Új privát üzeneted érkezett!

Pilis!
Örülök neki, hogy nem törtél le, és ilyen ügyesen előre tudsz nézni.Kép
Nagyon jó ötlet volt a tüszőrepi kiszámolása.Kép
Ölelgessd meg a kutyusodat és a párodat is.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Tündi!
Tényleg nem tudok másra gondolni.
Próbálom eléterelni a gondolataimat, de csak ritkán sikerül.
Ne görcsölj feleslegesen, szerintem minden esélyt megadtatatok ahhoz, hogy sikerüljön.Kép
Nem tudom, hogy jutott eszembe, nem akartam katonát írni a herceg jobban tetszik.Kép
Drukkolok a kis hercegeknek, hogy sikerüljön a küldetésük.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Móni
Ha 10 nap, akkor még van 1-2 napod hogy megjöjjön, ne idegeskedj, attól is késhet. Azért a biztonság kedvéért felhívnám a dokit, ez a legjobb tanács amit adhatok neked, sajnálom Kép

Pilis
Szerintem nem lehet kikalkulálni a következő tüszőrepit. Látod nekem is a múlt hónapban a 15. cn esett le a hőm, most meg a 13. cn-on. Nincs két egyforma ciklus, a hődre talán jobban lehet támaszkodni, legalábbis szerintem. És biztos, hogy a párod is vígasztalni fog!

Jura Kép
Fotóra én is gondoltam már, nem tudnál a profilodba feltenni magatokról?

Tündi
Vendég

Judyt, Tündi
Én még soha nem raktam fel képet! Nem tudom, hogyan kell.Nagyon béna vagyok ugye? De idáig ilyesmire nem volt szükségem. Segítetek?
jura

Jura!
Az oldal tetjén van olyan, hogy Profil.
Ott be kell jelentkezni, és van egy olyan rész, hogy kép feltöltése.

Judyt
KépKép
judyt

Babus!
Sikerült megnéznem a babakocsit.Kép
Nagyon szuper, tisztán Kristófos.
Gondolom már te is várod, hogy élesben kipróbálhasd Kristóffal.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Tündi!
Első hónap volt. De akkor is!
Amúgy természetesen nem egy napot jelöltem ki, hanem az egész hetet. Had örüljön a párom Kép Amúgy mi úgy vagyunk vele, hogy a ciklus elején szinte minden nap együtt vagyunk, de minimum kétnaponta (hogy őszinte legyek, sokkal nehezebb neki ellenállni, ilyenkor mindig babóra gondolok...) Amikor pedig a tüszi lehetséges, akkor szinte tényleg minden nap együtt vagyunk. Nekem a dokim azt mondta, hogy nem szabad magunkat visszafogni, nem kell betartani a két napot. Persze párom ezt nagyon megjegyezte Kép
Szóval egész hónapban jó kislány leszek, sokat fogok tanulni a szigorlatra, hátha úgy kevésbé lesz stresszes (bár amióta babát szeretnénk, a stressz nálam meg is szűnt). Sőt, még a gyertyát is kipróbálom és a teákat is előkotrom. És még az Elevitet is szedem. Amúgy ma megyek természetgyógyászhoz, majd még tőle is szerzek egy-két ötletet. Tényleg összekapom magamat Kép

Judyt! Herceg? De az nem semleges nemű! Bár a katona sem... Szóval hogy is van ez? Miért is gondoljuk, hogy ők hímneműek???
pilis

Pilis!

Én is sajnálom, hogy nem jött most össze de örülök, hogy pozitívan álsz a dologhoz!Kép

Mindenkinek további szép napot és kitartást!!!

Mea
mea

JuraKép
biztosan hamar megszeret Titeket a Juci-kutyus! És talán egy kis vígaszt is tud nyúljtani nektek!
Remélem a hőd is sokáig fennmarad és zebra lesz a vége!
Holnap nálunk katonaszámlálás és nálam vérvétel lesz. A matyivizsgálat csak egy kontroll, mert hátha a múltkor volt egy rossz napja a páromnak és jobb kétszer ellenőrizni, mint egyszer téves diagnózist felállítani.
De a doki azt mondta, hogy nem akar hiú ábrándokat kelteni bennem, és nagyon kicsit a valószínűsége, hogy most jó lesz az eredmény. Majd kiderül, nem várok csodákat, csak válaszokat a kérdéseimre!

PilisKép
nagyon sajnálom, de nagyon jó, hogy ilyen bizakodó vagy!
Nekem is ilyen hiperhosszúak a ciklusaim (30-34 nap), ugyhogy tudom milyen érzés ennyit várni!

MóniKép
ezt már végképp nem értem. Milyen tesztet vettél? Clearblue-t? Kérdezz rá a dokidnál, hogy most akkor mi van ilyenkor, mert ez már kicsit túlzás!

TündiKép
mindent megtettetek a babó(k)ért tegnap, úgyhogy most a nyugalom a legfontosabb! Holnap még rádolgoztok egy kicsit, aztán készítitek a karámot a zebrának!
Tudod, nyugi és no stressz!

Stella

Kép
stella9

Judyt
Köszi megtaláltam a feltöltést. De még be kell üzemelnem a digitális fényképezőnket, illetve apuét. Nekünk sima hagyományos zoom-os van.
Aztán majd elmondjátok hogyan kerül a számítógépemre a kép! Már régóta macerál apu, hogy próbáljuk ki ,de idáig nem izgatott.
Na de most már igen.
jura

Pilis!
Valóban igazad van a herceget és a katonát illetően.Kép
Nem is tudom miért írjuk így.
Lehet, hogy azért, mert a fiúk gyorsabbak, de akkor írhatnánk hercegnőt is, mert a lányok viszont tovább élnek és ellenállóbbak.
Na ezt aztán jól megkavartam.
Szerintem mindegy milyen nemű, csak az a lényeg, hogy találkozzon a petesejttel.Kép

Judyt
KépKép
judyt

SziasztokKép

Én is álomkóros lettemKép Tegnap egész délután aludtam, és még éjszaka sem volt gond az alvássalKép 10-ig aludtamKép Közben Kristófról álmodtamKép Olyan jó voltKép

Köszi mindenkinek, amiket írtatokKép Nagyon-nagyon jól esettKép

Mea
Nekem se egyértelmű a görbédKép tényleg mutasd meg egy dokinakKép
És szüléskor nekünk is nagyon messze lesz a kórház. 80km-re lakunk Pesttől, ez jó időben is 45 perc körül van, autópályán. De mi van ha Pesten dugó lesz?! Arra meg gondolni se merek, hogy mi lesz még, ha februárban havas, jeges utak lesznek.

Pilis
Nagyon sajnálomKép De fel a fejjelKép Talán ez lesz a ti hónapotokKép

Jura
Adj át légyszi egy simit JucinakKép
Neked pedig megy a hatalmas drukkKép

Judyt
Hasonlóan nagy drukkok mennem neked isKép Szorítsátok egymás kezét JurávalKép
De addig is ne görcsölj azon, hogy mi lesz, ha megjön. Inkább élvezd kiKépÉn mindig úgy voltam vele, hogy legalább addig, míg nem jött meg, addig álmodozhattam, reménykedhettem, tervezgethettem. Ezt az 1-2 hét reménykedést senki nem vehette el tőlem. erre szükségem volt. Elég volt akkor kiakadnom, amikor megjött. De ti ezutóbbit úgyis megússzátokKép
A babakocsit nem tudom miért nem tudod megnyitni?! Nem nyitja meg a profilomat se?!

Móni
Nekem is azt mondta anno a dokim, hogy a Norcolut beszedése után 10 napon belül kell megjönnieKép Én 2-szer is szedtem akkor, és mindig így is történt. Kivéve persze, ha titokban szépen bebabásodtálKép és még a tesztek is jól titkolják mindeztKép

Na jó, írok Kristófról egy picitKép (hát nem kellett kétszer mondani nekem seKép)
Tegnap nappal se és most se annyira aktív, de este nagyon édi voltKép Befeküdtem az ágyba, megkapta a szokásos pocaksimit, ezt nagyon szereti, erre mindenképp reagálKép De nem vitte túlzásba. Aztán jött apuci is, ő is megsimizte, ezt viszont még jobban élvezhette, mert folyamatosan rugdosta őt. Apuci nagyon belelkesedettKép, kopogott be neki, beszélt neki, aztán odatette a fülét, behallgatott hozzá, és közben jól arcon is rúgta a fiacskájaKép Tök édik voltak mindketten.
Szerintem ez a 9 hónap nemcsak a babáknak és a mamáknak lett kitalálva, hanem az apukáknak is. Nekik sokkal több idő kell ezt felfogni, mint nekünk nőknek. De úgy látom, apuci már nagyon jó úton halad. Mostanság látom először rajta az igazi rajongástKép Ez a babakocsos sztori, meg a babaruha mániája, meg az állandó dicsekvése a haveroknak, a sok pocaksimi. Nagyon aranyosKép Pedig az elején nehezen ment neki, noha ő is (majdnem) ugyanúgy akarta a babát, mint én, mégsem láttam rajta azt az igazi boldoságotKép Bezzeg mostKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!
Már sikerült megnéznem.A profilodba be tudtam menni, de az UH képeket láttam, és a frissítás gombra kattintottam, így már sikerült megnéznem.

Nagyon aranyos a férjed.Kép
Szerintem most tudatosult benne, hogy apa lesz.
Biztosan jó apa lesz belőle, ha már most ennyire törődik veled és Kristóffal.Kép
Nem minden férfi csinálja ezt a kismama feleségével (pocak simi, beszélgetés).
Örülök neki, hogy már rajong a férjed Kristófért.
Mi lesz ha meg fog születni, akkor még jobban fog rajongni érte.
Annyira örülök, hogy ilyen harmónikus a kapcsolatotok.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Annácska!Judyt!Kép

Látom majdnem egy napon vagyunk (cn)Kép

Már kezd izgi lenni a helyzetKép

Drukkolok nagyon!

Mea
mea

Stella
Holnapra mennek a párodnak a kiskatonaszaporító-energiákKép

Judyt
Szerintem is olyan Kristófos a babakocsiKép Tegnap este már én is elkezdtem a babakocsi-tologatástKép Fel-le tologattam a lakásban. Gyakoroltam vele a közlekedést, a kanyarodást, a küszöbön áthajtástKép Csak úgy hiányzik belőle KristófKép Mikor lesz már benne?!?

Jura
Ha lesz kép, majd én is kérekKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!Kép

Szerintem is nagyon jó, hogy ilyen édes a férjed, hogy ilyen lelkes már és hogy simizi meg beszél hozzá.

Remélem enyém is ilyen lesz.......

Mea
mea

Mea!
Szeritem is izgi már a helyzet.
Kép
Már nekem csak 5 napon hátra ahhoz amikor NEM kell megjönnie.De remélem nem fog 9 hónapig.

Judyt
KépKép
judyt

Jura!
Nem tudsz valakit megkérni, hogy egy már meglévő képet szkenneljen be neked?
Azt már fel is tehetnéd a profilodba.

Judyt
KépKép
judyt

Pilis, Judyt, Tündi, Stella, Babus

Nekem a doki 5 napot mondott, és sajnos ez nem az első eset nálam, hogy csak gyógyszer hatására jön meg, és eddig mindig megjött 5 napon belül. Ha szerintetek tényleg 10 nap, akkor van még 2 napom.
Most jól kisírtam magam a férjemnek, hogy miért van az, hogy pont velem történik ez. Tudom, hogy vannak itt a topicon belül is akik sokkal rosszabb helyzetben vannak, de ez most nekem nagyon rossz. Sajnos ma nagyon rossz paszban vagyok, de majd igyekszem újra optimista lenni.

Babus,
Nagyon aranyos lehet Kristóf és apuci így együtt. Nagyon irigyellek ám.

Pilis,
Bocsi, ha már írtad, de mit tanulsz? És milyen szigorlatra készülsz? Még én is tanulok, és mellett egy kicsit dolgozom is.

Móni

Kép
móni23

Stella
Köszi a válaszokat. A katonaszámlálást és vérvételt tudom, de az izgat engem, hogy a vérvételed részleteit ismered-e. Most ez egy általános vérvétel , vagy az eddigieknél még alaposabb, sokrétűbb lesz? És mit néznek most különös odafigyeléssel?
jura

Móni!
Ne légy szomorú.Kép
Remélem megvígasztal, ha küldök neked egy buksi simit.Kép
Nem hívod fel a dokidat?

Judyt
KépKép
judyt

Judyt,
Sajnos, nem tudom kit kéne felhívnom, mert így az elején a BMC-ben még nincs orvosa a pároknak, csak miután megvan az összes vizsgálat eredménye, akkor kerülök valakihez. Tehát eddig kétszer voltam és mindkétszer mással beszélet, más vizsgált meg. Köszönöm a buksi simit.

Kép
móni23

Judyt
Egyenlőre nem jut eszembe senki, de dolgozom az ügyön.
Lányok , engem izgat valami.
Mindíg írjátok, hogy akinek kórosan sokáig nem jön meg, Norcolutot kap és attól majd megjön.
Én pont azért szedtem, hogy elmúljon a vérzésem. Annak idején amikor fogigátlót akartam szedni, 1 éviig próbálgattuk a dokival a gyógyszereket, de mindegyiktől állandóan véreztem, ezért jött mindíg a Norcolut. Tehát az a gyogyi mindkét esetben kifejti azt a hatást amit kell?
jura

JuraKép
ez csak a teljes hormonképhez szükséges második vérvétel. Még nagyon messze vagyunk bármilyen konkrétumtól Kép!

BabusKép
Benne lesz Kristóf is a babakocsiban, ne aggódj!
Te még mindig jobban ki tudod számolni ezt, mint mi azt, hogy mikor lesz végre babó a pocakunkban!
A párod tényleg édes lehet, ahogy a pociddal beszél!
A frisszebrás barátnőm férje még fel sem fogta, hogy mi is történt! Azt mondja, majd akkor ha már látszik belőle valami!
Ez az időszk náltok nagyon jó lehet, mert már lehet "kommunikálni" a sráccal, de annyira még nem nagy, hogy igazi "terhet" jelentsen neked. Szóval most nem "terhes", hanem áldott állapotban vagy! És ez tök jó!

MóniKép
tényleg nagyon rossz ez a tehetetnelség, de fel a fejjel. Azt nem tudjuk, hogy miért történik és miért pont velünk, csak azt tudjuk, hogy meg kell oldani! Én egy picit még mindig reménykedem abban, hogy babó van a dologban!!!!

Stella

Kép
stella9

Jura
Pontosan én sem tudom, hogy van ez, de az biztos, Norcolutot nem csak mensi-meghozására használják, hanem sok más nőgyógyászati betegségre, a könyvem szerint pl. klimaxban, fogamzásgátlás céljából, csontritkulásra, és persze ha nincs mensi.

Móni
Szerintem várd még ki azt a 2-3 napot. Aztán tesztelj újra és ha megint negatív, hívj fel valakit a BMC-ben. Elmondod, hogy mi a helyzet, valaki csak tud segíteniKép

Babus

Kép
babus2005

Babus! Szuper férjed van, igazán büszke lehetsz rá! És persze ő is rád Kép

Móni23! Ne izgulj, meg fog jönni, csak még néhány napot kell várni!
Negyedikes vagyok a GDF gazd.info. szakán. Sajna másodikban lemaradt egy szigorlatom: matek, adatbázis, számtech. Igazán csak a matektól félek, de szerintem most menni fog. Ügyes leszek és kész! Nekem már nincs ilyesmire időm: most a hercegekkel és hercegnőkkel kell foglalkoznom és persze egy picit a diplomamunkával is Kép

Judyt! Hercegek ér hercegnők!
pilis

Stella
Igazad van, én valóban könnyebb helyzetben vagyokKép De tudod, a mohóságKép Amíg nem volt pocaklakó, addig azt akartam, most hogy már van, azt akarom, hogy itt is legyenKép
Én egyébként nagyon utálom is azt a szót, hogy 'terhes'. Míg én nem voltam babás, addig ez a szó természetes volt számomra, de mióta itt van Kristóf, automatikusan megutáltam ezt a szót. Kiráz a hideg, ha valaki azt mondja nekem, hogy terhes vagyok. Terhes a feneKép Nekem kisbabám lesz és ez nem teher, hanem boldogság, a maga kis nehézségeivel. És ez lehet, hogy az én hülyeségem, de nekem úgy tűnik, ha egy kismama terhesnek nevezi magát és sokakat hallottam már szinte tárgyként beszélni a pocaklakójukról, az nem is igazán érzi át ezt az egészet. Én abszolút egy kis emberkének tekintem Kristófot, a nevén nevezem, elfogadom a már most kialakult szokásait. Számomra ő teljesen egyenértékű bármelyik már megszületett emberrel, ezért igényli a szeretetet, a törődést, a beszélgetést. Csak éppen még 30cm-es, és alig több mint 600-700gr, és még csak pocakon belül élKépDe élKép

Babus

Kép
babus2005

Babus Kép
Nagyon klassz férjed van KépIgazi büszke apuka már most.
Remélem mindannyiunk párja hasonlóan fog reagálni a babókra Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Na végre! Kép
Babus Kép
Meg tudtam nézni a babakocsit Kép Nagyon szép Kép Jó választás volt. Amúgy sok fajta babakocsi van?
Párodnak dícséret, így kell viselkedni egy igazi apucinak! Kép Ennyi szeretettel és odafigyeléssel törődik veletek Kép Tök jó Kép

Móni
Szerintem is várd meg azt a 2 napot még. ÉS nyugi, ha péntekig nem jön meg, akkor hívj fel egy dokit a BMC-ben. Mondjuk aki felírta neked a gyógyszert.

Jura Kép Mindig tanul valami újat az ember Kép
A digitális fényképező jó megoldás, biztos később is szükség lesz rá, ha mondjuk lefotózod nekünk a pozitív tesztedet Kép

Stella Kép
Én most olyan nyugodt vagyok, hoyg el se hiszed Kép Még az se érdekel, hogy a mai tevékenységem majdhogynem kimerült a babanetezésbe Kép Na de mindjárt összekapom magam Kép Tényleg, karámot is kell csinálni a zebráknak, jesszus, mennyi dolog van még Kép

Képzeljétek, távoktatásba kezdtem babagyártásügyileg Kép A férjem sok boltba visz naponta árut, és az egyikben dolgozik egy 30 egynéhány éves csaj aki a férjével most kezdte el a projectet. Neki sem sok ismerete van a praktikákról, mint nekem sem volt, és nincs internetje. Úgyhogy elküldtem neki a hőmérőzös kisokost, kiderült, hogy ez kevés, és most küldök neki üres diagrammot, hogy tudja hogy kell csinálni Kép A férjem megadta a telszámomat is neki, meg hogy írja le a kérdéseit papírra, én majd válaszolok neki Kép Jó, mi? Kép

Tündi
Vendég

Babus
Teljesen egyetértek veled. Én is utálom a terhes szót, nem is tudom hogyan keletkezhetett. Két éve a szomszédunk lánya terhes lett (szándékosan írom így, mert neki tényleg teher volt). Gyorsan összeköltöztek a párjával, bár baba nélkül nem volt tervbe véve. Egyszer kirobbant belőle, hogy ez a szarság ( a baba!!!!!!!!!!!!!!!!!)most aztán igazán nem hiányzott! Csak azért ment ultrahangra, mert ha már megszüli, akkor tudni akarta ,hogy egészséges lesz.De hogy láthatta a monitoron a bauciját az nem izgatta.Inkább nem fűzök hozzá semmit, de: van igazság a földön?!?!?!?!
A gyerkőc gyönyörű, okos és persze imádják, hamarosan megszületik a kistestvére. De ezt a mondatot azóta sem tudom megemészteni.
Jura
jura

Tündi Kép
Nagyon jó szívű lányzó vagy Kép
Örülök, hogy most nyugott vagy, de ne felejtsd el akkorára építeni a karámot, hogy a mi zebráink is odaférjenek Kép
Judytnak, Jurának, Meának meg nekem nagyon egy időben kell nem megjönnie Kép Úgyhogy sietned kell, még a hét vége előtt készen kell állnia Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Tündi
Rengeteg fajta van. A Megatoys-ban vagy 200 féle biztos van, mégse tudtunk sose választani. Ezt pedig megláttuk a Bababörzén, egymásra néztünk apucival és eldöntöttük, ez kell nekünk. Szerelem volt első látásraKép Kellemes színű, praktikus, viszonylag olcsó, könnyű(ami nem mellékes, a 2.emeletről cipelgetni) és nem olyan nagy robosztus babakocsi, mint amit sokaknál látok. Hogy néznék én ki, a 156cm-mel, kislányos alkatommal, egy hatalmas terepjáró babakocsivalKép Ez majdnem olyan édi, mint amilyen Kristófom lesz majdKép

Jura
Nem semmi egy csaj. Szarságnak nevezni a saját kisbabáját...tényleg no comment.

Babus

Kép
babus2005

Móni!
Bocsi, nem tudtam, hogy nincs.
Akkor ahogy Tündi is írta, azt kellene majd felhívnod aki felírta, ha 2 nap múlva sem jön meg.

Jura!
Hát ez szörnyű!
Sajnos vannak ilyenek.Kép

Tündi!
Nem semmi ez a távoktatás.
Biztos sokat fogsz majd tudni segíteni, mert már sokat tanultál itt is.Kép

Judyt
KépKép
judyt

BabusKép
tudtam, hogy nem szereted ezt a szót, azért is írtam, hogy ez inkább áldott állapot.

TündiKép
helyes csak így tovább!
Én is osztom az észt mindenkinek babatervezési témában. És ilyenkor jönnek azzal, hogy túllihegem.
Ez van, én szeretnék mindent megtenni és megis teszem, ami tőlem telik. Valaki meg nem tesz semmit és mégis sikerül. Nem vagyunk egyformák!
Én a mindenért megküzdők fajába tartozom. És lehet, hogy ez nem is hátrány.

Stella

Kép
stella9

Tündi, Annácska, Mea, Jura!

Látjátok ezek a zebrák alig bírnak magukkal, mert már ki akarnak jönni a karámból.

Kép

Judyt
KépKép
judyt

További szép napot nektek.
Ma csak 3-ig vagyok, reggel jövök.

Stella
Őrült soooooooooooooooooooooooooooook kiskatonát holnapra! Nagyon szorítok!

Judyt
Továbbra is szorítom a kezed. Nagyon!

Jók legyetek
Jura
jura

Judyt
Tök jó a kép.
Na most már tényleg megyek.
Sziasztok
Jura
jura

Jura!
Oké.Én is szorítom a kezedet.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt Kép
Nagyon jók ezek a zebrák.
Fogd még vissza őket a jövő hét elejéig és csak akkor engedd szabadon őket. Szólj nekem is mikor van eresztés, hogy elkaphassak belőle én is egyet Kép
Holnap jövök a leleteimet a kezemben lobogtatva és majd elemezzük Kép
Mindenkinek szép napot.

Annácska

annácska

Én is lelépek lassan. Holnap szabin leszek, de azért még lehet, hogy bekukkantok hozzátok is!
Sziasztok és köszi a sok drukkot!
Stella

Kép
stella9

Annácska!
Oké rendben.Majd szólok ha eresztés lesz.
Már várom az eredményeidet, holnap tuti, hogy kielemezzük.Kép

Stella!
Sok sikert.Szorítok értetek.Kép
Majd írj, ha tudsz valamit.

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!
Ma erkeztunk haza, hosszabbitottunk 4 napot. Hajnali kettokor keltunk, tulvagyunk ket repulesen, kicsit ki vagyok merulve.
Nem tudom mikor tudlak visszaolvasni Titeket, ugyanis holnap mar mennem kell dolgozni.
Mensi meg sehol, nem hiszem, hogy baba van a dologban, szerintem csak a sok idegeskedes, meg az allando hasmenes.
Meg azt sem tudtam megnezni, hogy kinek jott ossze a baba ebben a honapban. Muszaj aludnom egy kicsit.
Mindenkit puszilok! Jo ujra itthon!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit

Üdv újra ittKép
De hiszen már a 38.napon vagyKép Gyanús vagy teKép Azért annyit csak nem idegeskedtél egy élvezetes egyiptomi nyaralás alatt, hogy ennyit késsen a mensidKép
Még a végén kiderül, hogy nagy titokban bebabásodtál a nyaralás alattKép Tiéd lesz a következő zebra a táblázatban, meglásd!Kép
Ja, nem tudom, hogy fogod végigolvasni a 2 heti termést. Vegyél ki hozzá min.2 nap szabit, akkor talánKép Mert iszonyú forgalom van itt. Én mikorra felkekel délelőtt, már akkorra nem győzöm visszaolvasni az aznapi hozzászólásokat.
Na jó pihizéstKép

Babus

Kép
babus2005

Szia Judit!

Jó hogy hazajöttél, már aggódtam Kép Ne keseríts el, hogy baba sehol! MIből gondolod?
Hát...... bátor terv, ha végig akarod olvasni a 2 heti termést KépKépKép

Babus Kép
Tényleg ilyen rengeteg fajta babakocsi van? Nem is gondoltam volna. Én is olyat szeretnék majd mint Kristófé Kép Nagyon tetszik Kép Láttál duplában is? Tudod, az ikreknek Kép

Stella
Kár hogy nem tudtam ma elbúcsúzni tőled, de nagyon drukkolok nektek holnap!!!!!!!!!! Remélem ez a rengeteg energia amit küldünk itt mindannyian, eljut hozzátok! Kép Sok sikert! Várjuk az eredményt! Kép
Ha valaki nem látja benned a segítő szándékot, hogy "osztod az észt" babagyártás ügyben, akkor az nem is érdemli meg!Ővelük nem kell törődni, túllihegésnek csak az tartja, aki nem tudja hogy milyen gyereket akarni és megpróbálni mindent megtenni érte!

Annácska, Judyt
Köszi Kép
A karámépítést csak gondolatban tudom elvégezni, de az hétvégére mindenképpen meglesz Kép Most még cask a tervrajzot készítettem el Kép

Judyt Kép
Ezek a zebrák olyan ilyesztőek Kép A mi zebráink amiket raksz nekünk a táblázatba mosolyogni fognak, ugye? Kép

Tündi
Vendég

Tündi

Láttunk egy jópár ikerbabakocsit isKép Persze azokból azért nincs olyan hatalmas választék, de azért vannak köztük nagyon jók.

Tényleg, ti ugye szoktatok a 'ma megint megjött'-be is írogatni. Oda írogatott Bzsuska (Zsu) is. Egy ideig. Most el van tűnve. Pedig most olvastam a Kaális párok fóruma topikban (oda írogat), hogy pénteken megvolt neki a 3.lombikbeültetés. 3 babát kapott vissza. Kb. másfél hét múlva kell tesztelnieKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Annyit írtatok hogy azt sem tudom kivel kezdjem.

Pilis!
Sajnálom, hogy megjött, de a következő hónap biztos jobb lesz.

Tündi!
3/4 óra az nem semmi, tényleg megtesztek mindent a babóért, remélem sikerülni fog. Várom jövőhéten a zebrás teszted. Kép

Judyt!
Ez olyan izgi! Anyira jó lenne ha összejönne. Kép Drukk neked is!

Jura!
Örülök az új kutyusnak, így kicsit könnyebb lesz az előzőn túltenni magad.

Judit!
Tök jó hogy megjöttetek. Remélem nem is fog megjönni többet Kép Kép

Móni!
Szerintem is probáld meg azt a dokit felhívni aki a gyógyszert írta.

Stella!
Sok sikert holnapra, drukkolok ajobb eredményért!

Babus!
Gyönyörű a babakocsi, egyszer remélem én is eljutok odáig, hogy kapok (kapunk Kép) egyet apucitól. Am úgy tényleg nagyon jó, hogy itt vagy nekünk, mindig okosakat mondasz.

Rólam annyit, hogy már jobban vagyok. A hasmenés nem nagyon múlik, de szerencsére csak reggel jelentkezik, utána egész nap nyugtom van tőle. Az étvágyam helyreállt, elmúlt a hányingerem is. Ma voltam vérvételen és széklet vizsgálaton, az majd többet mond. Már nem emlékszem melyikőtök kérdezte a gyógyszert... Én nem kaptam semmit, csak egy kis hasfogó port, amit terhesen is nyugodtam lehet alkalmazni, és sok kefirt kell ennem.
Hú! A legfontosabbat még nem is meséltem el. Szombaton a barátom szülinapján elmondtuk a hírt a szülöknek. Ne tudjátok mennyire örültek, mindegyikük sírt. KépOlyan megható volt. Tegnap eljutott a hír Belgiumba is, Tomi unokatestvéréhez is. Ő most Babus korabeli terhes lehet, februárra várják a babát. Rögtön föl is hívott, hogy reméli fiam lesz, mert akkor egy csomó ruhácskát tovább tud nekem majd adni. Pont 4 hónap különbséggel vagyunk kiírva. Olyan aranyos volt tőle. Kép
Egy napos utánajárás után megtaláltam a védőnénimet is, holnap már vár is 1 órára. Úgy izgulok mi lesz. Telefonban nagyon kedves volt. Kép
Na most én írtam kisregényt...

Nicol

Kép
nicol

Sziasztok!
Meg nem kezdtelek el visszaolvasni Titeket, abban bizom, hogy holnap a fonokseg korabban hazaenged, es akkor majd nekiesem.

Volna egy kerdesem: megmertem a homet, igaz most este, de akkor is, 37.5 Ilyen magas nem volt egyszer sem elutazas elott. Nem merem beleelni magam, annyira felek a csalodastol.
Viszont, ha ez baba, akkor nagyon nagy a baj. Egyiptomban az els nap borzasztoan rosszul voltam, ezert ittam tomenyet. Nem is keveset. Egy nagy vilmoskorte palinkas uveg haromnegyedet egyedul, minden kajalas elott. Most mi lesz, ha megis van baba? Ezt nem hiszem el.
Tudtok ez ugyben valamit? Hat most egyre inkabb azt szeretnem, hogy ne legyen baba

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit
Ez a hő nagyon jó, pláne így a 38.naponKépMondjuk esti hő, de akkor isKép
Szerintem nem lesz semmi attól a pálinkától. Jó, igaz, hogy alkohol, nem egészséges, de egyszeri alkalom volt csak. Másoknál is előfordult már, hogy ittak valami piát, nem is tudták, hogy babát várnak. Aztán persze kiderült, de a babának semmi baja nem lett. Még mindig jobb, mintha valami erős gyógyszer lett volna, vagy hasonló.
Teszteljél már légysziKép Én most annyira érzem, hogy neked most sikerült. Szerintem jót tett neked ez a 2 hét kikapcsolódás, nem görcsöltél a babán, és ezért sikerültKép

Tesztet akarunk! Tesztet akarunk!!!
Holnap reggel?

Babus

Kép
babus2005

Reggel merem a hot, ha eleg magas, akkor veszek tesztet. Nagyon felek, mert nem kevesett ittam. kb 5 napon keresztul reggel, delben, este. Mindenki azt mondta, hogy ez jo gyomor fertotlenito, hat nekem nem segitett, csak nem vittunk gyogyszert, igy nem maradt mas. Annyira felek, nem akarom a 9honapot ezzel vegig gorcsolni.
Kaptam egy ajandekot az egyik takaritotol a hajon. Torolkozobol hajtogatta neke ezt:

ugy sajnalom, hogy nem tudtam tobbet irni Egyiptombol, nagyon szerettem volna.

Holnap reggel tuti nem tesztelek, mert nincs otthon, sajnos Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

holnap megprobalom a ferjemmel felrakatni a kepet, mert nem sikerult. Szoval torolkozobol egy kis bambinot

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?