Sziasztok!
Csajok,ti aztán pörögtök rendesen,nem győzök visszaolvasni,pedig csak egy napot nem voltam
Tegnap megint egész nap a párom nővérénél voltunk.Jó volt,csináltunk sátrat plédből és ott dorbézoltam Baluval
Közben volt egy nagy hiszti,akkor megmutattam az ínét a Krisztinek,és mondta hogy hát az bizony nagyon fognak tűnik.De ami fura hogy nem elől hanem kicsit hátrább.(bocsika de nem tudom milyen sorrendben jönnek a fogak...tök ciki
)
Kovmarti:GYES,nekem Balu elintézte hogy mindenképp 3 évet maradjak.
Nóri a megasztár zsűri
Én is akartam gyümicentrifugát,de azt mondták hogy jobban járok ha kézzel vagy turmix-sual csinálom és gézen átszűröm.Nincs olyan macera,na meg a gép takarítása...Azt mondták nnaggyyoon gázzz,ugye nagyon alaposan ki kell takarítani hogy ne maradjon benne semmi maradvány...
Pihiszék:én áldom a kitalálóját..Nagggyon bevált nálunk.Balu sokat van benne,viszem magammal mindenhova a lakásban.Van rajta játszóhíd,arra teszek neki érdekességeket.Mi az Auchanbe vettünk egyet,8000ft volt.Comptine márkájú.Tök noname.De nagyon jó!És az van ráírva hogy 9 kg-tól!!!Na most ez vagy félreírás vagy nem tudom
Viszont jó erős fémből van,nagyon strapabíró,úgyhogy nem elképzelhetetlen hogy tovább is jó lesz.Én csak ajánlani tudom.Ja és majdnem vízszintesig dönthető és teljesen széknek is használható.Több pozícióban állítható.
Zsu:szúnyoghálós tipp nem tesz semmit,azért vagyunk itt
Jó Balcsizást nektek.
Cici miat no para
Fogra:panadol meg dentinox,ez utóbbit azt hiszem csak napi 3szor szabad használni.
Hibernia:grat az elalváshoz!Peti ügyes
Mayday:érdekes én is úgy érzem hogy több szeretet van bennem,meg igazán anyának érzem magam,anyaként gondolkodok.Olyanokat észreveszek amiket régebben soha.Pl tegnap a párom kifelé tette le a fűrészt,és nekem meg rögtön bekattant hogy ez veszélyes,gyerekek vannak.Régebben ilyenekre nem figyeltem fel.
Minden gyümiből először 2-3 kiskanállal lehet adni,aztán másnap 5-6 kiskanállal,aztán 3 napon már 10-12 kiskanál,aztán negyedik nap meg amennyit megeszik.Balunak eddig a max adagja almából volt,ez 60 gramm volt.Répaléből meg 50ml.ősziből annyira nem evett hogy nem is tudom hogy mennyit evett.
Takarítás:na igen,én is el vagyok megint maradva,pedig a múltkor már utól értem magam.Na majd valamikor.Egyébként nálunk is szalad a konyha ha kaját csinálok a gyereknek
Törpi:szépek a méretei Márkónak,na meg gratula az átforduláshoz
Balu is egyszer megcsinálta és azóta se.Szerintem az is csak véletlen volt
Répalé:én úgy csináltam hogy leturmixoltam a répát,a botmixerhez kaptunk alulra darálót,és abban.Aztán meg beletekertem gézbe és jól kicsavartam.
Seidelm:üdv közöttünk!Gyere csak nyugodtan,mesélj magatokról.Minden érdekel.Mikor,menyivel,hogyan született.Hasfájás,szopizás,kiruccanások babával.Tényleg minden minden.Mi ilyen kiváncsi népség vagyunk
Nadi:én se gondoltam hogy gáz lesz a szoptatással.Olyan izé ez a dolog.Tudom hogy az a legjobb ha a baba szopizik,de ahogy olvaslak titeket,hogy mit küzdöttök nem csak a mennyiséggel hanem nem ritkán a fájdalommal is
Hháááátttt..ilyenkor azt gondolom hogy mennyivel könnyebb a tápi.Nyöszög,kimegyek megcsinálom az adagját.Megeszi és utána mindig elégedett.Nincs órák hosszat küzdés,nincs elégedetlenség a végén,nincs mérlegelés,nincs küzdés a tej mennyiséggel.
Na megyek reggelizni