Sziasztok
Én is álomkóros lettem
Tegnap egész délután aludtam, és még éjszaka sem volt gond az alvással
10-ig aludtam
Közben Kristófról álmodtam
Olyan jó volt
Köszi mindenkinek, amiket írtatok
Nagyon-nagyon jól esett
Mea
Nekem se egyértelmű a görbéd
tényleg mutasd meg egy dokinak
És szüléskor nekünk is nagyon messze lesz a kórház. 80km-re lakunk Pesttől, ez jó időben is 45 perc körül van, autópályán. De mi van ha Pesten dugó lesz?! Arra meg gondolni se merek, hogy mi lesz még, ha februárban havas, jeges utak lesznek.
Pilis
Nagyon sajnálom
De fel a fejjel
Talán ez lesz a ti hónapotok
Jura
Adj át légyszi egy simit Jucinak
Neked pedig megy a hatalmas drukk
Judyt
Hasonlóan nagy drukkok mennem neked is
Szorítsátok egymás kezét Jurával
De addig is ne görcsölj azon, hogy mi lesz, ha megjön. Inkább élvezd ki
Én mindig úgy voltam vele, hogy legalább addig, míg nem jött meg, addig álmodozhattam, reménykedhettem, tervezgethettem. Ezt az 1-2 hét reménykedést senki nem vehette el tőlem. erre szükségem volt. Elég volt akkor kiakadnom, amikor megjött. De ti ezutóbbit úgyis megússzátok
A babakocsit nem tudom miért nem tudod megnyitni?! Nem nyitja meg a profilomat se?!
Móni
Nekem is azt mondta anno a dokim, hogy a Norcolut beszedése után 10 napon belül kell megjönnie
Én 2-szer is szedtem akkor, és mindig így is történt. Kivéve persze, ha titokban szépen bebabásodtál
és még a tesztek is jól titkolják mindezt
Na jó, írok Kristófról egy picit
(hát nem kellett kétszer mondani nekem se
)
Tegnap nappal se és most se annyira aktív, de este nagyon édi volt
Befeküdtem az ágyba, megkapta a szokásos pocaksimit, ezt nagyon szereti, erre mindenképp reagál
De nem vitte túlzásba. Aztán jött apuci is, ő is megsimizte, ezt viszont még jobban élvezhette, mert folyamatosan rugdosta őt. Apuci nagyon belelkesedett
, kopogott be neki, beszélt neki, aztán odatette a fülét, behallgatott hozzá, és közben jól arcon is rúgta a fiacskája
Tök édik voltak mindketten.
Szerintem ez a 9 hónap nemcsak a babáknak és a mamáknak lett kitalálva, hanem az apukáknak is. Nekik sokkal több idő kell ezt felfogni, mint nekünk nőknek. De úgy látom, apuci már nagyon jó úton halad. Mostanság látom először rajta az igazi rajongást
Ez a babakocsos sztori, meg a babaruha mániája, meg az állandó dicsekvése a haveroknak, a sok pocaksimi. Nagyon aranyos
Pedig az elején nehezen ment neki, noha ő is (majdnem) ugyanúgy akarta a babát, mint én, mégsem láttam rajta azt az igazi boldoságot
Bezzeg most
Babus