fűűűű megirigyeltem a sok új vonalzót.
igen Mayday, képcsere + hosszítás...
lányok, 1 hét után volt kaksi, halljátok... hát kovmartit megszégyenítő módon voltam a kabaré egyetlen szereplője...
(Peti végigásítozta az egészet és csak jött-jött-jött a sok anyag...) azt sajnálom, hogy anyu pont nem volt itthon, senki se látta, mekkora hős voltam.
akinél napi kaki van, el tudja képzelni, ha a napi adagot 7-tel beszorozza...
teli volt a pelus + 3x tisztítottam le és 3x újabb adag érkezett mikor már kb jó lett volna. hát szétröhögtem magam.
nem tudom, miért nem egyesével adja ki a sok cuccot. most a nagy teljesítmény után be is aludt, letettem és hopp szunyál. ilyenkor fél órát szokott...
olyan aranyos már atomóra-szerű napirendje van...
délelőtt alszik 2 órát (én ébresztem, ő húzná tovább), délután meg 3x fél órát, ebből kettőt séta alatt, egyet itthon. az itthoni fél órás alvás elég nehezen kezdődik, sír, ezért is lepődtem meg, hogy most sitty-sutty bealudt. drágacsillag.
otthon forróság van? hány fok? itt megint süt a nap, séta alatt rákezdett, de mire rátettem az esővédőt, újra kisütött a nap. bolond egy klíma.
csöpplány nem semmi délelőtt... és holnap is autókázás... de jó, hogy így tudsz vezetni...
irigykedem.
kovmarti, cicit sajnálom.
most volt a 3. etetésünk és kettőből lett 120.
elég száni.
tegnap ilyenkor 170 volt...
mindegy, kapott tápit kiegészítésként, de akkor is. ezer éve csak az utcsó két kajánál kapott 100-100 mg tápot...
mayday, haját csavargatja?
ez vicces lehet!!!
mókamester Bubu.
amúgy nálunk most a markolászás a favorit, mindent markol (a cicim is
) illetve valami olyan vicces hangadás, hogy húúúú. ilyen grrrrrrrr és fújja a levegőt halál komoly arccal, felvettem videóra, lehet feltöltöm, de nem hallatszik túl jól.
de irtó vicces.
csigaby, neked nem szokták mondani, hogy "én úgy
szoktattam az elejétől a babát, hogy ellegyen egyedül"?
hogy én ezt hogy utálom... mintha nem temperamentumon / hangulaton múlna elvan-e a gyerek magában... mindig azt sugallja, hogy te vagy a béna, hogy a baba 100% szórakoztatást igényel, mert szarul szoktattad...
eh...
apa küldött fotókat, ő és a Golden Gate...
tök vicces, irigykedem, pedig még jól bírjuk, Peti oltári jó arc mostanság. szombat reggel jön, ha nem késik a gép és utána mosott kakkanat lesz, mert ugye 8 óra az eltérés, rá kell állnia, hogy itt mennyi is az idő...