Sziasztok csajok!
Végre újra rendesen látok!
Gabi
Gyüminap?!?!?!?!
Teljesen tarthatatlan!
Én tuti nem bírnám!:D Ilyenkor már a 1-1,5kg hízás havonta teljesen jó! Még a nagykönyv szerint is, úgy tudom.
Tegnapi: A cukor miatt kellett, h leellenőrizzék a szememet. Ezt a pupillatágítós szemcseppelést azért csinálta,h megnézze a doki a szemfeneket és az erezetet. (Ha lett volna olyan csudi modern műszere, aminél nem kell tágítani akkor megúsztam volna, de így sajnos... )
Erika
Szerintem teljesen jól csinálod!
Én is kimosok minden új és használt ruhát is. (Sőt még azt is amit olyan ismerőstől kaptunk, akiről tudom, h tuti tisztán tette el.) Így frissebb is lesz, jobb illatú, és biztos lehetek benne, h milyen mosószer és öblítővel volt tisztítva.
Kedvet kaptam a lecsóhoz. Szerintem én is azt főzök ebédre!
Evita
Ezek szerint én leszek a kivétel. Nekem a 12.hetin mind a kettő volt. Először megnézte a doki hüvelyin, - mert úgy feküdt a Picur, h úgy jobban látszott a nyaki redő, - majd nagyon rendes volt, megkérdezte, h behívja-e a Páromat a hasi uh-ra. (természetesen igen!
) És akkor bejött a Párom és teljes döbbenettel néztük, ahogy produkálta magát Barni. Akkor még nem lehetett tudni, h kisfiú, de mikor jöttünk ki a Párom mondta, h biztos benne, h fiú.
Suzy
Akkor jól kimerülték tegnap! Ígérik a hidegfrontot holnapra, biztos azt érzed. Cipike nagyon aktív ilyenkor? Vagy mikor fáradt vagy Ő is csendesebb?
Tegnap Barni egésznap bulizott! Este is alig tudtam elaludni.
Felfedezte, h nemcsak pupokat tud csinálni a pocimon, hanem meg tudja mozdítani az egészet. Mondanom sem kell levideozni ismét nem sikerült.
Mondta is a Párom, h csak jöjjön ki, annyi kisfilmet készít majd róla....
Orsi
Ha megalkottátok a babasarkod teszel fel nekünk fotót? Bizti nagyon szép lesz! Viszont így zsúfolt hétnek nézel elébe!