttünk :lol: Volt profi fotós, odajött, hogy Babuciról szívesen csinálna pár fotót, mert olyan aranyos :D Büszkék is voltunk rá, főleg az Apukája, mutogatta mindenkinek :lol: Szóval kíváncsian várom a képeket, csinált a nőci családi képet is, meg dédnagypapával, meg keresztanyusat.
Kicsit szomorú vagyok, mert vasárnap este tesóm visszament Londonba :cry: Sajna nagyon gyorsan eltelt a 2 hét szabija. Ráadásul totál kikészült, mert a lakótársai azzal fogadták, hogy 1 hónapja van elköltözni :shock: , ugyanis találtak a helyére mást....nem volt túl jóba a lakótársaival, de azért ezt nem várta volna tőlük...egyes emberek annyira szemetek tudnak lenni! Ráadásul magyarok, akiknek azért külföldön össze kéne tartani (szerintem).
Hibernia, nálatok Dublinban ez hogy van? Vannak ott magyar ismerőseitek? Vagy ott se ilyen összetartóak?

Nem tudom, hogy a holnapi hideg front, vagy más tett be Grétinek, de már másodszor csinálja, hogy 40 perc szopi után sír... így a másik mellből is etettem, de utána se volt elégedett. És így a szopi 1 óráig tart... úgyhogy most iszom megint a Karamalzot, mert azon aggódom, hogy nincs elég tejem...kivagyok ettől az etetéstől, de ezt már tudjátok, újat nem mondtam vele. Ja amúgy fejni alapból nem szoktam, csak, ha érzem, hogy keményebb a mellem, de kézzel kín szenvedés, géppel meg mégúgy... Mellbimbómra semmilyen szer nem hatásos, se a glicerin, se az új, amit a gyógyszertárban kotyvasztottak rá, szóval horror történet ez az egész :twisted: Már csak abban reménykedem, hogy legalább a gyereket nem éheztetem! (tudtom nélkül)

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Ezek a rokonos!ismerősös kérdések dettó nálunk is :lol: :lol: :lol: Néha engem is az őrületbe kergetnek vele. Nagymamám pl. énekel és gügyög Grétinek....Anyukám a "hogy aludt és jó kislány volt-e" téma.... rokonok a "van tejed"-et erőltetik állandóan. De látom akkor ezzel más is így van, próbálok nem foglalkozni velük, de azért nekem is vannak nehezebb napjaim...na akkor visszaválaszolok én is az ilyen hülye kérdéseknek :? .

Zsu, jobb kedved van már? Itt nyugodtan kipanaszkodhatod magadat, én is azt szoktam és utána sokkal jobb ám :D Néha nekem is az az érzésem, hogy én mindent megteszek, férjem pedig csak úgy elvan... na meg még mindig ott tart, hogy hétvége neki a "pihenő ideje"... bár most a 3 napos hétvégén eléggé aktivizálta magát Babuci körül, meg itthoni teendőkben, úgyhogy nekem most egy rossz szavam se lehet! De azért megértelek, mert néha én is kiborulok, hogy mennyi mindennek kéne megfelelnünk, a pasiknak meg munkán kívül nem nagyon van más dolguk!
Na megyek gyorsan kajálni, míg Gréti alszik, aztán jövök még, ha hagyja.

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


jövök ám, de kimaradt kb a délelőtti alvás... :?

most anyu kukurikúzik neki, azt imádja, ő is kkkkk-zik... :lol:

küldtem két videót míg aludt egy órát, utána le akartam dőlni, mert esik az eső, álmos vagyok, erre meg felébredt... :? eh, féééérfiak...

4re megyünk védőnőhöz, kivi leszek, mi lesz...

hibernia
 
 
 


Nadina: köszönöm az együttérző szavakat! :) Nagyon jól estek. :wink:


Rokonoktól nekem is áll a hátamon a szőr!!! :? Szüleim az okos tanácsaikkal ostromolnak minket, anyósék meg ilyen hülyeségeket mondanak a gyereknek: panaszkodjál! (azaz biztos rossz lehet a sorsod), aztán: kapsz majd édességet, mikor velünk leszel! (mikor a fél család cukorbetegségben szenved) :evil:

KépKép
charlott
 
 


Halihó!

Überfos hetünk van eddig. most meg már 20 perce próbáltam belépni, hogy tudjak írni, és ez a szar nem engedett be :twisted: :twisted:.

Ez most puffogós lesz, előre is bocsi, de kivagyok. Tegnap ugye a cicimmel kezdődött, úgy fájt, mint mikor a másik begyulladt, de ennél nem éreztem, hogy be lenne keményedve, vagy hogy maradna benne tej. Tegnapi szopiktól sírni tudtam volna, estére meg is jelentek a begyulladós piros foltok, próbáltam fejni, de semmi nem jött belőle és tapintásra is tök üresnek éreztem :shock: :shock: :shock:. És Nóri is látszólag jóllakott belőle, szóval nem értem a dolgot. Ráadásul tegnap estére tök szarul is lettem, fájt a fejem, a hátam meg az izületeim - ilyen influenzás módon, de semmi más tünetet nem produkáltam. És persze ahelyett, hogy korán lefeküdtem volna, küzdöttem a fejéssel vagy 1 órát, mert hogy hátha mégis van benne valami :roll: :roll:. Reggelre a másik cicimre is áthúzódtak a foltok, de továbbra sem érzem, hogy lenne bennük bent ragadt maradék tej... :shock: :?

Ehhez jött, hogy Nórinál tegnap kora délután óta nem volt kaksi, ezzel nem is lenne gondom, de egyfolytában ezzel küzd, nyög, erőlködik, sír, viszont masszírozni nem engedi a hasát, pedig az eddig mindig segített. Most ha elkezdem masszírozni, vörösödve üvölt. Délelőtti alvás persze nyista, hogy tudjak valamit ebédelni kínomban beleraktam a mei-tai-ba, na ott 10 perc sírás után bealudt. Az ebédelésemet viszont érdemes lett volna kamerázni - mei-tai-ban rámkötve Nóri, állok a konyhapult mellett oldalról, mert persze szembe nem férek oda Nóritól, térdből rugózok egyfolytában, mert ha megálltam, rögtön jött a hiszti, és így próbáltam enni, elég hatékony volt mit ne mondjak :lol: :lol:. Azóta is itt szunyál rajtam, csak tudnám, hogy fogok így pisilni... :shock: :roll:
kovmarti
 
 


ahogy olvasom sokunknál történnek kellemetlen dolgok, problémák merülnek fel.... :( Kitartást csajok! :wink:

Ti szoktatok séta közben barátkozni hasonló korú babás anyukákkal? Úgy gondolom, hogy jó lenne helybéli ismerőst találni, hogy később babáink tudjanak együtt játszani illetve mi mamák tudjunk gondot-élményt cserélni egymással! :lol: Én láttam egy-kettő kismamát babakocsit tologatva, de egyik sem volt nyitott, csak haladtak fejükből kinézve... :roll:

KépKép
charlott
 
 


Megvolt a szopi, végig kínlódtuk, hasmasszírozásra még mindig semmi produkció, így bevetettem a szélcsövet. Hááát, annyi bubi távozott a csövön keresztül, hogy az egy raklapnyi szénsavas üdcsibe elég lett volna :shock: :shock:. Szélcső után meg magától jött a méretes adag rotyi is, sztem a gáz miatt nem ment neki korábban.

Csigaby
Én is hétvégén szedtem elő a plüssgyűjteményt, egyelőre mosásra vár, aztán én is bevetem őket :D. Szotyizás nálunk kéz nélkül megy, csak simán a szájával tud úgy csinálni, mint amikor a felnőttek szájban bontják ki a szotyit a héjából, nagyon mókás.
Seidelm
Ez a kikás sztori jó lehetett, nálunk is nagy sláger a csillár :D.
Hibernia
1 hetes kaksi adag egy tételben, az kemény lehetett, igazi hero vagy. Fotó nem készült? :lol: :lol:. Nálunk is van grrrrr-zés nyálbubifújással kísérve, nagyon vicces. Én nem veszem észre, ha Nóri belepisil a kádba, így nem szoktam vizet sem cserélni emiatt. Mi nem használunk bébibetétet a kádba, csak simán belefektetjük, apa meg fogja a fejét, így nem látszik, ha csurgat :) .
ErcsiKata
Sajna Kendra szeme miatt, majd mesélj, hogy viselte a tortúrát. Gratula a fotós helyezéshez, ügyik vagytok. Nyertes fotót láttuk már? Ha nem, eldobod gmailre, érdekelne. Ja, és a játszószőnyeg nagyon baba 8), igazán tetszetős. Kendrának boldog 3 hót :wink: .
Csöpplány
Neked is gratula a különdíjhoz, ügyesek vagytok, főleg Balu aludt ügyesen :D.
Kriszta0612
Milyen vitamint szedsz a hajadra?
Barba
Welcome back - örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!

Megyek, nyügi van...
kovmarti
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?