Jóóó reggelt Kismamik!
Vége a programozós napoknak...
Jó sokat irtatok...utánatokolvastam, de azt hiszem összefolyt minden..
Rövid az agyacskám...
Hááát...jó kis napjaim/napjaink voltak!
Szerda este hazajött Apa és maradt is csütörtök,péntek szombat, vasárnap...
Csütörtökön délelőtt egy nagyot lazsáltunk, alvás volt délig
, majd elindultunk Győrbe, hogy majd jól megnézzük az Állatkertet, persze ott kiderült, hogy nem tudjuk mert már délután ellepték a város a kommandósok ugyanis az ETO a Zágrábbal játszott és nagyon félt a város a szurkolói dolgoktól...és persze a stadion az Állatkert mellett van...se ki..se be...ughyogy gyors programváltás, felhivtuk Apa unokatesóit és ránk értek, igy nagy beszélgetés kerti parti kerekedett! Este meg indultunk tovább Mosonmagyaróvárra a Mosoni Napok zárókoncertjeit néztük meg....majd haza!
Pénteken délelőtt kicsit pihi, majd udvaron bográcsparti Apukám vezényletével...Pincepörkölt evészet...családozás....
Szombaton Soproni Piknik rendezvényeinek látogatása, barátokkal találkozás...háztűznéző az egyik barátoméknál, ahol Emese ugyanannyi idős terhes mint Én és szintén kislányt hord a szive alatt! Ledöbbenve tapasztaltam, hogy a pocija fele akkora, mint az enyém....
Majd velük koncertlátogatás a Várkerületen, pizzaevés...adtunk az élvezeteknek!!!
Vasárnap, kihasználva a jó időt elmentünk a városi strandra, amit most újitottak, modernizáltak.....este 6ig láblógatás a medence széléről, fetrengés az árnyékba, miközbe Apa hosszról hosszra bevette az egész medencét!
És már elkezdte a nyüszitést:"Nem akarok holnap dolgozni menni...!!!!"
Csajszik!
Mától elkezdtem a homeos bogyókat....és a Magne B6ot is csökkentenem kell..szóval.....KEZDŐDIK!
Pénteken NST és doki....
Dalmának már nem nagyon lehet helye, mert "furkálódik" csak, de azt hatalmas energiával teszi...borda, hugyhólyag, petefészek, vese fájdalmak jelzik, hogy éppen merre jár...éjszakáim már nem a legjobbak! Elaludni el tudok, de felébredek éjfél után és hát kinlódok, egyik oldalamról a másikra fordulok középen nyögdécslve...SZOPIPÁRNA..SZOPIPÁRNA...használjátok minél előbb!!
Segit!
Újaknak:
Orsinak hivnak, 29 éves vagyok. Február óta táppénzen, előtte egy bentlakásos pszichiátriai/ fogyatékos otthon mentálhigiénés és szakmai részlegét vezettem. Szociálpedagógus/egészségfejlesztő/tanár/mentálhigiénés diplomáim vannak. A párom 33 éves, hálózatépitő mérnök és multirabszolga..
Kisbabánk tervezett babó volt, nagyon könnyen és hamar jelezte érkezését...aminek örülünk nagyon! Kislányt várunk és már a célegyenesben vagyunk! Utolsó hetek következnek.
SOTE II. -en fogunk szülni, fogadott orvossal és szülésznővel.
Ha kérdésetek van, tegyétek fel bátran!!!
Azt hiszem megvettem mindent.....azaz a kórházi tisztálodószerek még hiányoznak..azt majd a hétvégén....
Valaki azt ajánlotta, hogy teljesen illatanyagmentes és ph semleges tusfürdőt, szappant...vegyek!
Szerintetek???